LG 32LE2R - Anttilassa 799€?

Keskustelu osiossa 'Muut televisiot, näyttölaitteet ja soittimet' , aloittajana Samilei, 30.11.2006.

  1. Kopi_

    Kopi_ Guest Guest

    Liittynyt:
    25.11.2006
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    LP1:seen päädyin... LE2:ssa oli mielestäni erittäin huono kuva. Lähteenä analoginen televisio ja jokin Philipsin dvd-soitin. En tiedä mistä huono kuva johtui olisiko ollut vain kyseisen kappaleen vika, huonot säädöt tv:ssä tai huonot lähetykset. LP1:sen musta oli selvästi huonompi, kuten täällä on jo aikaisemmin mainittukkin. LP1:nen on mielestäni paljon tyylikkäämpi ja laadukkaamman oloinen kuin LE2.

    Onko tälläisissä televisioissa yleensä jotain vaihto tai palautus oikeutta? Yritin saada LE2 kotiin testattavaksi, mutta myyjä ei oikein lämmennyt asialle. Huonon kuvan takia en uskaltanut laitetta ostaa.
     
  2. Samilei

    Samilei Guest Guest

    Liittynyt:
    08.10.2006
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Paska kuva johtuu kaupassa dynamic-säädöstä asetuksissa. Se nimittäin pilaa kuvan varsinkin anaaliloogisella tv:llä. Kotona vaihdoin asetukset "hillitty"-kohtaan, ja kuva näyttää ihan kelvolta jopa halvan pienen harava-antennin kautta. HD-materiaali näyttää taas sitten aivan helvetin hienolle.

    Kuvanlaadusta on vaikeaa tehdä mitään johtopäätöstä kuvan avulla, mutta...:
    http://img293.imageshack.us/img293/8205/kuvia060tr2.jpg

    Mielestäni ei rahoja kannata pistää vanhaan tekniikkaan, varsinkin kun kyseessä on lcd-televisiot. Pelkästään kuvanparannuspiirien eri versioissa saattaa olla huimia eroja. LP1:ssä on XD Engine 2, LE2R:ssä 3-versio.

    Miksiköhän muuten tuo LP1 näyttää joltain 90-luvun kuvaputkitelkulta? :X (http://www.minhembio.com/bild/92508.jpg)
     
  3. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kato manuaalista että montako viallista pikseliä saa olla ja missä kohtaa. Ja hyväksytäänkö takuuvaihtoon vain kirkkaat pikselit jne..

    Itse veisin takaisin cittariin ja kovalla äänellä vaatisin uutta tilalle.
     
  4. Sonic Empire

    Sonic Empire Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2006
    Viestejä:
    159
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nämä kyllä lähetetään huoltoon. Ikävä kyllä asiat eivät aina mene niin, kuin asiakkaat haluaisivat. Vaihtoehtoisesti voit ottaa itse suoraan yhteyttä Powermilliin.
     
  5. EeTee

    EeTee Guest Guest

    Liittynyt:
    17.04.2005
    Viestejä:
    188
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä ne yleensä ottavat takuuvaihtoon koko masiinan ;)
     
  6. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meinaat että ne huollossa rupeaa tekemään pikselivikaiselle paneelille jotain? No ei takuulla tee mitään.

    Olisi ehkä kannattanut sittenkin asioida suoraan huollon kanssa. Cittarissa kun myyjät ei ole oikein yhteistyöhaluisia kun joutuu menemään epämukavuus alueelle henkisesti lainatakseni Jari Sarasvuon sanoja. Huonolla tuurilla laite jää makaamaan esim johonkin varastohuoneeseen josta joku huomaa sitten joulunjälkeen että ai niin tämäkin olisi pitänyt lähettää huoltoon. :hitme:

    Toivonmukaan Ari-setä ei joudu kumminkaan niin kauaa odottamaan.

    Oliko Ari-sedällä laite kauan käytössä? yli 14 vrk?
     
  7. Kopi_

    Kopi_ Guest Guest

    Liittynyt:
    25.11.2006
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuvaa yritettiin säätää itse ja cittarin vapaa-aika osaston vastaava yritti säätää sitä. Hyväksi ei sitä saatu vaikka vaihdettiin dynamic mildiin tai user kohtaan ja säädettiin itse kaikki. Koska mitään palautus oikeutta vehkeillä ei ilmeisesti ole, en uskaltanut ottaa riskiä, että kuva on huono. Telkkaria tulee kuitenkin jonkin verran katsottua, että senkin täytyisi hyvältä näyttää.
     
