Logitech Harmony 525

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana aarno2815, 04.11.2005.

  1. erep

    erep Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2006
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    0
    ongelma on ollut lähinnä kädettömillä

    jossei ymmärrä activityjen päälle, ei voi mitään


    kellä kusee ja kellä ei

    oikeita ongelmia ei juuri ole ollut, vaan enemmänkin on ollut sitä ettei osa porukasta ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää kapulan logiikkaa
     
  2. DoubleT

    DoubleT Guest Guest

    Liittynyt:
    20.07.2006
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt kun tähänkin talouteen tuli tuo Panasonic TH-42PV60E
    niin olikos joku keino saada tämän 525 handlaamaan noi inputit. Nyt kun laitan DVD tai Digiboxi activityn päälle niin töllö aukeaa vain siihen TV1 "tilaan" eikä osaa laittaa activityissä olevia inputteja suoraan (digibox->component, DVD->hdmi1). Olen nyt laittanut molempiin activityihin yhdeksi näppäimeksi TV/Video näppäimen, jota painamalla inputti kyllä vaihtuu oikeaksi, mutta olisi mukava saada se suoraan, jos vain mahdollista. Kattelin kyllä searchilla, mutten löytänyt vastausta, pahoittelen mahdollista uuslukutaidottomuutta :)

    Kiitos paljon etukäteen
     
  3. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos sinulla kerran on tiedossa näppäin mikä tekee oikean toiminnon, käske activityä käynnistettäessä "painamaan" tuota näppäintä (käytäthän generic-activityjä, en muista saiko tuon noihin valmiisiin tehtyä)?
     
  4. DoubleT

    DoubleT Guest Guest

    Liittynyt:
    20.07.2006
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    kiitoksia nopeasta vastauksesta, aloin tuota generic activityä juuri väsäilemään, mutta mistäs laitetaan jokin nappi "painautumaan" activityn käynnistyksen yhteydessä...

    Kiitos
     
  5. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    tuo websoftahan on hieman uudistunut. tullut hieman nätimmäksi. lisäsin uuden satboksin ja HDMI-jakajan.

    uusi aktiviteetti, muutaman vanhan paikkaaminen ja siinä
     
  6. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heitän ulkomuistista:
    Activitystä troubleshot - No, I want change settings - sitten annetaan olla ennallaan laitteet ja kaikkien inputasetukset (jos valmiit kerran eivät auttaneet) - Sitten kun ohjelma kysyy jotain asetusten oikeellisuudesta vastaat "yes, but i want add more commands" (tai sinnepäin), jonka jälkeen pitäisi päästä lisämään komentoja activityn alkuun tai lopettamiseen :D
     
  7. nothing

    nothing Käyttäjä

    Liittynyt:
    03.03.2001
    Viestejä:
    2 092
    Saadut tykkäykset:
    6
    Itse en saa Xbox 360 toimimaan kunnolla tällä ohjaimella. Siis lähinnä tuo käynnistys ja sammutus. Helpillä lähteen toimimaan muutaman yrittämisen jälkeen mutta muuten ei. Olen koittanut aikoja säädellä, mutta ilman tulosta. Vinkkejä?
     
  8. jjokivuo

    jjokivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    13.12.2001
    Viestejä:
    355
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jaa'a, mulla ei ollut muistaakseni mitään säätämistä X360 kanssa, muistelen että "power toggle" hoitaa käyntiin ja pois..?
     
  9. apekkpul

    apekkpul Guest Guest

    Liittynyt:
    08.08.2006
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ongelma on seuraavanlainen: aktiviteetti käynnistää yleensä pari laitetta ja sammuttaa muut. En haluaisi että aktiviteetit sammuttaisivat digiboksin, sillä se voi olla parhaillaan tallentamassa. Mikähän avuksi?

    Joku oli myös rakentanut geneerisen aktiviteetin, jolla saadaan sammutettu kaikki muut laitteet paitsi digiboksi. Miten tuo tehdään? PowerOff kaikille?
     
  10. Janoz

    Janoz Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2006
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselläni oli vähän samaa ongelmaa. Sain tuon toimimaan paljon paremmin lisäämällä sieltä vianetsinnästä toistojen määrää oletusarvosta 0 arvoon 1. Ei vieläkään ihan joka kerta toimi, mutta useimmiten kyllä. Ehkäpä niitä toistoja voisi lisätä vieläkin yhdellä, en ole kokeillut sitä vielä.

    Sieltä laiteasetuksista saa boksin virta-asetukset-kohdasta asetettua niin, että laite on aina päällä.
     
  11. jussi28

    jussi28 Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.07.2002
    Viestejä:
    948
    Saadut tykkäykset:
    30
    Onko kenelläkään ilmennyt tällaista että kun painelet jotain nappeja kaukosäätimestä niin valot jäävät palamaan?
    Glow nappia painamalla ne saa sammumaan mutta itsestään ne ei sammu.

    Olen säädellyt tuota taustavalojen palamisaikaa ja laitoinpa uuden päivitysversionkin mutta ei auta.

    Ilmeisesti paristojen vaihdon jälkeen tuo ongelma alkoi.
     
  12. Epa

    Epa Guest Guest

    Liittynyt:
    28.03.2002
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mites on, toimiiko laite Procasterin vahvistimen kanssa? Procasterhan taitaa olla noita "tilaa Kiinasta haluamallasi merkillä varustettuna" -tuotteita... eli löytyykö tukea tuolle "epämääräiselle" merkille?
     
  13. soundwise

    soundwise Guest Guest

    Liittynyt:
    25.03.2005
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Löytyy suoraan mallimerkillä.
     
