TOPFIELD TF5100PVRc kysymyksiä

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana mrco, 20.11.2005.

  1. Sledfreak

    Sledfreak Guest Guest

    Liittynyt:
    18.12.2006
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Perjantaina tuli Toppy sit kotiin. Äänet ei meinanneet kuulua miltään kanavalta, vaikka topystä volymet täysillä. Aikani kummasteltua, huomasin säätää TV'stä ääntä isommalle. Nyt sit töllön volymet on sikäli isolla, et kun DVD'tä tai vaikkapa videota alkaa kattomaan, penkiltä putoo. Mut boksin kautta kuuluu 'normaalisti'. Kytkenyt olen scartilla aivan ohjeiden mukaan. Mikä moisen vois aiheuttaa??? Töllönä Philips laajakuva.
     
  2. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Se että äänet ovat täysillä?:hitme:

    Kannattaa säätää jommastakummasta. Jos käyttää DVD:täkin, siten että äänet tulevat TV:stä, niin sitten ääniä kannattaa säätää ensisijaisesti telkusta.
     
  3. Sledfreak

    Sledfreak Guest Guest

    Liittynyt:
    18.12.2006
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    No lähinnä ihmettelen sitä, et kuin topyn kautta äänet tulevat noin paljon vaimeampana??? Toistaiseks on 'kauko' pysyny vielä kädessä, et äänet on saanut säädettyä. Kun tosiaan vaihtaa esim. DVD'ltä näkymään eikä ennen vaihtamista ole säätänyt töllön äänenvoimakkuutta 'siedettävälle' tasolle..
     
  4. mot67

    mot67 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.10.2001
    Viestejä:
    387
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse itselleni vastaten, kyllä voi :)
    Kokeilin DVD soittimella, ja toimii. Aioa huono puoli on että jos Toppy on päällä niin kierrätettävän laitteen kuvaa ei saa näkyviin, scartilla muistaakseni ei ollut tätä ongelmaa.
    Eli Toppy standby tilaan kun pelaan Wiillä, ja toivottavasti mikään nauhoitus ei ala kesken tiukan pelisession.
    Nyt pitäisi saada vain Wii ja komponenttikaapeli siihen...
     
  5. sharmel

    sharmel Guest Guest

    Liittynyt:
    19.01.2006
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitoksi sulle suuresta avusta!!!..Tämä tosiaan ratkaisi ongelman ja nyt näkyy komponenttipiuhan kautta kuva..:thumbsup:
     
  6. Nikotine

    Nikotine Guest Guest

    Liittynyt:
    20.11.2005
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toppy TF5100PVRc tuli lahjaksi. Ongelmana on kuvan nykiminen ja pikselöityminen olohuoneessa. Tein kuten ohjeet sanoivat; kytkin seinästä kaapelin CABLE IN 1 reikään, CABLE OUT 1:stä CABLE IN 2:een. Nyki vietävästi. Seuraavaksi kierrätin Toppyn oman antennivahvistimen kautta. Nyt signaalin taso on 36%, laatu 0%. Kaapelin pituus seinästä on 10m.

    Kokeilin boksia makuuhuoneen seinäpistokkeesta, johon riittää 1,0m vai oliko peräti 1,5m antennikaapeli. Taaskaan ei onnistunu suoraan, vaan piti kierrättää Toppyn antennivahvarin kautta, mutta nyt homma pelasikin niin kuin pitikin.

    Kysymys kuuluu: miten saan boksin toimimaan myös olohuoneessa? Lievästi alkaa jo vituttamaan. Ei se mikään ihan halpa boksi kuitenkaan ollut. Kiitoksia viitseliäille vastaajille.

    EDIT: muutamat maksulliset kaapelikanavat, esim. MTV, MTV2, MTV Base, Extreme Sports jne., toimivat moitteetta. Taso 42%.