  8. Airstar

    Airstar Guest Guest

    Liittynyt:
    28.04.2005
    Viestejä:
    135
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep eli Kopi_:n kokemukset LE2R:stä on yksi yhteen omieni kanssa, kuva pilataan eikä sitä voi säätää kuntoon. Mitä etua on Samilein hehkuttamasta uudemmasta XD3 enginestä jos se nyt aivan ekana pitäis saada pois päältä eikä sekään ole mahdollista muutakuin demossa??

    LE2R:ää ei siis tosiaan kannata ostaa muuhun kuin htpc käyttöön. Onneksi pc:n kautta digitv-kuva on kyllä sitten niin hyvä kuin mahdollista.
     
  9. Samilei

    Samilei Guest Guest

    Liittynyt:
    08.10.2006
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Öh. Eilen katsoin mm. ALi G:n digiboksin kautta tällä töllöllä ja kuva oli todella mallikas, valovuosien päässä paskasta kauppakuvasta. XD Enginen saa pois päältä helposti, jos haluaa, mutta ei ole mitään järkeä ottaa sitä pois. Se parantaa kuvanlaatua missä tahansa käytössä.

    Kuvanlaatu on todella hyvä missä tahansa käytössä, eikä tämä töllö maksanut paljon mitään. Todella hyvä ostos.

    Muoks. Ja tuo "Hillitty"-asetus on ainakin minun silmiini kaikista paras säädöiltään.
     
  10. Sonic Empire

    Sonic Empire Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2006
    Viestejä:
    159
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meinaat, että kaupan pitäisi ottaa tuosta itse takkiin vai ja antaa uusi tilalle? Ehei, jos tuolla tavalla teet bisnestä niin olet hyvin nopeasti entinen kauppias.

    Tottakai tuote lähtee huoltoon, jos siinä jotain vikaa on. Jo kuluttajansuojassakin mainitaan, että ensiksi tulee korjata virhe.
     
  11. Airstar

    Airstar Guest Guest

    Liittynyt:
    28.04.2005
    Viestejä:
    135
    Saadut tykkäykset:
    0
    "paska kauppakuva", ei mene mulla jakeluun, koska nimenomaan kaupassa minä kytkin myös suoraan digiboksin LE2R:n scarttiin ja kuva ei siitä tippaakaan parantunut. Päinvastoin ihmettelin kovasti miten telkkari prosessoi jopa digiboksin valikkografiikat sellaiseksi jpg häröksi reunoiltaan ja oikein korostamalla korosti digitv-lähetyksen pakkausneliöitä! Tuskin digiboksi kaupassa sen huonompaa kuvaa antaa mitä sulla kotona?

    Kuvanlaatu on siis todella hyvä varmasti vain vga:n ja toivottavasti myös komponentin ja hdmi:n kautta, mutta olen silti itsekin tähän hintaan oikein tyytyväinen ostokseeni, sillä tuskin tarvin muutakuin hdmi:tä jatkossa.
     
  12. Boogaard

    Boogaard Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vielläkö tämä sittarin tajous on voimassa?. Onko kellään tietoa?
     
  13. styno

    styno Guest Guest

    Liittynyt:
    05.12.2006
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ootkohan täysin tietoinen digi-tv lähetysten laadusta suomessa vielä toistaiseksi? Nehän on tarkalla televisiolla järkyttävää katsottavaa, varsinki jos kattelee yhtään lähempää ruutua.

    Itse katselen 3 metrin päästä analogista kaapelilähetystä, ja kuva näyttää todella hyvältä. Mm. dvd:itä olen vga:n kautta katsellut ja kokeillut pelailla jne, ja ei voi muuta kun sanoa että todella tyytyväinen olen kuvanlaatuun.
    Lostin hdtv jaksot näyttivät uskomattoman hyvältä (720p).

    Tulossa on xbox 360, ja odotan hyvällä mielin päästä kokeilemaan vähän sohvan pohjalla pelaamista, tähän asti kun on pc:n nimeen vannottu. :thumbsup:

    Kuvaa saa mielestäni säätää monella eri tapaa omaa silmää miellyttäväksi.
    Mielipiteet toki ovat niinkun persreikä, jokaiselta löytyy yksi. Mutta minulta ei löydy kun positiivista kerrottavaa tästä töllöttimestä, uskomaton hinta/laatusuhde.

    Boogaard käsittääkseni jouluun asti on tämän töllön tarjous voimassa, itse tosin en lähimmästä cittarista enää löytänyt, vaan kipaisin kahvitunnilla naapurikaupungista omani ;)
     
  14. Gordon

    Gordon Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 230
    Saadut tykkäykset:
    6
    Pirun hyvä tv, mutta ei tv-käyttöön.:D
     
  15. UncleSam

    UncleSam Guest Guest

    Liittynyt:
    16.09.2002
    Viestejä:
    126
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli hommattua tuo näyttö ja huomattua miten hirveää analogikuva on terävällä näytöllä.Myös digilähetys on ihan kuraa alle 4m etäisyydeltä katsellessa :sick:

    Muutama pikainen kysymys: Onko nuo takana olevat 2kpl scarteja molemmat RGB:tä tukevia?manuaalissa tätä ei mainita. Mistä voin tietää onko tuleeko scartin läpi rgb vai ei, kun tv ei tätä mitenkään ilmoita? :confused:

    Hämäännystä aiheuttaa tuo vga-liitin joka on ainoa missä rgb lukee takapaneelissa. Pitäisikö digiboxi saada jotenkin siihen kytkettyä,miten?

    Saako mistään päälle automaattitunnistusta lähteenvaihdolle. Jos tv on analogikanavalla ja painan digiboxin päälle joka on kytketty scartilla, niin Tv ei automaattisesti vaihda digiboxille vaan pitää valikosta käydä valitseen AV1.

    Miten tuon pip:in saa toimimaan? :confused: Ei toimi analogilähetyksillä eikä digiboxi päällä.

    Onko kukaan huomannut kuvan 'repeilyä'? En oikein osaa selittää tuota, mutta esim kohteen liikkuessa sivuttain ja taustan pysyessä paikallaan huomaan ilmiön joka näyttäisi siltä kun joka toinen juova taí tarkemmin sanottuna pikselirivi liikkuvassa kohteessa laahaisi perässä.

    Noh tässä jotain aluksi, lisäkysymyksiä varmaan tulee kun lisää tutustun vehkeeseen. on muuten harvinaisen hanurista käyttöohje tässä tv:ssä.
     
  16. Airstar

    Airstar Guest Guest

    Liittynyt:
    28.04.2005
    Viestejä:
    135
    Saadut tykkäykset:
    0
    No hehheh digitv se minullakin on pääkuvanlähde tällä hetkellä. Ei ne ole mitään järkyttävää katsottavaa kun dvbviewer + purevideo yhdistelmä ne ulostaa vga:n kautta telkulle joka siis minullakin on tosiaan tämä joidenkin liittimien osalta moittimani 32LE2R. Kaupassa tämän kuva oli järkyttävää katsottavaa.

    Minusta tarkalla ruudulla kuvan pitää näyttää paremmalta kuin vanhalla sumealla putkitelkkarilla. Nyt on jokin oletusajatus porukalla, että lcd/plasmalla nykyisen digitv:n _täytyy_ näyttää paskalta kun striimi on niin kovasti pakattua.

    Ja kyllähän tällaiseen näkökulmaan ruokkii aina vaan enemmän uskoa jos telkkarien(ainakin LG:n) omat kuvapiirit tekee parhaansa pilatakseen kuvaa lisää.
     
  17. Samilei

    Samilei Guest Guest

    Liittynyt:
    08.10.2006
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    24.11. asti on voimassa. Tosin ne töllöt ovat saattaneet jopa loppua kaupasta, kuten Kajaanin Cittarissa, josta minäkin töllöni ostin. Näitä töllöjä ei kuulemma ole tulossa lisää joulun jälkeen ollenkaan.
     
  18. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    No, jos tarjouskin on loppunut jo kolme viikkoa sitten... vai onkohan tuo jouluaattoon asti voimassaa?
     
  19. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävin paikallisessa cittarissa vilkaisemassa tuota kyseistä värkkiä, ei ollut kuin esittely töllö jäljellä joten ajattelin napata sen(alennuksen takia) mutta siinä kuva hyppi ylös alas koko ajan joten kysyin myyjältä että mikä siinä on vikana, vastaus kuului "en tiiä", sovittiin että käyn ensi viikolla katsomassa kun niitä tulee lisää. Onko tuo kovinkin yleistä?? Kuva pomppi ylös alas noin 4mm koko ajan. Kuin paljon tulee hintaa kaapelille jolla yhdistän pc:ni(näyttikseni on radeon x800gto) tuohon telkkariin, parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla, kun matkaa on vähän alta 10metriä? Ja riittääkö yksi johto vai tarvitsenko jotain liittimiä?
     
  20. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0

    Yli 10 vuotta olen alalla ollut ja loppua ei vieläkään näy. Meillä vaihetaan aika ajoin laitteita ja asiakaskunta on vuosien saatossa vakkareitten osalta säilynyt. 14vrk aikana jos on tullut vakavempaa vikaa on laite vaihdettu oman varaston kautta. Jos vastaavaa laitetta ei ole ollut on annettu lainaan televisio tilauksen ajaksi.

    Palautuneet vehkeet menee huoltoon/DOA ja 95 prosenttia palautetuista laitteista(pikseli vikaiset) tulee uusi laite meille tilalle.

    Ja jos jossain vaiheessa tulee takkiin itselle niin kate otetaan muualta tilalle.