Logitech Harmony 525

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana aarno2815, 04.11.2005.

  1. kloever

    kloever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    305
    Saadut tykkäykset:
    0
    Se juuri on tässä yksi ongelmista, kun ei osaa ottaa sitä komentoa vastaan.

    P.S. Listalta valittuna se ei myöskään toimi.
     
  2. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Reagoiko kake mitenkään opetustilanteessa värinappiin? Itsellä CD:n digiboxin power-napin opetusta joutui kikkailemaan, nappia joutui painamaan niin pitkään että kake ei aivan ehtinyt herjata liian pitkästä signaalista. Jos painoi "normaalisti" boksi ei regoinut.

    Sitten ei juuri muuta vaihtoehtoa kuin soittaa sinne tukeen. Ota nyt kiutenkin huomioon että onhan tuo kake reilusti halvempi kuin moni muu all-in-one. Viidelläkympillä jo vähän aikaa soitteleekin...
     
  3. sanmyl

    sanmyl Guest Guest

    Liittynyt:
    23.10.2005
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu,mikähän mahtaa olla vikana,kun mr.525 kieltäytyy käynnistämästä tv:tä missään aktiviteetissä?Lisäsin yhden aktiviteetin,ja siitä ei hyvää seurannut...Vai olisko patterit lopussa,pitänee tarkistaa huomenna uusilla pattereilla.Katso TV toiminnossa käynnistää vain digiboxin mut ei tv:tä::confused: Samoin muissa toiminnoissa mihin liittyy tv.Muut toiminnot ok.Huoh,ei jaksa enää,nyt nukkumaan:OI
     
  4. kloever

    kloever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    305
    Saadut tykkäykset:
    0
    Reagoihan se, sanoo että näppäin havaittiin, mutta joka kerta (painoi miten kauan) se ilmoittaa, ettei voinut oppia komentoa. Olen toistakymmentä kertaa kokeillut samaa nappia konfiguroida siihen.
     
  5. NudistPriest

    NudistPriest Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuohan oli muistaakseni ihan yleinen ongelma Panasonicissa. Sama juttu oli itsellänikin. Lopulta meni hermot ja vaihdoin makuuhuoneen Philipsin olkkariin. Loppui ongelmat siihen, mutta kuva huononi. Vielä pitää jonain päivänä yrittää saada tuo toimimaan.
     
  6. kloever

    kloever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    305
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä kun saisi edes Panasonicin käynnistymään.

    Tein reklamaation Logitechille kaukosäätimen toimimattomuudesta, ja pyysin heiltä vastausta ongelmaan. On ihme, jos Euroopan myydyimmän plasman kanssa Logitech ei saa kunnon profiilia aikaan, kun vielä 50" mallissa on samat säädöt.
     
  7. kloever

    kloever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    305
    Saadut tykkäykset:
    0
    Televisio: Panasonic TH-50PV60E
    Kaukosäädin: Logitech Harmony 525

    Tuli reklamaatio tehtyä. Soitin Logitechin Suomen tukeen, josta vastasi todennäköisesti suomalainen henkilö, kun olin noin 30 minuuttia jonottanut tukeen. Keskustelimme asiasta noin 25 minuutin verran, jossa selitin, että televisio ei ota vastaan alkuperäisprofiililla käynnistyskomentoja, eikä viiveiden säätö auta mitään. Mainitsin myös, että Logitechin Kanadan osaston lisäämä profiili (TH-42PV60E malli) käynnisti television, mutta valitsi inputit joka kerta väärin (muuten toimi hyvin), kun siirtyi Katso TV -> Katso DVD jne. Tässä vaiheessa yritin monet tunnit konfiguroida kaukosäädintä itse inputteja, niiden viiveitä jne. Mutta en tässä onnistunut. Ongelmana oli input-kanavan siirtymisnappulan puute, tai sen opettamisen puutteellisuus. Input kun tässä televisiossa valitaan sini/puna/vihreä/keltainen nappuloilla, niin kaukosäätimelle ei infrapunan kautta yhtä tiettyä nappia voinut opettaa, ja kun sen opetti manuaalisesti (listaamalla kaikki värinapit valintalistaan) niin tätä ei sitten kaukosäädin käytössä ymmärtänyt.

    No, kun en tosiaan tässä itse onnistunut, ja selitin ongelmat tukihenkilölle (oli erittäin yhteistyöhaluinen) niin hän otti jo käydyn sähköpostikeskustelun viitenumeron ylös, jota käytin Kanadan osaston kanssa, sekä antoi minulle uuden viitenumeron, jolla ongelmaani tullaan käsittelemään. Hän sanoi, että viestittää asian heidän teknikoille, jotka pyrkivät paneutumaan kyseisen television komentoihin. TH-42PV60E ei nähtävästi ole niin yleinen, että sille olisi jo täydellinen profiili luotu valmiiksi (TH-50PV60E käyttää samaa profiilia).

    No, odotellaan ja katsellaan, mitä tuleman pitää. Toivottavasti siellä on oikeasti henkilö, joka osaa säätää kyseisen kaukosäätimen tämän television kanssa toimimaan. En varmasti ole ainoa kyseisen television omistaja.
     
  8. fataki

    fataki Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2006
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Telkkari ei suostu sammumaan kun activiteetin aikana painaa vasemman ylänurkan "power off"-nappia, vahvistin kyllä sammuu. Yritin muutella viiveitä, muttei auttanut. Kyseisen napin tarkoitusta ei myöskään saa säädettyä mistään. Kaikki troubleshootit kävin tietysti kanssa läpi. Nyt telkan sammuttaakseen joutuu painamaan Devices->TV->PwrOff.

    Vois tietysty tehdä activiteettiin custom-napin joka sammuttaa telkkarin, mutta pitäishän sen nyt tuolla yhteissammutus-napilla toimia.
     
  9. Wade

    Wade Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.07.2002
    Viestejä:
    695
    Saadut tykkäykset:
    0
    oli vähän samoja ongelmia tuon laitteiden sammumisen kanssa mutta kun painaa help nappulaa sammutuksen jälkeen (kun töllö ei ole sammunut oikein) niin tekee jonkun "moodimuutoksen(?)" ja etsii oikean sammutustavan, seuraa vaan sitä kapulan ohjenäyttöä. Sekava selitys mutta ehkäpä se siitä...


    Oma ongelma on se että en saa laitteiden käynnistysviiveitä kohdilleen, LG:n töllö menee jumiin jos digiboksi ei ole päällä ekana ja boksin (topfielf 5100) käynnistys kestää noin 10-15s, kokeilin TV:n käynnistysviiveen muuttamista asetuksista mutta eipä siitä ollut apua. Onko kellään hyviä ratkaisuja tähän, tällä hetkellä digiboksi on aina päällä. Pitäisi varmaan pistää televisio huoltoon, jumiminen on sen "ominaisuus" jos boksi ei ole päällä ensiksi.
     
  10. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    Jos tarkoitat sitä että pitäisi saada digiboksi käynnistymään ennen telkkaria, on kyseessä käynnistysjärjestykseen liittyvä ongelma. Laitteiden käynnistysjärjestyksen saat valittua siten, että luot TVn katselu aktiviteetin General Activityna, ja lisäät siihen haluamasi laitteet käynnistymisjärjestyksessä, eli ekana sen laitteen jonka haluat käynnistyvän ensin jne. Noiden valmiiden aktiviteettien kohdalla ei laitteiden käynnistymisjärjestystä pysty itse määräämään, vaan Logitechin softa arpoo sen itse.
     
  11. fataki

    fataki Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2006
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei auta helpin painelut. Kerran kaukosäädin kysyy "Did that help" tms. jonka jälkeen se pyytää varmistamaan yksi kerrallaan että laitteet on pois päältä. Sen jälkeen ollaan takaisin alkupistessä.

    Devices-moodin "PowerOff" toimii, activitiesin custom-nappi "PowerOff" toimii (koska olen määrännyt sen painamaan tv:n kaken "PowerOff"-nappia. Harmonyn oma pieni sammutus-nappi ei vaan sammuta telkkaria. Vahvistin kyllä sammuu ja telkkarissa välähtää pieni punainen valo, eli se saa jonkun signaalin, mutta ei sammu.

    Soitin puhelin tukeen, asia ei ratkennut vielä ja tukihenkilö lähti kyselemään kollegoiltansa.
     
  12. Diabolus

    Diabolus Guest Guest

    Liittynyt:
    07.07.2004
    Viestejä:
    519
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokeiles valita televisioksi saman valmistajan muu malli. Hyvällä tuurilla televisiosi tottelee paremmin sen mallin sammutuskomentoa. Tosin tässä pääsee helposti ojasta allikkoon, kun sen toisen mallin inputit ovat tyystin erilaiset...

    Toinen vaihtoehto on pyytää Harmonyn helpparia tekemään sinulle kustomoidun laitekonffiksen, jossa sammutusnappi todellakin lähettää halutun signaalin kaken off-nappia painettaessa. Pitäisi olla suht' simppeli pyyntö, kun kerta oikea signaali jo tiedetään.

    Kolmas idea on laittaa televisionkatseluaktiviteetista poistumisen yhteyteen se toimiva PwrOff-komento.
     
  13. fataki

    fataki Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2006
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin pitää varmaan tehdä. Ne otti mun yhteystiedot ja lupas palata asiaan. Katon sitten kun sieltä päästä kuuluu jotain.

    Totakin kokeilin jo, mutta ärsyttävää kun telkkari pomppii aktiviteetin vaihdon yhteydessä päälle ja pois.

    Eikö sen yhteisen poweroff-napin pitäisi käyttää jokaisen kyseisen aktiviteetin laitteiden PowerOff-komentoja? Koska sillä se toimisi. Käyttääköhän se vain tietokannan alkup. PowerOff-komentoa, joka ei siis toiminut. Nauhoitin alkup. kakella oman poweroff-komennon, mutta toi nappi ilmeisesti käyttää vain sitä kannasta aluksi saatua komentoa. Mitä jos lisäisi telkkarin manuaalisesti ja laittais kaikki napit ite...olis aika työlästä.
     
  14. erep

    erep Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2006
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    0
    oletko käynyt lisäämässä aktiviteettiin sammutustoimen?

    eli ensin aktiviteetin muokkaukseen, taisi olla vaihtoehto muokata tai lisätä toimintoja. sitten ei lisää, mutta kun pääsee ruutuun jossa on aloitustoimet ja sammutustoimet, lisää tuonne sammutustoimiin tuon laitteen ja sille toiminnon "power off", niin toimii.

    mulla oli sama juttu hdmi-jakajassa. heräsi kyllä, mutta ei sammunut. seuraaavalla herätyksellä sammui. lisäsin niihin aktiviteetteihin, joissa tuo on, sammutustoimeksi power toogglen. nyt toimii.

    kun sulla on diskreetti-toiminto power off, homma toimii varmasti tuon lisäämisen jälkeen.

    ja jos siirryt aktiviteetista toiseen, jossa ruutu on käytössä, laite osaa olla sammuttamatta.
     
  15. janimage

    janimage Guest Guest

    Liittynyt:
    21.12.2006
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Konffailen 525 mallia Progasteriin toimivaksi ja melko hyvin asia on edennyt muuten, mutta ongelmana on valikoissa liikkuminen nuolinäpäimillä. Esim. epg ja muissakin valikoissa yksi näpäimen painallus monistuu kahdeksi, eli kursori liikkuu aina kaksi pykälää halutun yhden sijasta. Samoin taitaa toimia myös kanavia + ja - näppäimillä muutettaessa. Aina hyppää yhden yli seraavaan.

    Varmaan jokin yksinkertainen selitys, mutta kertokaahan joku...
     
  16. HooJiiPee

    HooJiiPee Guest Guest

    Liittynyt:
    07.06.2005
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei!
    Philipsin AV-vahvari menee minulla päälle, kun painaa vahvarin kakesta pitkään DVD tai TV-painiketta. Siis yksi lyhyt painallus ei riitä, vaan nappia täytyy pitää pohjassa n. sekunnin verran.
    Miten tällaisen pitkän painalluksen saa ohjelmoitua Harmony 555 -kaukosäätimeen?
     
  17. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuohon näpäinkomentojen herkkyyden säätämiseen liitttyvä polku on selitetty tässäkin thredissa (joo, on pitkä on, ei tämän lukemiseen silti kulu kuin puoli tuntia, ja se kannattaa) ainakin kahteen otteeseen, edellisen kerran tuossa pari(?) sivua sitten. En jaksa sitä enää tähän kaivaa, toivottelenpa vain hyvää joulua!
     
  18. wildcockis

    wildcockis Guest Guest

    Liittynyt:
    20.08.2005
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    pukki toi porukoille 525:n ja nyt on sellainen ongelma, ettei tuo humaxin 9200t ymmärrä lähteä käyntiin vaikka kakea on koitettu siihen opettaa erikseen. Onko vinkkejä miten sen saisi toimimaan? Tässä ketjussa oli jotain mainintoja siitä että kyseisen laitteen pitäisi toimia kun itse opettaa sille komennot mutta meillä se ei onnistunut..
     
  19. jokker

    jokker Guest Guest

    Liittynyt:
    29.08.2006
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Omani sain toimimaan suht ongelmitta, mutta huomasin että opetettaessa 525:ttä liian pitkä painallus Humaxin kakessa aiheutti toiminnon tuplaantumisen. Esim. kanavat hyppivät pari pykälää kerrallaan jne. ensimmäisen opetussession jälkeen ja ellen väärin muista niin virtanapin kanssa oli sama juttu, Humax käynnistyi ja sammui saman tien. Tämä oli kuitenkin helppo korjata opettamalla ko näppäimet uudelleen. Eikö Humax reagoi mihinkään 525:n komentoihin vaikka virrat laittaisi itse laitteesta päälle?
     
  20. Jackal81

    Jackal81 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.12.2006
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    no niin ja se kuuluisa pitkä parta toi mullekkin 525:en. ja sitten niihin ongelmiin. elikä digiboksi nokia 210t ei suostu sammumaan kun sitä nappulaa tarvitsisi pitää noi 3 sek pohjassa ja nyt se ei muuta kun välähdä. ja sitten tollanen philipsin dvd kotiteatteri setti niin vaikka asetuksissa on ja kaikissa että noi harmonyn kelaus nappula ton asetettu oikein niin se vaihtaa kohtausta molemmista nappuloista. suuri kiitos jos joku viittii auttaa. on tosi pitkä viesti ketju ja yrittäny selvittää mutta minkä sille voi jos on tyhmä pää :)