Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

  1. Hifinen

    Hifinen Guest Guest

    Liittynyt:
    04.11.2004
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0

    Jos nyt ulkomuistista heittäisin: katselutilassa painat rec-näppylää, valitset "ajastus", poistut ko. ruudusta exitillä, niin silloin taitaa näkyä kaikki tulevat tallenteet...
     
  2. xarc0n

    xarc0n Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.01.2006
    Viestejä:
    23
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onnistuuko tällä boksilla tallentamaan yhtä kanavaa ja katsomaan toista? miten tämä onnistuu, en tajua onhan tässä kuitenkin kaksi viritintä... Ja sit vielä mikä nyt on yleisesti paras ohjelmisto versio tälle? hiukka pitkä ketju ni ei löytyny silmään näihin vastauksia.

    ps. kuis nopee on siirto usb 1.1 väylästä tietokoneelle jos pistään sen 6000:sen softan?
     
  3. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onnistuu. Esim. ajastat jonkin ohjelman. Käytät digiboksia normaalisti (vaihtelet kanavia, jne.). Ajastettu ohjelma menee talteen.

    Joko uusin, tai sitten joku c-6000:sen versio (katso erillisestä ketjusta).

    Tietääkö kukaan, tuleeko Welholta uutta versiota (USB-siirron mahdollistavaa) joskus lähiaikoina?
     
  4. jimhoyle

    jimhoyle Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.08.2002
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kikkailemalla pystyy äänittämään jopa kaksi kanavaa yhtäaikaa. Ensimmäinen laitetaan recille (esim. ajastus). Toinen sitten laitetaan manuaalisesti timeshiftillä (jonka päätteeksi voi seivata nauhoituksen). Telkkarin omalla virittemellä voi vielä sitten katsoa vaikka analogista kolmatta kanavaa. Mutta käytännössä kikkailemalla tulee hyvin helposti sössittyä niin, että levylle ei tallennu lopulta enää mitään järkevää. Kikkaillessa helpohkosti tulee joku epäselvä virhe, kun laitteen logiikkaa ei täysin tunne (esim. laitteessa lukee Play vaikka taustalla on myös Rec) ja/tai jotain outoa jumitusta voi ilmetä.
     
  5. Kaarlo1

    Kaarlo1 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.04.2005
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    En nyt valitettavasti ihan koko ketjua jaksanut etsiä läpi, joten pahoittelen jos tällainen bugi on jo raportoitu.

    Laitteessani on viimeisin Welhon kaapeliverkossa tarjottu ohjelmistopäivitys.

    Viikonlopun aikana olin kahteen eri otteeseen ajastanut tallennettavaksi ohjelmaa Canal+ Film 2 -kanavalta. Ohjelmat olivat tallentuneet boxiin oikeaan aikaan. Ainoa miinus hommassa oli se, että molemmilla kerroilla tallentunut kuva oli Canal+ CMore Film -kanavalta. Ääni ja tekstitys olivat Canal+ Film 2:lta kuten pitikin. Että tämmöistä. On tämä mainio laite!
     
  6. a.r.

    a.r. Guest Guest

    Liittynyt:
    29.03.2005
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitäisi alkaa siirtää puolen vuoden aikana kertynyttä tavaraa boksilta levylle.

    Onhan nyt niin, että 6000-softan päivittäminen 7700:aan ei vaikuta levyllä oleviin nauhoituksiin?
     
  7. maapa70

    maapa70 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.03.2005
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ilmeisesti jonkin softapäivityksen yhteydessä on käynyt niin, että tallennuksen lopettaminen automaattisesti halutun ajan jälkeen on poistunut ominaisuuksista. Vai löytyykö ko. toiminto vielä jostain, alunperinhän se löytyi kaukosäätimen kellosymboli-näppäimellä.
    Noihin ohjelmien loppumisaikoihin kun ei EPG:ssä voi oikein luottaa, ainakaan ylellä. Voisi tallentaa kesken jäävän ohjelman tietäen että tulee kokonaan eikä lopusta puutu viimeisiä kolmea minuuttia.
     
