Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

  1. sinalion

    sinalion Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2005
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla ei onneksi ole ollut melkein mitään ongelmia. Kerran on taukotallennus seonnut, ja pari kertaa ei ole tallentanut ohjelmaa. Kerran tuli päivitys samaan aikaan kuin tallensin ohjelmaa, sekosi kokonaan. Vaikka en ryhtynyt päivittämään, kuva hyytyi ja jäi pyyntö päivittää ruudulle. Vaikka sammutti vehkeen niin sama homma. Tallennus jatkui ruutu hyytyneenä :hitme:

    Ei auttanut muu kuin odottaa että tallennus oli "valmis" ja sitten päivittää. Muuten olen erittäin tyytyväinen omaan boksiini, taitaa olla harvinainen kappale kun niin kiltisti toimii!

    EDIT: Joo, mun boksi ei enää sammuta itseänsä tallennuksen jälkeen. Hyvä niin, jos kattoo muuta leffaa, mutta ei, jos et ole himassa. Eli jos boksi on pois päältä ennen tallennuksen alkua, pitäisi boksin sammua sen jälkeen...
     
  2. porta

    porta Guest Guest

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla ei ollut boxissa mitään vikaa ennen tuota viimeisintä päivitystä. Nyt boxi tilttailee aika ajoin ja tallennuksia jäänyt tallentamatta.
    Eli huonommaksi meni...:OI
     
  3. Ikarus

    Ikarus Guest Guest

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    uuden päivityksen myötä menny entistä sekasemmaks.. :eek: onks kukaan käyny palauttaa? jos uus toimis paremmin..
     
  4. Jmpe

    Jmpe Guest Guest

    Liittynyt:
    27.01.2006
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ostin laitteen uudenvuoden aattona Forte-paketilla.
    Päivityksen jälkeen olen ollut huomaavinani, että laite jumittuu vähemmän ainakin Sydämen asialla -sarjaa nauhalta katsottaessa, kun aiemmin joutui resetoimaan laitteen useampaankin kertaan jakson aikana. Jumittuminenhan on kurjaa, kun silloin menettää samaan aikaan tallentuvan ohjelman, kun joutuu painamaan virtanappulaa kauko-ohjaimessa, eikä menossa ollut talletus talletu.

    Alusta saakka yksi kiusallisimmista asioista on ollut joka päivä kello 22.45 tapahtunut kortin tarkistushetki, joka pimentää ruudun hetkeksi ja käynnissä ollut nauhoitus häviää ja alkaa siitä hetkestä uudestaan. Esimerkiksi nauhoitus kello 21-23 on lopulta vajaa viisitoista minuuttia. Onko laite tai kortti viallinen?
     
  5. asavinen

    asavinen Guest Guest

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Outoa. Minulla ei ole tullut laitteen historian aikana kertaakaan mitään kortin tarkistusta. Ainoastaan, kun laitteen käynnistää ruudussa vilahtaa: "Luetaan korttia."

    Muutkin ovat valittaneet samasta ongelmasta, mutta koska toisilla ongelmaa ei ole, on laite luultavasti viallinen. Soitto Welholle voi auttaa.

    -Antti
     
  6. tpt76

    tpt76 Guest Guest

    Liittynyt:
    22.11.2001
    Viestejä:
    493
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaikesta huolimatta kävin ostamassa tämän, lähinnä hinnan takia.

    Tuosta ei siis taida saada komponenttia ulos? Edes millään adapterilla?
    Tykille pitäisi saada piuha vedettyä ja 10M scart ei oikein houkuttele. Millainen on S-videokuvan laatu vs rgb tällä boxilla?
     
  7. kamok

    kamok Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tuo Timeshift-nappula on kyllä huonossa paikassa.

    Tulee vähän väliä vahingossa painettua sitä kun selailee kanavia. Sitten on boksi hetken aikaa jumissa.

    Pitää varmaan irrottaa koko nappi, eihän tuolla ominaisuudella käytännössä mitään tee. No, kuulostaahan se hienolta esitteessä. :sleep:

    katso liitettä timeshit.GIF
     
  8. Que

    Que Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.10.2003
    Viestejä:
    164
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ai miksei tee? Kyllä se näppärä on jos vaikka suihkuun haluu mennä kesken katselun ja laite nauhoittaa toista kanavaa. Se on kyl totta et se nappi on huonossa paikassa.
     
  9. Hifinen

    Hifinen Guest Guest

    Liittynyt:
    04.11.2004
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Outo kommentti, Time shift on ehkä yks näppärimmistä toiminnoista, IMO...
     
  10. Hifinen

    Hifinen Guest Guest

    Liittynyt:
    04.11.2004
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vertailua en voi tehdä, mutta: itselläni olohuoneen geografisista seikoista johtuen boxi vedetty tykille s-videolla, vedolla pituutta 10m+3m ja välissä siis FF-adapteri. Kuva on parempi kuin odotin (ts. tv-kuvaa katsoo ihan mielellään).
     
  11. Bob the Builder

    Bob the Builder Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.01.2004
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tilttailua en ole kokenut, mutta sekoilu ajastettujen tallennusten kanssa näköjään jatkuu uusimmassakin softaversiossa. Eilen boksi oli kyllä käynnistynyt ajallaan, mutta väärälle kanavalle, eikä tallennus käynnistynyt ennen kuin käänsin oikealle kanavalle. 6 minuuttia jäi pois alusta ja ilmeisesti tallennus olisi jäänyt kokonaan väliin, jollen olisi huomannut asiaa. Ajastuksen idea menee vähän puihin, jos koko ajan pitää valvoa boksin toimintaa.:OI
     
  12. asavinen

    asavinen Guest Guest

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ajastusten alku tuntuu edelleen aiheuttavan harmaita hiuksia. Softaversio 1.54. Viikottaiset ajastukset ovat toimineet täydellisesti, mutta eilen oli jäänyt canalplussalta kuusi minuuttia leffan alusta pois. EPG:stä ajastin ja olisi varamasti pistänyt jo ajastusvaiheessa silmään jos alkamisajankohta olisi ollut 17:36 17:30 sijaan.

    Laitoin kokeeksi toisen leffan ajastukseen ja tallennus oli alkanut ja loppunut ajallaan. Ei siis helposti toistettava ongelma.

    -Antti
     
  13. Que

    Que Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.10.2003
    Viestejä:
    164
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oliko sulla toinen nauhoitus ennen tota Canal+ nauhoitusta?
     
  14. aarrgghh

    aarrgghh Guest Guest

    Liittynyt:
    02.05.2005
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jahas, ei nää ongelmat näköjään tästä härvelistä lopu. Onko jollekin tullut uuden päivityksen myötä ongelmaa, että silloin tällöin nauhoituksen ollessa taustalla kun katsoo jotain toista kanavaa samaan aikaan, härveli lopettaa vastaamisen kauko-ohjaimeen ja myös boxin näppäimen paineluihin? Ainoa nappi joka toimii on virta pois ja päälle jolloin tietysti nauhoitus katoaa sen sileän tien ja alkaa uudestaan kun virran laittaa takaisin päälle :OI Aika raivostuttavaa.
     
  15. kamok

    kamok Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    1
    Juu, boksi on mennyt joskus jumiin. Hetken odottelu on yleensä auttanut ja boksi taas reagoi kauko-ohjaimen käskyihin. Joskus sekään ei auta.

    Jos tallennuksen aikana painaa boksin kiinni, hanski tallentaa ohjelman ja sulkeutuu. Uudelleenkäynnistyksessä jatkaa automaattisesti tallennusta eri tiedostoon.

    Minusta olisi kyllä hyvä, jos hanski kysyisi halutaanko tallennus keskeyttää, kun painetaan tallennuksen aikana virta pois -namiskaa.
     
  16. tzoni

    tzoni Guest Guest

    Liittynyt:
    03.02.2006
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei näytä ongelmat loppuvan, ei. Jumiin menee ja usein, eikä tartte edes nauhoituksen olla päällä. Eilen aloitti tunnin nauhoituksen MTV3:lta illalla ajallaan (boksissa virta päällä, katsoin tv1:tä) - aamulla oli edelleen virta päällä, paneelissa luki rec, mutta kuva oli jumittanut tv1:lle eikä auttanut kuin virta pois ja tallennus taivaan tuuliin...

    Laite lähtee ensi viikolla takaisin Sanomataloon, yli 10 kk on ollut toimittajalla aikaa saada laite kuntoon, mutta ei ole onnistunut, tuskin tuleekaan... Merkki menee vaihtoon, Topfield taitaa tulla taloon.:sick:
     
  17. LukeVader

    LukeVader Guest Guest

    Liittynyt:
    21.01.2005
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voiko olla mahdollista, että täällä on kommentoijina vaan henkilöitä, joilla on joku vika boksissa? Onko niin, että ne joilla ei ole mitään vikaa, eivät kommentoi? Tilastollisessa mielessä, tämä thredi on erittäin huono näyte koko boksin toimivuudesta saatikka otos. Lukemalla täällä mielipiteitä ja kommentteja ja luottamalla siihen, että kaikki myydyt yksilöt ovat samaa luokkaa, voi vaan todeta että paska vehje. :mad:

    Mutta yhtä kaikki, tämä viestiketju ei anna tilastollisessa mielessä minkäänlaista luotettavaa pohjaa johtopäätöksille paitsi että siis kerran vielä. Onpa monta paskaa boksiyksilöä!

    Mutta siis, Stockmannilla olisi aika hyvä tarjous, boksi 399 ja puoli vuotta TV1000 kanavia ilmaiseksi. Houkuttelisi. Mutta sitten tulen taas tänne valittajien kerhoon ja totean, ei houkuttele. Mieli kuitenkin tekisi. :rolleyes:
     
  18. kamok

    kamok Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    1
    Harvoinpa tänne tullaan kehumaan hienosti toimivaa laitetta, sen toimivuutta kun yleensä pidetään lähtökohtana.

    Itse havaitsin, että Topfieldin boksilla näitä vikoja/ongelmia tuntuu olevan ja paljon.. siis jos katsotaan viestien määrää ja sisältöä. Ehkä Topfield on levinnyt suomalaiskoteihin paremmin ja sitä kautta tullut enemmän kommentointia jne..
     
  19. Tapsa

    Tapsa Guest Guest

    Liittynyt:
    09.07.2001
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    No kehua retostellaan nyt sitten ja varmistetaan samalla boksin täydellinen sekoaminen.:rolleyes:

    Minkäänlaisia ongelmia - paitsi käyttäjästä johtuvia - ei ole ollut. Värkki on pelannut koko kahden viikon omistussuhteen aikana kuin unelma. Tähän ajanjaksolle on osunut uuden version asentaminen, joka ei aiheuttanut mitään ongelmia.

    Itsekin tätä threadia lueskelin ja arvellutti hiukan koko boksin osto, pitkään piti käydä vääntöä tämän ja toppyn välillä. Handanin laatikon avattuani ja boksin käteen otettuani tuli sellainen olo, että nyt taisi tulla tehdyksi vikatikki. Kotelon sisällä oli nimittäin jokin osa irti, laitetta kännellessä se liukui toiselta laidalta toiselle. Aikani käänneltyä sisältä putosi ruuvi. Vieläkään ei ole aavistustakaan mihin tuo ruuvi kuuluisi, mutta ehkäpä koko laite toimii juuri tuon puuttuvan ruuvin vuoksi.:) Kylmä rinki rektumin ympäriltä on jo ehtinyt haihtumaan, mutta ei asennellessa paljon vakuuttanut handanin laatu.
     
  20. asavinen

    asavinen Guest Guest

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ollut, laite oli pois päältä ennen tota tallennusta.

    -Antti