kesken jääneet leffat

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Jasor, 27.06.2006.

  1. kebek

    kebek Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.01.2003
    Viestejä:
    2 623
    Saadut tykkäykset:
    9
    Tais olla tuo "silkkaa roskaa" tuolla lopussa. En itsekään pidä esim. Barry Lyndonista, mutta sekin on vielä kaukana roskasta. :)
     
  2. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Jos kysytään onko kukaan lähtenyt elokuvateatterista ennen aikoja? Omalta kohdalta muistuu mieleen joku leffa oisko ollu vuonna 2000-2002 valmistunut ja nimi saatto olla joku 15/60 minutes siinä pari murhaajaa videokuvas tekemiään murhia oli aivan älyttömän tylsä pätkä ja näytösaika vielä niin myöhään. Oli niin tuskaa katsoa sitä että piti lähtä ennen aikoja.
     
  3. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Tais olla kyseessä tämä elokuva...

    15 Minutes
     
  4. blobo

    blobo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.03.2005
    Viestejä:
    338
    Saadut tykkäykset:
    0
    Havahduin siihen tosiasiaan, etten ole eläissäni nähnyt yhtään star wars elokuvaa.. Nyt kun ne kaikki on nähtävillä, aloitin katselun tietysti alusta. Sinnittelin ensimmäisen episodin, mutta toinen oli niin kauheaa kuraa, että oli pakko jättää kesken :| Katsoin sen tosin myöhemmin loppuun pienessä tuiskeessa. Nyt olisi siis jäljellä 3-6, joiden pitäisi olla parempia noihin kahteen verrattuna, mutta jotenkin en jaksa uskoa, että jaksaa hirveästi kiinnostaa tuo valomiekka-hörhöily.. :hitme:
     
  5. Diabolus

    Diabolus Guest Guest

    Liittynyt:
    07.07.2004
    Viestejä:
    519
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toki. Eiköhän se painottomuus ollut syynä siihen? Tekotaiteellisen kyseisestä kohtauksesta teki se, että kohtaus oli puuduttavan pitkä. Kohtaus tuntui kestävän ... ja kestävän... sitten se jatkui vielä... Jos ohjaajan pointti oli se, että painottomassa avaruudessa kävellään hitaasti, niin asian olisi voinut esittää tiiviimminkin, ilman että katsojaa tarvitsee aliarvioida alleviivaamalla asioita. Tekotaiteellista ja roskaa, eikä palvele elokuvan juonta. ("Milloin tämä leffa oikein alkaa!?")

    Ennen tätä pitkäpiimäistä kohtausta ei olla nähty muuta kuin umpisurkea ja juonen kannalta täysin epäolennainen ja ylipitkä (yllättäen...) kohtaus apinaihmisistä käyttämässä maailman ensimmäistä työkalua, minun on pakko kysyä teiltä koko elokuvan nähneiltä ihmisiltä: Milloin elokuvan juonellinen osuus alkaa?

    Sovinnon merkkinä foorumin Kurppa-faneja kohtaan totean, että elokuvan seesteisyys on yleensä hyvä asia, mutta rajansa kaikella.
     
  6. ReBolt

    ReBolt Guest Guest

    Liittynyt:
    28.01.2004
    Viestejä:
    309
    Saadut tykkäykset:
    0
    ja voit sanoa näin koska? Pari riviä alempana kuitenkin käy ilmi, että et ole edes elokuvaa nähnyt :D
     
  7. kulju

    kulju Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.01.2005
    Viestejä:
    862
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ööö, se että et ole tajunnut leffasta yhtään mitään ei tee siitä huonoa. En todellakaan ala selittämään juonta sinulle, mutta vihjeenä voin sanoa että se juoniosuus alkaa just sen leffan alusta ja se apinaosuus on leffan juonen kannalta aika helvetin olennainen. Se ettet ole sitä tajunnut, kertoo sen että et ole tajunnut kyseisestä leffasta yhtään mitään ja silloin kyllä ymmärrän miksi se on mielestäsi hidas ja pitkäveteinen ja paska ja yms. Silti kuten jo edellä mainittu sinun ymmärtättömyytesi ei tee leffasta huonoa.
     
  8. Diabolus

    Diabolus Guest Guest

    Liittynyt:
    07.07.2004
    Viestejä:
    519
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin, nythän Kurppa-kulju menee jo henkilökohtaisuuksiin :D Vieläkö tulee lisää, vai annanko minäkin täyslaidallisen solvauksia? Anna tulla nyt vaan, kun olet jo päässyt mukavasti alkuun.

    Totta, en ole katsonut elokuvaa loppuun ja täten alun apinakohtaus vaikuttaa vain ylipitkältä prologilta (ReBoltille siis tiedoksi). Kulju, jos tämä apinakohtaus on mielestäsi niin olennainen niin spoilaappa elokuva (spoileritägeihin kiitos) ja selitä omin sanoin, mikä tekee tästä alun tunnin pitkäveteisyydestä niin olennaisen tarinan kannalta. Vai loppuuko besserwisser-taitosi ja fanaattisuutesi pelkkiin solvauksiin?

    Ja jatkoa ajatellen, minä solvasin elokuvaa - en foorumin jäseniä - ja perustelin kärkevästi oman näkökantani, mutta jos keskustelu jatkuu tällaisena, niin antaa olla.
     
  9. kulju

    kulju Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.01.2005
    Viestejä:
    862
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos on mielestäsi solvaus kun sanon että kritiikkisi on täysin huuhaata koska et ole leffaa edes nähnyt ja täten et ole sitä ymmärtänyt ja silti sanot että leffa on täyttä roskaa, niin olkoon sitten niin. Kyllä minä kritiikin kestän anna tulla vaan...

    Meillä on hieman eri näkemys fanaattisuudesta ja solvauksista, mutta sitten kun olet nähnyt leffan kokonaan ja jos et vieläkään kopita, niin voin yrittää selittää juonen sulle, en sitä ennen. Mutta mitä alun kohtaukseen tulee, niin kysyppä vaikka itseltäsi, miksi ne apinat alkoivat käyttää työkaluja?

    Minä en sinua solvannut. Sinä solvasit leffaa jota et ole edes nähnyt ja "perustelussasi" ei kyllä ollut mitään tolkkua. Jätätkö esim. useinkin jännäreissä joissa etsitään esim. murhaajaa lopun katsomatta ja sitten sanot että paska leffa kun murhaajaa ei kerrottu ensimmäisen viiden minuutin aikana. On totta että Fast and Furious diggarit ei tästä leffasta saa varmaankaan mitään irti kuten en minäkään monista "maalauksista", mutta en silti sano niitä tauluja huonoiksi. Myönnän vain suoraan että ne eivät ole minun juttuni.

    Ja jotta pysytään aiheessa niin kesken on huonouden takia jäänyt ainoastaan Venäläinen Night Watch. Ja unen tulon takia aika moni, mutta ne on kyllä sitten katsottu aamulla loppuun. Stealth oli myös sellaista tuubaa että meinasi jäädä kesken, mutta taistelin loppuun Jessica Bielin tissien tähden.
     
  10. Diabolus

    Diabolus Guest Guest

    Liittynyt:
    07.07.2004
    Viestejä:
    519
    Saadut tykkäykset:
    0
    Makuasia.

    No olkoon, en vänkää enempää kuin tämän viimeisen kerran: En tietenkään ole katsonut elokuvaa loppuun; jos et ole huomannut, niin säikeen otsikko on "Kesken jääneet leffat". Jos olisin katsonut elokuvan, niin tätäkään väittelyä ei olisi käyty tässä threadissa :hitme: Ja kirjoittamani on perusteluni sille, miksi en ole katsonut elokuvaa loppuun. Tiivistetään kertomani vielä kahteen sanaan: "Surkea aloitus".

    Siinä se, olkaa hyvä ja siirtykää käsittelemään muita elokuvia. Minä päätän täältä sanaan "tähän".
     
  11. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Njääh, ainakaan mihinkään meikäläisen kipusuoneen osunut. Kyllä niitä voi kritisoida, mutta hauskuus on siinä että kritiikiksi ei oikein riitä: "En jaksanut katsoa kun en ymmärtänyt ja en tykkää apinoista tai painottomuudessa kävelevistä naisista. Tämän perusteella leffa oli paska ja kaikki muutkin Cubricksin elokuvat myös!" Äijän leffat vaan tuppas olemaan mestariteoksia kautta linjan ja vaikka sulle ei elokuva avautunutkaan, tuskin voit väittää etteikö se olisi esimerkiksi hienoa katsottavaa (kuvat, leikkaus, musiikin käyttö jne.)! Täyttä tuubaa leffa ei silloin voi olla, mutta voi sen kesken jättää. Olen kuullut että joku ei ole viitsinyt katsoa Fast and Furious leffoja loppuun!!!!

    Ja tuohon 2001:n juoneen ja sen merkitykseen. En jaksa itse kirjoittaa, mutta käväises lukemassa http://www.leffatykki.com/pages/index.php?submit=review&elokuva_id=499, toinen arvostelu ("Maailmanhistorian suurin ja mahtavin elokuva, joka kylmästi kyseenalaistaa koko ihmisyyden ja sen olemassaolon."), niin selviää edes jotain. Muutenkin noi arvostelut on aika osuvia.

    Ja itse threadin aiheeseen. Voihan tämä elokuva jäädä kesken, mutta kannattaa yrittää katsoa loppuun ihan ajatuksen kanssa.
     
