Bones

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Caane, 15.09.2005.

  1. Galigula

    Galigula Guest Guest

    Liittynyt:
    24.01.2005
    Viestejä:
    321
    Saadut tykkäykset:
    0
    Paljon epäkohtia ? Niinkuin esmerkiksi se kun Bones murtautuu toisen asuntoon, ja ampuu vielä asunnon haltijaa jalkaan, hänen puolustautuessa oikeudetonta höykkäystä vastaan.

    Normaali jenkkitilanteessa hän istuisi kopissa, ja Senaattori taustalla hoitelisi homman niin ettei takuita myönnettäisi, ja syytekin vähintääkin ryöstön- ja tapon yritys, 5-10.v vankeutta ehdottomana :eek: .

    Tissivaostakin puhuttiin, kukaan ei hoksannut alun daisari esittelyä, ei nyt megasellaiset, mutta kuitenkin. Samoin alussa kun Booth lähti kuskaamaan arvon tohtoria, niin tausta näytti kuin jostakin vanhasta elokuvasta jossa muka ajettiin, mutta taustakangas pyöri sivulla.

    Lisäksi Booth on muka tarkka ampuja, ei ainakaan SIG:llä, jolla sentään pitäisi tupakka-askin kokoista kasaa saada :D .

    Jotenkin näissä Sii Es Ai sarjoissa mättää tuo etsivien tontille tunkeminen. Normaali elämässä Tekniikka tutkii, ja tekee jälkianalyysin, jonka varaan poliisi sitten rakentaa jutun. Kyllä jos Tekniikka(finski CSI) alkaisi salapoliisiksi, niin saapasta tulisi yläkerrasta :sick: :sick: .
     
  2. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
    Joo. Muutenkin naurettavaa, siis jopa alkuperäisessä CSI:ssä se että ovat samalla etsiviä, mikä nyt on aika epärealistista. En myöskään usko että 9/10 rikoksista ratkasitaan aina jostain rotan pallikarvoista löytyneestä DNA:sta. :hitme:
     
  3. korppari

    korppari Guest Guest

    Liittynyt:
    02.12.2002
    Viestejä:
    80
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aivan uskomatonta paskaa!

    Ei tällaisia halpissarjoja tarvitse tänne tuoda, näyttäisivät vaikka Reinikaista repeatilla. (Reinikainen vieläpä hyvä:) )

    Sekavassa mielentilassa, eikä täten jaksa senkummemmin analysoida, mutta huonoin sarja koskaan ikinä missään milloinkaan, mitä olen katsellut. Viimeinen kerta oli kyllä.
     
  4. Karkuri

    Karkuri Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.01.2005
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei kai se nyt ihan niin huono ollut? Itse sentään jaksoin pitää kanavaa päällä samaan aikaan, kun surffailin netissä :sleep:
     
  5. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Hyi, onpas yllättävän huono sarja. Itsellenikin tuli melko pian mieleen, että tämähän on "köyhän miehen CSI". Itse en juurikaan pidä CSI Miamista yms. kopioista, mutta tämä on niitäkin vielä paljon, paljon huonompi kopio. Vieläkin huonommin näytelty (varsinkin pääosan nainen on yllättävänkin huono) ja vielä huonommat keissit ratkaistavana.
    Voittaa kyllä Kauniit ja rohkeat, mutta vain niukasti, ollen valovuosia jäljessä alkuperäistä CSI:aa ja valtaosaa sarjoista ylipäätänsä. Hyi ök, en aio tätä sarjaa enää jatkossa seurata.
     
  6. odt

    odt Guest Guest

    Liittynyt:
    26.01.2003
    Viestejä:
    212
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aluksi vaikutti ihan jopa katsottavalta, mutta se nainen näyttelee niin ärsyttävän huonosti, että ei sitä kertakaikkiaan voi katsoa. Pilottia ja edellistä jaksoa seurasin kumpaakin vartin verran.
     
  7. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    Kylläpäs on draamaa ja klisettä. "Hivenen" jännitystä tällä pääparilla. Oikein jo odotti että koska tämä jakso tulee jossa pari melkein tunnustaa missä mennään.

    Kyllä tämä Horation hakkaa ja sunnuntain viihteeksi aivan mainiota.
     
  8. akomu

    akomu Guest Guest

    Liittynyt:
    20.06.2005
    Viestejä:
    540
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kylläpä täällä tyrmätään sarja yksimielisesti. Ite on tullu katsottua paria jaksoa lukuunottamatta kaikki ja ihan viihdyttävänä olen pitänyt. Ei tuo nyt missään mielessä mikään klassikoksi yltävä ole ja parempia sarjoja löytyy pilvin pimein, mutta hauskaa viihdettä, kun ei mitään parempaakaan tuohon aikaan tule.

