Sony KDL-32S2020 LCD

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana TonyX, 19.05.2006.

  1. Clio172

    Clio172 Guest Guest

    Liittynyt:
    31.05.2006
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taisi kyseinen TV voittaa Hifi-lehden 32" LCD testin tai näin ainakin Konepisteen mainoksessa mainittiin.(HS)
     
  2. Dreamfly

    Dreamfly Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2001
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Myös NetAnttila mainostaa kyseistä televisiota testivoittajana.
    Linkki
     
  3. TonyX

    TonyX Guest Guest

    Liittynyt:
    01.07.2004
    Viestejä:
    110
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieno uutinen!

    Onnea kaikille omistajille (*taputtaa itseään selkään*).
    Tulipa jotain taetta omille kokemuksille ja tässä threadissa
    kertomilleni mielipiteilleni.
     
  4. Samsson

    Samsson Guest Guest

    Liittynyt:
    18.05.2006
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä vaan Sonyn kuvaa kehutaan.

    Joskus muutama kuukausi sitten vielä itsekin harkitsin Viewsoniccia hinnan vuoksi, mutta nyt on ostoslistalla joko 32V2000 tai 32S20x0. Verkkokauppa on ottanut ässämallin jo hinnastoonsa (1696,90 €), mutta V:tä ei ole 32-tuumaisena vielä näkynyt, 40-tuumaisena toki kyllä. Katseluetäisyys on itsellä kolme metriä hyvinkin tarkkaan ja tilaa hyllykössä max. 37-tuumaiselle. Ja kun Sony ei 37-tuumaista tarjoa, niin.... :hitme:

    Paras tarjous Suomesta hankittavasta 32V2000:sta on verkosta selailtuna Kuopion Sony Centerin 2190 €, mutta tuo on aivan liikaa verrattuna tuohon alle 1600 euroon, jolla laitteen saisi Saksasta kotiin kuljetettuna. Takuuthan pitäisi saksansonyllekin pelata Suomessa OK, mutta lähinnä laitteen mahdollinen palauttaminen stuck / dead pikselien takia arveluttaa. Joten oon aatellut venailla fudiksen MM-kisojen ja lomien ohi ja ostaa tellyn elokuussa Suomesta, jos joku myy laitetta tuolloin alle 1800 tjsp. Tuetaan nyt sitten edes suomalaista myyntityötä, kun toi telkkarin valmistaminen ei oikein onnistunut... ;)

    Mutta vielä tässä on joutunut miettimään, että onko nuo V-mallin harvat parannukset lisäeurojen arvoisia. Voipi olla, että tulee vielä päädyttyä S-malliin. :confused:

    Nyt eikun nykyisen Panan 25-tuumaisen putken äärelle... :cool:
     
  5. Pardomet

    Pardomet Guest Guest

    Liittynyt:
    21.01.2005
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sonyn S-mallin saa Haaparannan Radio TV Polarista muistaakseni 1490 eurolla.

    RADIO TV POLAR KARI YLINIEMI
    NORRMALMSVÄGEN 8 HAPARANDA puh 0922-12193
     
  6. Magicmullet

    Magicmullet Guest Guest

    Liittynyt:
    19.05.2006
    Viestejä:
    84
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi.

    Nyt on muutama päivä testattu laitetta (32S2000) ja yllättävän hyvältähän tuo analogikuva näyttää. Ainoa heikko puoli henkilökohtaisesti ovat kuvasuhteet, koska lähetykset ovat näköjään edelleen lähes poikkeuksetta 4:3-formaattia, ja näyttö on 16:9. Harmittaa siis vähän nuo sivupalkit, kun TV:stä olisi niin paljon enempäänkin. En vain voi oikein sietää levennettyä kuvaa. No tällähän ei ole todellakaan mitään tekemistä itse laitteen kanssa, joka on toiminut toistaiseksi siis täysin moitteetta.

    Digipuolta en ole päässyt vielä kokeilemaan, koska asun kaapelitaloudessa, eikä laitteen DVB-T viritin löydä "bunkkeristani" yhtään digitaalista kanavaa. Pitänee hankkia joko signaalia vahvistava antenni tai kaapeliboksi. Mielipiteitä?

