V2 - Jäätynyt enkeli

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Professional, 07.01.2007.

  1. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Paikallinen kansanedustaja oli hankkinut kyseisen leffan Forssaan, missä tapahtui elokuvan Suomen ensi-ilta lauantaina. Tänään oli vielä toinen näytös ja pitihän se käydä katsomassa, kun sattui olemaan kyseisen edustajan nimikirjoituksella varustettu lippu paikanpäälle.

    Ensimmäinen Vares elokuva ei pahemmin sytyttänyt, mutta tämä jatko-osa kolahti kyllä täysillä. Nauraa sai kunnolla vähän väliä, ja muutenkin meno oli varsin rouheaa. Näyttelijät saivat mellastaa oikein kunnolla, ja ottivat kyllä mainioista hahmoista kaiken irti. Varsinkin Hannu-Pekka Björkman oli ihan liekeissä. Näkemisen arvoisia ovat myös Hietalahden hersyvästi esittämä transu Kullervo ”Kulli” Visuri ja jäyhä tappaja Veikko ”Veko” Hopea jota esittää vaikuttava Jussi Lampi. Aleksi Mäkelä rupeaa olemaan jo varsin pätevä ohjaaja ja elokuva olikin kauttaaltaan varsin mukavaa katseltavaa. Tarinakin pysyi alun hajanaisuuden jälkeen varsin hyvin kasassa.

    En ole mikään suomielokuvan ylin ystävä, mutta tämä oli kyllä iloinen yllätys. Suosittelen kaikille hyvän viihteen ystäville.

    ****

    traileri
     
  2. Taateli007

    Taateli007 Guest Guest

    Liittynyt:
    29.12.2006
    Viestejä:
    50
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo täytyy kyllä kehua, hyvä oli. Parempi ku eka mielestäni.

    Mikä vittu teitä porilaisia vaivaa... :D :D :D
     
  3. KinZZa

    KinZZa Guest Guest

    Liittynyt:
    25.12.2005
    Viestejä:
    705
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen kyllä hieman pettynyt kun tuossa V2:n logossa ei ole mitään älyttömän hienoa tribaali-kuviointia, kuten parissa Mäkelän edellisessä leffassa. :D
     
  4. vitelli

    vitelli Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2006
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, Vares 2 oli ihan hyvä elokuva. Tämä western-henkisyys sopi tarinaan hyvin ja kaiken kaikkiaan kyseessä on viihdyttävämpi paketti kuin ensimmäinen Vares. Etenkin se oli piristävää, että tällä kertaa Vares tosiaan tekee yksityisetsivän hommiakin. Ekan leffan nimi (Yksityisetsivä Vares) oli jokseenkin harhaanjohtava. Pientä valittamisen aihetta elokuvassa tuotti 90 minuutin elokuvaan suurehkon hahmogallerian esittely ja pyöritys. Myös loppuratkaisu
    oli jokseenkin vaisu ja nopeasti kuitattu.
    Parhaat roolit vetivät mielestäni Lampi ja Björkman. Luihua, luihua!
     
  5. Maky

    Maky Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    871
    Saadut tykkäykset:
    14
    Omat pisteet V2:lle on myös ****. Juonikuviot oli aika keveitä, mutta henkilöt sitäkin paksumpia. Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan huumorimielellä. Alkupuolisko elokuvaa kun on tavallaan sketsimäisiä kohtauksia täynnä. Jasper Pääkkönen ei jotenkin istunut, mutta muut tekivät hyvää jälkeä.

    Jotenkin Porin Jazzeihin suhtautuu nyt erilailla :)

    Ainiin, eipä vaatinut mitenkään, että olisi nähnyt ensimmäisen osan, jota en itse ole nähnyt, mutta tämän jälkeen on katsottava. Aikaisempi Vares tuntemus on kuunneltuna maaliskuun tytöt? kirja ennen tämän näkemistä. Jotenkin kaikki vastasi kuvaa minkä kirjasta sain.
     
  6. arza77

    arza77 Guest Guest

    Liittynyt:
    11.08.2004
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    Blääh! Täysin päinvastainen mielipide, tästä voisin antaa **½!
    Jotenkin oli vedetty överiksi nuo "sketsi"kohtaukset ja roolitkin osin...
     
  7. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Leffasta ei ole kommentoivaa kun en ole sitä nähnyt, mutta soundtrackin sisältö vaikuttaa ihan mukavalta. Saattaa johtua siitä, että Mäkelä on hevimiehiä itsekin.
     
  8. static

    static Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.07.2002
    Viestejä:
    783
    Saadut tykkäykset:
    1
    Öh, olipas melkoinen kalkkuna. Ensimmäinen Vares oli ihan katsottava, tuollainen kolmen tähden kotimainen pläjäys. Tämä oli sitten vain sitä saman toistoa, yrittämällä oltiin yritetty saada yhtä mielenkiintoisia sivuhenkilöitä mukaan kuin ensimmäisessä osassa. Lopputulos oli kehno, onneksi Jussi Lampi veti melko hyvän roolin isona korstona.

    Ja Pääkkösen ja sen koko bändin rooli oli elokuvassa täysin turha ja päälleliimattu. Ja jotenkin Vareksen esittäjä tuntui vetävän paljon heikommin kuin ensimmäisessä osassa tai sitten se huono näyttely ei vaan näkynyt silloin näin hyvin läpi.

