Battlestar Galactica ("Amerikan tahtiin")

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana pede, 19.10.2004.

  1. trgo

    trgo Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.04.2005
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    5
    Jahas, tuli nyt vasta katsastettua tämä uusin tuotos. Jälleen hieno jakso. Ah, musiikit toimivat loistavasti. Hieman tosin yllätti tuo konemusiikin käyttö. Tähän asti score on ollut enemmänkin luonto/tribal henkistä kuunneltavaa. Ei mielestäni mitenkään sekava jakso, itseasiassa hyvin yksinkertainen. Eipä voi kun malttamattomana odottaa finaalia. :p
     
  2. Euphemos

    Euphemos Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.05.2005
    Viestejä:
    1 267
    Saadut tykkäykset:
    11
  3. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    No tässäpä on virallista tietoa....

    BATTLESTAR GALACTICA
    SCI FI Channel announced that BATTLESTAR GALACTICA will return in October with a full 20-episode third season. Production on the third season begins in Vancouver, Canada, in April. BATTLESTAR GALACTICA will return to its 10 p.m. ET/PT Friday timeslot and brings back the ensemble cast, which includes Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katee Sackhoff, Jamie Bamber, James Callis, Tricia Helfer and Grace Park. As previously announced, Lucy Lawless will also join the cast for a 10-episode arc, reprising her role as D'Anna Biers, a Cylon. Season three promises even more of the drama, intrigue and action that viewers have come to expect from the series, the network said. The 90-minute second-season finale airs at 10 p.m. March 10.

    Voi toki olla että NBC kaappaa koko sarjan ja jossain vaiheessa kun katsojaluvut laskee niin palkkaavat uutta näyttelijää ja käsikirjoittajia ja shown taso laskee kuin häntä ja cansellaus tulee jossain vaiheessa. Pitäisivät vaan pelkästään Scifi chännelillä niin sarjalla olisi todennäköisesti jatkon kannalta paremmat mahdollisuudet. Esimerkiksi Stargate sg1 tuskin olisi ollut "in the air" näin kauaa jos olisi esitetty jollain isolla kanavalla.
     
  4. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    aivan, jos sarja laitetaan isolle kanavalle, poistuu kaikki verhottu allegoria ja sarjan kohdeyleisö muuttuu, jolloin sarja kesytetään..

    toivotaan ettei näin käy.

    nythän näyttää siltä ettei näin käy koska tuo on ilmoitettu nimeomaan sci-fi channelille omaan slottiinsa
     
  5. vrinne

    vrinne Guest Guest

    Liittynyt:
    05.02.2001
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    3
    En nyt sinänsä tiedä miksi mitään sarjaa pitäisi näyttää niin pitkään, kuin gåtea. Itse mielummin näkisin tiukan ja tyylikkäästi loppuun hoidetun lyhyemmän paketin, kuin väkisin väännettyä juttua. Nythän homma on todella hyvin vielä kasassa ja juttua riittänee vielä joksikin aikaa, mutta se on kyllä nähty todella monta kertaa, että 4-5 kauden aikoihin sarjat ajautuu vaikeuksiin (viimeisimpänä esimerkkinä vaikkapa west wing ja alias, joista tosin west wing onnistui palautumaan aika hienosti).
     
  6. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitkä tauko näillä scifi fridayn ohjelmilla (stargate, atlantis, galactica) :OI

    SciFi Friday had their season finale's for STARGATE SG-1, ATLANTIS and BATTLESTAR GALACTICA last night. The shows will not be back with original episodes until October! That is a long time to wait!
     
  7. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Ohhoh, kylläpäs jäi tiukkaan tilanteeseen. Enpä olisi arvannut, että kolmoskaudella lähdetään näin uusista asetelmista liikkeelle. Baltar kusi homman kyllä melko kiitettävästi. :thumbsup:
     
  8. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    OHHOH mikä jakso !

    Aika hämmentävä oli kyllä, en olisi arvannut ikinään että tuohon suuntaan kuviot kehittyi. Ehkä tuo "one year later" homma olisi voinut säästää 3 kauteen. Pitää vielä sulatella noita tapahtumia ja katsoa uudestaan illemmalla.

    syntyyköhän ihmisistä uusi orja rotu ? Nyt sitten pitää ootella lokakuulle asti että jatkuu, aijai kun jäi ikävään kohtaan. Cylon marssista tuli mieleen jotenkin etäisesti natzit :)

    Mutta kausi oli kyllä hyvä ja tämä viimeinen episodi aika yllätys.
     
  9. Euphemos

    Euphemos Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.05.2005
    Viestejä:
    1 267
    Saadut tykkäykset:
    11
    Aikamoisen kuperkeikan tosiaan teki koko juonikuvio... Cloud 9:n räjähdys oli ihan looginen juttu, mutta vuoden hyppäys taas ei tahtonut istua millään tähän asti intensiiviseen tapahtumajatkumoon. Kertoo jaksosta aika paljon se, että paras yksittäinen uudistus oli Castillon paluu kuvioihin! :D
     
  10. Sabbe

    Sabbe Guest Guest

    Liittynyt:
    14.07.2003
    Viestejä:
    736
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oli aikamoinen jakso. Ei ihan fiilistasolla parhaita BSG:n jaksoja, mutta kyllä se aikamoinen pommi oli. BSG meni näköjään ihan uuteen uskoon nyt, ellei tuo kaikki ollut Baltarin unta. Sekin on ihan mahdollista.

    Aika yllättävä lopetus tosiaan, oli vähän sellanen mitä-helvettiä fiilis tuon jakson loppupuoliskolla. Noh, jos se olikin unta... no jos ei niin sitten kolmas kausi olemaan vähän erilainen kuin aikasemmat, joka ei välttämättä ole huono juttu jos se tehdään hyvin.

    Pitkään joudutaan odottamaan, aika hyvä alustus kolmoskaudelle joka tapauksessa, mielenkiintoista nähdä miten homma etenee ensi kauden alussa.
     
  11. Hengga

    Hengga Guest Guest

    Liittynyt:
    09.03.2002
    Viestejä:
    353
    Saadut tykkäykset:
    0
    Koko ajan odotin että vaalien jälkeinen planeetan kolonisointi on taas jonkun synkkä enneuni. Mutta eipä sitten ollutkaan.

    Niin toivotaan tosiaan että kolmannen kauden alussa Baltar ei havahdu unestaan Dallasin Bobbyn astuessa suihkusta:D Laskisi hieman tunnelmia...
     
  12. Detox

    Detox Guest Guest

    Liittynyt:
    14.05.2005
    Viestejä:
    372
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä oli outoa, ei kyllä pahimpia cliffejä mutta kyllä pisti miettimään että mitä nyt tapahtuu, sen verran auki jäi että ei helvata. Oliko se "Cylonit lähtivät vihreämmille poluille" paska puhetta ja miksi Sharon ja 6 päättivät tulla ihmisten luo? todella outoa. Kyllä täytyy sanoa että tämä sarja on täynnä yllätyksiä:king:

    Edit: niin ja ei todellakaan mitään "herään painajaisesta" kakkaa.
     
  13. Oltzi

    Oltzi Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2004
    Viestejä:
    85
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jäi kyllä monttu auki jakson jälkeen. Oliko numero kuuden itsemurhan tarkoitus siis juuri merkata se ihmisten planeetta cyloneille ? Ja miten käy galacticalle minimimiehistön kanssa. Olikohan se niin että cylonit oikeasti aikoivat jättää ihmiset rauhaan, mutta saivat jotain vihiä cylon/ihminen -mutanttilapsesta. Ai että ottaa kupoliin 7 kuukauden odotus.
     
  14. Flotter

    Flotter Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2001
    Viestejä:
    301
    Saadut tykkäykset:
    1
    Sarja kyllä osoittaa hämmästyttävää uusiutumiskykyä. Ilman suuria avaruustaisteluja hitonmoinen kauden lopetus. Parempaa draamaa saa hakea.

    Jos joku vielä B5:sta pitää parempana, niin tulkoon puhuun mulle :hitme: No, ehkä vielä yksi kausi täytyy kurkata ennen tuomion langettamista.

    edit: Niin joo, eikä pidä unohdaa, että Dean Stockwellin esittämällä papilla oli sarjalle epätyypillisen tapaan pari ihan hauskaa kommenttia.

    Puolittain odotin ja jakson olisi kruunannut, jos nuorempi Adama olisi vielä kasvattanut yhtä katu-uskottavat viikset kuin isällään :D
     
  15. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    kovin jakso tähän asti..

    tuo äänestyksen järkkääminen, mutta sitten korjaaminen meni vähän sadun puolellle. jos ihmiskunnan selvitymisestä on kyse, voi kysyä, kuka asettaa minkin arvon ekaks

    tosin baltarilla oli ihan kivat misut :D

    draamasta, erityisen hyvä veto näyttää kaikki eliitin jäseneet kansan parissa.
    katsotaan miten tuosta noustaan. ..

    nyt tullaan jo ideologian puolelle, eli vapaat ihmiset nousevat monokulttuuria / monoideologiaa vastaan..
     
  16. ___grey___

    ___grey___ Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2006
    Viestejä:
    44
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sain vasta nyt katsottua LDYB I&II, joten jälkijunassa tullaan.

    - Se vuoden hyppy eteenpäin. Sai vähän nyrpistelemään, varsinkin kun tähän asti pienemmistä hypyistä huolimatta sarjan yksi mielenkiintoisimmista piirteistä on ollut intensiivisesti seurattu roolihahmojen kehittyminen painostavissa ja poikkeavissa oloissa. Nyt tuntuu että roolihahmot hyppäsivät etäämmälle.
    Mutta hyvässä kohdassa toteutettu. Olikohan Baltarin päässä oleva Six hylännyt herra presidentin, kun kaikki näytti menneen alamäkeä? Tunnetusti Six oli useimpien Gaiuksen ideoiden taustalla.

    - Miksi Starbuck ja Lee olivat "bänks"? :weep: Ja Duellakin näytti olevan nyreissään kun Starbuck soitti Leelle. Näytti Dee olevan muuten ylennetty.

    - Gaiuksen ja Six'n tapaaminen oli aika creepy. Mielenkiintoisia keskusteluja luvassa ensi kaudella.

    - Pegasus ja Galactica ottivat hatkat... Ja Starbuck ja Tigh lienevät vastarintaliikkeen vetäjinä New Caprican pinnalla. Siinäpä lienee ensi kauden kantava teema. Battlestarit toimivat sitten ulkopuolisena avustavana voimana saartorenkaan ulkopuolella?

    Kaiken kaikkiaan... LOKAKUU?????Nooooooooo!!!!!!!
     
  17. samviljan

    samviljan Guest Guest

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    461
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huh huh!

    Olipa jakso ja aika messevään kohtaan jäi. Itseäkin kyllä hieman häiritsi tuo vuoden hyppäys eteenpäin plus se että eikö muka vuodessa oltu saatu kuin telttakylä pystyyn planeetan pinnalle?

    Tuleepa taas odotus :)
     
  18. makemich

    makemich Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.09.2002
    Viestejä:
    1 666
    Saadut tykkäykset:
    228
    Ihan kohtuullinen jakso, en itse ollut mitenkään innostunut tästä vuodella hyppäyksestä enkä muutenkaan uudesta juonikuviosta mutta eiköhän tästä vielä päästä tähtihyppelemään kohti maata. :) Se mikä oli positiivista oli juuri tuo realismi, vuodessa ei todellakaan noissa olosuhteissa ja resursseilla saataisi paljoa aikaan, SG-1:llä jos vastaava tapahtuisi koko manner olisi jo täynnä rapattuja kivitaloja ja museokin viittä vaille valmis. Tietysti todellisuudessa ei kukaan haluaisi muuttaa lämpimistä avaruusaluksista moisiin olosuhteisiin...
     
  19. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Selvä homma. Mihin järjestetään tapaaminen? Neutraalille maaperälle? Tarvitaanko välittäjiä vai kykenemmekö puhumaan suoraan toisillemme?

    :cool:
     
  20. xclone

    xclone Käyttäjä

    Liittynyt:
    09.02.2004
    Viestejä:
    1 623
    Saadut tykkäykset:
    0
    Babcomin kautta voi neuvotella... Flotter ottaa yhteyden New Capricalta ja JTX vastaa Centaurista London kämpiltä.

    Otan whitestar laivueen messiin ja nippu avaruus tuikuttimia jos alkaa mirror universe sota teidän välillä :D

    Kyllä se B5 vielä rulettaa, katsotaan sitten kun ja jos Galacticaa on tullut 5 kautta että missä mennään.