  12. Don MC

    Don MC Käyttäjä

    Liittynyt:
    19.05.2005
    Viestejä:
    1 188
    Saadut tykkäykset:
    39

    Täh? :eek:
    No katsoppa nyt kiireesti vaan ne loputkin. Kyllä ne viimeistään Ep. IV lähtien paranee. Alkuperäiset 3 on tehty sydämellä, prequelit on tehty rahapussilla.


    Itsellä on jääny useasti juuri nuo Ep. IV - VI kesken. Kaverin kanssa baarista tultaessa pistettiin yleensä joku leffoista pyörimään ja sammuttiin aina lattialle ennen puoltaväliä. Sitkeästi kuitenkin aina vaan yritettiin ja pistettiin leffa pyörimään joka kerta kun 4:n jälkeen hoiperreltiin kämpille (jopa jotkut kerrat kun oltiin saatu gimmoja messiin, silloin gimmat saivat "kyytiä" John Williamsin musiikin tahtiin ;) ).
    Leffojen ekat puolikkaat tuli opiskeltua aika hyvin, kunnes sitten tajuttiin aloittaa katselu elokuvan puolestavälistä.
    Nyt osataan loputkin. :D


    -DMC-
     
  13. Weitec

    Weitec Valvoja Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.11.2003
    Viestejä:
    2 363
    Saadut tykkäykset:
    3
  14. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    "juonen kannalta täysin epäolennainen..."

    :D :D :D :D :D :D :D :D :D :hitme:
     
  15. Luke Dvdwatcher

    Luke Dvdwatcher Guest Guest

    Liittynyt:
    03.03.2006
    Viestejä:
    59
    Saadut tykkäykset:
    0
    Capote. Vittu että oli maailman surkein elokuva. Täys paska.
     
  16. Murnau

    Murnau Elitistipaska Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    11.12.2002
    Viestejä:
    832
    Saadut tykkäykset:
    4
    Kovinkaan useasti ei leffa jää kesken, pahimmatkin rainat pyritään katsomaan kunnialla loppuun. Mutta A Fistful of Dynamite jäi, ei vain kiinnostanut ensimmäisen varttitunnin jälkeen. Enkä usko että kiinnostaa tulevaisuudessakaan.
     
  17. Kali

    Kali Guest Guest

    Liittynyt:
    25.01.2006
    Viestejä:
    268
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yritin katsoa krapulassa Dark Wateria. Alkoi ahdistamaan liikaa joten jätin kesken ja kaivoin tilalle jonkun kepeän komedian. :eek:

    Yritin katsoa kovasti palvottua ja hienoksi kehuttua New Worldia, mutta tylsistyin lähes koomaan. Puoli tuntia jaksoin. :sleep:
     
  18. Galigula

    Galigula Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2005
    Viestejä:
    321
    Saadut tykkäykset:
    0
    Didaa, ompa tarkka, ja hyvin analysoitu arvostelu. Mitähän muuten oletit näkeväsi ? Poikapainia, ja hikistä jne. ? Moni joka vähänkään seuraa leffoja tietäisi että kysymys Truman Capotesta, ja siitä miten hänen onnistui kirjoittaa vain yksi kirja joka jäi elämään. Tosin hän kirjoitti hirtetyn pojan kirjan omalla nimellä, joten siitä kai huono onni.

    Eli kysymys on elämänkerrasta, ja kirjailijan elämästä joka oli jokseenkin epätavallinen, kuten usein taiteilijoilla on.
     
  19. Jasor

    Jasor Guest Guest

    Liittynyt:
    20.11.2002
    Viestejä:
    201
    Saadut tykkäykset:
    1
    mysterious skin. Noh, elokuva voi olla terapiaa seksuaalisesti hyväksikäytetyille tai nannaa pedofiileille, mutta minua tuo leffa lähinnä kuvotti.
     
  20. Justus

    Justus Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    161
    Saadut tykkäykset:
    0
    Wing Commander toi unihiekkaa silmiin. Ei oikein toiminut meikäläiselle, vaikka lajityyppi sinänsä on varsin lähellä sydäntä.

    Sinulle On Postia -elokuva oli hirsipuuta alusta loppuun. Tosin lajityyppi romanttinen komedia ei oikein tipu muutenkaan, vaikka joitain kelvollisia leffoja siitäkin osastosta löytyy.

    Labyrintti oli näin aikuis-iällä myös aikamoinen pettymys laulurallatuksineen yms. kanssa. Joskus varhais-murrosiässä ko. raina oli kyllä varsin kova.

    Narnian velho ei kyllä vakuuttanut sekään. Kohdeyleisö on selkeästi nuoremmassa (<- 20) väestössä.