Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

  1. Fungus

    Fungus Guest Guest

    Liittynyt:
    27.03.2005
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olisit antanut Handanin mutsille. Sitten se olisi ollut Second-Handan... mikä olisikin sopivampi nimi.
    :thumbsup:
     
  2. Haba68

    Haba68 Guest Guest

    Liittynyt:
    04.10.2006
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Asiasta kolmanteen. Toimiiko muuten se koaksiaalinen S/PDIF ääni liitäntä?
     
  3. Bob the Builder

    Bob the Builder Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.01.2004
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei kovinkaan usein ole tullut käytettyä. Kytkettynä on kotiteatteriin ja kyllä sitä pitkin halutessa siirtyy ääntä.
     
  4. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Olisin voinut antaakin, muttakun Handanin kovalevyllä oli "omia" katsomattomia ohjelmia runsaasti, olisi pitänyt "katsoa pois" ne ensin (kun 7700:sta ei niitä saa uloskaan mitenkään järkevästi).
     
  5. Slarti

    Slarti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.03.2005
    Viestejä:
    508
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkohan tuolle kaukosäätimen toimimattomuudelle löytynyt syytä? Itsellä 1,5v vanha boksi on toiminut kohtuu hyvin kunnes pari viikkoa sitten alkoi kauko toimimaan epävarmasti ja tänään ei toimi enää ollenkaan. Olisiko uusilla päivityksillä jotain osuutta asiaan? (7700 -> 7800)

    Pitänee viedä boksi huoltoon ellei jollakulla ole kotikonstia tämän ongelman ratkaisemiseksi.

    P.S. Lueskelin mitä kaikkea tästä boksista on kirjoiteltu tässä reilun vuoden aikana ja ihmettelin miten olen voinut välttyä suurimmalta osalta ongelmia. Pari kertaa boksi on jumittanut kun on jättänyt sen päälle useammaksi päiväksi ja ohjelmat ovat jääneet tallentumatta vain silloin kun en ole huomannut että kovo on täynnä. (voisi muuten ilmoittaa jo ajastusvaiheessa että tila ei riitä). Ei kaduta vieläkään tämän boksin ostaminen. :p Parempikin voisi olla mutta hintaan nähden oli kyllä silloin hyvä ostos (ei välttämättä enää).

    OT: Miksi Toppy on nykyään kalliimpi kuin ilmestyessään?
     
  6. sarme

    sarme Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.11.2000
    Viestejä:
    254
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis laitehan on aiemmin katkaissut kahden peräkkäisen tallennuksen ollessa kyseessä (riippumatta tulevatko samalta kanavalta) ensimmäisen tallennuksen lopusta minuutin, jälkimmäinen on aina tullut kokonaan. Nyt asiaan tullut muutos. Ensimmäinen nauhoitus lyhenee vain 5 sekuntia (lopusta).
     
  7. -AQ-

    -AQ- Guest Guest

    Liittynyt:
    21.09.2006
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla oli toi Handan ja ongelmia oli päivittäin lähinnä jumiutui useita kertoja päivässä. Odottelin useita kuukausia Welhon lupaamaa "lähi viikkoina" ilmestyvää päivitystä. Kyllästyin jatkuvaan ongelmaan ja vaihdoin sitten Topfieldiin.

    Vertailuksi seuraavaa: Handan oli ominaisuuksiltaan suppea ja ISO MIINUS ettei tallenteita saanut laitteelta ulos. Mutta käytettävyydeltään huomattavasti selkeämpi ja helpompi kuin Toppy. Kuitenkin vaihtoon vaikutti suurimmalta osalta jatkuva jumiutuminen.

    Toppysta löytyy säätöä joka tilanteeseen ja ominaisuuksia kuten tämä tallenteen siirto tietokoneelle. Lisäksi löytyy TAPeja joilla saa muokattua ominaisuuksia ja esim. EPG:n ulkoasua mieleisekseen. Ongelmia toki myös löytyy. Esim. maksullisten kanavien pikselöityminen varsinkin kun sää on huono näyttää se vaikuttavan suoraan tähän. Katsellessa sen pystyy "ohittamaan" käyttämällä katseluajan siirtoa esim. 10 sekuntia, mutta talentaessa tätä ei pysty hyödyntämään eli tallenne on osittain pikselimössöä.
    Toppyn käytettävyys on kuitenkin monimutkaisempaa, kuin Handanin eli ihan perus käyttöön tai tallentamiseen en Toppya suosittele.

    Itse halusin paljon ominaisuuksia ja valitettavasti jouduin sitten tinkimään käytettävyydestä.
     
  8. tkotilah

    tkotilah Guest Guest

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    ..joka on sitten tietenkin Handanistakin poistunut nyt kun vaihdon teit ;-)
    Tosiaa ärsyttävin ominaisuus, joka ei ole enää viime päivityksen jälkeen vaivannut. Toki koko ajan odotan mahdollista jumistusta tapahtuvaksi.
     
  9. kamok

    kamok Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    1
    Koputetaanpa eka puuta, mutta uuden päivityksen jälkeen ei ole ollut enää boksin kanssa ongelmia!

    Homma toimii kuin junan vessa.
     
  10. singleton

    singleton Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.12.2004
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, ei ole toistaiseksi kaatuillut tekstityksen kanssa, mitä ennen tapahtui usein. Eikä ole kyllä kaatuillut muutenkaan, vaikuttaa hyvältä!