  8. klulle

    klulle Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2001
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Varmaan löytyisi tietoa ketjuja selailemalla mutta laiska kun olen. Miten käytettävyys muuttu ja entäs ominaistuudet. Jotein olin joskus lukevinani mutta en muista mitä ero oli. eli voisko joku joka on tehnyt päivityksen selventää erot. Entäs jos ei miellyta saako miten helposti tuon 7700:n softan takaisin? Sekava tekstiä mutta ei nyt jaksa miettiä mitä kirjoittaa :)
     
  9. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla ei ole omakohtaista kokemusta, mutta tässä joitain lukemiani eroja:
    - OTA-päivitykset (7700:lle on päivityksiä jaossa vain Welhon verkossa, 6000:lle myös muissa kaapeliverkoissa). Jos vaihdat 7700->6000 tulee laitteestasi käytännössä 6000, eikä se enää hyväksy 7700-päivytyksiä.
    - EPG on erilainen (ilmeisesti 7700 kätevämpi)
    - 6000:ssa voi siitää ohjelmia USB:in yli
    - nauhoitukset tehdään eri lailla
    - käyttöliittymä on erilainen

    Käytännössä vain Welhon huollossa (tuota 7700 firmwarea ei taida olla missään jaossa)
     
  10. Warlord

    Warlord Guest Guest

    Liittynyt:
    22.11.2005
    Viestejä:
    272
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taas uusi "ominaisuus" ilmennyt, ainakin tv1000- kanavilta ku nauhoittaa yöllä ajastimella ni ei tallennu ku ääni ja tekstitys. :confused:
     
  11. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Olikos se jo mainittu että kun ja jos Welholle tulee uusia kanavia listalle, niin vaikka kanavien numerot eivät vaihtuisi, niin Handan käsittelee sisäisesti ajastettujen ohjelmien kanavia järjestysnumerona, ei fiksattuna kanavanumerona. Eli ajastusten kanavat siis shiftautuvat sen verran kuin on väliin tullut uusia kanavia, nyt viimeksi viikonloppuna listalle tuli uusia Viasatin kanavia ja vaikka niitä en ole tilannut eivätkä ne näy, niin lähes kaikki ajastukset menivät pilalle kun kanavat vaihtuivat. Esim BBC Primeltä tehdyt ajastukset menivät TV1000 Classicille jota en edes tilaa... Ja ajastuksista voi muuttaa aikaa ja päivää jne. muttei kanavaa, joten ainoa tapa korjata kanavat takaisin oikeiksi viikkoajastuksiin on kirjoittaa ajastukset johonkin muualle ylös ja sitten poistaa kaikki ajastukset ja tehdä ne uudelleen käsin... :( Meinasi meinaan taas hermo mennä ja jäädä ohjelmat tallentamatta!
     
  12. mrjones_83

    mrjones_83 Guest Guest

    Liittynyt:
    23.06.2006
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeps... Päivitin cv 7700n c6000 1.17 versiolla. Muut toiminnot paranivat ja nopeutuivat selkeästi, mutta enää ei time shift nappulan painaminen tuota mitään reaktiota.. Onko kellään ideaa, miten ongelman saisi korjattua, eli time shiftin toimivaksi?? :hitme: :hitme: :hitme:
     
  13. hrm

    hrm Guest Guest

    Liittynyt:
    07.04.2005
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokeileppa painaa pause-namiskaa.
     
  14. mrjones_83

    mrjones_83 Guest Guest

    Liittynyt:
    23.06.2006
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oho.. :hitme: :hitme: :)
     
  15. Que

    Que Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.10.2003
    Viestejä:
    164
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos kukaan kysellyt Welholta uuden päivityksen perään. Alkaa jo pinna palaa, kun laite lähes järjestään menee jumiin, kun nauhoittaa jotain ohjelmaa ja katsoo samaan aikaa toista nauhoitetta. Hauskinta tosiaan on että tämä nauhoitetettava menee aina vituiks jumiutumisen takia. Pitäiskö laite huollattaa, vai esiintyykö vikaa muillakin?
     
  16. singleton

    singleton Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.12.2004
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Esiintyy ainakin minulla, varmaan muillakin. Kyselin asiasta ja muista vioista 27.6.2006, vastaus oli:

    Tuskinpa on kylläkään laitevika kun kaatuilua alkoi esiintyä vasta viimeisten softapäivitysten jälkeen. Nykyinen versio on siis 1.54. Yksi mitä suosittelevat on tietysti tehdasasetusten palautus, mutta ei ole auttanut vaikka olen sen tehnytkin.

