Handan DVB-C 6000

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana emr, 05.06.2005.

  1. Mafurasan

    Mafurasan Guest Guest

    Liittynyt:
    05.12.2005
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Menu > Asennus > Manuaalinen haku

    Siellä alhaalla ne palkit sitten näkyvät.
     
  2. scorps

    scorps Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.07.2001
    Viestejä:
    506
    Saadut tykkäykset:
    1
    Täällä korkkas nyt sitten lopullisesti joko laite tai kaukosäädin..Virtoja ei ole saanut päältä (edes siis stand-by tilaan) kaukosäätimestä ainakaan kahteen kuukauteen, muuten on kyllä kaukosäädin pelannut. No tänään ei sitten toimi enää mikään mukaan sekä laitteen kaukosäätimestä eikä myöskään One For All 6-yleiskapula, jolle olin opettanut perusjuttuja.

    VOI VITTU MIKÄ VEHJE!

    Huomenna soitan heti aamusta ratkiriemukkaan soiton laatuantennille...
     
  3. ruusperi

    ruusperi Guest Guest

    Liittynyt:
    14.02.2006
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo-o, alkaa usko mennä tähän laitteeseen. Olen odottanut uutta softaa (1.13) kuin lehmä kevättä ja ryntäsin heti asentamaan kun huomasin moisen vihdoin tulleen. Aikaisempi 1.07 tai 1.08 (en muista enää kumpi) toimi aivan päin helvettiä. Ajastukset toimi aivan miten sattuu + läjä muita ongelmia mitä tässäkin threadissa nyt on mainittu useampaan otteeseen.

    Noh ensiksi hyvänä puolena voi sanoa että ainakin ajastukset tuntuvat käynnistyvän luotettavasti. Ja jo oli perkele aikakin!

    Ikävä kyllä ajastus ei toimi vieläkään yhdeltä osin kunnolla, nimittäin purkki näyttäisi tyhjentävän määritetyt ajastukset satunnaisesti. Asia on erityisen ärsyttävä kun itse käytän paljon viikkoajastusta. Esim. olen ajastanut Mythbusters, Lost ja Galactican tallentumaan joka viikko samaan aikaan. Testiksi lisäsin mukaan vielä Simpsonit tallentumaan joka päivä.

    Kaikki tuntuu toimivan oikein hienosti muuten paitsi että kun viime sunnuntaina päätin pläjäyttää vielä X-Filesin perään huomasin "ilokseni" että ajastusluettelo on tyhjää täynnä. En tiedä pitäiskö itkeä vaiko nauraa. Päivää ennen lauantaina luettelossa oli vielä ohjelmat niin kuin piti. Kirjoitin tästä ja muista ajastusongelmista jo jonkin aikaa sitten laatuantennille mutta näemmä palaute ei ole täysin mennyt perille.

    Lisäksi purkkini kärsii samasta kelausjumitus ongelmasta joka on jo mainittu tässä threadissa. Välillä kelatessa purkki vain jämähtää. Ongelma tuntuu pahentunvan ajan kanssa. Nykäisin virrat irti ja tungin takaisin jonka jälkee kelaukset toimivat taas OK... tai sitten kyseessä oli vain sattuma. Tätä juttua en kyllä ole aikaisemmin huomannut. Liekö uusi bug... äh siis "ominaisuus"?

    Sinänsä purkki on ihan mainio jos softa vain toimisi kunnolla. Kuvanlaatu hyvä, kohtuullisen miellyttävä käyttää, hiljainen jne. ikävä kyllä itse softa on vielä kuukausitolkulla oston jälkeenkin beta -asteella.

    Ei kai auta muu kuin kaivaa vanha Nokian purnukka takaisin kaapista. Se kun kaikkine puutteineen/vikoineen kuitenkin tallentaa halutut ohjelmat varmasti.
     
  4. lineout

    lineout Guest Guest

    Liittynyt:
    14.02.2006
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jaahas... Mikähän mun purnukassa on vikana kun toiston aikana kuva pysähtyy eikä mene eteen eikä taakse.
    Virrat sentään masiina suostuu katkaisemaan ja eikun kelaamaan kohtaan minne stoppasi.
    En ole vielä asentanut uutta softaa. Nyt ajellaan versiolla 1.08.
    Vai onko kovis lähdössä kuutakiertävälleradalle.....
    Mene ja tiedä...:OI
     
  5. Mafurasan

    Mafurasan Guest Guest

    Liittynyt:
    05.12.2005
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Katselitko YLEn kanavilta tallennettua tekstitettyä ohjelmaa? 1.08 firmiksessä on joku vika DVB-tekstityksen kanssa tallennetta toistettaessa. Minulla teki täsmälleen samoin. Uudessa 1.13 firmiksessä ei samaa ole esiintynyt, muuten vaan tuntuu, että jotain on "vähän" vielä siinäkin hiottava ennen kuin sen voi onnistuneeksi päivitykseksi julistaa. EPG:n selailu jättää joskus ikkunan auki näytölle, kanavaakaan ei voi vaihtaa, vain virrat pois ja uudelleenkäynnistys näyttää tehoavan.
     
