Pieniä asioita, jotka pitäisi kieltää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Johnny Fortune, 25.04.2004.

  1. Mahoney

    Mahoney Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.09.2001
    Viestejä:
    3 826
    Saadut tykkäykset:
    7
    Ei hymiötä = ei sarkasmia. Näin täällä. Valitettavasti.
     
  2. ktax

    ktax Guest Guest

    Liittynyt:
    07.01.2003
    Viestejä:
    118
    Saadut tykkäykset:
    0
    Super-, hyper- ym. marketit pitäisi kieltää. Ihmiset eivät osaa kulkea ylileveillä käytävillä järkevästi. Yhden maitopurkin takia pitää kävellä hehtaarihallin perälle, SUV-ostoskärryjä väistellen. ;)

    Tiskin takaa palvelevat lähikaupat takaisin!
     
  3. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Minua eivät joululaulut kaupoissa haittaa, mutta kun eilen kävin pelaamassa urheiluhallissa tennistä joululaulujen kuuluessa hallin kaiuttimista, niin se kenties oli vähän outoa. Ja laitetaan sarkasmin merkiksi (sarkasmia on siis outoa- sana) tällainen :rolleyes:
     
  4. Sherukka

    Sherukka Käyttäjä

    Liittynyt:
    17.05.2005
    Viestejä:
    1 063
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa mieltä! :thumbsup:
     
  5. Jürgen

    Jürgen Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.01.2003
    Viestejä:
    3 407
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ei pidä paikkaansa, ainakaan meillä...:OI
     
  6. Gordon

    Gordon Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 230
    Saadut tykkäykset:
    6
    Tampere yritti sitä. Se ei suostunut kaavoittamaan isoille marketeille tontteja. Seuraus, pienet lähikunnat ottivat ilolla veromarkat vastaan, marketit nousivat Pirkkalaan, Lempäälään jne.

    PS. En itse käy koskaan Super-, hyper- ym. marketeissa.
     
  7. Mahoney

    Mahoney Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.09.2001
    Viestejä:
    3 826
    Saadut tykkäykset:
    7
    Good for you. Muualla pitää, ellei ole viime päivinä tullut muutosta vuosien takaiseen. Viimeistään Sokkarin levyosaston muutto sai aikaan sen, että sielläkin on "hiljaisuus" (eli ruokaosaston kassojen melu) ympäri vuoden, aiemmin oli niitä harvinaisia paikkoja joissa musa soi.
     
  8. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Puhkeilevat fillarirenkaat. Ottaa pattiin, kun kalliit slicksit puhkeilevat pari kertaa vuodessa, vaikka ajokilometrejä niille kertyy nykyisin vain kauppareissut, pari sataa kilsaa vuodessa.

    Siispä kostan renkaanpuhkumörölle, ostin Piliteemasta kiinalaiset puhkeamista hillitsevät ulkorenkaat ja puhkeamista parantavat myrkkyä sisältävät sisärenkaat. Saa nähdä puhkeavatko nämäkin 100 kilometrin välein, stana.

    Vierintävästus ja ilmanvastus uusilla paskoilla ryppynakeilla saattaa muodostua ylitsepääsemättömäksi ällötykseksi, eli kevään tullen hiekotushiekkojen poispesun jälkeen on taas hommattava uudet sileät tassut, jotka tietenkin puhkeilevat minuutin välein.

    Miksi mikään firma ei valmista 0,1 gramman painoisia puhkeamattomia ohuita sileitä renkaita, ilmaiseksi. On myynnissä joko halpaa painavaa kestävää rumaa, tai kallista kevyttä itsekseen hajoavaa söpöä.
     
