Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

  1. jimhoyle

    jimhoyle Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.08.2002
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    1
    Onko joku sattunut kokeilemaan sellaista, että olisi ensin äänittänyt salatuilta kanavilta (joihin ei tilausta) ohjelmia, sen jälkeen tilannut kanavat Welholta - toimiiko tämän jälkeen em. äänitykset vai ei? Ilman tilaustahan ne äänitykset toimii hyvin huonosti, ääni pätkii ja kuvaa ei ollenkaan, mutta tekstitys saattaa toimia. Ilman äänitystä kanavaa suoraan katsoessa ei tule mitään muuta kuin euromerkki.

    Pointti tässä on se, että on tuo Welhon Forte-paketti loppunut, mutta säännölliset äänitykset jatkuneet, ja haluaisin tietää saanko nuo äänitykset näkymään jos tilaan Forten uudestaan.
     
  2. Crannog

    Crannog Guest Guest

    Liittynyt:
    21.10.2005
    Viestejä:
    1 344
    Saadut tykkäykset:
    0
    Handanin kaukosäädin näyttäisi suuntaavan pääosan säteestä alaviistoon. Huomasin, että kun boxi on makuuhuoneessa hyllyllä katonrajassa eli selvästi ylempänä kuin kaukosäädin, onnistunut tähtääminen vaatii kaken nostamista pystyasentoon tai kääntämistä kyljelleen, kun taas olohuoneessa tv:n alla eli alaviistossa kaukosäätimen käyttöpaikasta katsottuna kakella voi sohia melkein mihin suuntaan vain ja aina "osuu".
     
  3. porta

    porta Guest Guest

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla tekee ihan samaa ja soitin tänään TAAS welholle että tekevät laitteelle jotain kun alkaa olla hermot huonossa kunnossa kun joka toinen tallennus toimii. No pyysivät tuomaan boxin huoltoon kun kuulemma kaikki boxit eivät tuota ongelmaa tee. Saa nähdä saavatko kuntoon...
     
  4. Lers

    Lers Guest Guest

    Liittynyt:
    16.03.2006
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama vika.

    Ostin boksin helmikuun alussa. Vähintään kerran viikossa se meni jumiin ja hävitti samalla kulloisenkin tallennuksen jonnekin bittiavaruuuteen. Neljännen kerran jälkeen olin sen verran tuohtunut, että kiikutiin boksin takaisin kauppaan ja vaihdoin sen uuteen. Ei muuten olisi onnistunut, ellen olisi ostanut sitä Stockmannilla - HTV:n asiakaspalvelu lähinnä vähätteli ongelmaa.

    No, nyt uusi boksi on ollut kotona viikon, ja se pentele on tehhnyt saman tempun jo kolmesti!!! Soitin asiakaspalveluun ja myönsivät siellä, että nykyinen ohjelmistoversio aiheuttaa tätä ongelmaa joillekin bokseille - ja toisille taas ei. Lupailivat asian korjaantuvan ehkä seuraavassa päivityksessä. Sen julkaisupäivästä ei tosin ollut mitään tietoa.

    Kuluttajansuojalaki: Jos tavarassa on virhe, myyjällä on oikeus ja velvollisuus korjata se. Mikäli myyjä ei korjaa virhettä kohtuulllisessa ajassa, ostajalla on oikeus purkaa kauppa. Mikäli virhe korjataankin, mutta turhan hitaasti, ostajalla on oikeus saada hyvityksenä hinnanalennusta.

    Ei HTV pysty korjaamaan boksia pajallaan, koska ongelma on ohjelmistossa. Yrittävät vain viivyttää. Itse en aio odottaa vaan ajattelin vaatia rahat takaisin toimimattomasta tuotteesta. Kysymys kuuluu vain: Mitä tilalle? Onko olemassa digiboksia, joka ihan aikuisten oikeesti toimisi?

    Olisi kiva tietää, kuinka monella asiakkaalla nämä Handanit jumittavat. Jos pystyy näyttämään toteen, että kyse ei ole mistään yksittäistapauksista, asia alkaisi kiinnostaa myös Kuluttajavirastoa.
     
  5. unreal

    unreal Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.02.2004
    Viestejä:
    3 805
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä Topfield toimii kuin unelma, jos tuohon vertaa... Varsinkin vasta testiin tulleella ohjelmistoversiolla pelaa kaikin puolin erinomaisesti. Mitään tuollaisia säännöllisiä kaatumisia ei siinä ole koskaan ollutkaan. Tottakai hintaakin on enemmän, mutta onhan siinä merkittävästi paremmat ominaisuudetkin luotettavuuden lisäksi.
     
  6. terje

    terje Guest Guest

    Liittynyt:
    22.07.2004
    Viestejä:
    132
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juuri tämän takia käytin boksin ensin Welholla huollossa, ja kun siellä eivät pystyneet korjaamaan asiaa, vaadin kaupan purkua valmistajan virhevastuusen vedoten. Se onnistui ja nykyään omistan Topfieldin.
     
