Prison Break (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana mr.hat, 07.09.2005.

  1. Vorkkis

    Vorkkis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.11.2005
    Viestejä:
    702
    Saadut tykkäykset:
    4
    Erittäin hyvin sanottu.
     
  2. jorhe

    jorhe Guest Guest

    Liittynyt:
    29.10.2001
    Viestejä:
    626
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän sellainen kutina, että luoti osui Mahonea luotiliiviin ja siten tyyppi vielä kehissä...
     
  3. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Kai mua on sitten helppo miellyttää, mutta itse tykkään edelleen paljon tästä meiningistä. Mun mielestä taso on säilynyt hyvänä, vaikka sarjan luonne on muuttunut täysin. Eihän tämä enää mikään "prison break" ole, mutta fugitive-meiningistä saadaan revittyä yllättävän kiperiä tilanteita ja tiivistä jännitystä vaikka karhukopla onkin levittäytynyt vähän sinne sun tänne. Mielipideasioita kai nämä...

    En usko että näin käy, mutta toivoisin että PB loppuisi kahden kauden jälkeen. Nyt kun Kellerman lyöttäytyi veljesten seuraan, niin asiat ovat ainakin toistaiseksi ihan hyvällä mallilla. Ellei käy sitten niin, että Kellerman valehtelee tai jotain. Onhan tätä kakkoskautta nyt ainakin sen 8-9 jaksoa kai jäljellä, mutta mä en tiedä saisiko tossa ajassa kaikki juonilangat nivottua kasaan. Aika monta rautaa tulessa, kun Haywiren kohtalokin on vielä auki, Sucre ja C-Note täytyy saada selville vesille, viranomaiset täytyy saada vakuutettua siitä että Reynolds on pahis ja Linc syytön ja sitten jollain ilveellä Scofieldillekin pitäisi saada armahdus aikaiseksi. Siinäpä kunnon sotku. Ratkaisu olisi se, että kaikki muuttaisivat toiseen maahan tai sitten jengiä aletaan tappamaan siihen tahtiin, että ei jää enää ketään jäljelle, jolloin kohtaloita ei kummemmin tarvitse selitellä. Ehkäpä se kolmoskausi on vähän niin kuin pakollinen, ettei tästä tule mitään hätäpaska -ratkaisua.

    Mä toivon ettei T-Bag kuole, haluaisin että miehelle käy samalla tavalla kuin Steve Buscemin hahmolle Con Airissa :thumbsup:
     
  4. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 038
    Saadut tykkäykset:
    16
    Sama täällä. Yleensä olen melkoisen kranttu sarjojen suhteen. Meikään ei ole uponnut Lostit, Kylmät ringit, tai Sopranosit. Oikeastaan Shield ja Prison Break on ainoat sarjat, joita lähivuosina on tullut seurattua.
     
  5. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama kyllä minullakin. Mielenkiinto itse tarinaan ei ole lopahtanut ja käänteitä pukkaa yhä prisonbreakmaisella syötöllä. Yhdessäkään jaksossa ei ole tylsyys iskenyt, ja lienee Heroesin ohella ainoa sarja jonka jakson aikana tulee vilkuiltua kelloa vain siinä toivossa, että jaksoa olisi vielä pari minuuttia enemmän jäljellä.
     
  6. tuom

    tuom Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    24.12.2005
    Viestejä:
    206
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse en kyllä viitsisi sarjan laadukkuudesta edes puhua samana päivänä edellämainituista varsinkaan Sopranosin kanssa, taikka edes Ozin, vaikka vähän samaa tyylisuuntaa edustaakin, mutta siltikin sarja uppoaa yhä edelleen.

    Kyllähän Prison Break on kaikkine epäloogisuuksineen sekä juonen venytyksineen on ihan hyvää ns. "aivot narikkaan" -viidettä, josta löytyy kivasti jännitystä ja nopeita juonenkäänteitä, ettei pääse pitkästymään. Taso on kyllä mielestäni laskenut ensimmäisen kauden jälkeen, mutta kyllä tätä vielä katselee, kun jännitysmomenttia on saatu ihan kivasti mukaan vielä toisellekin kaudelle.

