late night with conan o'brien

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana big j, 11.02.2002.

  1. Dirty Darling

    Dirty Darling Guest Guest

    Liittynyt:
    22.02.2006
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lapsien hastattelu englanniksi oli yhtä hauskaa, kuin kaikki muukin huumassa, eli infernaalisen tyyperryttävän epähauskaa. Conan sentään pelasti tilannetta hieman. Tämä kyllä pistää miettimään uskaltaako Conan enää edes suomeen tulla, kun moista kohtelua hänelle täällä tarjotaan. Taitaa mies mennä mieluummin Guantamo Bayhin seuraavaksi.
     
  2. TPR

    TPR Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.05.2003
    Viestejä:
    735
    Saadut tykkäykset:
    11
    Anaheimista. Todennäköisesti syy oli siinä että siinä kuvamateriaalissa ei ollut mitään hauskaa. Tarkoitus ei ollut näyttää matkailumainosta.

    Tottakai, koska lupasi tehdä niin Arton ohjelmassa.

    Olihan tuo sellainen "Opiskelin sitten vuosia Harvardissa tullakseni pikkulasten pilkattavaksi Suomen televisioon"-hetki, mutta kommentit olivat tyypillistä Conania.
     
  3. Villepoh

    Villepoh Guest Guest

    Liittynyt:
    17.09.2001
    Viestejä:
    818
    Saadut tykkäykset:
    0

    3 miljoonaa.
    Aika vähän lienee..?
     
  4. TheJambo

    TheJambo Käyttäjä

    Liittynyt:
    08.06.2004
    Viestejä:
    2 272
    Saadut tykkäykset:
    2
    3 miljoonaa taitaa suunnilleen olla katsojaluvut joka jaksolla Conanissa. Minustakin oli hyvä jakso, tosiaan ärsytti Huuman kakarat. Fagerström-juttu oli hauska :)
     
  5. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 192
    Saadut tykkäykset:
    1 329
    No sehän selittääkin sen. Ei vain itselleni jäänyt mieleen tuo siitä haastattelusta.
     
  6. cityjeesus

    cityjeesus Guest Guest

    Liittynyt:
    17.02.2004
    Viestejä:
    2 314
    Saadut tykkäykset:
    4
    Sama.

    Varsinkin ElvisThePelviksen nöyristely pistää veret kuohumaan. Vaikka sukupolvet vaihtuu, niin sama asenne vaan säilyy; "mitäköhän ne meistäkin ajattelee?". Hankkikaa nyt hyvät ihmiset itsetunto. Hesarissa oli aika osuva kirjoitus pari päivää sitten liittyen tähän alemmuuskompleksiin/Conan-vierailuun. Aika naulan kantaan osuttiin tekstin arvioissa.

    Ja vielä Elviksen "kypsien" kommenttien helmi, joka kuulostaa lähinnä alakoululaisen logiikalta:

     
  7. jms

    jms Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    1 845
    Saadut tykkäykset:
    4
    Minimaa:) Suomi nyt kumminkin on, ohjelmassa taisi sentään selvitä ettei Finland ole "leikkimaa", niinkuin jotkut amerikkalaiset kait luuli.
     
  8. anttipi

    anttipi Guest Guest

    Liittynyt:
    28.10.2001
    Viestejä:
    146
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu, mainio jakso oli. Tosin mielestäni ne Huuman muksut olivat ihan suloisia, eikä Conan vaikuttanut mielestäni mitenkään aidosti v*ttuuntuneelta. ;)
     
  9. Stormlord

    Stormlord Guest Guest

    Liittynyt:
    12.02.2006
    Viestejä:
    677
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mun mielestä se oli jotenkin kyynisen epäuskoinen ja välinpitämätön. No olipas taas analyysi :D Mutta pointtina se, ettei ehkä ollut vittuuntunut, mutta vähän ihmeissään, että "Onko tämä nyt oikeesti tulossa telkkarista?" Vähän samanlaiset ajatukset kuin minulla aina kun erehdyn laittaamaan töllön kolmoselle lauantaisin klo. 20.00-21.00 ;)
     
  10. Bob Fleming

    Bob Fleming Great Bird of the Galaxy Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.10.2002
    Viestejä:
    1 259
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jotenkin hieman löysänoloinen ja ajoittain jopa tylsä oli tämä Suomi-spesiaali. Olemme olleet niin kilttejä Conesylle ettei tämä juuri hennonut meitä pilkata tai katsoa kovin vinoon. Tai sitten allekirjoittanut on vain väsähtänyt tähän Suomi-rumbaan...

    P.S. Suomi näytti kuvissa varmasti eksoottiselta, tuli melkein Siperia mieleen :D
     
  11. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Eikö muuten kukaan muu kiinnittänyt huomiota ala-arvoiseen ääniraitaan? Välillä oli kumma tynnyrimäinen kaiku ja huulisynkkakin aivan pielessä. :OI

    Kuvanlaatua ei voi myöskään kehua. HD-formaatissahan tämä oli kuvattu ja digikanavillakin tunkevat VHS-tasoista letterboksia pihalle! :mad:
     
  12. Bob Fleming

    Bob Fleming Great Bird of the Galaxy Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.10.2002
    Viestejä:
    1 259
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kyllähän tuota tynnyrisoundia oli varsinkin alussa, aivan kuin olisi jäänyt jokin mikki/skobe kytkemättä. Kuvanlaatu taas on ollut Subin Conaneissa hirveää p*skaa jo vuosikausia.
     
  13. Zipman

    Zipman Genelec Tukijoukot

    Liittynyt:
    07.02.2002
    Viestejä:
    7 044
    Saadut tykkäykset:
    166
    Veikkaampa, että tuo soundi oli ihan käsittelystä johtuvaa. Todennäköisesti yritettiin poistaa taustamelua, jotta dialogi kuuluisi paremmin.
     
  14. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    Se oli ääniteknikko Forss Fagerstromin kosto Conanille...:D
     
  15. sisilis

    sisilis Guest Guest

    Liittynyt:
    07.10.2003
    Viestejä:
    119
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen tässä jo pidemmän aikaa miettinyt, että mikä idea noissa Subtv:n lähetyksissä on tunkea se tekstitys melkein kokonaan sinne mustan päälle jolloin ei ole muuta mahdollisuutta kuin katsoa tv:n 4:3 asetuksella lähetystä (eli jokapuolella on mustaa)? ei sitä pahemmin kannata alkaa venyttelemään jos meinaa tekstitystä katsella. Kai tuossakin sitten joku tarkoitus on kun sitä ei ole korjattu vaan sama ongelma on ollut siitä asti kun laajakuvaan siirryttiin.
     
  16. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Jaahas, sama linja jatkuu. No, en lähde moittimaan cityjeesusta tosikoksi, joka ei osaa tulkita oikein tekstejä, koska silloin olisin tekopyhä: itselläkin on tullut tulkittua toisen tekstejä liian tosikkomaisesti. cityjeesus, voin paljastaa, että ymmärsit minut väärin, koska lähinnä nuo kommentit kirjoitin pilke silmäkulmassa, ja minua ei voisi vähempää kiinnostaa mitä amerikkalaiset ajattelevat suomalaisista.

    Jälleen kerran toivoisin, että esimerkiksi nyt sinä et lähtisi taas tälle herjaavalle ja henkilökohtaisuuksia täynnä olevalle tielle kommentoidessasi mun tekstejä. Nimittäin musta vaan on se aika turhaa. Toki huumorimielellä näitä luen, ja kyllähän se pistää pakostakin hymyilemään, että lähes aina kun satun kirjoittamaan jonkun pitkänlaisen tekstin, niin joku siellä aina suutahtaa jostakin sanomastani asiasta ja alkaa herjaamaan. Mä en alennu samaan joskin sujautan tähän väliin, että jos sä herjaat mua "alakoululaisen logiikasta" niin sinut voisin ohjata, cityjeesus, takaisin koulunpenkille myös opettelemaan mitä on sivistyneen ja rakentavan palautteen anto. Ja jos herra cityjeesus olisi tutustunut aiempiin teksteihin (mitä nyt tietenkään ei voi edes olettaa) niin hän tietäisi, että mulla on vähän negatiivinen suhtautuminen amerikkalaisiin, joten en siis todellakaan välitä siitä mitä he meistä ajattelevat. Mutta ilmeisesti ei saa kommentoida siitä, jos toisella on iso mökki ja toisella pieni mökki...

    Ja siis, kyllä minä Suomessa asun miljoona kertaa mieluummin kuin amerikassa, joten se siitä...
     
  17. Gordon

    Gordon Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2004
    Viestejä:
    2 230
    Saadut tykkäykset:
    6
    Tietysti se idea, että mukavampi katsella vanhanaikaisella 4:3-telkalla.
    Olisi kyllä korkea aika nostaa teksti kuvan päälle.
     
  18. niiles

    niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    3 969
    Saadut tykkäykset:
    1
    Minusta tämä oli kans hieman lapsellinen kommentti. Sori vaan, Elvis.
    Presidentin linna on kuitenkin rakennettu ajat sitten (jolloin ei ollut varoja eikä tietoa miten kaupunki tulee kasvamaan) ja sijaitsee keskellä pääkaupunkia, niin ei voi olettaakaan että se olisi jättisuuri. Mitään suurvaltaa tuskin kukaan edes toivoo Suomesta. Eikä Suomi ole koskaan ollut kuningaskunta tai muuten maailmanlaajuisesti merkittävä valtio. Askeettinen, kotoinen ja pieni presidentin linna kuvaakin paremmin Suomen kansaa ja sen kansanomaista presidenttiä kuin Valkoisen talon kaltainen megalomaaninen kompleksi.

    Mielestäni hyvä jakso, parempi kuin noin viisi aikasemmin katsomaani. Huumori oli sen verran kypsää, että sillä ei vedetty överiksi. Toimii hyvin Suomi-kuvan esittelemiseen Amerikkalaisille. Osoitti oivasti, kuinka pieni ja kylmä maamme on.
     
  19. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Olisi kyllä ollut ihan hienoa, jos ohjelmaan olisi saatu vielä pari suomalaista vierasta juttelemaan Conanin kanssa henkeviä Suomesta ja suomalaisista. Tietenkin jotain Amerikassa tunnettuja kuten Harlin tai vaikkapa Salonen. Kyllähän tämä tälläisenäänkin viihdytti, joten turha tässä on marista.
     
  20. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Korkea aika lopettaa letterbox-lähetykset! Luulisi 4:3 telkkujen määrän olevan jo hyvin pieni kansan päivittäessä littunäyttöihin kuin viimeistä päivää.

    Ai niin, siellä analogipuolella ei voi anamorfista kuvaa lähettää. No, aivan sama minulle miten sillä puolella toimitaan...