Bones

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Caane, 15.09.2005.

  1. Caane

    Caane Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2004
    Viestejä:
    137
    Saadut tykkäykset:
    0
    nyt alkoi sitten uusi sarja jälleen Bones
    sarjassa näyttelevät mm. Emily Deschanel (tohtori Brennani "Bones") ja David Boreanaz (FBI agentti Seeley Booth)

    Perus ideana sarjassa on se että löytyy luut joista tämä tohtori Brennani (Bones) sitten tiiminsä avustamana selvittää kuka teki mitä,missä ja milloin. Tämän jälkeen sitten leikitään FBI agentti Seeley Boothin kanssa polliisia ja pidätetään syyllinen.

    Jälleen kerran kun kyseessä on FOX sarja niin en uskalla kuin toivoa että sarja pääsee edes vauhtiin ennen kuin se lopetetaan.

    Eka jakson perusteella sanoisin että pilkunviilaajat elkää vaivautuko (Romen jalustimet, BSG:n pilotit iskujoukkojen kärjessä yms.), eli sarjasta löytynee paljon epäkohtia joihin tarttua. Itse en vielä ekan jakson perusteella sano juuta enkä jaata vaan jätän kaiken tulevien jaksojen varaan jotka sitten kertovat että onko kyseessä sarja josta kehittyy jotain vai jääkö normaaliin FOX tapaan kesken.
     
  2. javir

    javir Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2004
    Viestejä:
    1 009
    Saadut tykkäykset:
    1
    En ole vielä ekaa jaksoa katsonut, mutta pistänpä ennakoluuloja peliin :)

    Sarjan idea kuulostaa typerältä. Vähän sama kun kohtaukset jossa CSI:ssä tutkija sanoo "Haa, tämä pieni kiven pala on sitä ja tätä ja sitä kasvaa vain 3000 metrin korkeudessa joten uhrin on täytynyt olla tällä vuorella kello 12:15". Tai sitten tämä sarja jossa ratkotaan vanhoja tapauksia. Joku rikos tapahtunut 10v sitten ja tyypit ratkaisee sen parissa päivässä. Sattuvat löytämään aina jonkun todisteen jota kukaan ei ole löytänyt tai yhtäkkiä joku asiaan liittynyt tuntuu epäilyttävältä ja tunnustaa/tekee jotain typerää. Bones vetää ilmeisesti pohjat kun ihan luista ruvetaan tutkimaan asiaa.

    Mutta täytyy nyt tuo pilotti ja pari muutakin jaksoa katsoa jotta näkee miten sarja suhtautuu ennakkoluuloihin.
     
  3. Lazze

    Lazze a world of pain Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    12.04.2002
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pilotti oli aika heikosti kirjoitettu ja teknisesti melko kämäinen, mutta pääparin välillä oli ihan kohtalaisesti kemiaa. Pitää pari jaksoa vielä tsekata jos tämä lähtisi paranemaan, katsojaluvuissa pilotti pärjäsi varsin hyvin että saattaisi vaikka kestää vähän pidemmälle kuin viisi jaksoa.
     
  4. Vaiski

    Vaiski Guest Guest

    Liittynyt:
    01.09.2003
    Viestejä:
    69
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pääparin kemia oli kunnossa, mutta tuleviin jaksoihin olisi syytä keksiä parempia caseja ja jättää nämä solisluun palasesta tehtävät kasvojen rekonstruktiot pois.
     
  5. javir

    javir Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2004
    Viestejä:
    1 009
    Saadut tykkäykset:
    1
    Enpä jaksanut tuota pilottia katsoa kokonaan. Jotenkin vaan meikäläisen kohdalla tökkivät nämä "Kaivettiinpa lammesta monta vuotta vanha luuranko ja hups tietokoneen avulla sille tuli kasvot ja heti tiedetään kuka se on". Muutenkaan aihe ei vaikuttanut kovin mielenkiintoiselta. En näe itseäni katsomassa kauden verran jaksoja joissa tutkitaan luita.

    Toinen tökkiminen tapahtui työtiloissa. Aivan järjettömän hienot tilat jossain kukkien valtaaman puutarhan keskellä. Ja siellä vielä joku sairaan iso huone jonka seinät ovat täynnä luita ja huoneessa joku pieni pöytä.

    Kolmas tökkiminen tapahtui tuon eukon työskentelyssä. Ensinnäkin eukko tekee niin kliseemäisesti töitä koko yön ja rakentelee tuon luurangon. Hohhoijaa. Mutta toinen ja vielä suurempi tökkiminen tapahtui tuohon liittyvissä vuorokaudenajoissa.

    1. Eukko tekee töitä koko yön ja herää kun työtoveri tuo hänelle kahvia
    2. Eukko lähtee töistä kotiin (on siis päivä)
    3. Tässä välissä näytetään yksi ainoa kohtaus (muistaakseni oltiin senaattorin luona tms. eli sama päivä kun stepissä 2).
    4. Seuraavaksi onkin jo ilta ja eukko on kotona (joku tyyppi kantaa telkkua ja eukko mäjäyttää pesismailalla television hajalle)
    5. Tämän jälkeen eukon puhelin soi, hän lähtee töihin ja onkin yhtäkkiä aamu, wtf?

    Siis olinko kännissä, jääkaapilla vai mitä. Mun mielestä se meni noin. Pitää melkein vielä tarkistaa.
     
  6. shiskebab82

    shiskebab82 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.02.2004
    Viestejä:
    72
    Saadut tykkäykset:
    0
  7. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voishan tuota jonkun jakson katsella ihan vaan, että näkis Boreanazin jossain muussakin kuin Angelin roolissa. Eipä ole kovat odotukset varsinkaan kun pidän C.S.I.:tä ja sen lukuisia klooneja surkeimpana prime timen tuhlauksena kautta aikojen...
     
  8. petma

    petma Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.04.2002
    Viestejä:
    1 710
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tänään sitten alkaa kolmosella Bones.
     
  9. Hengga

    Hengga Guest Guest

    Liittynyt:
    09.03.2002
    Viestejä:
    353
    Saadut tykkäykset:
    0
    CSI Sunnydale?
     
  10. Wasserschwein

    Wasserschwein Guest Guest

    Liittynyt:
    06.03.2004
    Viestejä:
    311
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taitaapi jäädä sarjan toinen jakso katsomatta, oli tuo avausjakso sellaista kuraa. Kaikki muut sarjassa ovat täysiä idiootteja, mutta yksi täti tietääkin sitten aivan kaiken ja on muutenkin maailman mahtavin ihminen.

    Lopullinen naula arkkuun oli pakkoerotiikan lykkääminen joka väliin. Jos laskin oikein niin ennen ensimmäistä mainoskatkoa päähenkilön tissivakoa esiteltiin kahteen kertaan sillein himottavasti ja panemisesta puhuttiin 5 kertaa. Ei pidä myöskään unohtaa koko ajan läsnä olevaa seksuaalista latausta päähenkilön ja sen FBI-agentin välillä. Säälittävää.

    Mutta itse tutkimus se vasta olikin koomista katseltavaa. Työtilat ja menetelmät olivat sellaista sontaa, että ne menivät epäuskottavuudessaan ohi jopa CSI-NY:n paljaalla silmällä tehdyistä rotankarva-analyyseista. :weep:
     
  11. oope

    oope Guest Guest

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    181
    Saadut tykkäykset:
    0
    On näköjään 3D näyttölaitteiden kehitys mennyt huimasti eteenpäin. Olihan siitä sentään patenttihakemus meneillään :D Onneksi nukahdin ja missasin loput.
     
  12. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    Mihin tämä sarja tähtää? Paitsi päähenkilöiden väliseen seksuaaliseen jännitykseen? Motiiveja ei juuri puitu ja tekniset tutkintatavat olivat kovasti ufoja. CSI:tä tästä ei saa millään, eikä se liene tarkoituskaan. Mutta mitä sitten jää ja kenelle se on tarkoitettu?

    "Angelilla" on hivenen ex-roolin painolastia. Aika jähmeää ja ilmeetöntä näyttelyä edelleen. Nimikkoroolia esittävä Emily Deschanel oli ainakin näin ensi näkemätä uusi tuttavuus. Rooli oli kyllä aika pitkälle viety. Töissä wonder woman, sen ulkopuolella sosiaalinen kivenmurikka. Saas nähdä miten kehittyy.
     
  13. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    :) Tulisikin tämä sarja!
    Olisi mahdollisuuksia aika loistavaan tulokseen, ainakin sopivan keveällä Buffy/Angel huumorijaksojen tyylisellä otteella. Vaatisi kyllä oikeasti käsikirjoittajilta jotain, eli nykyisten CSI-sarjojen lähinnä säälittävät kirjoittajat eivät kyllä pärjäisi.
     
  14. Homeboy

    Homeboy The Collector Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    25.07.2003
    Viestejä:
    504
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tähän kiinnitti kyllä pakostikin huomiota. Hyvä vakohan se on ei siinä mitään, mutta jos se on ainut sarjan anti niin heikoilla luilla mennään.

    Tutkijaneidin tutuille piirteillekin löytyi selitys kun sain nimen kuulla. Kyseessähän on Zooey Deschanelin sisko.
     
  15. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
    Joo, näitä halpisroskasarjojahan Maiggarilla riittää ja tässä ilmeisesti yksi lisää. En tosin olisi edes katsonut, mutta katsoin parempaa (Asema 62) odotellessa. :) Sarjan "laadun" jo oikeastaan arvasi Maiggarin 15 kertaa illan aikana näyttämästä promohypetyspätkästä. Hienoa että tämmöset nyt pysyy ohjelmistossa väkisin vaikka katsojia ei ole, parempien poliisisarjojen tiellä (viittaan NYPD Bluehun joka on ollut samalla ohjelmapaikalla - toki vielä tunnin myöhempänä, kun siitä on näyttämättä viimeinen tuotantokausi).
     
  16. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Paskahan se oli. En tosin odottanutkaan mitään ihmeitä, mutta pääosan muija onnistui "Tiedän kaiken kaikesta ja olen aina oikeassa, plus osaan kung-fua. Mutta olen silti haavoittuvainen ja muutenkin emotional wreck." -tyylillään karkottamaan minut TV:n äärestä ennätysajassa. Ja Boreanazillakin oli esitettävänään vain vanha Angel-gimmick. Eipä tarvii tätäkään kattoa.
     
  17. Polonius

    Polonius Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2004
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ilmeisesti katsojia riittää Yhdysvalloissa, kun Fox päätti tilata toinenkin kausi. 15 jakson perusteella voin sanoa, että paranee kyllä ajan myötä. Sellainen sarja joka sopii kun lukee samalla päivän lehti. Onneksi niiden ei tarvitse mennä CSI:n kaavan mukaan (jokaisessa jaksossa kaksi murhaa, tyypit jäävät aina kiinni, avoimia kysymyksiä ei ole jakson jälkeen), vaan ne voivat ihan oikeasti keksiä tarinoita aika vapaasti.
     
  18. agn71

    agn71 Guest Guest

    Liittynyt:
    30.06.2005
    Viestejä:
    59
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olihan tämä aikas köykäinen tapaus eli en pistänyt nauhoituslistalle. Mutta kyllähän tätä voi katsella, jos sattuu kotona olemaan eikä ole muuta tekemistä.

    Saas kyllä nähdä kuinka pitkälle tämä juttu laventuu eli luulisi, että pelkkien luiden tutkiminen jaksosta jaksoon ei jaksa kiinnostaa.

    Jotenkin tästä tuli mielleyhtymä: "köyhän miehen CSI".
     
  19. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Ihan ok aloitus. Kyllähän tämän seurassa yksi työtunti meni ihan rattoisasti.

    Saas nähdä missä jaksossa pääpari hyökkää toistensa kimppuun ja harrastavaa intohimoista PG seksiä.
     
  20. Toni W

    Toni W Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2005
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
    No jaa, ei nyt mikään järisyttävä tapaus, mutta mielestäni ihan katsottava kuitenkin. Ja kyllä sitä tissiväliä kelpaa katsellakin... tosin Son of the Beach sisältää vielä herkullisempia tapauksia ;)

    Täytynee vielä katsoa muutama jakso ja tehdä lopullinen päätös vasta sitten.