Handan DVB-C 6000

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana emr, 05.06.2005.

  1. Pasi_v

    Pasi_v Guest Guest

    Liittynyt:
    26.08.2004
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sanoisin samaa kuin edellinen. Olin aika pitkään tyytyväinen boksiin (1.05 versioon), mutta kun boksi päivitti itsensä verkosta 1.17 versioon, on ollut yhtä tappelua. Nyt lähti huoltoon lämpöongelmien takia (jumii 2t katsomisen jälkeen, jonka jälkeen pitäisi odottaa jäähtymistä). Takuu loppu pian ja kauhulla odotan mitä sieltä tulee takaisin... Eli EN suosittele kenellekään, PC:n kanssa tämä tappelu vielä menee mutta kyllä sitä odottaisi muun kodin tekniikan toimivan ilman jatkuvaa päivitys/huoltorumbaa.
     
  2. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 418
    Saadut tykkäykset:
    136
    Jummi jummi. Tallennetun ohjelman katsominen kovolta samanaikaisesti menevän tallennuksen aikana tuntuu jumittavan boksia kovasti (1.17 versio). On/Off napukan painaminen tämän jälkeen tulee aina hävittämään sen tallennuksessa olleen. Kahden virittimen samanaikainen tallennus onnistuu vain ajansiirto systeemillä. Katseet kannattanee kohdistaa sinne Topfield-osastolle.
     
  3. Mkone

    Mkone Guest Guest

    Liittynyt:
    30.11.2002
    Viestejä:
    368
    Saadut tykkäykset:
    0
    C-6000 v1.22 29.08.2006

     
  4. hex

    hex Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.03.2000
    Viestejä:
    774
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tässä versiossa on kuulemani mukaan pahoja ongelmia TimeShiftin toiminnan kanssa!?!? Eli ilmeisesti toivo siitä että Laatuantenni ja Handan saisivat tuotteensa kuntoon täytyy heittää romukoppaan, kun vanhojen ongelmien korjaukset tuovat aina uudet tilalle...
     
  5. Mkone

    Mkone Guest Guest

    Liittynyt:
    30.11.2002
    Viestejä:
    368
    Saadut tykkäykset:
    0
    Justiin asensin, ja testasin tota timeshiftiä. Ei ongelmia
     
  6. Rascalking

    Rascalking Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.08.2004
    Viestejä:
    92
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hoplas,

    Nyt lähti tatsi lopullisesti tuon boksin kanssa. On niin lähellä etten heitä sitä parvekkeelta alas. Toissa päivänä laite tuli huollosta ja se vaihdettiin kokonaan uuteen kun softapäivitykset eivät onnistuneet ja laite lopulta pimeni ihan kokonaan (7-8kk jaksoin tätä taistelua). Noh, eilen kello 18:00 kytkin laitteen ja se pelasi kuin ihmeen kaupalla. Laitoin pari ajastettua tallennusta menemään yöksi ja töiden jälkeen seuraavana päivänä niitä ajattelin katsella. Noh noh, no eihän tuo perkeleen boksi taaskaan lähde päälle. Ehdinhän uudella pitsalaatikolla katsoa 3h peräti... voi ***tu...

    Takuuta tuossa on vielä 2-3kk jäljellä ja pelottaa niin vimmatusti. Nyt herääkin kysymys, että onko mitään suojaa olemassa, jonka avulla laitteen pystyisi palauttamaan ja rahat saamaan takaisin?

    Kenellekkään en suosittele tätä boksia, onhan tämä yhtä perseestä kuin pieru... *pieraisee*
     
  7. Mkone

    Mkone Guest Guest

    Liittynyt:
    30.11.2002
    Viestejä:
    368
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla ei ole kyllä ollu montaa ongelmaa, mitäny joskus(2-4kertaa tapahtunut)tallennus ollut yhtä pixeli mössöä. Muuta ongelmaa ei boxin kanssa ole ollut.
     
  8. hiltunenj

    hiltunenj Guest Guest

    Liittynyt:
    14.08.2005
    Viestejä:
    98
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muutaman päivän kerkesi yli vuoden mennä, mutta takuukorjaukseen se sinne taas lähti. Saa nähdä auttaako taas mitään. Täytyy kyllä sanoa, että jos uuden boksin osto lähiaikoina tulee, niin merkki on takuuvarmasti joku muu kuin Handan. Sen verran on harmia ollut. Kas kun toisessa huoneessa oleva Finluxin perusboksi on toiminut ongelmitta jo pari vuotta.

    :sick:
     
  9. Kaarna

    Kaarna Guest Guest

    Liittynyt:
    26.09.2004
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kummallisia vikoja teillä...
    Mun boksi on ainakin toiminut hyvin ton v1.17 asentamisen jälkeen. Kelaukset yms. toimii ilman jumittamisia.
    Noita vikoja lukiessa alko tuntumaan siltä, että tässä boxissa on säästetty vähän liikaa raudassa ja rauta aiheuttaa jumimista jos se joutuu tekeen liikaa hommia kerralla esim. edestakaisin kelailua. Boxin pito liian ahtaassa paikassa ei varmastikkaan tässä auta. Ensimmäisenä varmistaisin, että laite saa "viileää"(normaali huoneenlämpö) ilmaa jos jumittaminen on yleistä. :)
    Tokihan noi perusboxit jo toimii(lähes kaikki) kuten pitääkin, mutta näissä paremmissa pitää vielä odotella jos haluaa 100% toimivan boxin.

    Kelpo peli hintaansa nähden parempaa kyllä saa kaupasta, mutta se näkyy hinnassa. Kouluarvosana 8. Vielä en jaksa lähtee testaileen uusinta firmistä jos se saisi nostettua arvosanaa. :D
     
  10. hartzu

    hartzu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.12.2005
    Viestejä:
    705
    Saadut tykkäykset:
    4
    Itselläni boksi on ollut suht toimiva 1.17:stä lähtien satunnaisia jumittumisia lukuunottamatta, mutta nyt on ilmaantunut täysin tyhjästä ihmeellinen ongelma. Ajastetut tallennukset eivät lähde käyntiin boksin ollessa stand-by tilassa ilman että vehkeen laittaa manuaalisesti virran päälle jonka jälkeen myös tallennus käynnistyy. Aiemmin en ole tällaiseen törmännyt. Luulin, että näistä ajastusongelmista oli jo päästy eroon, mutta näemmä softa hapantuu ihan itsestäänkin :OI
     
  11. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on tällä viikolla alkanut tehdä (7700-rinnakkaismallissa) samaa Welhon verkossa. Resetoin eilen ottamalla yöksi pois sähköistä. Katellaan, onko vaikutusta.

    Lisäkuvauksena vielä, että minulla laite oli yhden tallennuksen aikana päällä (katsoin tallennettua ohjelmaa kiintolevyltä) ja ruudulle pärähti "ajastettu tallennus alkaa" tjsp., mutta tallennus ei ollut alkanut (mutta alkoi kun laitoin virrat pois + päälle).
     
  12. ArttuPrkl

    ArttuPrkl Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.02.2006
    Viestejä:
    406
    Saadut tykkäykset:
    3
    Vielä kun turhautuneisiin vuodatuksiin Handanin jumittelusta aletaan maahantuojan puolelta suoranaisesti v*ttuilemaan, niin mennään jo aika metsässä koko merkin kanssa.

    Ikäänkuin boksista selvää rahaa maksanut kuluttaja ruikuttaisi turhasta ja se olisi normaalia, ettei lootalla tee siinä käytössä mitään mihin se on hankittu.
     
  13. Bob the Builder

    Bob the Builder Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.01.2004
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika hämmästyttävää touhua. Kyseinen henkilö pitäisi kyllä jo siinä vaiheessa harkita uran vaihtoa. Ymmärrän että on turhauttavaa kun asiakkaat valittaa ja itse on niin käsi ettei osaa korjata, mutta silti. Kun jotain tuotteesta maksan, niin edellytän sentään jonkinlaista peruskohteliasuutta jos hommat kusee. Eihän kyseesä ole asiakkaan vika, eihän? (Okei, siinä mielessä on oma vika että meni ostamaan väärän laitteen. ;))
     
  14. ArttuPrkl

    ArttuPrkl Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.02.2006
    Viestejä:
    406
    Saadut tykkäykset:
    3
    Niin no, mitä tämä kertoo? Että maahantuojakin alkaa olemaan boksiin ja asiakkaiden valituksiin täysin kypsä? Samalla kun pitäisi kaikin voimin yrittää pitää jonkinlaista posiitiivista imagoa yllä edustamastaan firmasta, vaikka itse tietääkin että porukka kyseisellä laitoksella on kädetöntä. Kyllähän se henkiset voimat imee...
     
  15. Bob the Builder

    Bob the Builder Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.01.2004
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Luulisi että joku osaisi näitä bugeja korjata, edellyttäen että joku siellä Handanilla ylipäänsä joskus käyttää niiden omia laitteita. Valmista tuosta ei ikävä kyllä ikinä taida tulla. Minulla on kyllä vähän sellainen fiilis koskien tuota omaa 7700:sta ettei tilanne tule tästä parantumaan. Onneksi omat ongelmat ovat olleet satunnaisia ja ajan myötä on oppinut miten niitä voi kiertää. Jokainen asiakas joutuu omalla tahollaan miettimään tyytyykö keskeneräiseen laitteeseen vai ei.

    Mietin tuossa myös sitä suosittelisinko Handania kenellekään. Jos olisi uskoa siihen että saavat softan kondikseen, niin mahdollisesti kyllä. Mutta kuten edellisestä voi päätellä, sellaista uskoa ei enää ole.
     
  16. Scoopie

    Scoopie Guest Guest

    Liittynyt:
    26.07.2004
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jooh - Niin siinä kävi kun liikkeessä olin Handanin ja erään toisen (180€ kalliimman) boksin edessä miettimässä että kumman otan, niin päädyin handaniin (vaikka olin lukuisia vikoja siitä lukevinani)..

    Ihme kyllä ei ainakaan vielä ole mitään pahaa sanottavaa. Kaikki tuntuu toimivan moiteettomasti. Softa versio on 1.17...
     
  17. tikkari

    tikkari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.10.2005
    Viestejä:
    49
    Saadut tykkäykset:
    0

    Tuota minäkin aikanaan pyörittelin, mutta n.200e on paaaaljon rahaa.

    600erkillä ostan ennemmin videotykin tai mönkijän ku videolaitteen korvikkeen.
     
  18. hartzu

    hartzu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.12.2005
    Viestejä:
    705
    Saadut tykkäykset:
    4
    Handanilla softan teko on tulosten perusteella täysin toisarvoinen funktio. Mitään ei tunnuta testaavan itse ja korjaukset rikkovat usein jotain aiemmin toiminutta. Tämä viittää suoraan siihen, että perustestauksia ei tehdä ja koodi on niin päin v*ttua tehtyä, että muutoksia tekemällä ei voi ikinä tietää mihin muualle se vaikuttaa ja siten homma leviää vähän päästä käsiin. LA:n testausfoorumilta lukemani Handanin "insinöörien" vierailukertomukset tukevat tätä näkemystä. Joku koreanpoika tulee vähäksi aikaa tekemään kiireessä korjauksia ja säätää koodia varmaan vielä lentokentällä ennen kotiin lähtöä ja taas on uusi versio käyttäjien testattavaksi.
     
  19. hex

    hex Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.03.2000
    Viestejä:
    774
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tätä itsekin viime viikolla kauhistuin. Ilmeisesti esim. termi "automatisoitu testaus" on näille tyypeille täysin tuntematon käsite....
     
  20. hartzu

    hartzu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.12.2005
    Viestejä:
    705
    Saadut tykkäykset:
    4
    Niinpä, turhiahan ne regressiotestit olisivatkin. LA:n foorumeilla Handanin softakehityksen arvosteluista sai tosin näpeilleen. LA lienee asiassa ikävässä välikädessä, sille he ovat vastuussa kuluttajilla ilman mahdollisuutta korjata tilannetta itse, mutta Handania ei näytä homma hirveästi nappaavan.

    Joskus keväällä taidettiin puhua, että joku erillinen firma alkaa tekemään softan testauksen suomessa.. eipä ole hirveästi sekään laadussa näkynyt, mikäli homma tosiaan lähti käyntiin.