    EDIT2: Kaipa tätä Joulun ihmeeksi voisi kutsua :D Nyt näkyy kaikki kanavat. JEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Eikun tallentelemaan ja TAPpamaan ;D
     
  7. Nikotine

    Nikotine Guest Guest

    Liittynyt:
    20.11.2005
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sitäpä kesti kauan. Tänään sitten yhden aikaan tuo ongelma alkoi taas, niissä merkeissä, että kun nauhoitin YLE1:ltä ohjelmaa ja aloin seuraamaan MTV3:a, pikselöityi ja jumitti MTV3 aivan kuten Toppy teki eilen ennen kuin se alkoi toimimaan. Turun Kaapelitelevision maksulliset kanavat toimivat yhä moitteetta, mutta perus-kaapelikanavat eivät. Mitä ratkaisuksi? Antennivahvistin? Boksi on siis Toppyn TF5100PVRc.
     
  8. koistiko

    koistiko Guest Guest

    Liittynyt:
    28.02.2006
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juuri tuoreena Toppyn boksin omistajana kysyisin, että saako boksin menemään herätetilaan automaattisesti tallenuksen jälkeen?

    Löysin kyllä jo "uniajastimen", jolla voi laitteen ohjelmoida sammumaan max. 120 minuutin jälkeen, ja laitehan taitaa myös palata herätetilaan, jos se on ollut siinä ennen tallennuksen alkua.

    Mutta siis, voiko jostain itse määrittää laitteen sammumisen tallennuksen päättymisen jälkeen, jos laite on ollut päällä? TAPeilla?
     
  9. DigiDigger

    DigiDigger Guest Guest

    Liittynyt:
    08.03.2006
    Viestejä:
    291
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yksinkertainen asia, jota ei käyttöohjeessa kuitenkaan kerrota:

    Paina virtakytkintä. Boksin etulevyn näyttöön tulee teksti OFF ja ruutuun kysymys, haluatko sammuttaa boksin. Jätä boksi tähän tilaan vastaamatta kysymykseen, niin boksi sammuu tallennuksen loputtua.
     
  10. koistiko

    koistiko Guest Guest

    Liittynyt:
    28.02.2006
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitoksia tästä!
     
  11. Ebermud

    Ebermud Guest Guest

    Onko muille käynyt näin:
    Kanavaniput A ja B ilmoittavat "ei signaalia". EPG osaa noutaa kanaville ohjelmatiedot, mutta signaalitasot ovat nollaa.
    Ei auta vaikka suorittaa kanavahaun uudelleen. Haun jälkeen pienessä ruudussa näkyy kanava, mutta kun menusta tulee pois tulee "ei signaalia".
    A- ja B-kanavanippujen kanavat ovat "47MHz" kohdalla kaikki, vaikka haun aikana ne löytyvät aivan eri taajuudelta.

    Toisella digiboksilla kyseiset kanavat näkyvät hyvin.
    Tähän asti 5100 kaapelimalli on toiminut hyvin.
     
  12. -Siru-

    -Siru- Guest Guest

    Liittynyt:
    28.12.2006
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko Topfieldin malleissa käytännössä juuri eroa eli ostaako tf5100pvr 160 gb:n kovalevyllä vai Masterpiece Tf-5100pvr dvb-c 200gb:n kovalevyllä? Paljonko haittaa tulevaisuudessa voisi olla tuosta, ettei ole HDMI-liitäntää? Procaster on myös harkinnassa, joten pitäisi osata valita näistä sitten se "paras". :D
     
  13. esko76

    esko76 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.01.2003
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Multa löytyi aivan samanlaisia oireita, tosin EPG ei löytänyt ohjelmatietoja.
    Palautin huhtikuun päivityksen ja tehdasasetukset. Virta pois ja töpseli seinästä vähäksi aikaa niin näytti toimivan aivan moitteetta.
     
  14. carpo

    carpo Guest Guest

    Liittynyt:
    31.05.2006
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitääkö teillä tomppa minkälaista käyntiääniä? Kokoajan kuuluu semmonen piip ääni :eek: joka on semmoinen rasittava. Eikat se kiintolevy sitten pidä semmoista ääntä kokoajan, taitaa olla boxin vaihto/huolto edessä.
     