    Xbox360:n kuva on kyllä todella hyvännäköistä, varsinkin Ghost Reconia saa katsoa lähes koko ajan monttu auki, myös Project Gotham Racing 3 näyttää hienolta vaikkei pelissä aivan yhtä hyvää grafiikkaa olekaan. Häntimistä en ole ainakaan havainnut, mutta enpä ole yrittänyt sitä aktiivisesti etsiäkään. DVD-kuvakin on hyvää, kuten voi olettaa, mutta ei tietenkään mikään jättiharppaus aikaisempaan Sonyn putkeen, koska normaaleilla DVD-levyillä ei näytön resoluutioista saada lähellekään kaikkea irti (576p), ja DVD:tkin ovat kuitenkin aika pakattua tavaraa. Vasta HD-DVD-/Blu-Ray-soittimet tulevat osoittamaan paneelin todelliset kyvyt.

    Säätöjä olen myös yrittänyt vääntää suuntaan jos toiseenkin, ja aika monipuolisestihan tuota kuvaa pääsee manipuloimaan. Eniten ehkä mietityttää tuo virransäästäjän kanssa kikkailu, eli miten on, jos asetan virransäästön päälle ja kompensoin sitä lisäämällä kirkkautta ja kontrasti, niin mikä mahtaa ikinä sitten olla paneelin eliniän tai kuvanlaadun suhteen paras ratkaisu? Oikeastaan on vähän kirous, että TV:ssä on noin paljon säätömahdollisuuksia, kun tuntuu, että koko ajan pitäisi olla jotain säätämässä :hitme: On varmaan aika ärsyttävää myös muiden katselijoiden kannalta, jos valikot pomppii koko ajan silmille, heh.

    Mutta mutta, ensikosketukset ovat kuitenkin olleet (tosi) positiivisia. Saa tehdä kysymyksiä, jos siltä tuntuu.


    MM
     
  7. Temppu84

    Temppu84 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2003
    Viestejä:
    139
    Saadut tykkäykset:
    0
    "32" taulutelevisiot 999-2327 euroa"

    Ihme hintahaitari. Jos 2327e laite ei ole parempi kuin 999e niin jo on ihme. Itselläni on Toshiban 32WL66Z tv ja olen ollut ihan tyytyväinen. Harmi ettei ole tuossa testissä. Itseäkin kiinnostaisi vertailu tuohon sonyn 32 tuumaseen.
     
  8. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Niin onkin, nimittäin testin kallein (Northern Star) oli testin jumbo yhdessä halvimman (ViewSonic) kanssa ;)
    Tässä yhteenvetoni tuloksista.
     
  9. avisti

    avisti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.10.2004
    Viestejä:
    396
    Saadut tykkäykset:
    3
    Sen verran nuori tuoteryhmä ja kovaa vauhtia kehittynyt, että hintahaitari todellakin on suuri (halvemmissa usein ei ihan uusimmat tekniikat). On silti hyvä, että tuodaan samaan testiin. Kyseessähän ei ole varsinainen kilpailu, vaan nimen omaan vertailutesti, ja on hyvä tietää, saako rahalle vastinetta.

    Jokainen voi halutessa itse jakaa tuotteet eri hintaluokkiin ja tehdä omnat johtopäätöksensä.
     
  10. Temppu84

    Temppu84 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2003
    Viestejä:
    139
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toi on kyllä totta, totta että on hyvä laittaa myös hinnat/laatu suhde vertailuun että ei sitten vituta kun on ostanu paskan 2000e vaikka olisi saanut paremman tonnilla.
     
  11. Touhori

    Touhori Guest Guest

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    38
    Saadut tykkäykset:
    0
    HIFI-lehden testin perusteella tuli hankittua Sony KDL-S2020 ja ensikokemukset ovat oikein positiivisia :)

    Digitaalista puolta ei toistaiseksi tule television oman digiboksin kautta käytettyä kaapelitaloudessa, joten mielenkiinnolla otan vastaan viritysohjeita niiltä, jotka kiinnittävät television kaapeliverkon digiboksiin.

    Yksi tyhmä kysymyskin sallittakoon. Minulla on television vieressä strereot. Liitänkö ne digiboksiin vai televisioon saadakseni äänet stereoiden kautta?
     
  12. Magicmullet

    Magicmullet Guest Guest

    Liittynyt:
    19.05.2006
    Viestejä:
    84
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi. En vastaa varsinaisesti sinun esittämiin kysymyksiin, mutta itse tein nyt niin, että koska minulla ei ollut ennestään yhtäkään digiboksia, hankin sisäantennin kokeiluun Gigantista. Ja ihan hyvinhän tuo näyttää toimivan, eli mielestäni kaikki digilähetykset (Yle TV1, Yle TV2, MTV3, Nelonen, Yle Teema, Yle 24, Yle FST, Subtv, TurkuTV (!)) joiden pitäisi näkyä, näkyy. Vai pitäisikö joitain muitakin maksuttomia digikanavia näkyä? Analogipuoli sen sijaan näkyy todella heikosti, ja kaikkia kanavia ei näy lainkaan. Tämä ei tosin haittaa suuresti, koska analogipuolella ei montaa mielenkiintoista kanavaa olekaan, joka ei maksutta näkyisi digi-puolella.

