Ketonen & Myllyrinne (SubTV)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana juhaa, 24.08.2006.

  1. juhaa

    juhaa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    5 971
    Saadut tykkäykset:
    7
    Onkos tästä Ketonen&Myllyrinne ohjelmasta pyörinyt jonkinlaista teaseriä?
    Esitysaika aika myöhäinen, jos ei muuta :)

    Sunnuntaisin klo 22.30
    (8.10.2006 alkaen)

    Ketonen & Myllyrinne - uusi ura suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen

    Subin syksyssä starttaavan tuoreen, kotimaisen sketsisarjan ovat käsikirjoittaneet näyttelijät Kari Ketonen ja Ville Myllyrinne. He myös näyttelevät sarjan useimmat hahmot. Lisäksi ruudussa nähdään mm. Ria Kataja, Panu Vauhkonen, Pirkko Määttä sekä Katja Kukkola.

    Mustaa huumoria viljelevän tekeleen erottaa vertailukohdistaan se, että siinä ei ole toistuvia hahmoja, vaan sketsit ovat kaikki omia yksilöllisiä kokonaisuuksia ominen hahmoineen ja omalla sisäisellä logiikallaan varustettuina.

    Kahdeksan puolituntista jaksoa käsittävä sarja oli puvustajan ja maskeeraajan painajainen. Sarja sisältää yli sata hahmoa luomuteurastajasta joogaopettajaan, ulkoavaruuden vierailijasta tupakkalakkoilijaan. Yhteistä näille kaikille tyypeille on, että heillä ei todellakaan mene hyvin. Ja kun epäonni potkii sitä, jolla on jo valmiiksi harmaat näköalat, varsinainen hauskuus vasta alkaa.

    - Me emme naura sille, että jokin menee niin kuin kuuluukin, vaan sille, kun tapahtumat ylittävät kaikki kohtuullisuuden ja oikeudenmukaisuuden rajat. Sarja kohtelee samalla armottomuudella niin kaupallisuutta, tunteettomuutta kuin pienen ihmisen epärealistisia haaveitakin, kertovat sarjan käsikirjoittaneet näyttelijät.

    - Kaikki, mikä on luonnonvastaista, joutuu Ketonen&Myllyrinne -sarjassa huumorin suureen ja alati rankaisevaan silppuriin. Kaikki, mikä uhkaa ihmisen mahdollisuuksia nauttia elämästä ja olemassaolosta sellaisenaan, on alistettava huumorin vääristävän ja julman suurennuslasin alle!

    * * *

    Sarjan tuotannosta vastaa jälleen kerran tinkimättömällä ammattitaidolla ja -ylpeydellä työnsä tehnyt Tuotantoyhtiö Säihky Oy.


    http://www.subtv.fi/subnetti/alasivu.shtml/kotimaiset?461653
     
  2. Tanu

    Tanu Guest Guest

    Liittynyt:
    04.09.2006
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 301
    Saadut tykkäykset:
    594
    Kaikki tais katsella eilen Horation seikkailuja, kun ketään ei ole vielä tänne kirjoitellut... :p
     
  4. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Pitää odotella tuota marraskuun dvd-julkaisua, kun ei Sub näy. Mutta nuo youtuben pätkät on ainakin ihan helkkarin hauskoja. Varsinkin Intersport, Koeaika ja Palkkaneuvottelu.
     
  5. juhaa

    juhaa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    5 971
    Saadut tykkäykset:
    7
    Tulihan tuo katseltua, ehkä hienoinen pettymys näin ekan jakson jälkeen, hyviä juttuja tuossakin oli muutama. Tuntui hieman siltä, että sketsejä oli ehkä venytetty liian pitkiksi, mutta ensi-viikolla tulen kyllä katsomaan.
     
  6. Euso

    Euso Guest Guest

    Liittynyt:
    22.03.2006
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ekan jakson perusteella en voi sanoa kuin että en ymmärrä, miksi tätä on niin hypetetty etukäteen. Ei tuo mitenkään erikoisen hauska ollut, pari ihan ok juttua siinä oli, mutta jotenkin ei vaan ihan uponnut. Tosin aion kyllä vielä toisen jakson katsoa siltä varalta, että sille hypetykselle jokin syy löytyisi.
     
  7. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Itsellenikin avausjakso oli aikamoinen pettymys juuri valloileen päässeen hypen jälkeen. MTV:een aamuteeveessä juuri toinen noista esiintyjistä hehkutti parhaan huumorin tulevan yllätyksellisyydestä, mutta sitä juuri jäi avausjaksosta kaipaamaan. Esimerkiksi siinä AA-kerho-sketsissä oli äärimmäisen arvattava lopputulos, vaikka sinänsä sketsi oli jakson parhaimmistoa(lopussa vaan tapahtui liian normaalisti "sketsiohjelmalle")

    Kaikenkaikkiaan jäi vähän sellainen seen that before -maku, mutta aion antaa sarjalle vielä mahdollisuuden parantaa ensi viikolla. Mitään uutta (ehkä sarjan isäntiä lukuunottamatta) en kyllä ensimmäisessä jaksossa kokenut.
     
  8. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mainoskatkon jälkeisen puoliskon näin ja täytyy kyllä minunkin mainita, että aikamoinen pettymys oli, ottaen huomioon, kuinka paljon tätäkin mainostettiin etukäteen. Ei oikeen tahtonut millään iskeä. Kahtoo nyt tuleeko tulevaisuudessa parempia sketsejä, mutta ekajakso oli kyllä heikko.
     
  9. Jambo

    Jambo Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2004
    Viestejä:
    216
    Saadut tykkäykset:
    0
    Luulin tosiaan ettei studio impossiblea huonompaa komedia sarjaa löydy ,mutta tämä taitaa viedä palkinnon.
     
  10. jusaro

    jusaro Guest Guest

    Liittynyt:
    01.08.2006
    Viestejä:
    231
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mutta entäs se rahastosijoittaminen:D .
     
  11. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    Ohjelma paransi viimekerrasta huomattavasti ja tulee varmaan jatkossakin katsottua BB:n talk-shown jälkeen. Tuo "näe jakso netissä 2 päivää aikaisemmin" tuntuu lähinnä vitsiltä, ei tämä nyt niin hyvä ole että joku rupeaa siitä erikseen maksamaan :rolleyes:
     
  12. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Jaa että maksamalla 5 euroa pääsee katsomaan striimattua 320x240 postimerkkiä 5 fps nopeudella. Ja kun on katsonut, pitää maksaa 5 euroa lisää, että voi aloittaa katselun uudelleen, jospa nyt ehtisi katsoa tarkemmin erään kiinnostavan kohdan, tai edes seuraavalla katselu-urakalla viiden seuraavan euron kuluttua.

    Suomeksi: en tule koskaan katsomaan mitään striimiä. Kaiken datan pitää olla kiintolevyllä, että pääsee pomppimaan ja seisomaan fileessä ihan miten haluaa, viiveettä.

    Suomeksi: en tule koskaan katsomaan mitään 320x240 5 fps tms. pilipalikuvaa, edes ilmaiseksi.

    Suomeksi: en tule koskaan katsomaan mitään maksullista. Ilmaisten kanssa on ihan tarpeeksi paljon ongelmia, yli 150 progea per viikko, saati että rahatkin vielä vietäisiin ja kerättävän kaman määrä tuplaantuisi.

    Suomeksi: en kuulu kyseisen nettipalvelun kohderyhmään, enkä tule koskaan kuulumaan, enkä mihinkään vastaavantyyppiseen huijaukseen. Jossa saa maksaa itsensä kipeäksi skeidalaatuisen datan hitaasta pakkotuijottamisesta vailla omaa valtaa. Jos täten menen kuristamaan streaming-konseptin keksijän, ja sitten joudun kidutushuoneelle, pahin kidutus olisi nimenomaan joutua katsomaan spurgustriimiä, voimatta vaikuttaa esitysnopeuteen.
     
  13. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Kakkosjakso oli komiikaltaan vaisumpi kuin ykkönen. Kovin negatiivinen perussävy.

    Yllätyksellisyyttä kyllä piisaa, paitsi ennalta-arvattavassa AA-kerhon sketsissä, jossa tietää mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan, ja joutuu vaivautuneena seuraamaan kankeasti etenevää näyttelemistä. Kuin juna raiteillaan matkalla kohti kanjonia. Tekisi mieli hypätä pois kyydistä. Mutta on pakko tuijottaa penkkiin liimautuneena, että tuleeko se kanjoni sieltä, ja tuleehan seeeeeeeeeeeeee.

    Noh, oletettavasti tähänkin tottuu, ja jo vuoden katselun jälkeen sarja alkaa maistua hyvälle. Toistaiseksi maku on hieman vieras.
     
  14. Sir Filmipätkä

    Sir Filmipätkä Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2004
    Viestejä:
    870
    Saadut tykkäykset:
    0
    Youtubesta muutaman sketsin katsoin ja turhankin perinteiseltä menolta vaikutti. Ihan suhteellisen hauskoja, joskin ennalta-arvattavia juttuja tunnuttiin viljelevän ja sitten "ei naurata" tason vitsejä. Tietysti eriasia olisi katsoa kokonainen jakso (tai useampikin) ja sitten vasta muodostaa mielipide.
     
  15. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Jotenkin jokainen tämän poppoon sketsi menee lopussa ihan käsille. Ne loput vaan vedetään aika niin yli että se tekee koko sketsistä typerän ja tappaa "kliimaksin". YouTuben pätkistä ainoa joka edes vähän nauratti oli se Intersport. Zorro oli ihan hauska, mutta tuollainen sketsi nyt ei paljoa komiikan kykyjä tarvitse.

    Samaa tuttua ja turvallista suomalaista paskaa sketsiviihdettä.
     
  16. Wasserschwein

    Wasserschwein Guest Guest

    Liittynyt:
    06.03.2004
    Viestejä:
    311
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä tuo kovin onnistunut tekele ole vaikka on sitä paljon huonompiakin nähty. Molemmat edes ihan vähän hauskat jutut oli ilmeisesti laitettu heti ekaan jaksoon koska se sai hymyilemään kahdesti ja eilinen jakso hymyilytti enää vain yhden kerran (=se nyrkkeilyjuttu). Ensi viikolla ei varmaan hymyilytä kertaakaan ja sitten voikin lopettaa katsomisen.
     
  17. OrganGrinder

    OrganGrinder Guest Guest

    Liittynyt:
    13.10.2005
    Viestejä:
    284
    Saadut tykkäykset:
    0
    Todella surkea sarja. Kaksi jaksoa nähnyt enkä ole nauranut kertaakaan. Suurin osa jutuista, jotka saattaisivat olla hauskoja menee pieleen joko näyttelijöiden huonouden tai ennaltaarvattavuuden takia pilalle. Ensimmäisen jakson kohdalla lopetin katsomisen jo mainoskatkoon, koska ennen sitä oli niin huono sketsi, että olin jo tekemässä hirttosolmua, mutta päätinkin vaihtaa kanavaa. :hitme:
     
  18. Tommy-H

    Tommy-H Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2005
    Viestejä:
    1 808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täysi pettymys ainakin minulle ollut ks. sarja tähän mennessä! Nyt tuli kakkos jakso katsottua kokonaan ja ei kyllä vieläkään vaikuttanut yhtään. Saas nähdä alkaako tulevaisuudessa tulla parempaa settiä, mutta nyt ei kyllä yhtään säväytä.
     
  19. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Uusimman jakson LuomuTeurastaja™ oli hieno tarina. Näennäisen makaaberi ilmestys, mutta syvän filosofinen kun asiaa ajattelee tarkemmin. Teurastaja otti työnsä hartaudella ja vakavasti, joskin näyttelijätyö ei samaan yltänyt. Mutta siis jonkun ammattinäyttelijän tulkitsemana tuosta hahmosta saisi irti herkullisia yksityiskohtia. Ainesta jopa omaan tv-sarjaan tai elokuvaan, jos löytyisi sopiva tiimi jatkamaan tällä linjalla. Topikin sarjan tiimillä ei riitä kykyjä irtosketsiä pidempään tuotantoon.

    Aavistuksen samalla linjalla oli PamputtavaKalastaja™, joka pamputti virvelöimänsä saaliit kuoliaaksi. Ihan normaali menetelmä kun kalaa pyydetään, mutta tuli jokseenkin arveluttava fiilis kun samaa työmenetelmää sovellettiin epähuomiossa vaappuun takertuneeseen sukeltajaan, ihmiseen siis. Tämä sketsi ei omaksi tv-sarjaksi tai elokuvaksi voine laajentua, mutta antaa silti ajateltavaa sen suhteen, miten erilaisiksi käsittelymenetelmät koetaan, riippuen mihin otukseen niitä milloinkin sovelletaan. Vaikka työmenetelmä siis pysyisi samana ja olisi teknisesti ajateltuna yhtä neutraali toimenpide, kohteesta riippumatta.

    Mielenkiintoista. Ei pätkääkään hauska sarja, mutta sopii filosofian opiskeluun.
     
  20. Ize

    Ize Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.12.2002
    Viestejä:
    2 273
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mainoskatkon jälkeinen viimeinen "setti" tuli katsottua, joissa oli DVB-G:n mainitsemat sketsit. Kieltämättä ei ole niin hyvää settiä nuo normisketsit, kuin mitä ovat nuo SinäPutki(tm) -pätkät, joissa on jopa klassikkoainesta. Harmi.

    Ja senkin joudun myöntämään, että tiimi venyttää turhaan pitkäksi noita sketsejä (ei osata lopettaa ajoissa). Luomuteurastaja oli hauska hahmo, mutta nuo useat heitot olisi ehkä pitänyt joko tiivistää tai jakaa useammalle viikolle. Loppupäässä sketsiä alkoi jo haukotuttaa vaikka irtaallaan olleet heitot olisivat voineet vielä toimiakin. Nettitreffisketsi varsinkin kärsi melkoisesta antikliimaksista, sketsi olisi pitänyt lopettaa siihen soiton aloittamisen kommentoitiin ...

    Kalastajasketsi ei tuonut mitään uutta tähän vitsigenreen, tosin toteutus eli kuvaus sätkivistä jaloista oli ihan hyvä detalji, josta tuli mieleen Kenny Everettin parhaat splatter -sketsit. (Jotka siis toki ovat ihan eri planeetalta kuin nämä.)