  14. kloever

    kloever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    305
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aluksi vaikutti, että tämänhän pystyy hetkessä konfiguroimaan. Vaan eipä pysty. Nähtävästi laitteiden oletusarvoissa on joko lintsattu, tai sitten ne täytyy aina itse syöttää. Yamahan RX-V750 ja Denon 1910 soittimen inputit jne. tunnisti ohjelma automaattisesti, mutta TH-50PV60E ei tunnistunut. Syötin kaikki inputit siihen yksinään, mutta eipä toimi. Ongelma on myös se, että alkuperäisasetuksilla kaukosäädin ei saa edes televisiota heräämään. Ei edes viiveitä säätämällä. Yli 3000ms virtaviivettä en voi säätää, koska muuten järjestelmä ei ymmärrä siirtyä muihin laitteisiin.

    Summa summarum: saman verran vie aikaa konfiguroinnissa, kuin Kameleon All-for-one kaukosäätimet. Vähän vielä olen kahden vaiheilla, kumpaa käytän loppupeleissä. Ei tämänkään kaukosäätimen nappulat hirveän hyvältä liian pieninä tunnu minun kädessäni.
     
  15. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    Jahas. Nyt ei sitten pysty muokkaamaan näppäimiä ollenkaan Activityssa jossa XBOX mukana. Tulee vaan virheilmoitus "Unable to display content" sekä IEllä että Firefoxilla ja myös suoraan Logitechin softalla kun klikkaa Done nappuloiden määrityksen jälkeen. Pikaisen googletuksen perusteella ongelma johtuu siitä että palvelinpuolen softaa on päivitetty ja korjaus voisi tulla 3 viikon päästä seuraavassa versiossa. Koitin soittaa puhelintukeen, mutta se onkin yllättäen kiinni vaikka normaali aukioloaikojen mukaan pitäisi olla auki. Nyt ei sitten 3 viikkoon käytetä Harmonya XBOXin kanssa kun menin edellisen Activityn poistamaan ja loin uuden johon ei nappulamääritykset onnistu... Ei näin. :OI
     
  16. kloever

    kloever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    305
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin. Puolisen toista viikkoa meni, ja nyt on kaukosäädin saatu kunnolla toimimaan.

    Oli kyllä niin suuria ongelmia välillä virtaviiveiden, laiteasetusten ja inputtien kanssa. Tuo asennusohjelma osaa olla niiiin idioottimainen välillä, kun esim. DVD-asemalle on asettanut inputit jne. oikein, mutta kun laite lähtee asetuksia tarkistamaan, niin se kytkee samat asetukset kuin TV:ssä. Myös valikoissa surffaaminen, taaksepäin ja uuden valinnan tekeminen on niin tuskallista välillä.

    Kyllä tuota käyttöliittymää pitää parantaa, että siitä saisi oikeasti helppokäyttöisen. Televisio minulle tuotti suurinta ongelmaa (Panasonic TH-50PV60E) ja tähän jouduin TH-42PV60E asetukset laittamaan, joita jouduin vielä lisäksi muokkaamaan, jotta inputit ja inputtien valinta onnistuisi ilman lisäsivujen surffausta siitä kaken pieneltä ruudulta.

    Mutta kyllä loppupeleissä Kameleonin pieksee ainakin näppäintuntumassa.
     
  17. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Kyllästyneenä säätöön olin antanut säätimen olla hyllyssä pitkän aikaa. (Panosonic TV:n kanssa käynnistys tuottaa melkoisia ongelmia - jos säätää signaalin pituuden sellaiseksi, että TV käynnistyy, niin volume alkaa hyppiä useita askelia kerrallaan). Mutta nyt tuntuu säädin jotenkin jumittavan. Esim "Devices" kohta ei tee mitään, eli laitteita ei saa erikseen esiin. Onko jotain resettiä jossain olemassa?
     
  18. kloever

    kloever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    305
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeesus nyt tulee taas hakattua päätä seinään.

    No, luulin että säädin toimi oikein. Mutta eipä toimi. Kun vaihtaa Katso TV -> Katso DVD, input ei mene oikein. Kun yritän sitä asettaa tulojen kautta oikeaksi, niin tämä ohjelma kysyy, mikä on painike jolla vahvistetaan tulokanava. No, sellaistahan tässä alkuperäisessä kakessa ei ole, vaan se valitaan toisen kerran klikkaamalla tulokanavan väriä. Kun asetan nämä kaikki tulokanavat listaan, se ei ymmärrä sitä valita kun on tarve.

    Logitechin tuki taas on aivan mitään sanomaton, sanovat vain, että ota yhteys eksperttiin puhelimitse. Minä taas en halua puhelinlaskuja maksaa jonkin typerän kaukosäätimen takia.

    Lähellä on, että lentää kaukosäädin neljännestä kerroksesta alas. Varmasti kuutisen tuntia olen tätä yrittänyt säätää toimivaksi, mutta ei.

    FAQ, ohjeet jne. mitä ohjelma antaa, ovat aivan turhia, niillä ei tee mitään. Ei auta missään vaiheessa.
     
  19. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    No opeta se värinäppäin ja sano aktiviteetin alussa että painetaan kyseistä värinäppäintä?
     
  20. mattim

    mattim Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    18.05.2001
    Viestejä:
    1 269
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävin tänään noutamassa tuollaisen 555 mallisen Harmonyn. Reilun tunnin puuhastelun jälkeen sain olohuoneeni varustuksen toimimaan. Osaako tuo kapula suoraan ohjata Optoma HD72i tykkiä ? Omani ei reagoinut mitenkään databasesta löytyneellä konfiksella vaan jouduin opettamaan Power on/off:in alkuperäisestä Optoman kaukosäätimestä. Olen tyytyväinen.

    Matti