Viimeksi katsomasi elokuvat

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana AnssiM, 20.03.2005.

  1. Goofy75

    Goofy75 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.09.2005
    Viestejä:
    1 359
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muorin ostamasta paketista kattelin seuraavat pätkät.

    Hard Boiled
    Edelleen erittäin hyvä toimintapläjäys.

    Once a Thief
    En ollu ennen nähny mutta ei kuiteskaan pettäny odotuksia.

    Tänään vois jatkaa The Killerillä kun ollaan kerran vauhtiin ästy.
     
  2. Gleb

    Gleb Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    21.10.2001
    Viestejä:
    658
    Saadut tykkäykset:
    0
    Päädyin ostamaan paikalliseen teatteriin unlimited-kortin joten pititähän se pari leffaa käydä samantien katsomassa, Perfume oli tarkoitus katsoa mutta siihen en ehtinyt mutta löytyi sitä muutakin ihan kohtuullista katsottavaa:

    Deja Vu
    Taattua Tony Scottia, ihan kelpo toiminta/scifi mutta ei mitään elämää suurempaa. Aikamatkailu ei ole minulle jotenkin oikein koskaan iskenyt elokuvan aiheena mutta kyllä tässä sen sudenkuopista kohtuullisesti selvittiin.
    3/5

    Stranger Than Fiction
    Tarina oli kovasti Kauffmanin tyyliä muistuttava mutta ei esim hänen Being John Malkovichin tasolle yltänyt. Will Ferrelistä en ole koskaa erityisemmin pitänyt mutta Maggie Gyllenhaal oli oikein pirteä ja olihan siellä itse Dustin Hoffmankin vetämässä perussuorituksen. Ihan katsomisen arvoinen elokuva kuitenkin.
    3/5
     
  3. Kalza

    Kalza Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.11.2002
    Viestejä:
    2 844
    Saadut tykkäykset:
    3
    Dirty Love (2005)

    Mikäs voisi olla parempaa kuin leffa jonka on käsikirjoittanut Jenny McCarthy ja jossa hän vielä itse esittää pääosaa? Mukana vielä Carmen Electra, joka vetää kyllä niin säälittävän huonon roolin että ei helv**. Ja sitten se joku American Pien milf-poika. No se sentään oli ihan omalla tasollaan, kohtalainen b-näyttelijä.

    Ihan huumorilla tätä lähdin katsomaan, mutta meinas hajota pää jo siinä viiden minuutin kohdalla. Jenny huutaa ja kirkuu jotain omg-juttuja kadulla monta minuuttia putkeen, ei helkkari.. Siis onko joku lukenut tän kässärin, miten kukaan on voinut näyttää sille vihreää valoa missään?!

    Leffa on täynnä toinen toistaan kammottavampia kohtauksia
    Jenny McCarthy kierii omassa kuukautisverilammikossaan, what could be better than that? SIIS WTF!?!? :sick:
    , joihin loppukohtauksenkin voisi ehkä lukea, mutta se oli kuitenkin ainoa josta tykkäsin. Ei siinä mitään hyvää ollut, mutta se ei myöskään ärsyttänyt joten sen huonoudelle pystyi jo nauramaan. Leffasta jäi loppujen lopuksi kuitenkin hyvä mieli(sen takia että se vihdoin loppui?), joten jossain vaiheessa leffaa miettimieni miinuspisteiden sijaan annetaan nyt tällä kertaa

    1½/5


    Casino Royale
    (2006)

    Hieno leffa. James juoksee seinien läpi ja vetää kaikkia turpaan. Vuoden parhaita leffoja, paras Bondi ikinä ja paras action-leffa ikinä.

    4+/5




    Little Miss Sunshine (2006)

    Tämä leffa yllätti täysin. Steve Carell oli tässäkin aivan loistava, ja muut näyttelijätkin sopivat rooleihinsa kuin nakutettu. Pieni simppeli ja mukava juoni. Hieno kertomus siitä mikä on oikeasti tärkeää tässä maailmassa. Mahtava loppu. Kaikki kliseepaskat on onnistuttu välttämään. Leffa keskittyy todella henkilöihinsä, eikä tarvitse katsoa mitään erikoistehostekuonaa. Suosittelen erittäin lämpimästi!