  7. Bob the Builder

    Bob the Builder Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.01.2004
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihme juttu että esiintyy niin isoja eroja laiteyksilöiden välissä. Minulle on sitten ilmeisesti myyty "viallinen" boksi, koska meidän Handan 7700 on kolmen käyttökuukauden aikana tiltannut tasan kaksi kertaa. Ja se on sentään päivittäisessä tallennus yms käytössä. :D
     
  8. Molle

    Molle Sore wa himitsu desu Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2000
    Viestejä:
    1 093
    Saadut tykkäykset:
    68
    Minulla on vähän samanlainen saldo vajaan puolen vuoden käytöstä. (Vain) kahdesti on boksi mennyt sellaiseen tilaan, että se ei enää vastannut kaukosäätimen komentoihin. Kaikki tallennukset ovat onnistuneet lukuunottamatta niitä muutamaa, jotka olen itse ryssinyt painamalla vahingossa power-nappia.

    Tämä onkin mielestäni pahin puute muuten erinomaisessa boksissa. Jos laitteesta yrittää sammuttaa virrat tallennuksen ollessa käynnissä, pitäisi laitteen ehdottomasti vahvistuttaa komento käyttäjältä. Mielellään vielä siten, että vaihtoehtoina on "Sammuta heti", "Peruuta" ja "Sammuta automaattisesti tallennuksen loputtua".
     
  9. Memyself

    Memyself Guest Guest

    Liittynyt:
    03.11.2005
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Teille jotka tuskailevat edelleen HTV softien kanssa,kyseisen 7700 mallin kanssa.
    Oman kokemuksen perusteella voin suositella Handan 6000 c softaa.Uusin on 8.2-06 julkaistu.versio 1.13.Eipä tarvi enää kiukutella boxin kanssa.Totean vaan että laite toimii paremmin "väärän softan kanssa" :cool: Tai jos joku keksii eron laitteen eron 6000c mallin välillä,niin olisi erittäin mieleenkiintoista kuulla mikä se on.Itse olen erona,löytänyt vai erin näköisen kauko ohjaimen.:thumbsup: :king:
     
  10. sarme

    sarme Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.11.2000
    Viestejä:
    254
    Saadut tykkäykset:
    0
    No nyt se laukes kokonaan. Viimeisen viikon aikana ei ensimmäisen tunnin aikana käynnistämisen jälkeen reagoinut lainkaan kaukosäätimeen. Loppupäivän toimi taas normaalisti. Toissayönä laite oli jumittanut vaikka virrat olivat pois päältä. Tänäaamuna ei lähtenyt lainkaan käyntiin. Vein laitteen huoltoon, tarjosivat uutta tilalle, mutta haluaisin säilyttää tallentamani ohjelmat.
     
  11. tättärää

    tättärää Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2005
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vuoden aikana mulla oli kolme 7700 laitetta, jokaisessa oli jumitusvika ym.
    Viimeksi annettiin Welhon "huollosta" "tarkistettu kone",
    toimi tasan yhden iltapäivän.
    Palautin sen ja pyysin kaupan purkua, se kävi päinsä.

    Nyt pitää olla tarkkiksena ennenkuin hommaa uuden laitteen.

    Asensin vanhan Samsung-mankelin boxin tilalle, on tosi kivikautista meininkiä videoiden kanssa tuhraaminen.

    Harmi, etteivät saaneet 7700:aa toimivaksi, vuosi ei riittänyt, mutta mulle riitti.
     
  12. jimhoyle

    jimhoyle Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.08.2002
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    1
    Laitteeni ei ole 3,5kk aikana pahasti sekoillut muuten, mutta huomasin nyt ehkä viidettä kertaa, että kaikki EPG:ssä olevat viikottaiset ajastukset ovat kadonneet (ja joudun taas laittamaan viikottaiset ajastukset uudelleen). Onko joku saanut selville, millä perusteella ajastukset katoavat jos ovat kadotakseen? Mielestäni laite ei ole mennyt nyt jumiin tai mitään, ajastukset ovat vaan yhtäkkiä kadonneet.

    Edit: En saa laitettua ajastusta nyt yhteen ohjelmaan, johon ajastuksen haluaisin laittaa. Myöskään ei toimi "lähinaapurien" ajastus, pari tuntia ennen tai jälkeen toimii kyllä. Sanoo "Time overlaps", mutta ei varmasti ole listan mukaan äänityksessä mitään samaan aikaan, kelasin listan monta kertaa läpi ja punaista ei näy. Mikä mahtaa olla tämä kummitusajastus.. Pitäisikö näistä muuten mailailla suoraan Handanille, saako heiltä vastauksia?

    Edit2: Mailailin Welholle, ja näyttää siltä, että Handanilla ei ole mitään technical supporttia tai foorumia. Tässä ote Welhon viestistä:

    "Seuraavaa ohjelmistopäivitystä ollaan parhaillaan tekemässä yhdessä Handanin kanssa, julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa. Välitin nuo toiveesi eteenpäin.

