Kiinnostavia pikku-uutisia

Keskustelu osiossa 'Päivän peili' , aloittajana Samppa, 01.07.2005.

  1. Drokk

    Drokk Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2001
    Viestejä:
    1 576
    Saadut tykkäykset:
    4
    No ei se mistään asiayhteydestä ollut irroitettu. Olethan koko ajan riemuinnut kuinka pikkupoika sai pesää.
     
  2. 100mo

    100mo Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.06.2001
    Viestejä:
    948
    Saadut tykkäykset:
    26
    (Tietokone.fi)

    "Uusi-Seelanti ehti olla kaupan Ebayssä hetken aikaa, ennenkuin kaupankäynnistä tehtiin tylysti loppu.

    Maata kaupannut autralialainen ei liene ollut Uuden-Seelannin lämmin kannattaja, koska hän oli luonnehtinut muun muassa sitä vaisusti "erittäin tavallinen sää", kirjoittaa Helsingin Sanomat.

    Maasta oli ehditty tehdä 22 tarjousta. Paras tarjous oli ollut 3000 Australian dollaria (noin 1846 euroa) lähtöhinnan ollessa yksi Australian sentti.

    Uusi-Seelanti on kahdesta pääsaaresta koostuva saarivaltio, jonka lähin naapuri Australia sijaitsee noin 2 000 kilometrin päässä.

    Ebayssä on vuosien varrella ollut myynnissä varsin kirjava joukko erilaista tavaraa ja myyntinimikettä, kuten poliisin salaisia tietoja, vauvoja ja uhanalaisia elämiä."

    (Satu Summa)

    http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=27074&tyyppi=1
     
  3. juhaa

    juhaa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    5 971
    Saadut tykkäykset:
    7
    FBI voi selvittää pian ay-johtajan murhamysteerin


    Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI saattaa olla ratkaisemassa vuonna 1975 kadonneen ay-johtajan mysteeriä. FBI:n tutkijat aloittivat eilen tutkimukset hevostilalla, jonka ympäristöön Jimmy Hoffan ruumis on ehkä haudattu.

    FBI käynnisti kaivaukset lähellä Detroitia uuden vihjeen perusteella. Etsintöjen odotetaan kestävän useita viikkoja.

    Hoffa nousi aikanaan yhdeksi voimakkaimmaksi ammattiyhdistysvaikuttajaksi, joka sai melkein kaikki maan kuorma- ja rekka-auton kuljettajat saman sateenvarjon alle. Hänellä oli poliittisia yhteyksiä myös presidentti John F. Kennedyyn ja Lyndon B. Johnsoniin.

    Hoffa tuomittiin vuonna 1964 ammattiyhdistyksen varojen kavaltamisesta 13 vuodeksi vankilaan. Presidentti Richard Nixon lievensi rangaistusta sillä ehdolla, että hän luopuu ay-toiminnasta.

    Hoffan kuolemasta on esitetty useita erilaisia salaliittoteorioita ja syytetty muun muassa mafiaa. Hänet julistettiin kuolleeksi vuonna 1983.

    http://savonsanomat.fi/index.php?XE...a2bce4f3d7d07b51&mode=module&uid=74959&top=33
     
  4. Sgt.Granite

    Sgt.Granite Guest Guest

    Liittynyt:
    28.10.2004
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ahaa? Ja kun minä kerran olen koko ajan riemuinnut kuinka pikkupoika sai pesää niin silloin myös automaattisesti oletan, että hyväksikäyttö on aina penetraatiota?

    Mielenkiintoisia tulkintoja ja ennen kaikkea asioiden yhdistämistä. Kerro ihmeessä lisää. :naminami:
     
  5. JRS

    JRS Guest Guest

    Liittynyt:
    01.03.2003
    Viestejä:
    214
    Saadut tykkäykset:
    0
    :mad: Bin Ladenilla on taas asiaa:

    http://news.yahoo.com/s/ap/20060523...tGnFDSs0NUE;_ylu=X3oDMTA2Z2szazkxBHNlYwN0bQ--

    "He had no connection at all with Sept. 11," the speaker, claiming to be bin Laden, said in the tape posted on the Internet.

    "I am the one in charge of the 19 brothers and I never assigned brother Zacarias to be with them in that mission," he said, referring to the 19 hijackers.

    The al-Qaida chief said the Sept. 11 hijackers were divided into two groups, "pilots and assistants."
    "Since Zacarias Moussaoui was still learning how to fly, he wasn't No. 20 in the group, as your government has claimed," bin Laden said. "It knows this very well," he added.