  9. Crimson

    Crimson Guest Guest

    Liittynyt:
    03.08.2001
    Viestejä:
    3 318
    Saadut tykkäykset:
    2
    Erittäin hyvin sanottu siellä perällä! :thumbsup:
     
  10. h3mb3

    h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    1 889
    Saadut tykkäykset:
    0
    • Ulkomaalaiset, jotka kuuntelevat arabijoikuteknoa korvalaput täysillä linja-autossa. :grr:
    • Huonot pakkaukset: liian kestävät (ei saa auki) ja liian surkeat (hajoavat käsiin). Ette voi kuvitella kuinka hankalaa oli saada harppi tänään pois sellaisesta muoviboksista.
    • Huonot opettajat.
     
  11. petepas

    petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.01.2005
    Viestejä:
    2 441
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tähän voisi lisätä kameroiden muistikortit. Pakattu niin ettei saa auki ilman peltisaksia tai rälläkkää :OI
     
  12. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Äidit lastenvaunujen kanssa hieman ahtaammissa tiloissa.

    No toki sisäinen isällisyyteni tahtoo sanoa, että eihän tällaista nyt sopisi kieltää. Kyllähän sitäpaitsi järkikin sanoo, että kun tulee vanhemmaksi, niin joskus vaan ei voi hoitaa asioita ellei ota lasta mukaan. Ensimmäiset vuodet voivat olla rankkoja ja väsymyksen täyteisiä uusvanhemmille. Mutta...

    Esimerkkejä on paljon, mutta yksi niistä on tällainen: Olin tänään Stockmannilla ruokaostoksilla. Oulun Stockan ruokaosaston kassojen edessä ei ole paljoa tilaa kävellä. Ostoksia pakatessani siinä sattui olemaan vielä tungosta. Eiköhän kuitenkin kaksikin äitiä olleet lastenvaunujen kanssa vähän ylimielisiä. He olivat keskellä tungosta lastenvaunut poikittain tekemässä jotain ihan muuta kuin pakkaamassa ostoksia, hoitamassa lasta tai yleensäkään liikkumassa pois kassoilta. Toinen äideistä jopa jätti lastenvaunut pitkäksi aikaa oman onnensa nojaan eikä ollut muutamankaan metrin läheisyydessä vaunuista.

    Näillä lastenvaunuäideillä on tapana myös kerääntyä kadulle -- keskelle katua -- juttelemaan kaikenlaisista asioista. Eihän heille tohdi antaa ärsyyntyneitä katseita ilmeisistä syistä, mutta jälleen kerran nämä ovat niitä tapauksia, jossa pitää ihmetellä miten ihmisillä ei ole joissakin tilanteissa ollenkaan käsitystä muista ihmisistä. Minä olen ehkä sellainen toisen ääripään tapaus, että etenen jokapaikkaan nopeasti, ja jos katselen jotain tuotetta, niin yleensä kerran vilkaisen sitä läheltä, ja sitten väistyn syrjemmälle kauempaa sitä tarkastelemaan, että mahdollisesti muilla on tilaisuus katsoa sitä tuotetta läheltä. Jos minulle tulee puhelu tai jos olen ystävieni kanssa kaupoilla esim., niin hoidan juttelun liikkeestä tai sitten ihan elein ohjaan porukkani syrjemmäksi , ettemmme ole muiden tiellä. Lyhyesti sanottuna: en vie keneltäkään mitään tilaisuuksia pois enkä hidasta kenenkään tahtia.

    Toki tällaista en vaatisi kaikilta (enkä voikaan vaatia, koska mikä minä olen sitä tekemään), koska onhan ihmisillä oikeus pysähtyä, olla kiireetön ja miettiä. Kuitenkin minusta siinä ylitetään raja, jos mennään keskelle ahdasta kulkuväylää lastenvaunujen kanssa, pistetään ne vielä poikittain (että varmasti vie mahdollisimman paljon tilaa) ja sitten ollaan paikallaan.
     