    Vuoden paras leffa tähän asti nähdyistä.

    4½/5
     
  4. MacZon

    MacZon Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.02.2004
    Viestejä:
    843
    Saadut tykkäykset:
    0
    Crank (2006)
    Elokuvasta ei olly mitään ennakkotietoa ja mukava äksönpläjäys oli kyseessä. Taukoamatonta toimintaa koko puolitostatuntinen. Lisää tälläisiä. :thumbsup: Ja ne jotka odottavat jotain elämää suurempaa katselkoot vaikka niitä mustavalkoisia leffoja 1600-luvulta. ;)
     
  5. Cosmo

    Cosmo ningjing zhi yuan Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.12.2000
    Viestejä:
    1 704
    Saadut tykkäykset:
    18
    Napoleon Dynamite
    Ei jaksanut innostaa hetkeäkään, tylsä, tarpeeton ja kuiva alusta loppuun. Ok, pointtinsa silläkin mutta.. not my cup of tea tässä tapauksessa. Onneksi oli edes lyhyt. 1/5

    Miami Vice
    Suurella rahalla tehty, ylipitkä tv-jakso. Epäselvää dialogia ja tasapaksua puserrusta. Plussaa hyvästä kuvaukseta ja vanhasta Miami Vice-tunnelmasta jota oltiin saatu mukaan ihan mukavasti. Todella turha elokuvana. 2/5

    Gwoemul ("The Host")
    Suuri hitti Etelä-korean lippuluukuilla.. mutta miksi? Hapuileva kauhu/komedia ilman suurempaa draivia. Kyllä koreassa parempiakin elokuvia on tänävuonna tehty. 2/5
     
  6. Murnau

    Murnau Elitistipaska Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    11.12.2002
    Viestejä:
    832
    Saadut tykkäykset:
    4
    Jean-Luc Godard: À bout de souffle **½
    Ei oikein iskenyt tämä ranskalaisklassikko, jonka tarinan keskeisin sisältö tuntui olevan siinä, pääseekö pakomatkalla ollut Jean-Paul Belmondo Jean Sebertin sänkyyn.

    Sydney Pollack: Three Days of the Condor ***½
    Ihan näpsäkkä thrilleri, jossa Robert Redfordin esittämä miekkonen yrittää selvittää työkavereidensa murhaa samalla, kun itse joutuu väistelemään murhaajia.

    William Wyler: Jezebel ***
    Todella hienosti luodun Etelän loisteessa kylpevä ihmissuhdedraama, jossa ei hyvistä näyttelijöistä (Henry Fonda, Bette Davis) huolimatta ollut sähäkkyyttä lainkaan. Yhden katselukerran elokuva.

    Jean-Jacques Annaud: L'ours ****
    Kaikin puolin hieno karhuelokuva.

    Seth Holt: The Nanny **
    Bette Davis esittää lastenhoitajaa, jota perheen poika syyttää sisarensa murhasta. Tarina ok, mutta muuten kovin heppoista. Kymmenvuotiasta pikkupoikaa esittävä William Dix vetää ärsyttävyydessään vertoja jopa Stephen Kingin Hohdon Courtland Meadille.

    Mika Kaurismäki: Arvottomat ***½
    Matti Pellonpää reissaa ympäri Suomea perässään niin velkoja perivät rikolliset kuin poliisitkin. Hauskaa dialogia, hyviä näyttelijöitä ja jonkin verran liikaa pituutta.

    William Wellman: The Ox-Bow Incident ****
    Henry Fondan tähdittämä synkkäsävyinen länkkäri, jossa murhaajia etsivä lynkkauspartio löytää oletetut syylliset - mutta ovatko he loppujen lopuksi syyllisiä lainkaan? Piristävä poikkeus amerikkalaisten westernien joukossa.

    D. W. Griffith: Judith of Bethulia ***
    Griffithin vastaus italialaisille spektaakkeleille. Ilman Suvaitsemattomuuden Babylonia-jaksoa vaikutus olisi varmasti ollut suurempi, nyt tämä tuntuu enimmäkseen sitä valmistelevalta kokeilulta.

    Maurice Tourneur: The Poor Little Rich Girl ***½
    Mary Pickford -klassikko, jossa tähti esittää rikkaiden vanhempiensa kaltoin kohtelemaa pikkutyttöä. Opettavaista lopetusta edeltää hieno ja varsin synkkä unijakso.

    Lewis Milestone: The Garden of Eden ***½
    Joululahjayllätys. Romanttinen komedia naisesta, joka on menossa naimisiin rikkaan aatelisen kanssa. Ongelmaksi muodostuu lopulta, että nainen ei suinkaan ole sellainen, mitä mies luulee. Hienosti toteutettu.
     
  7. JaySee

    JaySee swiftly and with style Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.03.2002
    Viestejä:
    1 221
    Saadut tykkäykset:
    73
    Katsoin itsekin tuon eilen ja samanlaisia ajatuksia se herätti. Dialogi yritti paikoin olla niin ultra-coolia, että edes näyttelijät eivät tuntuneet ymmärtävän, mitä suustaan päästivät. Näyttely oli muutenkin melkoista patsastelua. 130 miljoonan budjetti ei näkynyt kuvissa eikä käsikirjoituksessa, joka oli TV-sarjan keskivertotasoa. Fyysisesti epäuskottava Farrell oli aivan väärä valinta Crockettiksi, eikä Foxxkaan saanut mitään irti Tubbsin roolista. Muutamasta visuaalisesti hienosta kohdasta voisi antaa palkinnoksi tuon kaksi tähdenlentoa viidestä, mutta loppurainalle :sleep: :sleep: :sleep:
     
  8. code.666.

    code.666. Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2003
    Viestejä:
    1 226
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ye yan, aka "The Banquet"

    131 minuuttia Hamletin ja wuxianin yhdistelmää (sekä Zhang Ziyitä) , ja pakko todeta että pidin tästä ja kovasti.
    Nykyisestä wuxian trendistä poiketen, mukana oli yllättävän paljon verta, josta toki plussaa.
    Musiikit olivat kauniit ja tunnelmaan sopivat, samoin mykistävät maisemat.
    DTS-raita potki mukavasti, valitettavasti tupla dvd:n extrat jäivät taas ilman enkku tekstityksiä.

    4 / 5
     
  9. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 014
    Saadut tykkäykset:
    150
    Reconstruction (2003)
    Sitä kun valmistuu taidekoulusta ja alkaa tekemään elokuvaa, niin tällaista jälkeä voi odottaa ihkauudelta ohjaajalta. Kaikki mahdolliset ja mahdottomat kikat oli upotettu teennäiseen ja typerään juoneen. Ehkä tämä ohjaaja vielä saa aikaiseksi jotain oikeasti mielenkiintoista, mutta tämä leffa kannattaa katsoa vain varoittavana esimerkkinä siitä, että kaikkia ideoita ei kannata tunkea samaan tekeleeseen.

    The Ice Storm (1997)
    Brokeback Mountainin ja Hulkin tapaisten merkkiteosten ohjaajan vähän vanhempi elokuva oli melkoista katsottavaa. Periaatteessa kaikki oli kunnossa, mutta kun odotusarvo oli katossa, niin pettymyshän se tämäkin oli. Olihan niitä ihmissuhdesotkuja ja kyllä se on uskottava, että voi olla vaikeaa, ja kylmyys oikein huokui elokuvasta… Ehkä tämä olisi ollut positiivinen yllätys, jos elokuvaa ei olisi suitsutettu niin paljon. Katsokaa kuitenkin itse, saatan olla väärässä.

    The World of Henry Orient (1964)
    Enpä tiedä mitä tältä odotin, mutta Peter Sellersin mukanaolo on yleensä ollut ihan kevollisen viihteen tae. Ei ollut tällä kertaa. Ärsyttävät teinitytöt juoksentelevat Sellersin esittämän Henry Orientin perässä. Elokuvassa ei ollut mitään kiinnostavaa, ja kun komedian olettaa olevan hauska, niin melkoisen turhauttava tämäkin oli. Huono leffa, joka kannattaa jättää väliin.

    The Stepford Wives (1975)
    Tämä on siis alkuperäinen versio, ja mielestäni elokuva oli vallan onnistunut. Lopun ratkaisu oli vähän epäuskottava, varsinkin kun miettii milloin elokuva on tehty. Tämä kuitenkin kannattaa ottaa alelaarista tai kirjaston hyllystä kotiin ja katsoa. Katharine Ross on muuten erittäin hyvän näköinen nainen, tai ainakin oli 30 vuotta sitten:D

    Casanova (2005)
    Hallström on loistava ohjaaja ja tekee viihdyttäviä pikkudraamoja. Casanova on kuitenkin poikkeus Lassen normaaliin tuotantoon verrattuna, sillä tämä leffa on puhdas komedia. Minä nyt katselen maailmaa tietysti ”Hallström on loistava” –lasien läpi, mutta todetkaa itse että kyseessä on hauska ja hyvä leffa.

    Thieves Like Us (1974)
    Altmanin elokuvissa on periaatteessa kaikki kohdallaan, mutta jotain niistä silti puuttuu. En osaa sanoa mikä se tässä oli, mutta pikkuisen etäiseksi elokuva jäi. Hyvä ja katsomisen arvoinen silti, joten suosittelen.

    A Elvis Has Left the Building (2004)
    Kaikkea sitä tuleekin katsottua, kun on tylsää ja tekemisen puute vaivaa. Kim Basinger on erittäin kaunis, vaikka ikää on daamille jo kertynyt. Siinä positiiviset asiat tästä leffasta ja uusi, positiivinen Pazze ei viitsi listata negatiivisia. Olihan se elokuva… joo.

    The Whole Ten Yards (2004)
    Aika alhaiset pisteet IMDB:ssa saanut elokuva, joten juuri mitään en odottanut. Yllätys oli kuitenkin ihan positiivinen, sillä tämä oli oikein viihdyttävä ja hauska leffa. Suurta taidetta tai elokuvan merkkiteosta ei kannata odottaa, mutta jos tulee tarvetta hyvälle krapulaleffalle, niin tämä voisi olla kelvollinen vaihtoehto. Minulla ei ollut krapulaa, kun katsoin.

    The Forgotten (2004)
    Ihan kelvollinen thrilleri yhdellä suosikkinäyttelijälläni miehitettynä. Julianne Moore on kaunis nainen ja hyvä näyttelijä, eikä itse elokuvan juonessakaan mitään valittamista ole. Onhan näitä nähty, mutta viihdyttäville elokuville on aina kysyntää.

    Where Eagles Dare (1968)
    Tämä oli hyvä leffa. Burton ja Eastwood ovat äijiä! Ja kun kyseessä on Alistair MacLeanin romaaniin pohjautuva sotaelokuva, niin vaimo JA tyttöystävät keittiöön tiskaamaan ja laittamaan ruokaa kun miehet katsoo tätä.
     
  10. Rooky

    Rooky Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    YLE Teeman Bogeyt tuli otettua talteen, ja nyt muutaman sain purettua:

    High Sierra (1941) - Ensimmäinen näkemäni Bogey. Tätä ennen en muistaakseni ole koskaan herraa nähnyt elokuvissa :rolleyes:. Eli oli jo aikakin katsastaa mr. antihero legendan elokuvia. High Sierra oli yllättävän viihdyttävä ja mukaasatempaava film-noir. Vertailupohjaa ei kummemin ole, mutta yleisesti ihan hyvä elokuva. Bogeylla riittää karismaa vaikka kuinka. 4-/5

    Dark Passage (1947) - Mielestäni parempi kuin High Sierra. Ovelasti temppuiltiin alkupuolella Bogartin hahmon kanssa. Lauren Bacall oli ihastuttava näky. Ovela ja yllätyksiä sisältävä vanhan ajan trilleri. 4/5

    The Treasure of the Sierra Madre (1948) - Seikkailuelokuvien iso-isä. Kuitenkin pidin enemmän Bogeyn rikollishahmoista, kuin tämän elokuvan Dobbsista. Mutta tässä elokuvassa Bogeyn näyttelijälahjat todella tulevat esille, kun hulluuden partaalle johtava ahneus esitetään todella näyttävästi. Loppu oli kaiken huippu. 4/5
     
  11. Weitec

    Weitec Valvoja Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.11.2003
    Viestejä:
    2 363
    Saadut tykkäykset:
    3
    basic instinc II vai miten nyt kirjoitetaankaan. täyttä paskaa.
    piti oikeastaan vain katsoa vilauttelujen toivossa, mutta sitäkin minimaalisesti tarjolla :grr:
     
  12. Xantaks

    Xantaks Guest Guest

    Liittynyt:
    08.11.2006
    Viestejä:
    784
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli muutama päivä sitten ostettua se kuuluisa Indiana Jones trilogy boksi. Tätä olin odottanu jo kauan, että se boksi hiukan halpenee ja sitten ostan sen. No. Tämä oli lopputulos Xantaksin mielestä.

    Raiders of the Lost Ark

    En ollut tätäkään moniin vuosiin katsonu ja itse asiassa... Olen sen nähnyt vaan pätkittäin sieltä täältä. Ensinnäkin kuvaustyylisesti elokuva upposi minuun kuin häkä. Ilmeisesti Steven Spielberg ja Geroge Lucas on halunnut kuvata elokuvan klassillisen seikkailu elokuvan pohjalta. Harrison Ford näyttelee hyvin ja tuntuu kuin Indiana Jones:in rooli on tehty kuin varta vasten hänelle. Myöskin vastanäyttelijä Karen Allen on hyvä. Ehkä parhain koko trilogian vastanäyttelijöistä. Lyhyesti elokuva on juuri sopivan pituinen toiminta/komedia/draama paketti

    :):):):)


    The Temple of Doom


    Edelliseen verrattuna elokuva on synkempi. Jälleen kerran kaikki toimii, mutta vastanäyttelijä Kate Capshawin työ on ärsyttävää kiljuntaa paikka paikoin. Kiljunta kohtauksiin meni kyllä hermot. Lapsinäyttelijä Jonathan Ke Quan on taasen aiak uskottava ja hänelle rooli ei tuo paineita. Itse asiassa hän osaa olla aika symppis ja huvittava, mitä yleensä lapsinäyttelijät ei oikein osaa. Johtuuko tämä sitten Steven Speilbergin näyttelijänohjaamis taidoista taikka sitten jostain muusta. En tiedä. Edelliseen verrattuna elokuva on hiukan huonompi, mutta silti aika nopea tempoinen

    :):):)+


    The Last Crusade

    Tällä kertaa elokuvaan on otettu veteraani ja ex-bond näyttelijä Sean Connery. Tuon näyttelijän palkkaaminen oli hyvä veto Spielbergilta. Hän osaa näytellä hyvin Indiana Jonesin isää. Hiukan välinpitämätöntä isää. Hänen pelkkä persoonansa saa jo huvittumaan. Onneksi hän on mukana Indiana Jones 4:ssa. Nykyään jo klassikko aiheeksi muodostunut Graalin Malja on pääteemana tässä elokuvassa. Sentään Da Vinci Koodin tapaista puzzle-ratkontaa elokuvassa ei ole, mutta silti jonkinlaisia teorioita temppeliherroista. Uskallan väittää että elokuvan taso on yhtä hyvä kuin ensimmäisessä indy-leffassa.

    :):):):)
     
  13. Vatec

    Vatec Guest Guest

    Liittynyt:
    31.12.2005
    Viestejä:
    47
    Saadut tykkäykset:
    0
    The New World

    Joulunpyhinä tuli aloitettua, mutta puolen tunnin jälkeen meinasin nukahtaa, oli jätettävä kesken. Samaa sukua kuin The Thin Red Line, mutta tasoltaan heikompi.
     
