Battlestar Galactica ("Amerikan tahtiin")

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana pede, 19.10.2004.

  1. ___grey___

    ___grey___ Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2006
    Viestejä:
    44
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sainpas katsotuksi!:thumbsup:

    Jaa, mitäköhän sitä sanoisi... Aivan uskomattoman hyvin lähti kolmas kausi käyntiin. Kakkoskauden season finale kyllä vähäksi aikaa miettimään, että mennäänköhän tässä metsään oikein rytäkällä, mutta eipä menty.

    Irak -vertaukset toki ovat varsin nokkelat, mutta itselle tuli noista kuljetuksista mieleen lähinnä 2. maailmansota ja holokaustia edeltäneet vainot. Tighsta näyttää kuoriutuneen varsin tiukka ukko. Ellen sai ensimmäistä kertaa sympatiat puolelleen. Ja Lee on läski :)

    Karasta aloin jo uskoa, että Kacey sai aikaan sen mitä 4 kk aivopesu omassa pikku kaksiossa ei saanut. Lopussa se paahtiksen kädestä kiinni ottaminen oli kuitenkin aavistuksen liikaa. Starbuck kicks ass :)

    Ootan tosissaan ensi viikkoa, meitsin lempisarja on kehissä eikä kauden vaihtuminen ole menoa hidastanut, melkein uutta puhtia on koko juonessa.

    *teinityttö sqee!*
     
  2. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kai pistitte merkille myös taustalla pyörivän persialaisvaikutteisen musiikin ? :)
     
  3. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    tuoll oli download sivu alhaalla, mutta http://www.galacticastation.com/episodes/webisodes/webisodes.html
     
  4. simo

    simo Guest Guest

    Liittynyt:
    16.06.2001
    Viestejä:
    283
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mielenkiintoista, itselleni tilanne toi mieleen lähinnä tämänhetkisen Israel - Palestiinan (miinus toisen jakson loppu). Desperate people use desperate measures etc.
     
  5. ___grey___

    ___grey___ Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2006
    Viestejä:
    44
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lähinnä ne rekat, ja soramontun äärellä tapahtuva tulitus muistutti niin älyttömästi juutalaisten teloituksia että oikeasti puistatti.

    Vaikka sotiminen ei ole my cup of tea, ja itsemurhaiskut vielä vähemmän, Tigh:n replat hieman pysäyttivät, kun se puhui pressalle tyyliin: "Sitten kun istuskelet siellä Colonial One:ssa niin sitten voit olla mitä mieltä haluat, mutta siihen asti aion pitää huolta että sinne ylipäätänsä päästään, keinolla millä hyvänsä tjsp."

    Hyytävä äijä. Jotkut siihen pystyy, jotkut ei. Mitenkään sotaa ihannoimatta.
     
  6. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Spekulaatio NBC:lle siirtymisestä jatkuu... Toivottavasti ei siirry sillä jos joku jakso saa vaikka huonot katsojaluvut niin saattavat vaikka tehdä cansellauksen. Eli SCIFI lienee oikea valinta ainakin katsojan näkökulmasta.


    BSG To NBC... Can It Survive?
    Word has begun to circulate that NBC's acquisition of 'Battlestar Galactica' is in the "waiting for the ink to dry" phase at this moment, and an official announcement could be days away. The program, which returned for its third season last friday, continues to delight fans and critics alike. With Universal's involvement in the big reimagining, it was always a possibility that the program could be pulled to the network if it proved successful enough, and with the lashing NBC is taking over its fall line-up so far an ace-in-the-hole couldn't come at a better time.



    The show will make the move to NBC as a mid-season replacement, possibly taking the slot currently occupied by "Studio 60" which would make sense given the genre-centric lead-in of heroes.





    The question is: will NBC be tolerant of the quasi-political themes that BSG seems to take from the most controversial page of world events? In recent episodes, BSG has examined the flip side of insurgency, terrorists as freedom-fighters, and any number of edgy themes. In the small arena of cable, it is easy to get away with forays into these troubled waters; cable shows are expected to push the envelope to maintain any kind of viewership. On the big network, however, it may be seen as a statement of NBC's political alignment and in polarizing times such as these the concern may be that these themes could bring about the kind of controversy that drives viewers away. Of course, it could do just the opposite.




    Ja spinoff sarja CAPRICAN pilotti-kässäri meni uusintakierrokselle koska haluttiin vähän keveämpää otetta...(Family drama)


    Bonnie Hammer, the president of the SciFi Channel, says that a recent plot script for "Caprica" is being reworked to have a slightly lighter tone.

    Produced by Battlestar Galactica's Ronald D. Moore and David Eick, "Caprica", a spinoff of (and prequel to) the hit series, will be set approximately fifty years before the current series, and will follow the lives of the Adama and Graystone families. Also dealing with the creation of the Cylon robots, the sci-fi series is being marketed as a "family drama."

    "Caprica" may premiere in late 2007, if all goes well. There is no word yet on casting for the series.

    Battlestar Galactica's third season premieres October 6 in the US on the Sci-Fi Channel, and October 7 in Canada on Space Channel.


    Tuo SPACE CHANNEL pitäisi kaiketi olla HD kanava ???


    Ja lähteenä oli http://www.battlestargalacticasite.com/ SISÄLTÄÄ SPOILEREITA VANHOISTA SEKÄ UUSISTA HAHMOISTA JOTEN LUKEMISET OMALLA VASTUULLA.
     
