late night with conan o'brien

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana big j, 11.02.2002.

  1. juhaa

    juhaa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    5 971
    Saadut tykkäykset:
    7
    uuh, kyllä vain, kiitos :)
     
  2. Eeli

    Eeli Guest Guest

    Liittynyt:
    17.09.2004
    Viestejä:
    82
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. purplehaze

    purplehaze Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2005
    Viestejä:
    233
    Saadut tykkäykset:
    0
    Webb-tv: Conan O'Brien
    Titta på hela programmet med Conan O'Brien från 19.12 (i Windows Media).

    http://fst.yle.fi/bettinas/

    Tuossaa teille jotka jäitte paitsi. :)



    EDIT: Jostain syystä aiempi viesti ei näkynyt.
    EDIT2: Kolme aiempaa. :)
     
  4. Mr Monk

    Mr Monk Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.09.2005
    Viestejä:
    1 162
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitokset vinkistä. Tuossakin on parempi kuva kuin Subilla...:hitme:
     
  5. trgo

    trgo Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.04.2005
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    5
    Bettinan haastattelu oli kyllä varsin hauskaa katsottavaa. On tuo Conan aika velmu äijä, ei voi muuta sanoa. :D
     
  6. sokka

    sokka Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.10.2003
    Viestejä:
    5 768
    Saadut tykkäykset:
    318
    Prkl jäi Bettinasta alku näkemäti... Eilinen Trump jakso oli kyllä hyvä. Vauhti äijillä taas riitti :D
     
  7. geecb

    geecb Guest Guest

    Liittynyt:
    08.02.2005
    Viestejä:
    646
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oli Conan vauhdissa Bettinan showssa, varmasti oikeassakin elämässä varsin mukava kaveri. Onneksi Conan ymmärsi enemmän suomea kuin ruotsia :king:
     
  8. turbo

    turbo Guest Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    660
    Saadut tykkäykset:
    0
    Osasi se Bettina onneksi kertoa parhaimmat vinkit Suomalaisten lempiruoista ja harrastuksista: mämmin kanssa raakaa silliä, alasti saunomista ja sen jälkeistä kieriskelyä lumihangessa sekä avantouintia.
     
  9. creed x

    creed x Guest Guest

    Liittynyt:
    29.02.2004
    Viestejä:
    243
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mielestäni Conan O´Brien ei ole erityisen hauska - tai jos on hauska, niin on niitä paljon hauskempiakin kavereita (riippuu hauskuuden määritelmästä). Viihdyttävä Conan toki on. Katsoin tuota Bettina S. ohjelmaa ja se vahvisti entisestään käsitystäni. Conan yritti heittää nopealla temmolla nasevaa, mutta jutut eivät mielestäni olleet hauskoja, viihdyttäviä kuitenkin. Toki parhaimmankaan tilannehuumorin tms. hallitsevalta ei irtoa hauskaa läppää joka käänteessä. En myöskään tarkoita, ettenkö pitäisi Late Night With Conan O´Brien:sta - katson sitä mielelläni.

    Tuon kyseisen haastattelun "ilmapiiri" ei myöskään ollut rento, mielestäni jopa "kireä" tms. Se tosin ei ollut Conanin "vika" vaan haastattelusta nyt vain sai sellaisen kuvan.

    Bettina S taas ei ole shown vetäjä mun makuuni. En osaa sen enempää perustella, mutta jotain henkilökemia tms -juttuja nämä ovat. Katson mieluummin toisentyyppisiä viihdyttäjiä. Tämä tietysti vain mun mielipiteeni.
     
  10. Mr Monk

    Mr Monk Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.09.2005
    Viestejä:
    1 162
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuohan johtuu taustanaurujen puutteesta. Ja eroaa totusta myös siksi, että tällä kertaa Conan oli itse "vieraana".
     
  11. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Aion lähettää Conanille kirjeen jossa pyydän sitä esittämään toiveen, että SUOMESSA Conanit tulisivat paremmalla laadulla. Itse asiassa se on jo valmis, mutten tiedä jaksanko maksaa postikuluja tommosen takia, kun ei se sitä kuiteskaan noteerais :confused:
     
  12. Villepoh

    Villepoh Guest Guest

    Liittynyt:
    17.09.2001
    Viestejä:
    818
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kuule, ei se talk shown isäntä päätä, missä ja millälailla kuva näkyy. Conanilla ei ole asiaan osaa eikä arpaa. Tekniikan tyypit on siellä ja täällä päässä ihan erikseen.
     
  13. Mama

    Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    29.11.2003
    Viestejä:
    2 686
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä uskoisin että taitaa olla mukana myös pelkoa siitä että tuntuu Suomessa olevan aika paljon porukkaa joka ottaa tuon touhun liian tosissaan. Kyllähän tuo haastattelijakin otti tuon vähän turhan tosissaan, kun koko homma perustuu stereotypioille ts. sille ettei tiedetä maasta yhtään mitään. Minulla ainakin on sellainen fiilis että älkää nyt helv**ti itsetunnonpuutteessanne menkö oikomaan kaikkia väitteitä. Gösta Sundqvist(RIP) olisi ollut hyvä. Jotenkin alkaa olla vaikea katsoa noita.
     
  14. geecb

    geecb Guest Guest

    Liittynyt:
    08.02.2005
    Viestejä:
    646
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minuun Conanin huumori uppoaa täysin, koska voin samaistaa hänet itseeni huumorintajussa yksi yhteen. Conanin huumori ei ole sellaista tyypillistä vitsiä "kalle meni kauppaan ja osti maitoa" vaan enemmänkin elävää tilannekomiikkaa ja Conan edustaakin erittäin hienoa tilannetajua yleensäkin haastatteluissa - osaa aina iskeä tai ottaa iskut vastaan kun "ovi on auki". Tietty jos enemmän tykkää "kalle meni kauppaan" vitseistä ei Conanin läpät tällaista henkilöä huvita.
     
  15. genocide

    genocide Guest Guest

    Liittynyt:
    23.05.2005
    Viestejä:
    67
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, tunnelma oli jopa hiukan vaivaantunut kun Conan yritti kokoajan heittää jotain hauskaa kehiin.

    Tuo jakso on myös ladattavissa netistä omalle koneelle osoitteesta http://www.megaupload.com/?d=PA17T6AY
     
  16. whector

    whector Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    16.07.2004
    Viestejä:
    563
    Saadut tykkäykset:
    0
    jep jep :p
     
  17. Villepoh

    Villepoh Guest Guest

    Liittynyt:
    17.09.2001
    Viestejä:
    818
    Saadut tykkäykset:
    0

    Joo...Tulee aina ihailtua hänen kykyä olla kärryillä niissä vitseissä ja sanavalmiina. Jos vieras heittää jonkun koukun, niin Conan ei jää koskaan sanattomaksi, oli kyseessä kuinka suuri tähti tahansa kuumottavine spotteineen.

    Myös yksi oleellinen ero Conanissa on suomalaisiin talk-show -juontajiin; Conan on sympaattinen ja hauska, kun taas esim Joonas Hytösestä tulee mieleen nilkki, jonka vitsit saavat lähinnä kokemaan myötähäpeää.
     
  18. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Olis voinut katsoa tota Charless Rossin Star Wars esitystä hieman pitempäänkin. Sai ainakin nauraa :D

    Äijä on aika kone, jos vetää koko trilogian yhteen putkeen...
     
  19. rzzth

    rzzth Guest Guest

    Liittynyt:
    16.08.2003
    Viestejä:
    229
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tunnelma oli vaivautunut nimenomaan kiitos tämän karmean ylen juontajan takia. Piti pokerinaamaa vitsien kohdalla ja sitten lopuksi vielä oikoi conania, lopetin katsomisen siihen kohtaan kun conan sanoi että studiossa oli 10 suomalaista eli 2/3 osaa väestöstä, sitte se ämmä menee korjaamaan et cöyynään youu tuu now tät teer aare a litttlee mooree tän fiftiin piipol in finland. Loistoheitto :thumbsup: . Hävettää että tommosiin tilaisuuksiin lähetetään tollasia ihmisiä joilla ei ole mitään huumorin tai smalltalkin tajua.
     
  20. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Kyllä minusta Bettina pärjäsi kuitenkin ihan ok, jos suhteutetaan se siihen minkälaisella taidolla moni muu suomalainen haastattelija olisi homman hoitanut. Tosin kyllä minäkin olen sitä mieltä, että Bettinan huumorintaju ei osunut täysin yksiin Conanin kanssa, ja minusta kyllä tuntuu siltä, että Bettinalla ei ole edes käsitystä Conanin maneereista ja vakiovitseistä. Toisaalta eihän tässä pitänytkään olla kyse mistään fanitapaamisesta, vaan asiallisesta (no, niin asiallisesta kuin Conanin kanssa voi tehdä) haastattelusta.

    Pitäisiköhän puhua ääntämisestä :D Kyllähän Bettina englatia puhui kohtuu sujuvasti, mutta edelleenkin täytyy sitä ihmetellä, että suomalaisia aina kehutaan keskimääräistä paremmin englantia osaavaksi eurooppalaiseksi kansaksi, mutta enpä ole kyllä kuullut suomalaisista viihdehaastattelijoista kuin yhden puhuvan sellaista englantia, että vitsit ja kommunikaatio menevät läpi ja pelaavat, ja tämä kyseinen henkilö on Mikko Silvennoinen. Bettinaan palatakseni, huomasin hänen englannin kielen sanavarastonsa pienuuden viimeistään siinä kohdassa, kun hän kuiskasi Conanille mämmin maistuvan "shitille". Jotenkin se särähti korvaan, ja olisi Bettina nyt voinut käyttää sen Conanin mainitseman sanan lisäksi vaikka ihan 'poo' tai 'feces' sanoja. Kaikki me (leffafriikit) osaamme varmaankin siteerata nyt sitä Crocodile Dundeen lausahdusta (Dundee 1:stä) ja sitä kautta varmasti jotkut ovat sitä mieltä, että tuo oli oikea paikka käyttää "shit" sanaa. Minusta se ulkopuolisen kuulovinkkelistä tuntui lähinnä siltä, että siinä ulkomaalainen ja hiukan karskimmasta kulttuurista tuleva nainen ei suppean sanavarastonsa takia keksi sanoa muuta kuin sen vulgäärin sanan.

    Toki Bettina S. on ruotsalainen ohjelma, jota katsovat myös ihmiset, jotka puhuvat äidinkielenään ruotsia (siis käyttävät sitä 90% ajasta esim.), mutta koska tämän koko haastiksen idea oli Conan Suomeen tavallaan, niin en pitänyt siitä, että Bettina välillä ruotsalaisia termejä sanoi Conanille sekoittaen tätä. Myönnettäköön, ettei Bettina näitä termejä paljoa sanonut ja kyllä hän sanoi ne suomenkielisetkin termit, mutta olkoon yleisö kuinka ruotsia puhuvaa vaan ja olkoon Suomi kuinka kaksikielinen maa vaan, niin mitä järkeä on Conania alkaa sekoittamaan mainitsemalla ensin joku sana ruotsiksi ja sitten suomeksi. Henkilökohtaisesti mä olen muutenkin sitä mieltä, että kotimaani ompi Suomi ja suomen kieli on yksi ja ainoa äidinkieli. Totta kai ruotsin kielellä on sijansa ja itsekin sen opiskelemisesta tykkäsin ja tykkään edelleen, mutta joskus mä en ymmärrä mikä kamala hinku kaikilla on sitä ruotsin kieltä tuputtaa Suomessa, Suomesta ja Suomeen.