    Bin Laden said Moussaoui's confession — that he helped plan the attacks — was "void," calling it the result of "pressures exercised against him during four and a half years" in U.S. prison.
    Moussaoui, a 37-year-old Frenchman and admitted al-Qaida member, was sentenced to life in prison earlier this month after a jury ruled that he was responsible for at least one death on Sept. 11.

    Two counterterrorism officials, who spoke on condition of anonymity, said U.S. intelligence is aware of the bin Laden message. One of the officials said there is no reason to doubt its authenticity.
     
  6. Drokk

    Drokk Guest Guest

    Liittynyt:
    07.11.2001
    Viestejä:
    1 576
    Saadut tykkäykset:
    4
    No mielenkiintoisia tulkintoja hyväksikäytöstä on sinullakin. Ei niistä kuitenkaan sen enempää, edelliseltä sivultahan ne ovat luettavissa.
     
  7. Moloch

    Moloch Guest Guest

    Liittynyt:
    09.06.2005
    Viestejä:
    325
    Saadut tykkäykset:
    0
  8. The evil weasel

    The evil weasel Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2005
    Viestejä:
    411
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt on turha puhua mistää torrentin käyttäjien moraalittomuudesta, kun poliisi sortuu tuollaiseen temppuun. Taho jonka pitäisi olla puolueeton oikeuden ja lain valvoja, murtuu suuryritysten painostuksen alla ja suorittaa koti-etsintöjä vailla mitään konkreettista näyttöä. Kun nuo piratebayn heput saavat purkin takaisin pystyyn jatkuu homma samaan tahtiin kuin ennenkin ja poliisin kiilloitettu kilpi saa jälleen uuden kolhun :OI
     
  9. konCept

    konCept Guest Guest

    Liittynyt:
    18.12.2004
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huhu: Ukrainassa on ilmeisesti laitteet jo kohta valmiina ja sivuston pitäisi olla jälleen pystyssä parin päivän sisällä. Toivottavasti, sillä mikään ei ole ärsyttävämpää kuin juhliva MPAA.
     
  10. R-Danger

    R-Danger Happy Happy Joy Joy Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.10.2002
    Viestejä:
    167
    Saadut tykkäykset:
    0
  11. The evil weasel

    The evil weasel Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2005
    Viestejä:
    411
    Saadut tykkäykset:
    0
    Se ongelma näissä isoissa torrent sivustoissa on että, niiden lataaja määrät ovat niin valtavat että poliisin on vähintääkin äärinmäisen hankala ellei peräti mahdoton puuttua yksittäisten lataajien toimintaan. Viranomaisten on näillä resursseilla vain mahdollista puuttua ylläpitäjien ja hardcore levittäjien toimintaan. Itse kukin voi sisimmässään mietiskellä onko tämä hyvä vai huono asia ;)
     
  12. Hippo

    Hippo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.07.2004
    Viestejä:
    2 328
    Saadut tykkäykset:
    282
    Ei tässä ole ketään vielä tuomittu. Poliisi tutkii tapausta ja viimeistään oikeudessa saadaan sitten selvyys miten tähän hommaan tullaan suhtautumaan.
     
  13. Jeukkuli

    Jeukkuli Käyttäjä

    Liittynyt:
    26.02.2004
    Viestejä:
    1 867
    Saadut tykkäykset:
    10
    Hieman hömelösti muotoiltu pikku-uutinen.

    "YLE24:
    BRITANNIAN poliisi on ampunut terrorismista epäilemäänsä miestä Lontoossa. Miehen vammat eivät ole hengenvaarallisia. Toinen mies pidätettiin. Viimeöisessä ratsiassa noin 150 poliisia tunkeutui suojavarusteissa Itä-Lontoossa sijaitsevaan asuntoon."
     
  14. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Samaisesta naisesta: Pamela Rogers Turner (teaches physical education, grades kindergarten through eight): "15 counts of sexual battery by an authority figure and 13 counts of statutory rape", "Turner lived at the boy's house... ...The boy's parents knew she was living there".
    "Moi äiti! Meijän ope muutti mun huoneeseen!" - "Aha, selvä. Jääkaapissa on makaronilaatikkoa, lämmitä sitä mikrossa." :hitme:


    Eihän tuo em. bimbo ei ole suinkaan ainoa naisopettaja, joka on kärähtänyt:
    http://www.bluelineradio.com/sexwithteacher.html


    Toni Lynn Woods, 37, sixth grade teacher: "she admitted she had sexual intercourse with three students a total of four times.
    She also admitted to performing oral sex on two different juveniles a total of four times".

    Sarah Bench-Salorio, 28, a middle school English teacher: "The students were all under 14 years of age".