    Menetelmät ovat välillä epätodellisia, mutta en ole sen antanut häiritä. Ei tuo nyt niin tosikkosarja koitakaan olla. Ja Boothin ja "Bonesin" väliset dialogit ovat kyllä saaneet nauramaan kokoajan enemmän. Vaihtelua noihin rikoksiin kyllä toivoisi. Varsinkin alkuperäinen CSI kyllä hakkaa tämän, mutta varmaan tulee jatkossakin seurattua.

    Uskalsinpas sanoa eriävän mielipiteen, vaikka "hifistit" tämän ovatkin jo tyrmänneet. ;)
     
  9. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    Joo kyllä tässä hyvät puolensa on. Sitä hieman pehmeämpää linjaa mennään ja ehkä se on sitä mitä jonkun verran kaipaakin. Ei kaiken tarvi olla realistista eikä siten eksaktisti totta. Antaa mennä vaan. Tuo vääntö pääkaksikon välillä oli jo alusta asti tiedossa ja salaa sitä lällysti toivoo että se jatkuu tälläisellä "kiusaamislinjalla".
     
  10. Jezz

    Jezz Guest Guest

    Liittynyt:
    13.04.2006
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, samoilla linjoilla olen edellemainittujen mielipiteiden kanssa. Muutaman jakson olen aikoinaan tätä sarjankuvatusta katsonut(Murphyn laki tuli tämän jälkeen) ja onhan aikamoista tubaa maikkari päättänyt heittää iltaohjelmiston täytteeksi. Siis oikeasti, jos CSI:t ja vastaavat vaikuttavat äärimmäisen pliisuilta poliisisarjalta niin Bones pistää kyllä vielä paremmaksi ja vetää kaikkien aikojen pohjat. Sen lisäksi, että juoni kulkee kaikkien huonojen poliisarjojen viitoittamalla tiellä vakiokliseineen sun muineen niin epäloogisuuksiakin löytyy enemmän kuin laki sallii. Ei näin.

    Tästähän nyt vuodatus tuli, mutta minkäs teet kun maikkari tällaista kuraa lykkää ohjelmistoonsa. :hitme:
     
  11. akomu

    akomu Guest Guest

    Liittynyt:
    20.06.2005
    Viestejä:
    540
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos Bones ja näköjään CSI:tkin ovat täysin katselukelvottomia rikostutkintasarjoja, niin voisiko joku kertoa näiden tilalle jotain laatukamaa. Itse olen tykännyt CSI:stä nimenomaan realisuuden takia, mutta ilmeisesti en vain ole aiheeseen tarpeeksi perehtynyt, mikäli nekin jutut ovat täyttä utopiaa. Vertauskohtana lähinnä on toimineet leffat, joissa tuntuu esiintyvän huomattavasti enemmän epärealisuutta. CSI:tä olen pitänyt jokseenkin ainoana sarjana/elokuvana, joka vahvasti rikostutkintaan keskittyneenä tuotoksena pitää tosiasiat kohtuu hyvin hallussa ja tapahtumat kiinnostavina.

    Eli onko parempaa tarjontaa olemassa? Varmaan on, koska muutenhan näitä sarjoja on aika hankala näin kovasti haukkua.

    Niin ja vielä CSI:stä. Jossain dokkarissa oli vähän sarjan taustaa ja lähes kaikki (ellei kaikki) laitteet olivat ainakin sen mukaan lainattu/kopioitu aivan oikeasta rikoslabrasta. Bonesissakin oli jotain menetelmiä otettu suoraan todellisuudesta, mutta siitä nyt löytää helposti täysin tuulesta temmattuja menetelmiäkin.
     
  12. tkorho

    tkorho Guest Guest

    Liittynyt:
    05.11.2004
    Viestejä:
    1 076
    Saadut tykkäykset:
    1
    CSI:t olivat alkuun lähempänä todellisuutta, ensimmäinen kausi originaalia kai melko oikeata kamaa, mitä huhuja kuulin. Rikolliset oppivat niistä liikaa tutkimusmenetelmistä, joten niitä on vesitetty ufoilulla. Ja tietysti katsojien ällistyttämiseksi homma eskaloituu. Kyllä nyt viimeisimmissä jaksoissa mitä olen sattunut katsomaan liikutaan jo fantasian piireissä.
     
  13. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34

    CSI ja sana "realistisuus" samassa lauseessa. ROTFWL

    Laitteet voivat olla aitoja, mutta muuten kaikki on erittäin huonosti käsikirjoitettua scifi (tai pikemminkin fantasiaa). Lääketieteelliset faktat yleensä päin pe*settä, ja valokuvien käsittely...huh huh.
     
  14. vese

    vese Guest Guest

    Liittynyt:
    17.08.2005
    Viestejä:
    213
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mutta pysyäksemme alkuperäisessä aiheessa (joka ei kyllä käsittääkseni c.s.i ole).

    Omasta mielestäni bones on loistava ja viihdyttävä sarja. Itse henk koht annan piutpaut realismille, jos sarja vaan on viihdyttävää katsottavaa.

    Päähenkilöiden keskinäinen jutustelu saa jokakerta hymyilemään ja Hodginssin vastahankauskommentit ja Addyn ääliöjutut hymisyttävät.

    Mutta viihdyttävä sarja on kyseessä ja joka jakso katottu ja jokaisen jakson aion kattoakkin. :)
     
  15. Polonius

    Polonius Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2004
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eka kausi on ollut ihan viihdyttävä ja loppua kohden tuli aika mielenkiintoisia jaksoja. Olin kyllä ajatellut lopettaa sarjan katsomisen tähän, mutta viimeinen jakso oli kyllä semmoinen, että pitää katsoa ainakin toisen kauden ensimmäiset jaksot myös.

    CSI-sarjat eivät kuitenkaan jaksa kiinnostaa enää, sarjoissa ei tapahdu enää mitään. Muutaman sadan murhan ratkaisemisen jälkeen toivoisi, että sinne voisi keksiä jotain uuttaa.
     
  16. akomu

    akomu Guest Guest

    Liittynyt:
    20.06.2005
    Viestejä:
    540
    Saadut tykkäykset:
    0
    Valokuvien käsittely jaksaa kyllä aina naurattaa niin sarjoissa, kuin elokuvissa. Rikostilanteesta on epäselvä still-kuva jostain valvontakamerasta ja pienen neputtelun jälkeen syyllinen selviää 40X suurennoksen silmäheijastuksesta :)

    Realistisuudella nyt tarkoitin lähinnä vertailua muihin näkemiini tuotoksiin. Siinä sarjassa CSI pärjää mielestäni hyvin.
     
  17. Jezz

    Jezz Guest Guest

    Liittynyt:
    13.04.2006
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    Varmasti omassa genressään tarjoavat Bonesit ja CSI:t ihan viihdyttävää ja enemmän tai vähemmän realistista kuvaa rikostutkinnan saloista, eikä tällaisista puhtaasti tekniseen rikostutkintaan keskittyvistä sarjoista nyt mitään suoranaista ylitarjontaakaan ole. Mutta se missä mennään metsään ja pahasti on puolestaan se, että kaikki tällaiset sarjat vaikuttavat äärimmäisen lässyiltä sen jälkeen kun on seurannut Shieldia ja NYPD BLUE:ta. Eivät Bonesit ja vastaavat pläjäykset kestä vertailua tällaisten oikeiden ja vakavasti otettavien poliisarjojen parissa.
     
  18. Polonius

    Polonius Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2004
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    Bones poliisisarja? Okei, Booth on FBI-agentti, mutta muilla ei ole mitään tekemistä poliisien kanssa ja poliisien ja muiden viranomaisten rooli sarjassa on yleensä hyvin vähäinen. Jopa X-files oli enemmän poliisisarja kuin Bones. X-files ja Bones ovat itse asiassa aika samankaltaisia sarjoja. Tietysti sci-fin rooli on pienempi Bonesissa mutta sekä X-files että Bones ovat kuitenkin selvästi sci-fi sarjoja eikä poliisisarjoja.
     
  19. Jezz

    Jezz Guest Guest

    Liittynyt:
    13.04.2006
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jaah ja minä kun luulin tätä poliisarjaksi. :hitme:

    Mille taholle Bonesit ja muut sitten työskentelevät? En ole jostain kumman syystä pahemmin perehtynyt sarjaan, joten selittäkööt se tietämättömyyttäni. ;)
     
  20. Polonius

    Polonius Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2004
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    The Jeffersonian Institute. Olet ehkä huomannut että heillä ei ole aseita, kuten CSI-sarjoissa? (no, Bonesilla on kyllä taipumus hankkia aseita aina välillä :D ) Kyseessä on siis puhtaasti nörttejä, tyyliin the Lone Gunmen.

    Wikipedia