    Mutta kysymys minultakin: näkyykö digikuvassa kohinaa jos vastaanotto on heikko vai esiintyykö kuvassa tässä tapauksessa vain "pikselöitymishäiriöitä"? Löysin nimittäin antennille sellaisen paikan (varsin vaivatta) missä pikselöitymistä ei ainakaan tapahdu (ja kuva on varmaan ihan tasokas), mutta kiinnostaisi tosiaan tietää, voisiko kuva silti olla vielä parempi, jos vastaanotto olisi täysin ihanteellinen. Tämä kysymys vain siksi, että etsin varmistusta sille, voinko olla tähän sisäantenniratkaisuun tyytyväinen vai pitäisikö kuitenkin hankkia se kaapeliboksi? Gigantillahan on 30 päivän palautusoikeus. Ei jaksaisi vaan sitä useamman kaukosäätimen kanssa kikkailua.

    Kiitti.

    MM
     
  13. Dino

    Dino Guest Guest

    Liittynyt:
    16.08.2002
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Digipuolella ei näy kohinaa tai haamukuvaa koskaan, vain pikselöitymisvirheitä. Hyvällä signaalilla ei varmista mitään muuta kuin pikselöitymisvirheiden totaalisen puuttumisen. Kuva ei parane yhtään. Jos se näkyy nyt ilman virheitä säästä riippumatta, niin en näe syytä haaskata rahaa.
     
  14. Dino

    Dino Guest Guest

    Liittynyt:
    16.08.2002
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laita boksista suoraan stereoihin. Turha kierrättää ääntä tv:n kautta. Voit jopa kuunnella boksin tv-/radiolähetystä tv kiinni. Lisäksi jos stereoistasi löyty digitaalinen ääniliitäntä, niin käytä ensisijaisesti sitä, muutoin rca-piuhaa.
     
  15. Dreamfly

    Dreamfly Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2001
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pikainen kysymys kyseisen mallin omistajille:
    Kauanko teillä kestää television käynnistyminen standby/off-tilasta?
    Itselläni kestää n. 12 sekuntia ennen kuin kuva ja ääni tulevat näkyviin, kun television on ollut suljettuna väh. 5 minuuttia. Ajattelin vain, että onko tämä aika normaali, kun en ole aiemmin omistanut LCD-televisiota.
     
  16. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kyssäri omistajille: laitteen sisällä on ilmeisesti ainakin yksi tuuletin? Jos näin tosiaankin on, niin pitääkö se koskaan häiritsevän kovaa ääntä? Entä onko töllössä joitain muita sirinöitä, pörinöitä tai vinkunoita?
     
  17. TonyX

    TonyX Guest Guest

    Liittynyt:
    01.07.2004
    Viestejä:
    110
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei mitään ääniä. Täysin hiljainen laite. :thumbsup:
     
  18. TonyX

    TonyX Guest Guest

    Liittynyt:
    01.07.2004
    Viestejä:
    110
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuvan ilmestyminen ruutuun Stanby-tilasta kestää noin 2-3 sekuntia.
    Näin siis ainakin omalla laitteellani.
     
  19. Dreamfly

    Dreamfly Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2001
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin minullakin, jos laitan TV:n nyt Standby-tilaan ja pian uudestaan päälle. Jos TV on Standby-tilassa kauemmin kuin 5 minuuttia, niin siinä kestää tuo n. 12 sekuntia joka kerta.
    Voisiko joku muukin antaa vastauksen tähän? Jos 12 sekuntia on epätavallisen pitkä, niin vien telkun takuuvaihtoon. :confused:

     
  20. Magicmullet

    Magicmullet Guest Guest

    Liittynyt:
    19.05.2006
    Viestejä:
    84
    Saadut tykkäykset:
    0

    Älähän huoli. Kyllä mullakin kestää sen yli kymmenen sekuntia tuo käynnistys ainakin aamulla kun ensimmäisen kerran kytken päälle. Eli en usko, että telkussasi on mitään vikaa.

    Sitten taas puolityhmä kysymys, jospa joku tietäisi vastata. Eli kytken yleensä virran kokonaan pois laitteesta (nappula paneelin päällä), jolloin punainen merkkivalokin siis sammuu. Onko tämä järkevää vai rasittaako virran kykeminen laitetta enemmän kuin jättäminen Standby-tilaan?

    Kiitti.

    MM