  13. Bagheera

    Bagheera Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.01.2003
    Viestejä:
    2 004
    Saadut tykkäykset:
    1
    ... tai Barbie y.m. nukkepaketit. Mikälie Wannabee bondage harrastajat ovat niitä pakkaamassa. Siinä on isällä ihmettelemistä, kun pitää vääntää tusinakaupalla lankoja auki, että saa nuken hepenenineen irti taustapahvista. :OI
     
  14. Mahoney

    Mahoney Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.09.2001
    Viestejä:
    3 826
    Saadut tykkäykset:
    7
    Juu, ne joka sivulta prässätyt blisteri-muovipakkaukset. Osa noista on puolestaan erittäin kätevissä, uudestaan suljettavissa vastaavissa, eli niissä on "napit" (kuoppa ja vastakappale), jotka on helppo avata ja sulkea. Mikseivät ne kaikki voi olla sellaisia... :mad:
     
  15. Maky

    Maky Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    871
    Saadut tykkäykset:
    14
    Muistuupa mieleeni jouluaatto vuosi sitten 2 innoissaan kiljuvaa lasta ja 40 pakettia avattuna, paitsi minun piti avata ne 40 x 8 rautalankaa ja ruuvia, joilla nämä oli paketissa kiinni. Hieman 12 jälkeen oli kaikki jo pois paketeista. Juhuu. -> Juu ja en ehtinyt edes ajatella ajavani autoradalla jouluaattona :(
     
  16. Xantaks

    Xantaks Guest Guest

    Liittynyt:
    08.11.2006
    Viestejä:
    784
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huuto.net:issä turha huutaminen ennen kuin kohde sulkeutuu. Ärsyttävää ku joidenkin levyjen hinta menee ihan käsittämättömiin. Loppupeleissä se viis minuuttia ennen kohteen sulkeutumista ratkaisee. Mutta sitten kun ajatellaan että nimen omaan huutokaupassa periaate nimen omaan on, että huudetaan muut ulos kaupasta korottamalla hintaa.. :OI

    Yhteenveto: Xantaks ei tykkää huutokaupoista :hitme:
     
  17. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    -Liian hitaat kuskit. Vituttaa ihmiset, jotka ynnyyttävät reilusti alle rajoitusten.
    -Perässä ajavat kuskit. Ajavat persuukseen kiinni, mutta eivät mene sitten ohi. Mikä järki?
    -Ihmiset jotka eivät osaa ajaa parkkiruutuun suoraan. Viime viikkoina tullut huomattua normaalia enemmän kauppojen pihoissa vinoon ajettuja autoja, vaikka ruutujen reunat olleet selvästi näkyvissä. Tämä aiheuttaa sen, että parkkipaikkoja jää käyttämättä turhaan.

    Valivali, onneksi itse olen täydellinen kuski. :D
     
  18. Navarone

    Navarone THIS IS DVDPLAZAAAH!!! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.12.2006
    Viestejä:
    289
    Saadut tykkäykset:
    0
    Allekirjoitan kyllä nämä itsekkin, tänään viimeksi sain "kärsiä" kaikista kolmesta
    Täydellinen kuski löytyy täältäkin :D:D
     
  19. kakoskel

    kakoskel Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.10.2004
    Viestejä:
    443
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikös näitä varten ole autossasi jarru, jos ei pikkujarrutuksella usko niin sitten hieman reilummin. Joko ohittaa tai jättää väliä. Hienotunteisemalle ihmiselle on sitten se takasumuvalo:D
     
  20. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Kannattaa asentaa autoonsa peräkoukku tai jokin tukeva ja teräväulokkeinen takateline fillareille tms. Kun sitten hieman "väistää jänistä" eli tekee hetkellisen hätäjarrutuksen, perässä seuraava joutuu ostamaan omilla rahoillaan uuden etupuskurin/spoilerin/säleikön/konepellin...

    Laki nimittäin sanoo, että ajoneuvon haltijan on kyettävä pysäyttämään ajokkinsa näkyvän tieosuuden sisällä. Jos näkyy 3 metriä tietä, siinä olisi pitänyt kyetä pysäyttämään. Kun ei kyennyt, ja kolhi itsensä edellä ajavan perään, maksaa itse viulunsa. Jos lisäksi takateline tai vetokoukku vaurioituu, peräänajaja maksaa myös niiden uusimisen tai korjauttamisen.