    Toivottavasti vaan eivät ala väkisin venyttämään sarjaa liikaa. Nykyisen kauden perusteella jo näyttää vahvasti siltä, että tuskin on paukkuja enää kolmanteen.
     
  7. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 038
    Saadut tykkäykset:
    16
    Kuinka itse kukin sitten laadun määrittää. Itselleni se tarkoittaa lähinnä sitä, että sarjan/leffan parissa viihtyy.
    Epäloogisuuksia PB:stä toki löytyy, mutta en ole niistä jaksanut ottaa stressiä, koska kyseessä on muuten erittäin viihdyttävä sarja.
    Jotenkin tässä tapauksessa nuo epäkohdat ei ainakaan minua juurikaan häiritse. Jonkun muun sarjan kohdalla saattaisi olla toisin.

    Joitakin kertoja olen yrittänyt OZ:ia katsella, mutta laihoin tuloksin. Ei kertakaikkiaan kolahda. Syytä en tiedä. Sopranosin kohdalla sama homma.

    Lostia katselin alusta muutaman jakson verran, mutta kun sarja rupesi pyörimään viidakosta tulevan äänen ympärillä, niin siihen lopahti sekin.

    Shield sitten tuli ja kolahti lujaa. Vaikka Canal+ löytyykin, niin sarjoja sieltä ei tahdo muistaa seurata. Siksipä Shieldistä on jäänyt seuraamatta aika suuri osa. Mutta bokseja odotellaan; kumman hitaasti niitä vain suomitekstein julkistellaan.
    Shieldissä tuntuu kaikki olevan kohdallaan. Sarja ei todellakaan polje paikallaan, eikä ainakaan omaan silmään ole osunut epäloogisuuksia. Lisäksi sarjaan on saatu yksi parhaimmista näyttelijäkaarteista ikinä.
     
    Viimeksi muokattu: 05.12.2011
  8. J-dee

    J-dee Guest Guest

    Liittynyt:
    05.03.2006
    Viestejä:
    316
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viimeinen jakso oli mielestäni ehkä kakkoskauden paras. Kellerman-käänne oli hyvä (ellei kusettanut), mutta en myöskään usko että Mahone tuohon vielä kuoli. Luotiliivi olisi aika perus Prison Break -kuvio.
    Bellickin joutuminen (käytännössä) johtamaansa vankilaan oli aika mielenkiintoinen tapahtuma. Saa nähdä mitä tästä seuraa. Mielenkiintoista että sarjassa seurataan tällä hetkellä niin paljon toisistaan eriäviä tarinoita.

    Sarjan laadusta ja vertailusta OZ:iin tai Sopranosiin olen sitä mieltä, että tämä sarja on aika vaikeasti verrattavissa noin erilaisiin tuotoksiin. Omasta mielestäni Sopranos on kaikkien aikojen paras TV-sarja, mutta pidän myös Prison Breakista huomattavasti. Prison Break on koukuttavaa ja jännittävää kevyttä viihdettä, kun Sopranosissa tykkää syventyä paljon enemmän eri hahmoihin yms.

    J-dee
     
  9. Ritke11

    Ritke11 Guest Guest

    Liittynyt:
    29.10.2004
    Viestejä:
    46
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikös Kellerman ampunut Mahonea vain olkapäähän eli kyllä siitä mies selviää ilman luotiliiviäkin..
     
  10. kotka

    kotka Guest Guest

    Liittynyt:
    30.12.2004
    Viestejä:
    512
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, scofield on näitä "yksi ilme" näyttelijöitä, ei paljo turpa värähdä. Samaa sarjaa gwyneth paltrowin ja keanu reevesin kanssa, siis huonoja näyttelijöitä minun kirjoissani
     
  11. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Wentworth Milleriä kun en ole muualla nähnyt, niin en voi sanoa juurikaan hänen näyttelijän kyvyistä. Mutta luultavasti kyseessä on hahmon luoma stereotypia kuten Keanu Reevesilläkin. Prison Breakin insinööri vaan sattuu olemaan yhden ilmeen puupökkelö. Samoin Reeveskin haukutaan kun näytteli Matrixissa puusta veistettyä Neoa. Mutta katsokaapa vaikka Constantine, niin osaa se kaveri näytelläkin.. Mielipideasioista ei tosin kiistellä.

    Joo tuskinpa Mahonea sarjasta pois laitetaan. Eiköhän tuo kuulunut siihen Billin suunnitelmaan jonka detaljeja ei katsojille kerrottu..
     
  12. Rela

    Rela Guest Guest

    Liittynyt:
    30.03.2004
    Viestejä:
    473
    Saadut tykkäykset:
    0
    Reevesiä on kylläkin haukuttu ihan koko uransa ajan. Oli hän sentään tähti ennen Matrixiakin vaikka nuoremmat hänet varmasti siitä parhaiten muistavat. Matrixiin mies kyllä sopi aivan erinomaisesti. Aivan samalla lailla joku Schwarzenegger sopii tiettyihin elokuviin vaikka ei osaisi erityisemmin näytellä. Kyllä tuo Reeves kuitenkin melkoinen puupökkelö on kuten on Millerkin.
     
  13. noobster

    noobster Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei,
    onko kenelläkään tietoa kuka tarjoaisi jaksoja suomeen,
    samaan tyyliin kuin itunes tms?
    (sellaisella resolla että viittsii tykittää)
    -Kiitos!
     
  14. Erska

    Erska Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2004
    Viestejä:
    174
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minusta tämä country-stuff on todella mukavaa katseltavaa. Pick-Uppeja vilisee ja metsä rämisee!:naminami: :cool:

    Itse pidän kovin tästä kakkoskaudesta, maaseutu roks! Todella loistavaa. Ykköskausi ei ole mitään tähän verrattuna.

    Ja on tämä 2 kausi tullut huomattavasti kalliimmaksi, autoja menee paskaksi minkä kerkeää jne, kivoja takaa-ajoja jotka eivät ole edes kovin ylilavastettuja. Tosin Eipä sen vankilan vuokrakaan halpa välttämättä ollut ykköskaudella. :D
     
  15. noobster

    noobster Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kenelläkään tietoa milloin 2 seasonin boksi tulee jenkeissä myyntiin?
     
  16. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Eipä ole tietoa, mutta saattaa tuossa vielä tovi vierähtää kun eihän 2 seasonia ole vielä näytetty edes loppuun. Ei olisi kuitenkaan yllättävää, jos markkinoille pukataan jossain vaiheessa joku Season 2 Part I -boxi, joka sisältää ensimmäiset 13 jaksoa.
     
  17. kotka

    kotka Guest Guest

    Liittynyt:
    30.12.2004
    Viestejä:
    512
    Saadut tykkäykset:
    0
    täytyy sanoa että s02e12 oli huonoin jakso sarjassa tähän mennessä. Luultavasti johtuu siitä että jaksoon oli yritetty tunkea emotionaalista sisältöä jota scofieldin näyttelijä on täysin kykenemätön välittämään katsojalle. Jätti erittäin pahasti kylmäksi koko jakso, itseasiassa teki mieli katsoa että vaihtuko tässä ny käsikirjottajat vai miksi näin.

    e13 oli sitten hieman parempaan suuntaan, kellermanin kuvio lopussa luo lisää mielenkiintoa pätkään. Mutta pitihän tämäkin sillä isin "i love you" flashbackillä pilata, voisko ne nyt uskoa ettei voi yhden ilmeen naamalla scriptata muita tunteita kun sen mikä siltä vakiona välittyy.
     
  18. Edse

    Edse Guest Guest

    Liittynyt:
    25.09.2005
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Millon tää sarja jatkuu tosta 13 jaksosta eteenpäi jenkeissä?
     
  19. Vorkkis

    Vorkkis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.11.2005
    Viestejä:
    702
    Saadut tykkäykset:
    4
    Eikös se veny johonkin helmikuulle vai miten se oli?
     
  20. foenix_

    foenix_ Guest Guest

    Liittynyt:
    06.04.2006
    Viestejä:
    206
    Saadut tykkäykset:
    0