Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

  1. OlarinSulttaani

    OlarinSulttaani Guest Guest

    Liittynyt:
    28.07.2006
    Viestejä:
    69
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, tuo nopeus on ainoa ongelmani...
     
  2. ArttuPrkl

    ArttuPrkl Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.02.2006
    Viestejä:
    406
    Saadut tykkäykset:
    3
    Kuitenkin kun tuo näyttää ominaisuuksiltaan olevan identtinen, mitä järkeä? Eli edelleenkään ei onnistu 2 kanavan tallennus jne. ja luultavasti USB:kin on samaa matelevaa 1.1-versiota.
     
  3. Bob the Builder

    Bob the Builder Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.01.2004
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Speksejä kun katsoo, niin ei äkkiseltään käy ilmi mikä on 7700:n ja 7800:n ero. Onko sama laite pistetty uuteen koppaan, vai ollaanko todettu että 7700:n rautapuolella on jokin perustavaa laatua oleva virhe ja 7800:ssa on päivtetty jotain? Toiveet siitä että 7700:sta joskus tulisi oikeasti toimiva boksi voi viimeistään nyt haudata. :OI
     
  4. pga70

    pga70 Guest Guest

    Liittynyt:
    30.07.2006
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Odotan "jännityksellä" käyttökokemuksia 7800:sta.


     
  5. Crannog

    Crannog Guest Guest

    Liittynyt:
    21.10.2005
    Viestejä:
    1 344
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nopeasti katsottunahan muuta eroa 7700:n ja 7800:n välillä ei todellakaan ole kuin erilainen muotoilu.
     
  6. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Pidän 7700-mallin muotoilusta enemmän (omaperäisempi).
    Hintaa 7800-mallilla on 40 € enemmän. Josko sen vastineeksi laite jopa toimisi. :rolleyes:
     
  7. Crannog

    Crannog Guest Guest

    Liittynyt:
    21.10.2005
    Viestejä:
    1 344
    Saadut tykkäykset:
    0
    En olisi niinkään varma. Itse ostin 7700:n 369 eurolla 10 kuukautta sitten ja se on toiminut ja toimii edelleen (lähes) ongelmitta. Tämän jälkeenhän hintaa on nostettu ja bugeja implementoitu. ;)
     
  8. Bob the Builder

    Bob the Builder Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.01.2004
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvin sanottu tuo lähes ongelmitta. Ennen Handania minulla ehti olla 3 eri VHS-nauhuria. Kaikki toimivat 100%:n luotettavuudella. Mielestäni nauhoittavalta digiboksilta pitäisi voida edellyttää samaa. Joka kerta kun jotain ajastaa niin mielessä on pieni epäillys siitä että jokin voi mennä pieleen. Joko tallennus ei ala ajallan tai sitten laite on itsestään pyyhkinyt kaikki ajastukset jne. Vaikka homma toimisikin 99%:n luotettavuudella se ei riitä. Laitteeseen täytyy voida luottaa, muuten se ei sovellu tehtäväänsä.

    Se että Welholta ei ole tullut ohjelmistopäivitystä joulukuun jälkeen on mielestäni merkki siitä että he ovat sitä mieltä että boksi toimii tarpeeksi hyvin. Siinä meidän mielipiteet menevät pahasti ristiin.
     
  9. Vigor_Mortis

    Vigor_Mortis Guest Guest

    Liittynyt:
    29.08.2006
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huomasin Welhon ominaisuuslistassa yhden eron. 7700:ssa on yhtenä ominaisuutena hiljainen käyntiääni, 7800:ssa ei. Voimmeko siis olettaa, että 7800 pitää yhtä kamalaa meteliä kuin lähtökiihdytystä tekevä suihkukone, tai vielä pahempaa, XBox 360? ;)

    Vähän vakavammin:
    Stockalla olisi myynnissä cv-7700 hintaan 369€. Ei taida olla mikään huipputarjous, kun pikavilkaisulla en löytänyt yhtään positiivista kommenttia ko. boksista, ja uusi mallikin on jo myynnissä?
     
  10. Crannog

    Crannog Guest Guest

    Liittynyt:
    21.10.2005
    Viestejä:
    1 344
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarkennan sen verran, että 90% kokemistani ongelmista ilmeni heti viimeisimmän ohjelmistopäivityksen jälkeen ja syy oli mitä ilmeisimmin se, etten tehnyt tehdasasetusten palautusta ja uudelleenkäynnistystä päivityksen yhteydessä. Toisaalta en ole harrastanut juurikaan nauhoitusten katsomista samaan aikaan kun laite on nauhoittamassa jotakin - kuten en aikaisemmin VHS-nauhurinkaan kanssa. ;)

    Mutta odotellaan mielenkiinnolla kokemuksia 7800:sta - jos sen softa toimii hienosti ja virheettömästi, niin mikseipä Welho laittaisi jonain päivänä päivitystä tulemaan myös 7700:lle ellei ongelma todellakin ole firmwaren puolella (ihan normaalin muistivuodon aiheuttamilta kuvatut jumitusongelmat mielestäni kuitenkin vaikuttavat).
     
  11. terkale

    terkale Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.11.2005
    Viestejä:
    250
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika velho, itse unohtelin laittaa sopivaa nauhaa tai laskea mahtuuko ajastukset yhdelle nauhalle, unohtelin jättää laitetta ajastusvalmiustilaan katselun jälkeen tai sitten kun olisi pikapikaa pitänyt nauhoittaa jotain ei löytynyt sopivaa nauhaa tai sitten nauhoitti vahingossa jonkun muun päälle niin että luotettavuus taisi olla jossain 70% tienoilla.
     
  12. Bob the Builder

    Bob the Builder Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.01.2004
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noista virheistä on mielestäni aika vaikea syyttää laitetta. Kyse on korkeintaan VHS-nauhurin vähäisemmistä ominaisuuksista. Pidän vieläkin kiinni siitä ettei yksikään nauhoitus jäänyt väliin VHS-nauhurista riippuvista syistä. Käyttäjän virheitä sattui kylläkin. Tämän Handanin kanssa tallennukset voivat jäädä väliin käyttäjästä riippumatta. Toimiessaan Handanin edut VHS-nauhuriin verrattuna ovat kiistattomat, mutta siitä ei mielestäni tässä ollut kyse.
     
  13. unreal

    unreal Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.02.2004
    Viestejä:
    3 805
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaikka tämä on jo aieheen vierestä keskustelua, niin tuonpa tänne jo aiemminkin näistä keskusteluista esiin nousseen näkemykseni: minusta on kohtuullisen sama, mistä syystä ne tallennukset jää tekemättä, yhtä vähän sen ohjelman näkee siitä huolimatta. Jos boksilla siis jää kokonaisuudessaan vähemmän tallennuksia väliin, niin eikö tilanne silloin ole parempi kuin VHS-aikana? Luotettavuutta saa ja pitää vaatia, mutta näissä "VHS:llä kaikki tallentui 100% varmasti"-muisteloissa usein unohtuu nimenomaan se, että erinäisistä syistä tallennuksia jäi itse asiassa väliin enemmän kuin boksiaikana konsanaan.

    Nämä laitteet ovat itse asiassa omiaan säilyttämään perherauhaa, kun vihansa saa purkaa laitteeseen, eikä hajamieliseen puolisoon :D
     
  14. Bob the Builder

    Bob the Builder Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.01.2004
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    :D Aivan näin. En ole väittänyt ettei tallentava digiboksi olisi helpottanut elämääni ja monella tavalla mullistanut TV:n katselua. Paluuta entiseen ei ole. Se että ennen asiat olivat toisin ei toki tarkoita että olisivat kokonaisuutena olleet paremmin. En vaan mukisematta voi hyväksyä sitä seikkaa että tietotekniikan ei tarvitsisi toimia kuin "sinne päin". En myöskään haluaisi autoa, joka ei jostain syystä kulkisi tiistaisin. Tätä olen yrittänyt sanoa, enkä ilmeisesti ole onnistunut ilmaisemaan itseni ymmärettävästi. Minun puolestani voidaan taas palata oikeaan aiheeseen.:)
     
  15. Okaro

    Okaro Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2005
    Viestejä:
    705
    Saadut tykkäykset:
    0
    VHS:llä pystyi varmistamaan sen, että ohjelma tallentui olemalla huolellinen. Nykytekniikalla tätä ei pysty varmistamaan. Tämä on selkeä seikka, jossa VHS oli parempi, eikä sitä voi kiistää. On toki paljon syitä miksi se ei ole parempi.
     
  16. Follke

    Follke Guest Guest

    Liittynyt:
    11.07.2004
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pääseepä vihdoin eroon tuosta laitteesta. Vein 7700 huoltoon viime kuussa kun on takuu menossa umpeen tämän kuun 15. Nyt se on ollut 8 päivää jälleen käytössä ja sama jumiutumisongelma ilmeni taas. Huollossa oltuaan tuli vain viesti, että asiakkaan ilmoittamaa vikaa ei havaittu ja laitteeseen ajettiin tehdasasetukset.
    Enpä tiedä, että miksi ne ilmoitti, ettei vikaa muka havaittu. Aivan varmaan tietävät koko ongelman joka ilmenee lähes kaikissa laitteissa. Testasivat varmaan muutamia kanavia ja muutamia kertoja. Ongelman ärsyttävä ominaisuus onkin, että sitä ei tiedä koska se iskee, joskus kestää pidemmän aikaa, joskus tulee kolme kertaa päivässä sama jumiutuminen.

    Nyt kun on laite ollut jo huollossa ja vika on edelleen ilmennyt sen jälkeen muiden ongelmien kuten tekstitysten puuttumisten ohella, niin voinkin rehellisin mielin viedä laitteen takaisin Stockmannille ja pyytää rahat takaisin.

    Toivottavasti huomenna kotona olisi turvallisena seurana Topfield.

    Suosittelen samaa kaikille, jotta näytettäisiin Welholle, ettei asiakasta saa kusettaa mielin määrin.
     
  17. Niku

    Niku Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2002
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juuri näin tein itsekin, tosin laite oli suoraan Welholta hankittu. Minulla se oli ollut jo viime vuoden huhtikuusta eli takuuaika oli jo kauan sitten umpeutunut, mutta kun olin alusta lähtien ollut Welhoon yhteydessä sen ongelmista, kaupan purku onnistui viime kuussa täysin hyödyttömän ("laite tarkistettu, ok") huollossa käyttämisen jälkeen.

    Asiakaspalvelu yritti kyllä parhaansa mukaan blokata kaikki yritykset pompotuksella, turhanpäiväisillä "neuvoilla" ja yleisellä väsytystaktiikalla, mutta kirjallisen reklamaation ja muutaman puhelinsoiton jälkeen pääsin puhumaan ihan asiallisen esimiesasemassa olevan ihmisen kanssa. Sanoi suoraan, että kaikki ongelmat ovat kyllä hyvin Welhon tiedossa ja tosiasia on, että eivät ne huoltokäynneillä tai laiteyksilöä vaihtamalla korjaudu, koska johtuvat bugisesta softasta. Korjauksia kuulemma on tulossa, mutta ajankohdasta ei mitään tietoa. Tunnusti siis laitteen virheellisyyden ja suostui kaupan purkuun sillä perusteella.

    Topfield (Masterpiece) on nyt ollut talossa kohta kuukauden eikä sinä aikana ole kertaakaan mennyt jumiin, hukannut ajastuksia tai käynnistänyt tallennuksia myöhässä. Muutenkin käytettävyys on ihan eri luokkaa. Ei ole tullut Handania ikävä...
     
  18. terje

    terje Guest Guest

    Liittynyt:
    22.07.2004
    Viestejä:
    132
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla oli toisinto tästä, eli olin ensimmäisten joukossa ostanut tämän Handanin. Olin joka softapäivityksen jälkeen ottanut yhteyttä ongelmista. Viimeisellä kerralla sain tarpeekseni ja vein huoltoon. Huollosta tuli kommentilla "softaongelma, ei voi korjata", ja koska olin niin kauan sitten jo ilmoittanut ongelmista, Welholla ei ollut paljon muuta tehtävissä kuin purkaa kauppa. Kävin saman tien ostamassa Topfieldin eikä ole kaduttanut.
     
  19. Ohramies

    Ohramies Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    465
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jotain hyötyä tämänkin foorumin lukemisesta. Odottelin vuoden päivät että 7700-jumivalitukset hyytyisivät ja tartuin sitten 299-tarjoukseen medionista kun sellainen tuli. Nimim kertaakaan mennyt jumiin :rolleyes:
     
  20. foenix_

    foenix_ Guest Guest

    Liittynyt:
    06.04.2006
    Viestejä:
    206
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vanhemmista MDC4400 firmwareista (ainakin 1.36) löytyy bugi, jonka takia boksi meni jumiin kun pikakelasi nappi pohjassa tallenteen loppuun. Korjattu uudempiin firmiksiin, mutta melko harvinaislaatuisia on nämä Medionin kaatumatautibugit Handaniin verrattuna dvdplazan juttujen perusteelta.