RAW & Smackdown

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana glottis, 24.03.2003.

  1. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Samoin minäkin ajattelen; yritin äskeisessä tuoda esille sitä showpainia vastustavien ajatusmaailmaa. Totta kai showpaini on järjettömän vaarallista, ja eiköhän siinä dokkarissakin se nähty. Jos 3-4 metristä hyppää alas ja pöydän läpi pehmuisteisiin, jotka oikeasti eivät anna juuri periksi, niin on päivänselvää, että touhu on tosi vaarallista.
     
  2. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 458
    Saadut tykkäykset:
    776
    Juu, minäkin argumentoin showpainin vastustamista. Jotkut eivät uskalla hyväksyä että idioottimaisistakin asioista voi pitää. Arvostelukykyiset ihmiset uskaltavat tykätä oudoista asioista.

    Vaarallista on wrestling on ja pahoja loukkaantumisia tapahtuu.

    Minusta taas normaali urheilu on vähän tylsää. Oikea paini on tosi kisaamista mutta tylsäähän se vääntäminen on kun ei tapahdu yllättäviä hassuja asioita kuten Vince McMahonin hassu leveilevä kävely kehän laidalle häiritsemään senhetkisen vihollisensa matsia. Oikeassa painissa ei myöskään menninkäiset hyökkää painijoita puremaan. :D
     
  3. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Tai sitten showpaini on vaan todella typerää ja sen seuraamiseen käytettävän ajan voi käyttää paljon järkevämmin.
     
  4. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 458
    Saadut tykkäykset:
    776
    Kerro ihmeessä miten aika vietetään paremmin. ;)

    Miksi tästäkin makuasiasta pitää tapella? Se katsoo joka haluaa. Omasta kokemuksestani voin sanoa että wrestling on ehkä sittenkin parempaa viihdettä kuin moni vastustaja kuvittelee. Minäkin suhtauduin touhuun samalla tavalla kuin sinä vielä joku 5 vuotta sitten kunnes SubTV alkoi näyttämään Smackdownia Suomessa. Vuoteen 2001 asti asuin antennitaloudessa joten taivaskanavilta ei vapaapainia ollut tullut nähtyä paitsi ehkä kerran 10 sekuntia jossain kylässä. En siis tiennyt asiasta mitään enkä voinut kuvitellakkaan pitäväni siitä. No, 2001 katselin mielenkiinnosta Smackdownia 15 minuuttia. Touhu näytti täysin käsittämättömältä sekoilulta, kuin jonkun toisen planeetan kulttuurilta. Kuitenkin homma vaikutti viihdyttävältä ja kiinnostus heräsi. Aloin seuraamaan ohjelmaa säännöllisesti ja muutamassa viikossa siitä tuli yksi lemppariohjelmistani! Asiaa auttoi sekin että Smackdownin viihteellinen taso oli tuohon aikaan korkea ja esim. Stone Cold Steve Austin nauratti minut melkein hengiltä "What?"-hommillaan. :D
     
  5. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Wrestling on kieltämättä hyvää viihdettä ja sitä pitää katsoa vähän erilaisella asenteella. Osa wrestling-ohjelmien tapahtumista on kieltämättä oikeasti aivan paskaa, mutta osa ei. Hyvät tarinat, mielenkiintoiset hahmot ja niiden väliset taistot, komedia, erilaiset painityylit, taidot, liikkeet jne kiinnostaa. Tällä hetkellä valitettavasti ainakin WWE:n puolella on aika paljon sitä ns. turhaa huttua ja yleisesti huonoa materiaalia. Tällä tarkoitan siis huonoja tarinoita, huonoja hahmoja, keskimäärin todella huonoja painiotteluita ja vanhaksi mennyttä komediaa. Aina välillä tulee jokin hyvä segmentti. Esimerkiksi uusimmassa Cyber Sunday ppv:ssä ei ollut kuin ehkä 1-2 hyvää segmenttiä koko tapahtumassa.

    Itse katson viikottain RAW, Smackdown, ECW ja TNA Impact. Noita WWE:n tuotoksia olen katsonut jo monta vuotta, mutta Impactin ja TNA ppv katsomiset alotin vasta vuoden alussa. Täytyy sanoa, että se on parempi ohjelma kuin mikään WWE-viritys ainakin tällä hetkellä. TNA:ssakin on omat huonot hetkensä välillä, joka tarkoittaa, että siinäkin on paljon parantamisen varaa. Paljon harvemmin joudun kuitenkin pikakelaamaan niitä toisin kuin WWE-ohjelmia, joista pikakelaan varmaan 1/5 vähintään joka ohjelmasta. Tällä hetkellä TNA on mukavasti nousussa kun Kurt Angle vs Samoa Joe feud saatiin käyntiin. Se kuuluu sellaisiin "en malta odottaa" tyyppisiin matseihin, ns. dream match. Ja kohta sen näkeekin kun tulee seuraava TNA ppv Genesis.

    WWE:ssä toisaalta main event picture on jokaisen tittelin osalta aika kuollut (tylsää/turhaa täynnä), tosin ECW:n december to dismember tapahtuman main event kuulostaa varsin mielenkiintoiselta. Jospa CM Punk vaikka voittaisi, siitä tulis jotain eloa siihenkin. Smackdownissa joku turha King Booker dominoi ja RAW:n John Cena joka on hahmona käynyt kovin vanhaksi jo pitkään. Edelleen osaa tehdä hyvin viihdyttäviä promoja joista yleensä tykkään, mutta painissa Cenan otteet ja eleet alkavat olla jo pahasti vanhoja. Toivon, että kunhan tuon The Marine elokuvan promot loppuu niin Cenasta tulisi se kauan odotettu heel. WWE:n keskitason titteleitä ja tag team kuvioita en nyt jaksa pohtia tässä viestissä, mutta lyhyesti sanottuna niissäkin on ainakin osassa hyvin paljon turhuutta tällä hetkellä.

    Toivon hartaasti, että TNA saisi vihdoin sen 2-hour ohjelman ja voisi alkaa sitä kautta haastamaan WWE tuotantoa kunnolla. Se taitaa riippua siitä miten Impact pärjää uudessa Primetime-slotissaan, johon se kohta siirtyy.
     
  6. Jiief

    Jiief Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2005
    Viestejä:
    187
    Saadut tykkäykset:
    0
    Emmä tiedä - Kuka yli 10 vuotias jaksaa tulla paskomaan threadiin jos ei ole mitään järkevää sanottavaa?

    Itse rupesin katsomaan viime keväänä gradua viimeistellessäni, havaitsin poikkeuksellisen hyväksi keinoksi nollata aivot 16h yhtäjaksoisen kirjoitussession jälkeen. Jatko-opiskelijana myös tämän hömpän katsominen on jatkunut samoissa merkeissä. Olenko nyt saanut lupasi katsoa sitä mitä itse haluan?

    yt,

    JF
     
  7. brainiac

    brainiac Guest Guest

    Liittynyt:
    14.11.2003
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0

    Kuullostaapa tutulta :) Itse olin henkeen ja vereen moista showpainipelleilyä vastaan eikä mitään älyttömämpää ollut olemassa (paitsi Uuno Turhapuro -elokuvat). Kuitenkin riittävän monta yötä kun viettää laskareiden parissa telkkari auki, niin melkein mikä tahansa tv:stä tuleva ohjelma lopulta vie voiton laskareista. Ensimmäiset muistikuvat, jotka aiheuttivat minulle täyttä myöhäisyön repeilyä, ovat Eric Bischoffista leninki päällä. Siitä lähtien on tullut aina katsottua (mutta Turhapurot ovat vieläkin älyttömiä ;) )..
     
  8. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Vähänkö oli hienoo kun Cena antoi K-Fedille kyytiä... :naminami:
     
  9. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Se kruunasi kyllä perjantain. :naminami:

    RAW:n uusi tunnari, Papa Roachin "Wanna Be Loved", on muuten tosi hyvä -- ja tarttuva. Nimimerkillä "ties monesko kerta putkeen se soi".
     
  10. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Paskomaan? Kerroin mielipiteeni, että showpaini on kakaroille tarkoitettua ja typerää viihdettä. Moisen toljottamiseen käytetyn ajan voi käyttää paljon paremmin, itseasiassa mikä tahansa muu aktiviteetti on järkevämpää. Jatko-opiskelijana olet varmaan huomannut, että threadin otsikossa tai aloituksessa ei puhuta mitään sävystä tai mielipiteestä, millä tähän saa / pitää kirjoittaa, joten tätä viihteenmuotoa ja mahtavia painiuroksia ylistävien kommettien vastainen näkemykseni ei ole paskomista. Ehkä showpainin ystäville pitäisi kirjoittaa vähän selkeämmin

    No jos se siitä on kiinni, niin saat toki lupani!
     
  11. Jiief

    Jiief Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2005
    Viestejä:
    187
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taisin ruokkia trollia. Kylläpä tunnen itseni typeräksi. Menenpä katsomaan vähän showpainia. :)

    /JF
     
  12. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Halataan! Ja OT loppuu tähän...
     
  13. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 458
    Saadut tykkäykset:
    776
    Tämä ketjuhan on muuttunut showpainiksi! :D

    Kaveriani olen turhaan yrittänyt saada innostumaan wrestlingistä muuta tosiaan turhaan. Hän ei taas ymmärrä miten minä jaksan katsoa moista uhoamista viikosta toiseen. Wrestling jakaa ihmiset näköjään kahteen selkeään leiriin. Joko ei kiinnosta ollenkaan tai sitten ollaan koukussa.
     
  14. Jiief

    Jiief Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2005
    Viestejä:
    187
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sen verran jatkan vielä, että itseäni kiinnostavat aika vähän nuo keskivertosteroidiuhoajat. Miesten puolella jaksan jotain Undertakeria seurata, koska äijä varsin korkeasta iästään huolimatta on vielä kokoisekseen aivan uskomattoman nopea. Oma intressini menee muuten tämän lapsipuolen asemassa olevan naispainin puolelle - Kai siinä toisiaan heittelevien kauniiden naisten katsomisessa on jotai sellaista minun vinksahtanutta mieltäni rauhoittavaa :thumbsup:

    /JF
     
  15. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikös se ole vähän sama kuin jos Cena olisi tehnyt FU:n itselleen? Samanlaisia pellejä molemmat... Voisivat pistää vaikka tag teamin pystyyn.
     
  16. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 458
    Saadut tykkäykset:
    776
    Minä en ollut edes kuullut mistään K-Fedistä ennen tätä. :rolleyes: Britney Spiersin miehet ovat 100% turhaa informaatiota eikä tulisi mieleenkään tuhlata aivokapasiteettia moisen disinformaation varastointiin. Olikin aika hauska katsella hepun tuloa kehään ja ihmetellä mikä rap-pelle hän oikein on. :D
     
  17. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Siinäkin mielessä tuo "kohtaaminen" oli kiintoisa, että miesten välinen fyysinen ero oli aika selvä. Molemmathan ovat käsittääkseni aika samanpituisia, ja vaikka Cena ei sinänsä edusta ns. massiivista painijaa tyyliin Triple-H, niin aikamoinen ero kyllä oli K-Fedin ja hänen välillä (K-Fedin käsivarret näyttivät ihan tikuilta).

    En minäkään oikein Cena-fani ole, joskin eniten hänessä ärsyttää se, että se alkaa käydä aika vanhaksi jo, kun hän on koko ajan mestari. Kyllähän Edge välillä ehti olla mestari, mutta minusta vain Cenan on saanut olla prosentuaalisesti viimeisen kahden vuoden aikana aivan liikaa mestari. Muutenkin tyyppi on muka sellainen, ettei ikinä voi hävitä ellei jotain vippaskonsteja vastustaja (tai hänen apurinsa) käytä.

    Voi kun Hunter voisi ottaa takaisin paikkansa mestarina pian... :confused:
     
  18. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämähän selviää ihan Conania aktiivisesti katsomalla :)

    Pahinta Cenassa on se, että jätkä on tylsä kuin tolppa (no pun intended, EtP ja tolpat...). Edgessä on sentään karismaa, ja liikkeetkin ovat suhteellisen näyttäviä. Cenalta löytyy se ryntään kehään-torppaan heput kumoon-teen FU:N -rutiini ja siinäpä se. Huono painija, huono mestari.
     
  19. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 458
    Saadut tykkäykset:
    776
    Boikotoin Conania suttuisen letterbox-kuvan takia. :sick:
     
  20. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Ne vitsit ja jutut ovat ihan yhtä hyviä oli kuvanlaatu sitten hyvä tai huono.

    Huono syy boikotoida muuten loistavaa ohjelmaa

    Ei se ole Conanin vika, että kuvanlaatu kusee!