    Senorita Walker, 33, a high school teacher: "...giving three teenage boys money, alcohol and marijuana to have sex with her. Walker paid a 15-year-old student and two friends $100 per session to have sex with her.. ...paid the trio about $5000 for their services."

    Teacher's aid Tammy Lee Huggins, 35 and a 15-year-old student admit in court documents they had sexual relations with each other between 15 and 20 times.

    Elizabeth Miklosovic, 36: "had sex with a 14-year-old female student after "marrying" her in a pagan wedding ritual".

    Debra Lafave, 24, a remedial reading teacher: "accused of having sex with a then-14-year-old student in her home, classroom and car".

    Katherine B. Tew, 30, English teacher: "...accused of having sex with a student called and wrote to him before meeting him in a school parking lot one night wearing pajamas and carrying a bottle of tequila".



    Parikin noista opeista on ainakin ulkoiselta olemukseltaan todella "hotteja". Ensireaktioni olikin, että perskules, miksei meikäläisellä käynyt yläasteella yhtä hyvä flaksi!
    Mutta toisaalta, emmehän me tiedä mitä todella tapahtui ja mitä ei. Eli ehkäpä "normiseksiä" hotin opettajattaren odottanut poika saikin jotain aivan muuta kuin mitä tilasi (kivuliasta ja nöyryyttävää S&M:ää avuttomana käsiraudoissa, opettajan puhuessa täysin sekavia teräase tms. kädessään, harva poika sellaisella jälkikäteen välitunnilla leveilisi...).
     
  15. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Porvoon kirkonpolttajalla esikuva Norjassa

    Törkeästä tuhotyöstä vangittu 18-vuotias askolalaisnuorukainen kertoo avoimesti musiikkiyhtyeensä kotisivuilla, että on saanut vaikutteita norjalaiselta Burzum-yhtyeeltä.

    Sen ainut jäsen on Varg Vikernäs, joka istuu tällä hetkellä kotimaassaan vankilassa tuomittuna murhasta ja kolmen kirkon polttamisesta.

    Burzumin tuotanto on aggressiivista death metal -musiikkia, jossa yhdistyvät raskaat rytmit ja kristinuskon halveksunta.

    18-vuotias askolalaisnuorukainen on harrastanut musiikkia jo monta vuotta.

    Tällä hetkellä hän soittaa rumpuja neljän nuoren kokoonpanossa. Bändi on erikoistunut raskaaseen hevimusiikkiin, aivan kuten useat esikuvansakin.

    - Sain ensimmäiset rumpuni 11-vuotiaana. Aion jatkaa soittamista niin pitkään, kunnes raajani irtoavat, sanoo Porvoon tuomiokirkon polttamisesta vangittu nuori mies bändin nettisivuilla.

    Iltasanomat

    Todistivat taas, että kuinka paljon väärää infoa voi laittaa mahd. pieneen tilaan. Voisivat kunnolla tehdä nuo taustatietojen etsinnät, niin ei ilmenisi hassun halpoja virheitä.
     
  16. Polonius

    Polonius Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2004
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toisaalta yksi ylläpitäjistä oli ilmeisesti tunnustanut poliisin kuulusteluissa, että murhasi Olof Palmen :king:
     
  17. cityjeesus

    cityjeesus Guest Guest

    Liittynyt:
    17.02.2004
    Viestejä:
    2 314
    Saadut tykkäykset:
    4
    Taas tekisi mieli mennä läpsimään näitä aknenaamaisia "satanisteja" korville. Säälittävyyspisteet nämä jannut toki aina keräävät kotiin, mutta siinähän se sitten onkin.

    Myötähäpeältä on vaikea välttyä, kun "18-vuotias askolalaisnuorukainen" löpisee mitä sattuu ja pahistelee kirkkoja polttamalla.

    Voi, voi... meidän Seppo on sitten niitä satanisteja. Naapurin Simo-Petterin kanssa ne polttivat kilju- ja butaanipäissään naapurikylän kirkon. Mitähän meidän isäkin nyt sanoo? Kyllä nyt pojat saa remmistä. :hitme:
     
  18. The evil weasel

    The evil weasel Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2005
    Viestejä:
    411
    Saadut tykkäykset:
    0
    :king: Nyt on purkki taas pystyssä. ÄLKÄÄ WARETTAKO! Buu....
     
  19. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 425
    Saadut tykkäykset:
    10
  20. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 425
    Saadut tykkäykset:
    10
    On se kivaa että golf on ensimmäinen ulkoavaruuteen laajentuva urheilulaji. :king: