kesken jääneet leffat

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Jasor, 27.06.2006.

  1. Jasor

    Jasor Guest Guest

    Liittynyt:
    20.11.2002
    Viestejä:
    201
    Saadut tykkäykset:
    1
    onko jonkin elokuvan katsominen jäänyt syystä tai toisesta kesken? miksi näin?
     
  2. Coppola

    Coppola Guest Guest

    Liittynyt:
    18.04.2006
    Viestejä:
    526
    Saadut tykkäykset:
    0
    Gene tipahti parvekkeelta naapurin uima-altaaseen kesken leffan, jonka seurauksena laitteiston uudelleen buildaamiseen kului tovi jos toinenkin.

    ---

    Kesken 24:sen katsomisen Jackin pettymys sai minutkin puristamaan vesilasiani liian tiukasti, jonka seurauksena se poksahti ja vedet tippuivat sähköjohtojen päälle ja koko laitteisto sanoi poks. Onneksi sain korjattua laitteiston nopeasti ja 24 olikin jo pian taas käynnissä.

    ---

    Kerran CSI Miamia katsellessa Horation lausahdus sai naurahduksen suuhun ja näin ollen suussa olleet kahvit lensivät suoraan tv-ruutuun ja sen putsaamiseen kului muutama minuutti.

    ---

    Kesken The Rockin humvee vs ferrari takaa-ajo kohtauksen, joku vanha huuhkaja tuli valittamaan ovelle turhan kovista rämistely äänistä. Oven kiinni paiskaaminen huuhkajan naamaan kävi kuitenkin pikaisesti ja leffa olikin pian taas käynnissä.

    ---

    Tässä muutama pikaisesti mieleen juolahtanut... lisää myöhemmin...:cool:
     
  3. h3mb3

    h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    1 889
    Saadut tykkäykset:
    0
    No syystä tai toisesta aina kun alan katsomaan uusinta ostamaani leffaa, joku soittaa. Kolmeen päivään ei kukaan soita ja sitten juuri kesken juonikäännettä puhelin alkaa pirisemään :/
     
  4. Warra

    Warra Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.01.2005
    Viestejä:
    174
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muutaman kerran on jäänyt kesken kun leffa on vaan ollut niin huono. Bridget jones kakkonen oli juuri tällainen, samaten charlien enkelit kakkonen. Aivan käsittämätöntä kuraa :sick:

    joskus jää leffa kesken jos lapsi herää kesken kaiken ja nukkumaan ei tahdo enää mennä.
     
  5. Benedictus

    Benedictus Guest Guest

    Liittynyt:
    24.12.2004
    Viestejä:
    473
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yleensä siinä lopputekstien alkaessa pyöriä ruudulla lopetan leffan kuin leffan, joten loppuun asti ei ole mennyt yksikään

    No oikeasti yksi joka tuli mieleen on Minä päivänä tahansa (Any Given Sunday) Oli sen verran raskasvetoista, että piti katsoa jopa kolmessa erässä. Voisi jopa toimi nykyään paremmin, mutta enpä katso vielä pitkään aikaan uudestaan.

    Ja joskus aloittanut leffan, mutta lopettanut koska ajankohta ollut katsomiselle huono (esim. väsyttänyt jonka takia siirretty katsominen vaikka seuraavaan aamuun)
     
  6. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 458
    Saadut tykkäykset:
    776
    Laita kapula kiinni leffan ajaksi!
     
  7. hiost

    hiost White Trash Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.11.2003
    Viestejä:
    2 366
    Saadut tykkäykset:
    6
    Viimeks on jääny kesken Day Watch. Parissa erässä piti kahtoo, kun oli sen verta tylsä. Nyt on The Lazarus Child odottamassa kolmatta katselusessiota samasta syystä.
     
  8. Jorse

    Jorse trust no one Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.04.2001
    Viestejä:
    5 076
    Saadut tykkäykset:
    8
    Eipä tule ihan heti kuin kaksi elokuvaa mieleen, jotka on tullut jätettyä kesken (ja toinen myöhemmin loppuun jatkettua):

    Thin Red Line: tämä ei tosin dvd-aikana, vaan joskus tv:stä ja sitä ennen vuokra-vhs:ltä. Ei vaan millään tavalla iskenyt elokuva. Vuosia myöhemmin tuli katsottua kolmannen kerran ja kyllähän siitä sellainen neljän tähden elokuva kuoriutui.

    To Live and Die in LA: ei johtunut niinkään elokuvan laadusta, vaan järkyttävästä väsypuuskasta. Katselin sitten seuraavana päivänä koko elokuvan alusta loppuun uudelleen.
     
  9. dille

    dille Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2003
    Viestejä:
    1 277
    Saadut tykkäykset:
    0
    Purppuravirrat on useasti jäänyt kesken. 1. kerta, katson elokuvaa ihan rauhassa kunnes tunnin kohdalla kaveri soittaa: "Lähe kaljalle, mä voitin Casino-arvasta 500e!" Pakkohan sitä oli lähteä, ja samanalaisia tilanteita on tullut juuri tuon leffan kanssa useasti.
     
  10. KMOK

    KMOK Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    21.06.2002
    Viestejä:
    1 946
    Saadut tykkäykset:
    37
    Eli seuraavan kerran kun kaljahammasta kolottaa niin ei muuta kuin kyseinen leffa pyörimään!
     
  11. ebonite

    ebonite Guest Guest

    Liittynyt:
    25.01.2006
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos nukahtamiset leffan ääreen lasketaan keskeyttämiseksi niin kyllä niitä muutama vuoteen mahtuu. Yleensä tämä tapahtuu siinä puolen yön kieppeillä maikkarin kolmannella mainoskatkolla.
     
  12. JR1911

    JR1911 Ponies everywhere! Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    5
    Pari leffaa on jäänyt kesken, eli Mission: Impossible 2:sta katsoessa iski armoton tylsistyminen leffaa kohti vajaan puolen tunnin kohdalla ja Road to Perditionin alussa oli aivan liikaa ärsyttäviä kakaroita.
     
  13. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Minulla taitaa nukahtaminen olla se suurin ongelma. En muista olenko vieläkään saanut Final Fantasy leffaa katsottua kokonaan. Nukahdan aina viimeistään puolessa välissä. Kovasti halusin leffan nähdä kun se oli aikanaan niin hienoa animaatiota, että ajattelin huijata itseäni ja aloitin katsomisen keskeltä. Noh, nukahdin keskivälin ja lopun välissä ja missasin lopun. Ei ole ilmeisesti minua varten tuo leffa :/

    Tomb Raider on toinen. Kaksi kertaa olen yrittänyt sen katsoa ja molemmilla kerroilla on elokuvasta jäänyt noin 35% näkemättä nukkumisen vuoksi.
     
  14. petma

    petma Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.04.2002
    Viestejä:
    1 710
    Saadut tykkäykset:
    1
    Wedding Planner taitaa olla ainoa leffa jota en ole loppuun asti katsonut. Joskus vuokrasin kyseisen leffan ja tunnin verran jaksoin katsella mutta sitten tuli mitta täyteen Lopezin ja McConaugheyn herkistelyä.
     
  15. Trent

    Trent Guest Guest

    Liittynyt:
    29.12.2005
    Viestejä:
    269
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kertaalleen teatterissa olen nukahtanut kesken leffan (Manaaja 3), ja kotona telkun ääreen sohvalle tulee ajoittain nukuttua...

    Leffan huonouden vuoksi olen muistaakseni jättänyt kesken vain Orginal Sin:in, vaikka kaikenlaista kuraa on vuosien saatossa tullut katottua. "Nyt ei kyllä jaksa tätä kattella" -reaktion seurauksena on joidenkin leffojen loppuun katsominen lykkäytynyt odottamaan sopivampaa fiilistä tosin...
     
  16. kvesti

    kvesti Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    1 133
    Saadut tykkäykset:
    4
    Citizen Kanea en ole koskaan katsonut loppuun asti. Muuteman kerran olen yrittäny, kun se on kuulemma "maailman paras elokuva". Jostain syystä ei vaan ole napannut koskaan. Blade II on paljon parempi ja mielenkiintoisempi :D
     
  17. niiles

    niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    3 969
    Saadut tykkäykset:
    1
    Hulk tulee nyt äkkisiltään ekana mieleen sellaisena, että jäi kesken enkä kyllä palaa siihen ikinä. Muitakin on... Melko tavallista on keskeyttää varsinkin lähes 3 tuntinen leffa ja jatkaa vaikkapa illalla tai seuraavana päivänä.
     
  18. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Aijai, varo vaan, Plazan Asiantuntijat(tm) antaa sulle kohta sellaisen luennon että oksat pois.
     
  19. amphosa

    amphosa No pain, No gain Tukijoukot

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    825
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa mieltä olen. Joskus yrittänyt katsoa Citizen Kanea, mutta ei ole koskaan loppuun asti päässyt. Blade II:n on sentään voinut katsoa loppuun asti. Muita keskenjääneitä leffoja ovat Kubrickin Avaruusseikailu 2001. Taitavat alussa tovin jos toisenkin näyttää avaruusasemaa ja soittaa musiikkia, ennen kuin itse elokuva alkaa. Tunnin jälkeen aina luovuttanut ja harkinnut köyden ostoa :rolleyes:

    James Deanin jättiläinen on myös sellainen eepos, että ei vain ole pystynyt katsomaan loppuun asti. Joku takkatulen katsominenkin on mielenkiintoisempaa. Viimeisenä tulee mieleen tuore leffa Aleksanteri. Taisin katsoa sitä pari tuntia, mutta sitten tuli kaveri kylään ja jäi leffa kesken, ja sitä se on vieläkin, vaikka jo monta monituista kuukautta on tuostakin :sleep:
     
  20. Jasor

    Jasor Guest Guest

    Liittynyt:
    20.11.2002
    Viestejä:
    201
    Saadut tykkäykset:
    1
    sama juttu. DVD on edelleen hyllyssä, jos vaikka joskus jaksaisin katsoa sen loppuun. En tiedä sitten oliko ajankohta väärä, vai miksi se tuntui niin uskomattoman tylsältä elokuvalta. Aikoinaan käytiin kaverin kanssa kesäaikaan katsomassa sarjalipuilla lähes kaikki kauden sillä hetkellä pyörivät elokuvat joista yksi oli Demi Mooren tähdittämä Naarasleijona. Ainut kerta kun olen nukahtanut elokuvissa :sleep: