Amazing Race

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Sammypiru, 16.02.2003.

  1. att

    att Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.01.2003
    Viestejä:
    1 059
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, kaksi pikapassia on vain tarjolla tässä kisassa. Komea johto kärkiparilla, mutta todella huono lähtöaika seuraavalle etapille - hieman ennen puoltayötä. Ja kyllähän niissä ensi viikon mainospaloissa, jotka ohjelman lopussa näytettiin, kävi ilmi, että johto katoaa - ainakin sen verran, että serkukset olivat taistelemassa samasta taksista tämänkertaisen kärkiparin kanssa.
     
  2. Gleb

    Gleb Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    21.10.2001
    Viestejä:
    658
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tästä en ole varma, ennenhän niitä on tarjottu jokaiselle ja olin näkevinäni muidenkin parien kädessä samanlaisen kuoren. Voi tosin olla että tuokin on muuttunut ja siellä tosiaan oli tuo yksi ainoa Pikapassi-kirje.
     
  3. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mutta tuohan toisaalta torpedoisi sen "mukavan" mahdollisuuden, että useampi pari yrittää pikapassia...

    Onkohan tuottajatiimillä vaihtoehtoisia tehtävävaihtoehtoja joilla tällaiset yksittäisten tiimien repimät suurehkot erot saadaan mukavasti tasattua, vai voiko koko reitti olla niin hyvin ja pitkälle suunniteltu että lopussa ollaan joka tapauksessa muutaman tunnin eroilla vaikka kuinka välillä eroa repisikin. En ole koskaan pitänyt etapeista jotka menevät puhtaasti juoksukilpailuksi, taisi olla ensimmäinen tuotantokausi jossa se homopari oli vielä alaskassa kun kaksi muuta tiimiä oli jo maalissa. Antaa tulla kunnon erot, jos joukkueet ovat tarpeeksi fiksuja/tyhmiä niitä tehdäkseen.
     
  4. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Rupesi pikkuisen naurattamaan noiden kaksostyttöjen meininki. Tytöt saavat vihjeeksi kartan ja palapelin. Mitä tekevät tytöt, no heittävät palat tietenkin helvettiin ja lähtevät kikkaileen. Sitten panikoidaan kun ollaan hieman kuutamolla asioista. Heidän onnekseen sattui sitten mukava kilpakumppani kohdalla, joka sitten hieman avusti heitä. Ei ole pitkäikäistä toimintaa...
     
  5. Luuska

    Luuska Guest Guest

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0

    Joo kyllä tumma kaveri pelasti näitten tyttöjen nahan... Uskomaton ajatus heiltä, että "no voi että! Eivät sitten antaneet mitään vinkkiä siitä mitä seuraavaksi pitäisi tehdä" :OI En minäkään povaa kovin pitkää tulevaisuutta sille parille.

    Mun mielestä on myös todella ärsyttävää, että muutamien tuntien etumatkat eivät käytännössä merkkaa juuri mitään, koska seuraavan tehtävän suorituspaikka on todennäköisesti auki n. 8.00 - 16.00. Todella kurjaa se, että toiset pelaavat fiksusti, mutta kisa ratkaistaan kuitenkin juoksemalla.
     
  6. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    Serkukset on kyllä tämän kisan näkyvin pari. Niitä on epämiellyttävä katsoa jopa TV:n välityksellä. Mitä ovatkaan jos joutuu oikeasti heidän kanssaan tekemisiin. Älykkääksi pariksi sitä ei voi sanoa millään. Onni kuitenkin potkii ja raa-asti hyväksikäyttämällä muita homma edistyy. En tykkää.
     
  7. ArTTu83

    ArTTu83 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.08.2004
    Viestejä:
    294
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarkoitatko nyt sitä kääpiöparia? Itsekin inhoan todella tätä paria. Ensin kehutaan kuinka pystytään tehdä mitä vain vaikka on lyhyt, ja seuraavassa tilanteessa mennään sitten lentoaseman lipunmyynnissä valittamaan kuinka pitää saada lentolippu että pääsee lääkäriin. :hitme: Fiksustihan he sitä hyväksi käyttävät, mut itseäni ainakin tuo inhottaa!
     
  8. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Samaa mieltä, ärsyttävä pari on serkukset. Toivottavasti putoavat mahd. pian.
     
  9. Hurricane

    Hurricane vaikeemmil tasoil Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.07.2002
    Viestejä:
    2 175
    Saadut tykkäykset:
    11
    No jaa, tuossa kisassa ovat kuitenkin varsin hyvin tuon suhteen pärjänneet. Esim. eilen ainoina siitä isosta porukasta ymmärsivät hakea nopeampaa jatkoyhteyttä Egyptiin Franfurtista ja aika nopeasti ymmärsivät sen karttatehtävän jujun. Kyllä se nyt jonkinlaista älykkyyttä tai nokkeluutta vaatii kun vertaa esim. kaksostyttöjen touhuun. Hyvin ovat kilpailleet tähän mennessä.
     
  10. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Nyyh, itke nyt lisää kun suosikkijoukkuettasi haukutaan.
    Että mä nauran täällä!

    Anyhow .. En pidä serkusparista. Liikaa edelleen esittävät. Kaikki mitä tulee heidän suustaan kuulostaa harjoitellulta, en tiedä miksi.
     
  11. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    Kyllä, kääpiö & sen kaveri on juuri tarkoittamani serkukset. Ovat tosiaan pärjänneet hyvin, toistaiseksi tosin syy on jäänyt hämäräksi. Heillä on myös erikoinen tapa yrittää sönkätä paikallista kieltä tietämättä missä päin maailmaa edes ollaan.
     
  12. Don Uittone

    Don Uittone Guest Guest

    Liittynyt:
    16.05.2004
    Viestejä:
    78
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nimenomaan, tuntuu erittäin vahvasti siltä, että heistä yritetään keinotekoisesti vääntää jonkinlaista "ärsyttävän sekoa" kaksikkoa, jotta jonkinlaista ns. jännitettä saataisiin aikaan. Kyllähän ennenkin on jotkut päälleliimatun oloiset kommentit ärsyttäneet, mutta nyt serkusten kohdalla se on kaikkein läpinäkyvimpää.
     
  13. Crannog

    Crannog Guest Guest

    Liittynyt:
    21.10.2005
    Viestejä:
    1 344
    Saadut tykkäykset:
    0
    Se on helppoa kun sen osaa. Psyykkaus on toiminut samoilla maneereilla joka jaksossa:

    Kanssakilpailijoille: "Te vihaatte ja inhoatte meitä, vaikka emme ole tehneet teille mitään pahaa... nyyh!"
    Paikallisille asukkaille: "Auttakaa meitä kun emme osaa mitään emmekä tiedä mistään mitään ja serkkuni on vielä kääpiö. Nyyh!"
    Lentokentän lipunmyyjille: "Serkkuni ainoa toivo on päästä yli 1000 kilometrin päässä pikkukaupungissa praktiikkaa pitävälle lääkärilleen mutta hän ei tullut varanneeksi lentolippua etukäteen, joten kai me nyt sen teidän varauslistanne ohi pääsemme. Nyyh!"
    Kameralle: "Haluamme näyttää koko maailmalle, että vaikka meitä väheksytään, niin pystymme vaikka mihin ja aiomme voittaa miljoonan. Apua, tukka ja meikit ovat sekaisin mutta haluan silti halata Philiä! Iik!"

    Aggressiivinen lentokenttätaktikointi sekä onnistuneet tehtävävalinnat ovat varmasti auttaneet huomattavasti ihan puhtaasti härskin etuilun ja röyhkeyden lisäksi ja tuo on kyllä yksi tehokas tapa, jolla kisassa voi pärjätä. Toisaalta pitää nostaa hattua Chipille, joka on jo muutamaan otteeseen auttanut kilpakumppaneitaan ja samalla menettänyt sijoituksen tai pari.
     
  14. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tuokaan ei ole se mahdollisimman paras taktiikka pidemmän päälle.
     
  15. Crannog

    Crannog Guest Guest

    Liittynyt:
    21.10.2005
    Viestejä:
    1 344
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siksipä minä sille hattuani nostankin. Mielenkiintoista on joka tapauksessa nähdä, onko tuosta avuliaisuudesta tulevissa koitoksissa mitään hyötyä, vai puukottaako joku autetuista kylmästi selkään heti tilaisuuden tullen.
     
  16. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Argh. Ei hemmetti, palaa koneet oikeesti noihin serkuksiin. Taas toitettiin, että me kyllä pärjätään älyllä ja kestävyydellä, muut ovat aliarvioineet meidät.. blaa blaa. Sitten menivät siihen toisten taksiin ja alkavat syyttelemään, että ovatpa he ilkeitä kiusaajia jne. Se käsiksikäyminen-syytös oli jo todella naurettava.

    Oma lukunsa on sitten nämä blondikaksoset. Selvä nuoli alaspäin käytävää pitkin, "pitääkö tänne mennä".. heh heh.

    Chip ja Kim on tällä hetkellä lempikaksikko sarjasta.
     
  17. Gleb

    Gleb Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    21.10.2001
    Viestejä:
    658
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olipahan taas alkuun laitettu kunnon porukan kokoonkasaus, ensin aukioloajalla yhden parin etumatka hävitettiin ja sitten vielä varmistettiin että kaikki parit varmasti menevät samalla lennolla, viivyttivät kuitenkin tahallaan konettakin että viimeinen pari ehti mukaan. Nämä lammas- ja vesitehtävät olivat ihan hyvät mutta viimeinen kaivuutehtävä oli taas aivan arpapeliä, onneksi ei homma siihen ratkennut.

    Meinasi minullakin tosissaan palaa hermo noihin serkuksiin, kyllä siinä on takuulla jatkossakin muiden parien hermot koetuksella heidän kanssa jos mukana säilyvät.

    Aikamoisia pareja muutenkin vielä mukana, tänään tippuneet veljekset joista toisen polvet ihan mäsänä, kaksoset jotka eivät osaa lukea tehtäviä, pari jatkuvasti Jeesusta hokevaa paria ja kotiäiditkin vielä mukana roikkuvat. Aika ihmeitä täytyy tapahtua jos voittaja löytyy tämän hetkisen kärkiparin, mallien ja Chip&kumppani ulkopuolelta.
     
  18. Hattori Hanzo

    Hattori Hanzo Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.02.2004
    Viestejä:
    1 141
    Saadut tykkäykset:
    4
    Täälläkin liputetaan serkusten putoamiselle. Eli tämän Smirna/Charla-parivaljakon turneelle saisi tulla pikainen loppu. Ärsyttävää kun joka paikassa yrittävät säälillä ratsastaa etiäpäin.

    Eipä tässä nyt oikein ole ketään suosikkiparia muodostunut.
     
  19. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Sneak peak ensi jatkosta tarjosi "Bitch!" huutoja tilanteessa, jossa olivat nuo serkukset sähläämässä. Kummalle serkuksista se lie omistettu? :D
     
  20. Diabolus

    Diabolus Guest Guest

    Liittynyt:
    07.07.2004
    Viestejä:
    519
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä huomasin myös toivovani Smirna/Horna -parivaljakon putoamista. Ei tärpännyt tälläkään kertaa... Pisti kyllä huvittamaan se tunnelissakomppaamisosuus: Kerrankin osuus, joka oli kuin tehty toiselle heistä! (Ja jottei minua haukuttaisi ahdaskatseiseksi rasistiksi, niin enpäs kerrokaan, kumpaa tarkoitin, vaan jätän päätöksen teille. :p)