  7. Euphemos

    Euphemos Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.05.2005
    Viestejä:
    1 267
    Saadut tykkäykset:
    11
    Helvetin kukkikset. Mitä iloa on sarjasta, joka on yhtä tasapaksu ja latteuksilla kyllästetty kuin Kauniit ja rohkeat?
     
  8. Flotter

    Flotter Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2001
    Viestejä:
    301
    Saadut tykkäykset:
    1
    Aika jäätävää kyytiä kyllä tällä hetkellä, mutta samalla ainutlaatuista. Kyllä tätä kelpaa katsoa, vaikka ihan eri ote sarjalla onkin kuin 2. kaudella. Harva sarja pystyy tällä tavalla muuntumaan ja samalla säilyttämään suuren osan hyvistä puolistaan. Kuten esimerkiksi sen, että juonessa itse asiassa otetaan jättiharppauksia eteenpäin verrattuna moneen muuhun tai siihen yhteen tiettyyn sarjaan. :)

    Esimerkiksi pelastusyritys saatiin jo heti kakkosjaksossa nohevasti käyntiin
     
  9. Alobek

    Alobek Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.02.2003
    Viestejä:
    695
    Saadut tykkäykset:
    8
    Haudataanpa tämä vuoden alusta pyörinyt huhu lopullisesti:
    http://www.tvsquad.com/2006/10/10/will-battlestar-galactica-make-a-jump-to-nbc/
     
  10. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    aivan, jenkkilälässäkin ymmärretään näitä teemoja
     
  11. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
  12. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vankien teloitus oli tehty natsi-saksan tyyliin, eli listat ketä haetaan ja pikateloitus hiekkakuopalla. Poliisivoimien värväys sekä koko miehitys on viittausta Irakiin, miksei myös palestiinaan. Palestiinalaisilla on myös selkein syy itsemurhapommituksiin, siis perusteena tuo aiempi miehitys. 9/11-tapahtumissa ei takana ollut suoranaista miehitystä, joten yhtymäkohtia siihen ei välttämättä ole haettu. Samoin sarjan itsemurhapommitukset poikkeavat tosimaailman vastaavissa, jossa pommin räjähtäminen keskellä 'vihollisen' toria on psykologista sodankäyntiä, mutta cyloneita vastaan tuollaisella ei ole merkitystä vaan pommituksilla pitää on selkeä päämäärä.

    Vähän kyllä toivoisin että hiekkakuopan tapahtumat meni omaa latuaan eikä seuraavan jaksoon tule mitä yllättävää takaporttia pelastukselle.
     
  13. jhu

    jhu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.12.2002
    Viestejä:
    490
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän kakkosjakson perään tulleissa preview-pätkissä näkyi, että
    ex-presidentti heilui hyvissä voimissa, joten ihan klassiselta cliffhanger-lopetukselta vaikuttaisi.
     
  14. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pyrin kyllä seuraamaan sarjaa niin etten katso noita preview-pätkiä, en edes niitä jotka tulevat ennen jaksoa. En oikein ymmärrä miksi minä haluaisin pilata itseltäni jännityksen kun tiedän että seuraava osa tulee katsottua kuitenkin?
     
  15. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olipa jakso. Vähän rauhallisempaa settiä, mutta taas erittäin toimiva kokonaisuus. Sisälsi monta hienoa kohtausta ja loppu oli taas sitä luokkaa, että huhhuh.

    Seuraava jakso saattaa olla ns. kymppijakso, saa nähdä. Ainakin pohjustus viittaa siihen suuntaan. Can't wait..
     
  16. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Ärsyttävää kun tapahtumat eivät oikein etene mihinkään. Vehdataan vaan edestakaisin ja liikaa keskitytään kaikenmaailman ihmissuhteisiin. Alkaa mennä usko tämän sarjan kanssa :mad:
     
  17. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Koita kestää vielä x jakson verran. X on tuossa sen takia että en spoilaa liikaa eli New Caprican kuvioitten kestoista löytyy tietoa eri Galactica fani/spoileri saiteilta. Joten tsekkaa noilta saiteilta jos et malta odottaa... Kyllä ne tapahtumat kohta taas etenevät :D

    Omasta mielestä 3 kausi on alkanut erittäin synkästi joka tässä tapauksessa tarkoittaa hyvää alkupuoliskoa kaudesta. Kamerakikoilla/tummemmilla sävyillä on saatu lisää synkkyyttä ja tämän synkemmäksi tuskin sarjaa saadaan. Tai ainakin vaikeaa se tulee olemaan. Mutta kaikenkaikkiaan hienoa matskua.

    Olisi hienoa jos B5 Lost Tales jaksoihin tulisi myös tämänkaltaista synkkää otetta mutta näin tuskin tulee tapahtumaan.

    Katselin vanhaa haastattelupätkää jossa sarjan tekijät sanoivat että haluavat tehdä jotain uutta tv scifin saralla eli tuoda vakavuutta ainaisen vitsin heiton sijaan ja kuvata se dokumenttimaisesti jotta saadaan aidon oloinen vaikutelma tapahtumista. Ja minun mielestä tässä on onnistuttu erittäin hienosti. Toki makuasioitahan nämä ovat.
     
  18. makemich

    makemich Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.09.2002
    Viestejä:
    1 669
    Saadut tykkäykset:
    232
    WTF? Lostissa ei tule kolmessakymmenessä kaudessa tapahtumaan sen vertaa mikä tässä sarjassa jo tähän mennessä on tapahtunut. Lasten avaruus-seikkailut on ihan erikseen...
     
  19. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Häähää! Menitte...:cool:
     
  20. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0

    Lankaan ?? Jos on näin niin :thumbsup: