Humalaketju

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana marcoolio, 20.05.2005.

  1. Damien83

    Damien83 Guest Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt on meneillään "ihan vain reunoilta"-känni, toisin sanoen pari olutta ja muutama lasi keskitason tummaa rommia. Tarkoitus on siis saavuttaa kevyt relaksoitunut olotila, jota aion täydentää pienellä sikarilla koiraa ulkoiluttaessa. Olotilaan sopisi täydellisesti joku Terence Hill & Bud Spencer -pätkä :king:
     
  2. jake987

    jake987 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.09.2003
    Viestejä:
    543
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis kyllä täytyy sanoa, että vaikka alkoholi on ehdottomasti seurajuoma, niin kyllä alottelussa on melkein paras yksin juoda kotona ja kuunnella hyvää musiikkia, ainakin alussa, kuten itsellä tänään.
     
  3. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 300
    Saadut tykkäykset:
    594
    Kaljaa tässä on vedetty. Äsken kävin saunatauolla terassilla ja rupesin ihmettelemään, että miksi Miller maistuu ihmeelliselle. Hetken aikaa tutkiskeltuani huomasin, että kalja oli mennyt vanhaksi vajaa vuosi sitten... :thumbsup:
     
  4. Kalza

    Kalza Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.11.2002
    Viestejä:
    2 844
    Saadut tykkäykset:
    3
    Heh, mulle ei oo sentään käyny noin ikinä. Tää päivä on taas menny jotenki kummallisesti tumutellessa. Pullo punkkua, muutama olunen, maito-stroh -shotteja, minttukaakaota... hyvin meenee. :king:
     
  5. TSaari

    TSaari Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2005
    Viestejä:
    208
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kummasti vaan mennyt tämä ilta juopotellessa kun on nainen muualla. Kolmesta lkaen pikkuisen tissutellut tässä pari lasia punkkua, pari olutta (Fischer + Killkenny), pari gin toniccia ja 1 viski jäillä (Glenfiddich). Nyt onkin sitten harvinaisen rauhallinen ja seesteinen olo.

    Jos tekisi vielä yhden valkovenäläisen ja menisi katsomaan nukkumattia.
     
  6. Yorcci

    Yorcci Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.03.2001
    Viestejä:
    2 953
    Saadut tykkäykset:
    5
    Äääh. Piti viedä auto talviteloille. Pari-muutama napsua helpottamaan luopumisen tuskaa.
     
  7. petepas

    petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.01.2005
    Viestejä:
    2 441
    Saadut tykkäykset:
    4
    AARRGH! Otan osaa! Komee Vette...
     
  8. Baron

    Baron Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    07.08.2003
    Viestejä:
    1 911
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pullo Jaloviinaa ja asbestihanskat.


    edit.
    Jaloviinaa? Minkä tähden?


    *​
    (= yhden tähden)
     
  9. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 424
    Saadut tykkäykset:
    10
    Hörp. ½ pullua danielsia saa kyllä päihtyneeksi, vaikkei sitä juonutkaan humaltumis tarkoituksessa.
     
  10. Mr Monk

    Mr Monk Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.09.2005
    Viestejä:
    1 162
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, niin on... :p Enää ei vituta yhtään niin paljon kun pari tuntia sitten kun olin selvänä. :thumbsup: Olikin Torstaista asti mennyt ihan mukavasti...
    Mutta katsoako Maailman Paras TV-Sarja Såpranos vai Maailman Paras Talk Show Hetimiten? Sopraanosin 6. kausi ostetaan kuitenkin dvd:nä ja tv-kuva on shittiä ja hetimiten tulee taas huomenna uusintana...
     
  11. Opolo

    Opolo Guest Guest

    Liittynyt:
    03.10.2002
    Viestejä:
    204
    Saadut tykkäykset:
    0
    Helepatipippan.

    Huomasin valtaisaksi kauhukseni ja häpeäkseni, että en oo kunnioittanut koko ketjua missään vaiheessa osanotollani. Nyt kai täytyy.

    Maistelin tuossa murkinan painikkeena Kopparbergin uuden mustaherukkasiiderin. Jummi, että kehtaskin olla hyvää, vaikka Kopparbergin sokerilitkut keskimäärin on kamaloita. Surullista on se, että lähikaupan yhteydessä on Alko ja ohikulkiessani muistin, että multa on Jallu loppu. Sinne siis. No, olin uutuuden uhri ja bongasin Jaloviinan vierestä Kalle Viinan (hilpeä sanaleikki, keh keh) ja pakkohan sitä oli maistaa. Mää alan epäillä, että se taitaa sisältää etanolia. Surulliseksi asian tekee se, että opinnäytettähän mää oon kirjoittamassa, mutta se vaikeutuu minuutti minuutilta.

    No, bongasinpa tämmöisen tuolta sivulta taaemmalta ja kokeilla piti, jo mainitulla Kalle Viinalla:
    Tämäkin tuntuu sisältävän etanolia. Olenko salaliiton uhri vai vainoharjainen? Tutkimuksia pitänee jatkaa.

    Tuo on kyllä aivan totta, mitä jake987 tuolla aiemmin sanoo, että pohjia on parasta vetää keskenään ja musiikista nauttien. Nyt soi Tuomarin Nurmio ja Alamaailman vasarat - Kinaportin Kalifaatti. Oujee. Tarkistelen vielä pari juttua tekstiini ja siirryn tuonne loungen puolelle kuuntelemaan lähempää.

    Naapurin jätkät uhkaili tutustua lasiseen lentokoneeseen illemmalla, varasinpa lipun minäkin. Tulisivat ny perkeleet koululta, nii päästäis aloittamaan lähtö(käänteis)selvitys. Pelottaa vaan se, että lentoemot on kovin karvaisia ja tykkäävät laulaa Antti Tuiskua.... Tai sitten vaan huitaisen ton huiviin ja sammun ennen kun ne tulee.
     
  12. Baron

    Baron Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    07.08.2003
    Viestejä:
    1 911
    Saadut tykkäykset:
    0
    Harrastuksen parissa täälläkin. Taas.

    Eilen tuli jallukaakaolla hellittyä roppaa sen verran, ettei tälle illalle maitoa iltapuurolta enää jäänyt. Pahus. Alakaapista, perunapussin takaa löytyi kaikeksi onneksi kuitenkin vielä yksi korkkaamaton pullo viime keväänä marketin alennuksesta(heheh!) varastoon ostettua Marlin glögitiivistettä. Illan virvoitusjuomasuositus onkin seuraava:


    1:1:1 Marli-Jalmari
    - Jaloviinaa * (*
    - Marli-glögitiivistettä, mieluiten vuosikertaa 2005
    ohennukseen kloorilla piristettyä verkostovettä

    *) *** käy myös

    Valmistukseen tarvitaan tilavuudeltaan vapaavalintainen - kuitenkin määrämittainen Osa sekä mikronkestävä astia. Annostellaan astiaan yksi Osa glögiä ja yksi Osa vettä. Lämmitetään seos mikrossa lähelle "huuli-palaa"-lämpötilaa (n. +60 °C). Lisätään lusikka sekä vähintään yksi Osa jallua. Sekoitetaan. Nuollaan lusikka ja nautitaan nektari reippaan höyryävänä. Toistetaan käsittely tarvittaessa.​


    ... Jumantsuigula Mats, nyt pukkaa hikeä ja vasta toisen mukin jälkeen. The Work-out "miun maun mukkaa". Elimistö tuntuu ihan nauttivan ylimääräisestä lämmöstä ja nupille tämä on valohoitoa. Kunhan vesi ei raanasta lopu, niin eiköhän näillä eväin tästäkin syksystä selvitä pelkällä vitutuksella. Ei ole ihmisenpoikaa tehty harmaaseen ja pimeään, eikä tuo mahdollinen lumentulokaan kiinnosta Big Brotherin vertaa. Mitä jos sittenkin eläis vanhaks että näkis sen kasvihuoneilmiön ja banaanit omassa pihassa...

    Joo tuota Kalle-viinaa tuli pikkuprismassa hymähdettyä, vaan jäi ostamatta kun olen kaikkea uutta vieroksuva ja mielikuvitukseton. Nimi tosiaan on röyhkeä ja rietas, mutta tehkää nyt kuitenkin vielä se Lollo-kolada. Lupaan ostaa.

    Kappas vaan. Kello onkin reippaasti yli sallitun, joten naapurit varmaan jo kärsiväisinä suihkuääniä odottelevat, päät tyhjennetyissä pytyissä. Eipä passaa tuottaa pettymystä, suihkuun vaan ja onnea.
     
  13. Opolo

    Opolo Guest Guest

    Liittynyt:
    03.10.2002
    Viestejä:
    204
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eipä tässä. Vituikshan se meni, kun laulettiin. Mutta laulettiinpa sentään Leeviä ja Leavingssiä. Kovaa. Ja kaukaa nuotista. Surullista on kyllä se, että mää taisin hävitä kisan, lähin jo nukkumaan, kun arvon voittajat jäi vielä jammailemaan Luoja ties mitä. Mulla tuntuu olevan ylituotantoa vatsahapoista.

    Glögi kuulosti kyllä herrassaan koukuttelevalta. Mulla ei kylläkään oo ku korkeintaan -05 VIPiä, lieneekö sitäkään. Vaikka oiskin, niin ei sitä uskalla ennen vuodenvaihdetta -09, nyt tuli jo kiintiö täyteen. Mikä lie AA:n osoite sekä puhnum?

    Perseestähän tämmöinen monologi on, ei tätä kehtaa enää jatkaa, vaikkei ketään kiinnostakaan. Kotka kuitttaa.

    -Opolo, Tämä oli huono päivä, huominen tuskin sen parempi.

    Y
    Ö
    R
    G
    HH
    .
     
  14. mdk 5.1

    mdk 5.1 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.06.2003
    Viestejä:
    1 014
    Saadut tykkäykset:
    98
    Ja kun nyt ruvetaan pilkkuun yhtymään, niin yhden siiderin jälkeen ihminen on humallassa. Niinpä minä sitten olenkin, vieläpä "armaan" opinahjoni tiloissa. Muahahahahahaaaa! Hsst. Toivottavasti kansankynttilä ei tule. Hihulihei!
     
  15. janolle

    janolle Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.04.2005
    Viestejä:
    1 046
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kävin sitten ostamassa säkin olutta... olihan se pakko kun auton huolto oli tällä kertaa odotettua kalliimpi ja kaupungilla esiintyy Snap tänään. :p
     
  16. Kalza

    Kalza Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.11.2002
    Viestejä:
    2 844
    Saadut tykkäykset:
    3
    Kovin on hurjaa menoa kun kokonaisen siiderin on juonut. Otappa rauhassa jos humallaan siitä jo tulet! :D

    Itellä muutama olunen ja pullo viiniä alla. Pian baariin ja sieltä sitten 01:00 lähtevällä rähinäbussilla Ouluun insinööriopiskelijapäiville.. Voi tulla aika rankka reissu :p

    Oisko jollain pikaseen heittää jotain viime hetken vinkkiä millä kannattaisi laimentaa kasikymppistä Strohhia? 50-50 maidon kanssa olen ite juonut, tai sitten vaan lorautellut kahvin tms. joukkoon... Nyt pitäisi kai ottaa matkaan mukaan tuo puolikas pullo kun tuolla kaapissa majailee ja kai sitä olis hyvä jollain lantrata!
     
  17. ToKa

    ToKa Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2005
    Viestejä:
    70
    Saadut tykkäykset:
    0
    Teen kanssahan sitä yleensä... Joskus on tosin Tallinnalaisessa baarissa juotu siten, että keitettyyn veteen lisättiin fariinisokeria ja sitruunaa ja Strohia perään. Hyvää oli, muistakseni. Kaikiltahan toki fariinisokeria kaapista löytyy :) Siirappi tai tavallinen sokeri ajanee melkein saman asian, ainakin aamulla on ihan sama.
     
  18. Kalza

    Kalza Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.11.2002
    Viestejä:
    2 844
    Saadut tykkäykset:
    3
    Juu noinhan sitä yleensä.. mutta matkalla ehtii vähän teet jäähtyä jne. Heitin sinne randomilla maitoa, ananasmehua ja sitruunatiiivistettä. Sitruunatiivisteen jälkeen tuli varmaan jotain desin verran jotain ihme sakkaa, mitä helvettiä oon mahtau tehdä :)

    Nooh siivilöin ne pois ja laitoin juoman takas pulloon. Kyllä se ihan juotavaa on :thumbsup:
     
  19. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieman kalsarikännin poikasta tässä hörpitään. Asianmukaisesti iltaan kuuluu AC/DC:n kuuntelua ja konsolilätkää :D
     
  20. Veron

    Veron Guest Guest

    Liittynyt:
    18.10.2005
    Viestejä:
    225
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muutama viime viikonlopulta jäänyt laiva kalja takana sekä lasillinen Baileystä. Ohjelmaan kuuluu Baseballia ja kohta alkava NHL lätkä.