  6. Bots

    Bots Guest Guest

    Liittynyt:
    08.02.2006
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kun tallentaa Canal+ kanavilta niin tallennus menee moitteetta, mutta kaikki ohjelmat joutuu nimeämään erikseen. Boxi ei anna tallenteille mitään nimeä. Muilla kanavilla nimi kyllä tulee tallentamaan ohjelmaan automaattisesti.

    Täälä on paljon boxia haukuttu niin kirjoitetaanpa vähän positiivistakin. Minulla ei ole ollut ongelmia tallennusten, ajansiirron tai minkään muunkaan kanssa. Boxi ei ole tietenkään ollut vielä kuin pari päivää toiminnassa, mutta tallennuksia on mennyt jatkuvasti ja myös saman aikainen ajansiirto tallenuksen kanssa on toiminut oikein. Ver. 1.13 on koneessa.

    Miinuksena voisin sanoa textitv:een, mikä ei jätä muistiin sivuja kun sen sammuttaa väliaikaisesti ja tietenkin tuo tallenteiden nimien puuttuminen Canal+:an osalta.

    Kokonaisuutena olen hyvin tyytyväinen boxiin tähän mennessä.:) :thumbsup:
     
  7. Lwing

    Lwing Guest Guest

    Liittynyt:
    02.05.2005
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lisätäänpä eräs mukava juttu vielä.Päivitin aiemmin 1.05->1.08 purkin.Homma toimi ja USB:it sun muut pelas niinkuin pitikin.

    Ongelmat alkoi, kun täräytin purkkiin kaapelikortin Canalilla höystettynä.
    Tallennukset katoilee itsestään, boksi buuttaa joka perkeleen yö 00.00 aikaan ja tällöinkin tallennukset katkeaa / häipyy.Mitähän tälle pitäisi tehdä?Muilla vastaavia kokemuksia korteista / kadonneista tallennuksista?
     
  8. Kaarna

    Kaarna Guest Guest

    Liittynyt:
    26.09.2004
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei mullakaan vielä mitään ihmeellistä valittamisen aihetta löydy, mutta tutustutaan lisää laitteeseen ja katotaan.
    Vähän kyllä ihmetyttää toi lämpiäminen. Boxi on oikealta päältä todella kuuma. Aste kaks lisää ja vois sanoa, että se polttaa. Onko teillä muilla yhtä kuumana toi boxi?
     
  9. arc03

    arc03 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.09.2004
    Viestejä:
    154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuumanahan toi käy, mutta ei ainakaan tähän mennessä mitään dramaattista ole tapahtunut.
     
  10. Kaarna

    Kaarna Guest Guest

    Liittynyt:
    26.09.2004
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    "Hyvä" että muillakin käy kuumana. :)
    Ajattelin, että olis viallinen malli, koska en uskonut että vois olla noin kuumia.


    Voi helevetti!! Eka vika löyty.
    15sekunnin hypyt ei toimi nauhotettua ohjelmaa katsottaesssa. Pistää jumiin koko systeemin. Pausen laittaminen on ainoa keino saada noi toiminnot toimiin...


    Ai niin.
    Onko kameleontissa tolle valmista koodia vai tarviiko noi kaikki ohjelmoida erikseen?
     
  11. lineout

    lineout Guest Guest

    Liittynyt:
    14.02.2006
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu kyllä näin oli. Yle 1 oli kanava... No toivottavasti päivitys poistaa vian ja ongelma itseasiassa on muualla kuin laitteessa. Kiitos tiedosta.:)
     
  12. Hevari76

    Hevari76 Guest Guest

    Liittynyt:
    11.08.2005
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    No höh, ihme "vikoja" teillä kyllä on ollut. Mulla on versio 1.05 ja on toiminut ku junan vessa lukuunottamati paria nhl-pelin tallennusongelmaa.

    En taida vieläkään kyllä päivittää softaa, kun kerran noinki paljon ongelmia esiintyy. Ei ole tarvetta vielä saada boxilta tietokoneelle mitään.
     
  13. scorps

    scorps Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.07.2001
    Viestejä:
    506
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ei ollut kun kyselin kaken suomen edustajilta.

     
  14. kinks-58

    kinks-58 Scorpio on the dark side Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.10.2001
    Viestejä:
    1 850
    Saadut tykkäykset:
    26
    Jep, sama 1.05 versio täällä ja vain muutaman kerran usean kk:n käytöllä on laite jättänyt nauhoituksen väliin, (syy tuntematon) joten EI TARVETTA/JÄRKEÄ päivittää aparaattia..:thumbsup:

    Jo aikoinaan VHS:t jätti pitkälle ajalle ohjelmoiduista nauhoituksista muutaman silloin tällöin väliin, joten odotellaan rauhassa täysin varmaa uutta softaa...
     
  15. Kaarna

    Kaarna Guest Guest

    Liittynyt:
    26.09.2004
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jaahas, siis käsin vääntään... Varmaankin se satelliittialue sopii tohon..?

    Sain ton boxin myös jumiin editoidessani Simpsoneita. Alussa ja lopussa oli hieman ylimäärästä materiaalia, joten valitsin sillä a-b napilla simpsoneitten alusta kohdan ja lopusta toisen kohdan ja tallensin sen välin. Tämän jälkeen sitten mikään ei reagoinut paitsi virtanappi. En myöskään ymmärrä minkä takia sen pitää lähtee toistaan automaattisesti uudestaan sitä valittua aluetta...
    Mythbustersille tein saman operaation, mutta ei mennyt jumiin.
    Sitten jostain syystä FAV1 muuttuu ALL:ksi jossain vaiheessa ittestään tai sitten olen sen itse saanut pois jollain ihme tavalla. Oon arvellut myös, että sillä olisi jotain tekemistä noitten nauhoitusten kanssa, mutta enpä vielä osaa sanoa.
    Mitenkä ton kuvasuhteen sais pysyyn 16:9 vai miksi sekin oli muuttunut jossain vaiheessa 4:3 ja nelosen tekstit oli sen takia päin helvettiä?
    Entäs mikä tuolla valikossa on toi Yleisissä asetuksissa oleva Ajastinasetus?

    Tässä alkaa tunteen ittensä jo ihan tyhmäksi kun on näin paljon kysyttävää. :|
     
  16. Kaarna

    Kaarna Guest Guest

    Liittynyt:
    26.09.2004
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0

    Itse itseäni lainaten.
    Siis eka pause päälle niin sitten 15s hyppy toimii, mutta muutoin se saa laitteen jumittuun. Esim. pvr valikko aukee vielä ihan normaalisti, mutta jos valitten toisen tallennetun ohjelman ja laitan sen päälle pyörii edelleen toi aiemmin pyörimässä ollut ohjelma ja nyt tässä vaiheessa ei enää toimi pause, stop tai oikeestaan mikään muukaan.
    Semmosen kuitenkin huomasin, että mythbustersissa noi hypyt toimi ok, mutta Simpsoneissa ei edelleenkään. Voisiko syynä olla, että simpsonit ovat jokapäiväisen tallentamisen listalla ja jostain syystä ei vielä "valmiina"? Mythbusters oli vain kertaluontoinen tallennus.
    Todella kummallisia ominaisuuksia tolla... :eek:
     
  17. scorps

    scorps Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.07.2001
    Viestejä:
    506
    Saadut tykkäykset:
    1
    No nyt täytyy antaa papukaijamerkki laatuantennille. Tiistaina laite lähti huoltoon ja tänään palas takaisin.
    Emolevyvika oli ollut ja vanhan kiintolevyn vaihtoivat uuteen laiterunkoon, joten kohta nähdään miten pelittää.



     
  18. Mukavamies

    Mukavamies Guest Guest

    Liittynyt:
    12.11.2005
    Viestejä:
    57
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse laitoin URC-8206:een koodin 1200 joka on muistaakseni Handanin satelliittilaitteen koodi. Perusnäppäimet toimi ja tulee jopa 'pvr' näppäin näyttöön, loput tarvittavat opetin. (Vois myös kokeilla koodia 1206).

    Itselläni on T malli, mutta kaippa niissä on sama kaukosäädin
     
  19. Kaarna

    Kaarna Guest Guest

    Liittynyt:
    26.09.2004
    Viestejä:
    63
    Saadut tykkäykset:
    0

    Täytyypä kokeilla. Onneks en ole vielä vaivautunut opettaan tota säädintä. :)

    Tohon 15s hyppäysnappi ongelmaan taas lisätietoo. Tän päivän simpsoneissa se kyllä toimi ok vaikka se on edelleen nauhotusohjelmistossa päivittäin. Mikähän siinä ekassa on voinut olla? Ei voi ymmärtää.
    Sais kyllä tota softaa muokata joko sillain ettei sitä nappia pystyisi paineleen useasti peräkkäin tai siten ettei toi laite menis jumiin jos näin tekee. Meneekö muilla jumiin jos painelee sitä nappia useasti peräkkäin? Pohjassa voi kyllä pitää eikä jumittele.
    Taas oli jossain vaiheessa FAV1 mennyt pois ja taas oli kaikki kanavat turhaan esillä. Alan epäillä entistä vahvemmin, että tolla ajastetulla tallennuksella on jotain tekemistä sen kanssa.
     
  20. Fanuc

    Fanuc Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2005
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mistä koodista kaukosäätimeen täällä keskustellaan.Kertokaa.Jos siitä on apua ton kapulan toimintoihin.Ja mistä sellaisen koodin saa.Ja miten sitä pystyy opettamaan.