    * / *****
     
  9. mustis

    mustis Käyttäjä

    Liittynyt:
    07.11.2004
    Viestejä:
    1 511
    Saadut tykkäykset:
    18
    Kävin eilen katsomassa. Ykkösestä tykkäsin ja tästäkin ... mutta erilaiset leffat olivat. Hahmot olivat kyllä tosi koomisia, mutta siinä hilkulla oltiin, ettei homma mennyt öeriksi ja ihan farssiksi. Seuraavassa Vareksessa kun otetaan askel takaisin ykkösen suuntaan niin hyvä tulee.

    Kuitenkin, tykkäsin, homma toimi ja eteni vauhdilla eteenpäin ja Pääkköstä lukuun ottamatta tutut näyttelijät olivat uuden oloisissa rooleissa.
     
  10. jorhe

    jorhe Guest Guest

    Liittynyt:
    29.10.2001
    Viestejä:
    626
    Saadut tykkäykset:
    0
    V2:n meno alkoi loppua kohden menemään turhan vakavaksi. Ykkös vareksessa sai naureskellä alusta loppuun. Pidin siis ykkösestä enemmän.

    V2:** / *****
     
  11. deadstar

    deadstar Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.02.2004
    Viestejä:
    585
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nähty on ja ykkönen oli mielestäni parempi, toki tämäkin oli kelpo leffa ja nauraa sai. En tiedä olenko ainut mutta itseäni häiritsi suunnattomasti se että jasper pääkkönen ja jussi lampi esiintyivät jo ekassa osassa eri rooleissa kuin tässä (ellei sitten jussi lampi esittänyt jo ekassa osassa vekoa) luulisi nyt tästä maasta muitakin näyttelijöitä löytyvän :hitme:
     
  12. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Eihän suomalainen elokuva olisi täydellinen ilman, että Pääkkönen vaihteeksi esittäisi samoilla maneereilla jotain hullunhauskaa/ekstriimiä tyyppiä. :rolleyes:
     
  13. h3mb3

    h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    1 889
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saa nähdä menenkö katsomaan tämän. On tuo Jasper nimittäin sen verta kamala näyttelijä. :)
     
  14. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tuli tämäkin sitten nähtyä... ja pidin kovasti. Ensimmäinen Vares-leffa oli ihan ookoo, mutta tämä oli minusta jopa paljon parempi. Elokuvan aikana ei tullut tylsää hetkeä missään vaiheessa, huumori oli lähes vedet silmille tuovaa ja näyttelijät olivat loistavia. Tietenkin näissä leffoissa on se vaara, että kun Veijonen, Hietalahti ja kumppanit ovat niin monta kertaa olleet tekemisissä toistensa kanssa, niin väkisinkin alkaa tulemaan sellainen teennäinen fiilis leffasta. Se oli ehkä ainoa asia, mitä voi tässä leffassa kritisoida... sitä ja myöskin sitä seikkaa, että leffan "pahiksia" ei loppujen lopuksi näytetty paljon ollenkaan, ja vaikka alku tietenkin loi kivasti pohjan heille, niin silti olisin toivonut näkeväni enemmän kohtauksia missä he ovat. Ai niin, Jasperilla oli aika pieni rooli tällä kertaa eikä hänen tarvinnut muuta kuin mutista. Tosin onnistuipa hän jälleen kerran maneereillaan näyttelemään Sakua. :rolleyes:

    Suomalaisena leffana 4.5/5
    Leffana 4/5
     
  15. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään tämä tuli vasta nähtyä ja minäkin pidin kovasti. Loistavat näyttelijät, kohtalainen juoni ja hyvää huumoria. Pitää lähipäivinä katsastaa vielä ensimmäinen Vares-leffa, jota nyt en saa kokonaisuudessaan mieleen - mutta pirun hyvä sekin oli. Lampi veti kyllä pirun hienon suorituksen. Paras pitkään aikaan kotimaisissa leffoissa.

    OT: Olipa ensimmäinen leffa, jonka olen näillä kajauttimilla katsonut. Tähän kun vielä lättäsee subin kylkeen ni on kiva katsella, tosin stereona.


    [​IMG]
     
  16. quin-

    quin- Guest Guest

    Liittynyt:
    22.09.2004
    Viestejä:
    321
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viikko sitten näin ja piti monesti harkita jaksaako katsoa loppuun asti.
     
  17. CrC

    CrC Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2007
    Viestejä:
    394
    Saadut tykkäykset:
    0
    Erehdyin katsomaan kyseisen **ska tuotoksen talvella teatterissa. Ei lähellekkään yhtä viihdyttävä kuin ykkönen oli. Tarina ei vaan toiminut ja jotenkin "sketsit" ja tapahtumat tuntuivat sinne tänne ripotelluilta. Mielummin lisää Raidia kiitos.

    */*****
     
  18. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei Raidin voittanutta.

    Hyvin jakaa mielipiteitä tämä leffa. Hyvä homma.
     
  19. JMal

    JMal Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2006
    Viestejä:
    792
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jasper Pääkkönen on Suomen Steven Segal, tosin heikompi action-kohtauksissa, mutta yhtä hyvä luonnenäyttelijä...

    [​IMG]
     
  20. katchu

    katchu Guest Guest

    Liittynyt:
    11.06.2006
    Viestejä:
    487
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse katsoin kyseisen elokuvan talvella teatterissa ja vasta äskettäin vuokrasin dvd:llä. Jussi Lampi sopii mielestäni suht. hyvin rooliinsa. Ykkösosa oli hieman parempi, mutta toinen osa oli kyllä paljon hauskempi. Ei loista selvästikkään juonellaan, mutta hyvää viihdettä jonka meikäläinen jaksaa katsoa alusta loppuun hymy huulilla.