  14. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Star Wars - Imperiumin Vastaisku

    Hyvät fiilikset jäi, kun pitkästä aikaa näin tämän leffan. Enpä paljoa muistanut tästä, paitsi lopun kliimaksin. Roolityöt olivat paremmat kuin muistinkaan ja juoni toimi. Lentotaisteluja oli tosin ensimmäisessä osassa enemmän. Kuitenkin aivan loistavaa viihdettä. Illalla tai huomenna sitten vielä viimeinen osa pyörittimeen.

    4,5/5
     
  15. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 014
    Saadut tykkäykset:
    150
    Resident Evil: Apocalypse (2004)
    Hieno elokuva, jota ei turhan monimutkainen juoni pilaa! Asiaan päästään heti alusta ja mahtavaa menoa on luvassa 1½ tuntia! Ja mikä parasta Milla ja Sienna on tosi hyvän näköisiä
    Ja kannattaa katsoa loppuun, näkyy tissitkin!
    Suosittelen kaikille noin 15-vuotiaille pojille, sillä tässä elokuvassa on kaikkea mitä siinä iässä elokuvalta odottaa. Ainakin minä olisin silloin ollut todella iloinen tästä teoksesta.

    Creep (2004)
    Kun ihmisellä on liian pitkä loma eikä mitään elämää, niin sitä katsoo tällaisiakin elokuvia. Hankkikaa muuta tekemistä, pörrätkää vaikka chatissa Jambon tapaan, mutta välttäkää tätä tekelettä. Ohuita ja etäiseksi jääviä hahmoja, joiden kohtalo ei voisi vähempää kiinnostaa. Tuota nyt sattuu, mutta kauhuleffa joka ei pelota, on aika onneton tapaus.

    Permanent Vacation (1980)
    Onhan sen Jim Jarmuschinkin pitänyt joskus elokuvien ohjaaminen aloittaa ja tehdä omat virheensä. Tässä ne ovat sitten kummatkin yhdessä 75 minuuttia kestävässä paketissa. Dialogia (tai paremminkin höpötystä) on enemmän kuin koko Aki Kaurismäen tuotannossa, vaikka muuten tietty hengenheimolaisuus on nähtävissä. Paikallaan pysyvää kameraa, outoja hahmoja, ”taiteellisuutta”, amatöörimäistä näyttelemistä jne. Voin suositella vain Cityjeesukselle, joka saattaa tästä jotain ymmärtää ja hyvääkin löytää. Muiden kannattaa valita miehen uudempia elokuvia katsottavaksi.

    Ensimmäinen matka -Tokyo monogatari (1953)
    On sitten tämäkin puute korjattu ja Ensimmäinen matka on vihdoin nähty. Yasujiro Ozun elokuvista olen muutaman nähnyt ja mielikuva oli ihan positiivinen. Sama tunne jäi nyt, eikä oikein tiedä että mitäs tästä sanoisi, hidasta kerrontaa ja … No oli siinä jotain, sillä piti katsoa toinen heti perään.

    Varhainen kevät - Soshun (1956)
    Kiitos Yle Teeman, tämä toisen leffan katsominen heti perään oli mahdollista ja sitä samaa hidasta kerrontaa ja höpötystä se tämäkin oli. Kyllä Kurosawa samuraineen on yhä oma ykkössuosikkini japanilaisista ohjaajista, mutta nämä leffat pakottavat tutustumaan herran töihin laajemminkin. Kaksi leffaa putkeen oli liikaa, mutta kyllä nämä toimivat. Tutustukaa itse, paitsi ne jotka tykkäävät Resident Evilistä!
     
  16. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joulun aikana tuli katsottua lähinnä Matrix-trilogia tottakai (jouluperinne), ja erinäisten sarjojen DVD bokseja. Ehti sitä kuitenkin pari uuttakin leffaa tarkistaa..
    The Returner: 3½
    Ihan kiva japanilainen sci-fi action pätkä. Voisi sanoa aikalailla Japanin tulkinnaksi Matrixista (Mutta hyvä itsenäinen leffa ilman ripoffia). The Returnerin parissa viihdyin erittäin hyvin. Harvoin tulee katsottua lähes kahdentunnin pätkää vilkaisematta kertaakaan kelloon.

    Lucky Number S7evin: 3
    Katsomiskelpoinen raina tämäkin. Hassut joskin musavideomaiset kamerat ja Tarantinomainen dialogi (ja Lucy Liu) lupaili alussa jopa neljän viiden tähden elokuvaa, mutta elokuvan
    turha, itsestäänselvä, tylsä, katsojaa aliarvioiva lopun selityskohta
    veti tähtiä pois
     
  17. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Star Wars - Jedin Paluu

    Arvosteluissa luki, ettei tämä yltäisi Imperiumin vastaiskun tasolle, mutta olen eri mieltä. Mielestäni tämä oli paras pätkä näistä kolmesta. Juoni oli eniten mieleeni. Luken macho sisääntulo Jabban valtakuntaan Jedivoimilla oli varsin tyylikäs. :thumbsup:

    Tässä elokuvassa oli eniten erikoisia hahmoja. Nyt päästiin todella moneen asukaskuntaan tutustumaan, niin hyviksillä kuin pahiksillakin. Teknisesti tämä oli jo todella hienoa katsottavaa. Yodan ja metsän asukkaiden olemus herätti suurta sympatiaa.

    Iloista perhe-elokuva loppua ei saatu, koska Vader kuoli, mutta loppu tyydytti kuitenkin hänen heltyessään hyvikseksi. Mikään elokuvassa ei pistänyt ärsyttämään, paitsi todella nopea parituntinen. Tästä olisi voitu venyttää ehkä hitusen pitempi pätkä. :rolleyes:

    Aivan loistava leffa! :)

    5/5
     
  18. eCu-

    eCu- Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.05.2005
    Viestejä:
    588
    Saadut tykkäykset:
    1
    :eek: Spoileri! Vaikka kuka tätä ei olisi tiennyt.

    Luke, im your father.
     
  19. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hups. :D

    12345
     
  20. Jan

    Jan Käyttäjä

    Liittynyt:
    21.09.2002
    Viestejä:
    1 602
    Saadut tykkäykset:
    0
    It's a Wonderful Life (1946) Pitipä tämäkin katsoa taas kerran. Elokuva on monella tapaa hyvin mielenkiintoinen, sillä elokuva on mitä onnettomin tarina ja sisältää todella tummia noir-sävyjä mutta sitten loppu tulee ja kuittaa kaiken jälleen onnelliseksi. Elokuvassa on myös arveluttavaa sota-ajan propagandaa (liekö elokuvan teko aloitettu ennen sodan päättymistä?). James Stewart vetää hienosti. Kaikesta huolimatta, tällä viimeistään pääsee virittäytymään joulutunnelmaan.
    * * * * ½

    Chocolat (2000) Juliette Binoche muuttaa tyttärineen katoliseen ahdasmieliseen kylään ja avaa suklaakaupan joka herättää jos jonkinlaista pahennusta. Kivaa viihdehömppää. Näyttelijät pistävät parastaan (varsinkin Molina) ja mukaan sekoitetaan pieni ripaus mystiikkaakin. Johnny Deppin rooli oli turha ja päälleliimatun oloinen. Imelä ja siirappinenhan tämä oli, mutta sopivaa katsottavaa silloin kun karkkihammasta kolottaa.
    * * * ½

    The Last of the Mohicans (1992) Tämä oli lievä pettymys. Melko epätasainen elokuva; välillä draama ja juoni hapuili kovasti, välillä taas matsku oli ykkösluokkaa, kuten intiaanitappeluissa. Kamalinta elokuvassa oli kuitenkin Randy Edelmanin yli-innokas ja karmivan kuuloinen syntetisaattorimusiikki joka ei edes tuntunut taukoavan hetkeksikään. (DVD: kuvanlaatu oli kuraa, sumeaa ja väritkin likaisia. Oli moiré-ilmiötä ja jotain kuvasuhdehäikkääkin sillä maailmankaikkeus vaikutti ainakin minun silmään hieman litteältä)
    * * * ½

    Lisäksi on tullut kuunneltua T2 Extreme editionin dir cutin kommenttiraitaa jossa on Cameronin lisäksi äänessä joukko muitakin. Hyvä raita.