    Itse asiassa tyhjensin kokeeksi levynkin ja ajattelin viedä huoltoon jos edelleen kaatuilee. No, nyt ei ole tainnut jumitella sen jälkeen pariin viikkoon mutta eiköhän se pian taas..
     
  17. Saukko

    Saukko Käyttäjä

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    107
    Saadut tykkäykset:
    65
    Jumiin menee minullakin aika usein. Tuntuu että jumiutumista voi sattua milloin vain. Aika monesti toisto ykskaks pysähtyy still-kuvaksi. Tehdasasetusten palautus ei ole auttanut. Minusta näitä ongelmia ei vanhalla softalla ollut. Viimeksi myös ajastus epäonnistui. Piti tallentaa "Hitchcock-esittää" perjantaiyönä mutta saaliiksi tuli ostostv! Kovalevyltä tallennuksen tietoja katsoessa ei kellonajoissa olisi pitänyt olla mitään vikaa.
     
  18. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jumiin menee mullakin. Oman muistini mukaan jumiin menevät ohjelmat ovat AINA (joko äänitys tai playback) TV1, TV2 tai Yle Teema eli toisinsanoen näitä hienoja Ylen teksityksiä. En ole siis kovin luottavainen siihen, että toi asia korjaantuu jollei Yle tee jotain muutosta. Hauskaahan tietty on, että suurin osa digiboksien ongelmista liittyy Ylen tekstitykseen eli ollaan otettu niin uusi tekniikka käyttöön, että se vaan ei toimi. Hyvänä esimerkkinä se lauantai tässä taannoin kun olin poissa ja TV2:sta tuli 2 futismatsia ja Lea Sommer välissä. Halusin ne kaikki levylle ja en uskaltanut arvioida meneekö joku matsi yliajalle vai ei joten laitoin tylysti levylle ohjelmat klo 18.00 - 01.00 asti. Ohjelmat kyllä olivatkin levyllä, mutta Lea Sommerista puuttui teksitys:-( ja arvatenkin siistä syystä, että se oli yhtenä putkena tekstittömien ohjelmien joukossa.
     
  19. Niku

    Niku Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2002
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama vika, lähes säännönmukaisesti jumittaa ennemmin tai myöhemmin, jos yrittää yhtä aikaa tallentaa ja katsoa tallennetta. Useimmiten tuo tapahtuu pausea/kelauksia käyttäessä, mutta joskus ihan käsin koskemattakin.

    Lisäksi jumittelee satunnaisesti ihan muuten vaan suorana tai time shiftillä katsellessa. Tyypillisesti kuva ja ääni edelleen toimivat, mutta käyttöliittymä lakkaa reagoimasta mihinkään ja esim. time shiftin infopalkki saattaa jäädä ruudulle. Joskus sitten menee niin jumiin, että kuvakin pysähtyy. Kummassakin tapauksessa ainoa keino korjata tilanne on vehkeen sammutus, jolloin mahdolliset meneillään olevat tallennukset katoavat.

    Myös minulla ongelma paheni selvästi viimeisimmän softapäivityksen myötä (joskus alkukeväästähän se taisi tulla?), tosin oli sitä tapahtunut silloin tällöin aiemminkin.

    Puhuin asiasta Welhon kanssa joskus pari kk sitten ja yrittivät väittää, että kyse on laiteviasta ja kone pitäisi kiikuttaa huoltoon, jossa joko korjaisivat sen tai antaisivat uuden tilalle. Sekään vaan ei innosta, kun levyllä on kymmeniä leffoja ym., jotka haluaisin ainakin ensin katsella. Lisäksi olen lähes 100% varma ettei tuosta toimivaa digiboksia tule millään huoltamisella. Huollossa käyttämisen jälkeen tosin kai olisi jotain saumaa keskustella kaupan purkamisesta...

    Alkaa kyllä kypsyttää sen verran, että tässä jossain vaiheessa varmaan päädyn hakemaan kaupasta Topfieldin tilalle.
     
  20. terje

    terje Guest Guest

    Liittynyt:
    22.07.2004
    Viestejä:
    132
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin minä tein, eli ensin kone oli huollossa, josta se tuli takaisin kommenteilla "softavika, pitää odottaa päivitystä." Koska olin jo lähes puoli vuotta valittanut samaa ongelmaa, kaupan purku onnistui. Kävin saman tien hakemassa Topfieldin eikä ole kaduttanut.