    Handanilla ei ainakaan tietääkseni ole mitään virallista foorumia, yleistä keskustelua käyttäjien kesken löytyy useiltakin keskustelupalstoilta. Ongelmatilanteissa kannattaa kuitenkin olla yhteydessä meihin."

    Edit3: Olen nyt huomannut, että eräs viikottainen äänitykseni menee aina sekaisin seuraavan viikon osalta. Saattaa olla, että ohjelman ajankohdassa on jotain "erikoista", josta Handan ei tykkää. Ainoa ratkaisu on mennä setuppiin ja sieltä poistaa ko. ajastus. Sen pitäisi siis näkyä myös EPG-listalla, mutta ei vaan näy. Setupissa poisto kuitenkin onnistuu, ja voi tehdä taas uuden yksittäisen ajastuksen. Ei kannata siis tällaisessa bugittavassa tapauksessa laittaa viikottaista, koska se ei kuitenkaan toimi.
     
  13. kypsa

    kypsa Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2006
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minäkin palautin eilen 7700-boksin, koska jumittumisongelmien takia huollossa ollut kone tuli takaisin viestillä: "syynä ohjelmistovika joka on valmistajan tiedossa." Eivät osanneet sanoa, milloin päivitys saadaan. Kypsyin.
     
  14. tzoni

    tzoni Guest Guest

    Liittynyt:
    03.02.2006
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kymmenen kuukautta jaksoin minäkin Handanin kanssa arvuutella, kerran vaihdoin laitteenkin mutta sitten riitti. Kauppa purettiin, hain toisesta liikkeestä Topfieldin eikä ole tarvinnut katua lisäinvestointia.

    Jotain huonompaakin siinä on, mm. perus-EPG, mutta jo se, että kahden kuukauden aikana ei ole yhtään tallennusta jäänyt tapahtumatta eikä kertaakaan ole kone jumittunut, on tuonut mielenrauhan takaisin.
     
  15. tättärää

    tättärää Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2005
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, sama juttu, minäkin päädyin Topfieldiin.
    EPG:n voi muutta JAG ohjelmalla selkeäksi ja käytännöllisemmäksi ym. monenlaisia kikkailuja voi tehdä boxin ja tietsikan kanssa.
     
  16. Bausa

    Bausa Guest Guest

    Liittynyt:
    29.06.2005
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mullla on nyt alkanut pelittään laite aivan mainiosti ja en kyllä vaihtais tätä muuhun boksiin koska tässä on kaikki ominaisuudet mukana mitä tällä haavaa tarvitsen.Eräs tuttava on ravannut vaihtelemassa welholla noita bokseja bugien takia ja nyt kolmas kerta toden sanoi.Eli suosittelen kaikille jotka omassa boksissaan noita vakiovikoja huomaa, niin ei ku boksi vaihtoon ni kyllä sieltä jossain vaiheessa toimiva paketti tulee haltuun.Tuo ohjelmistopäivitysten mukana tuoma ihmeparantuminen taitaa olla vaan märkäuni joka ei toteudu...Ainoa mitä tuossa vaihdossa menettää on tallenteet kovalevyllä mutta sekin on suht helposti hoidettu kun hakee jostain elektroniikka liikkeestä polttavan dvd soittimen "lainaan" viikonlopuksi ja palauttaa sen maanantaina ku ei ole tyytyväinen siihen,Se on huokeaa se :)Itse tosiaan odottelin lähes vuoden kovis täynä ja opulta oli pakko vaan luovuttaa ja toimia edellä mainitsemallani tavalla...:naminami:
     
  17. Fungus

    Fungus Guest Guest

    Liittynyt:
    27.03.2005
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt kun ensimmäisten 7700-boksien takuu on jo umpeutunut, olisi mukava kuulla onko useampi nyt uskaltautunut kokeilemaan tohon boksiin Handan DVB-C 6000:n softaa. Itse en aiemmin viitsinyt kokeilla, koska se olisi kaiketi mitätöinyt laitteen takuun, mutta nyt takuuta ei enää ole muutenkaan, joten olen harkinnut, että pitäiskö kokeilla. Tosin 6000:ssakin on kaiketi ollut omat ongelmansa.

    -F
     
  18. sarme

    sarme Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.11.2000
    Viestejä:
    254
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oma laitteeni laukes juuri tasan 12 kk iässä. Huollosta laitetta hakiessani kysyin että mites nyt takuun kanssa, sanoivat että koska antavat nykyään noihin 24 kk takuun, antavat sen myös vanhempiin. Eli vaikka sopparissa lukee takuu 12 kk, on se kuitenkin käytännössä 24 kk.
     
  19. Pl-

    Pl- Guest Guest

    Liittynyt:
    17.02.2006
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0

    Onks toi nyt ihan 100% varma. Lukeeko jossai HTV:n sivuilla?
     
  20. sarme

    sarme Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.11.2000
    Viestejä:
    254
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ole, ei lue. Näin mulle vaan sanottiin Sanomatalon asiakaspisteessä.