    En tiedä kuvittelenko vaan, vai onko tässä versiossa jotakin ongelmaa signaalin kanssa? Kuva pikselöityy ja ääni säröytyy silloin tällöin. Tällaisia kohtia tulee myös tallennuksiin. Pikkasen häiritsee, mutta ei niitä nyt jatkuvasti tule. En vaan aikaisemmassa versiossa tällaisia ikinä nähnyt.
     
  11. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla hukkasi talletukset. Onneksi huomasin ajoissa, eikä mitään suurta vahinkoa kerinnyt tapahtua.
     
  12. maapa70

    maapa70 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.03.2005
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0

    Mulla tuli ensimmäinen "jumi" päivityksen jälkeen katsoessani edellisen päivän tallennusta, kuva pysähtyi kuin olisi pausea painettu, mutta yllätyksekseni laite totteli kaukosäädintä, pystyin pysäyttämään toiston ja listasta uudelleen valitsemalla onnistuin jatkamaan vielä siitä kohdasta mihin olin jäänyt.
    Vielä ensimmäistä tallennusjumia odotellaan...
     
  13. rsoderlu

    rsoderlu Guest Guest

    Liittynyt:
    22.05.2006
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saman tyyppisiä kokemuksia - ei enään nuo fataali-jumit vaivaa, mutta siinä tyypillisessä jumin riskipaikassa eli kun on tallennus päällä ja katselee samaan aikaan toista tallennetta, niin jotain ihme häikkiä tulee kelaamisessa/play/pausea käyttäessä. Olen myös itse todennut tuon arthur:inkin huomaaman pikselöitymisen vaivaavan laitetta nyt useammin kuin ennen (sehän voi tosin liittyä myös Welhon lähetyksiin). Myös tallenteen alusta/lopusta lyhentyneet minuutit ovat muuttuneet 5 sekunniksi joka ei enään haittaa. Paljon hyvää on siis tapahtunut ja nuo uudet bugit ei tunnu läheskään niin pahoilta - pitää seurata nyt tuota ajastusten häviämistä - jos sekin olisi poistunut, niin voisi jo alkaa kehumaan kelpo laitteeksi ... tosin eihän siihen mennytkään kuin pari vuotta hampaiden kiristelyä!
     
  14. Seth Diamond

    Seth Diamond Guest Guest

    Liittynyt:
    21.03.2005
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi, minulla oli sama ongelma, samanikäisessä boxissa. Vein boxin huoltoon ja ratkaisuna oli, että sain juuri tänään uuden cv-7800:n vanhan cv-7700 tilalle. Vanhassa boxissa olleiden tallennusten säästäminen olisi onnistunut vaihtamalla vanhan limpun uuteen laitteeseen, mutta ei ollut mitään niin tärkeää ja otin mielummin uuden isomman kiekon.
     
  15. Slarti

    Slarti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.03.2005
    Viestejä:
    508
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin lupasivat huollossa tehdä minullekin. Aika hyvää palvelua, sillä takuu oli mennyt jo 9 kk sitten umpeen :thumbsup:
     
  16. Fungus

    Fungus Guest Guest

    Liittynyt:
    27.03.2005
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ole mennyt takuu umpeen. Laite tuli myyntiin viime vuoden maaliskuussa ja vaikka sillä aluksi oli vuoden takuu, sitä jatkettiin kaikkien myytyjen laitteiden osalta kahteen vuoteen. Eli ekojen laitteiden takuu menee umpeen ensi keväänä.
     
  17. jykä80

    jykä80 Guest Guest

    Liittynyt:
    21.11.2005
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jaahas, eli tämä Handan 7700-laitteiden kaukosäädinongelma on yleistä laatua ja johtuu uusimmasta päivityksestä? Nimittäin itselläni kaukosäädin temppuillut ehkä viikon pari ja nyt reagoi ehkä enää joka viidenteenkymmenenteen painallukseen. Paristot vaihdettu ja aiemmin vikaa ei ole ollut. Eli Welhoon yhteyttä ja laite huoltoon/vaihtoon? (Hemmetti niiden tallennusten kanssa. Saisikohan vielä jotenkin talteen...)
     
  18. Slarti

    Slarti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.03.2005
    Viestejä:
    508
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei onnistunut vanhan kovon vaihto uuteen laitteeseen eikä tallenteiden siirto... Bonuksena kuitenkin uusi isompi levy (120GB -> 160 GB):p
     
  19. jykä80

    jykä80 Guest Guest

    Liittynyt:
    21.11.2005
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näköjään boksi reagoi kaukosäätimeen todella vaihtelevasti. Nyt useamman päivän ajan kaukosäädin käyttäytynyt niin, että se toimii yleensä jonkun aikaa normaalisti, mutta sitten yhtäkkiä boksi ei reagoikaan enää mihinkään kaukosäätimen painalluksiin esim. koko loppuiltana. Onneksi olen tässä viime päivinä saanut jo tärkeimpiä talletuksia siirrettyä dvd:lle. Kohta sitten Welhoon yhteyttä ja laitetta vaihtoon.
     
  20. LukeVader

    LukeVader Guest Guest

    Liittynyt:
    21.01.2005
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä ei ole ollut laitteen kanssa mitään vikaa. Kaukosäädintä en ole käyttänyt aktiivisesti, kun komennot hoituu Logitechin yleiskaukosäätimen avulla.