  15. Troy

    Troy Guest Guest

    Liittynyt:
    04.11.2005
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mullakin samaa vikaa. Ensin tulee ilmoitus: "Detect duplicated service, please wait..." Boksi jumii ja toimii vuorotellen aikansa, jonka jälkeen tulee ruutuun: "Ei signaalia". Hieman ottaa pannuun.

    Pitää testata Eskon konstia kohta. Laittakaa ohjeita jos on tuttu tilanne.

    Edit: Niin ja lopputulema on se, että kun käyttää virrat pois ja laittaa päälle uudestaan niin hommaa toimii muuten, mutta erinäinen määrä kanavia on hävinnyt taivaan tuuliin.

    Edit2: Työnsin uusimman firmwaren sisään uudelleen ja nyt tuntuisi pelaavan.
     
  16. exe

    exe Guest Guest

    Liittynyt:
    05.07.2004
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi. Ongelmana on appikokelaan Topfield. Luin ketjusta viimeisimmät sivut lävitse, mutta en löytänyt mitään keskustelua tälläisestä ongelmasta: Aina silloin tällöin ohjelmissa tekstitykset ovat siirtyneet jonkin verran vasempaan, jolloin muutama ensimmäinen kirjain jää kokonaan piiloon. Tekstin koko on myös mahdollisesti tavallista suurempaa. Tätä on tapahtunut useammilla eri kanavilla, yleensä nauhoitustilanteessa, koska normaalitilanteessa käytetään tv:n omaa sovitinta. Ymmärtääkseni kuitenkin myös livenä (kun on käytetty boksin sovitinta) on joskus tekstit olleet väärässä kohtaa. Missähän mahtaisi olla vika? Boksin uudelleenkäynnistystä on kokeiltu kyseisessä tilanteessa, mutta siitä ei ole ollut apua.

    Mahdollinen vika siis voisi olla siinä, että käytössä on myös Sony Bravia -littutv, jossa on oma digisovittimensa. Eikös laitteiden yhteispeli toimi kunnolla?
     
  17. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    TV:ssä päällä jokin kuvan venytys/vanutus/zoomaus/kuvantuhoamismoodi, ettei vain missään tapauksessa joutuisi katselemaan "kuvaa peittäviä" kamalia mustia reunoja?
     
  18. rodney

    rodney Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2004
    Viestejä:
    47
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tollasen kävin tänään ostamassa ja vähän aikaa boxi oli ollut päällä ja sitten yht äkkiä alkoi kummallinen humina..Mistäköhän johtuu ja millaisia äänen poisto-ohjeita olisi tarjolla jos on muillakin kyseistä ääntä pitänyt.Oiskohan maadotus onkelma vai mikä?Asutaan vanhassa talossa ja olohuoneessa on kaikki pistorasiat vanhaa maadoittamatonta mallia.
     
  19. rodney

    rodney Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2004
    Viestejä:
    47
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaipa se on tuo kovalevy joka siellä humisee kun painaa laitteen kyljistä niin humina loppuu..Täytyypi tarkastella jotakin vaimennus sydeemiä tai vastaavaa kun jonkun verra häiritsee tuo humina.
     
  20. kopsa85

    kopsa85 Guest Guest

    Liittynyt:
    04.01.2007
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    olen omistanut topfield 5100pvrc boksin vuoden ajan ja pari kertaa tullut tämmöinen ongelma vastaan että tv1000/canal+ tallennetut elokuvat ei näy! mutta muutaman päivän kuluttua näkyy taas ja näin käy vain joillakin elokuvilla! siis kun kovalevylle on tallennettu 20 elokuvaa niin niistä 5 voi olla sellaisia että ei lähde pyörimään muuta kun musta kuva tulee ja loput 15 toimii normaalisti!