RAW & Smackdown

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana glottis, 24.03.2003.

  1. petma

    petma Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.04.2002
    Viestejä:
    1 710
    Saadut tykkäykset:
    1
    WWE:n sivuilta löytyy Eddie muisteloita.
     
  2. KMOK

    KMOK Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    21.06.2002
    Viestejä:
    1 946
    Saadut tykkäykset:
    37
    Ja vielä pyörivässä mainoksessa sanotaan yhdeksi "ottelijaksi" Eddie Guerrero. Nimen oikeinkirjoituksesta en tiedä, koska yksinkertaisesti en kykene kyseistä "lajia" seuraamaan sekunttia kauempaa kerralla. :sick:
     
  3. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Onpa muuten sitten mielenkiintoista kuulla aikanaan, että mikä oli Eddien kuolinsyy. Tuolla WWE:n sivuilla olleessa lehdistötilaisuusklipissä (joka muuten jostain syystä pätki koko ajan, vaikka mulla on nopea yhteys) eräs toimittaja mainitsi, että jotkut tällaiset kuivilla olevat addiktikot voivat vain kuolla yhtäkkiä (body shuts down). Itse en kyllä usko siihen, että Eddie olisi ratkennut mihinkään, vaikka steroidejahan mies on vetänyt aika selkeästi, tai voin olla väärässäkin. Toivottavasti tätä kuolinsyytä ei yritetä peitellä, sillä olisihan se nyt hyvä esimerkki muille urheilijoille, jos Eddie olisi kuollut aineisiin.

    Muuten, ihan sivumennen kysyn, että onko kukaan tietoinen näistä WWE-painijoista ja siitä käyttävätkö he steroideja. Toki he ravintolisiä sun muita käyttävät, mutta mä en kyllä välttämättä jaksaisi siihen uskoa, että jokainen siellä vetää kiellettyä kamaa. Se on muuten outoa sinänsä, että mä en oikeastaan koskaan ole edes ajatellut näiden painijoiden yhteydessä sitä ovatko he käyttäneet steroideja. Tietenkin kun katsoo tyyppejä kuten Chris Mastersia, Batistaa ja vaikkapa Tripple-H:tä (jonka en sittenkään ehkä usko käyttäneen mitään tosi laitonta), niin tulee mieleen, että kaipa he jotain porkkanamehua vahvempaa ovat vetäneet.
     
  4. steffe79

    steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2002
    Viestejä:
    4 147
    Saadut tykkäykset:
    7
    Kuolinsyy tuohon jo kerrottu, sydän petti. Vaikka olisikin kipulääkkeet ja alkoholin jättänyt jo vuosia sitten, niin mikä estää niiden käytön heikentemästä sydäntä tai muuta elintä. Sitten on vain ajan kysymys enää, että milloin joku paikka pettää. Kaverit kuitenkin tekevät sen 300 matsia vuodessa, ja laittavat kroppansa koetukselle joka päivä.

    Niin meinaatko tosiaan, että 22-vuotias kaveri näyttää tältä eikä ole koskaan mitään ottanut? Fakta nyt on se, että jos teet useamman sata matsia vuodessa, siihen vielä matkastamiset ja kiire päälle (sekä erittäin pienet unimäärät, siihen vielä uppersit ja downersit), sekä salilla käynti, niin lihasmassan kasvattaminen alkaa olla jo aika utopiaa tuolla rasitusmäärällä, ilman että vetää miestä vahvempaa.

    HHH:n tapauksessa on toki mahdollista, että hän ei ole käyttänyt "paljoa" kiellettyjä aineita, sillä mies on alusta alkaen ollut lähes yhtä iso. Mutta kyllä se silti aika todennäköistä on, että hän on aina silloin tällöin syklillä ollut. Lähes kaikki jotka haluavat päästä WWE:n kaltaiseen isoon piiriin käyttävät jotakin. Yleisö haluaa nähdä, kun isot miehet heittelevät toisiaan. Laitetaan sinne joku spagettikäsi, niin se ei kiinnosta kuin enää muutamaa prosenttia yleisöstä. Yksi mies, josta olen aika varma, että ei ole käyttänyt roideja pakosti ollenkaan (toki epäilyksen varjo silti säilyy), on Kurt Angle. Olympiatasolla painiva ja NCAA-mestari joutuu pakostikin koko painiuransa aikana erilaisiin testeihin. Joten pelkkiä roideja hän tuskin on vetänyt. Ja sen puolesta puhuu myös se, että hänen piti vielä wwe-aikanakin hakea olympiajoukkueeseen (joten roidien käyttöä ei olisi enää kunnolla voinut peittää).

    Toki ovat useimmat ovat tietoisia, että WWE:ssa käytetään steroideja, kipulääkkeitä yms., olihan siitä 90-luvun alussa iso oikeudenkäyntikin.
     
  5. NSR

    NSR Guest Guest

    Liittynyt:
    07.04.2002
    Viestejä:
    156
    Saadut tykkäykset:
    0
    “It was heart failure. It was from his past – the drinking and the drug abuse. They found signs of heart disease. She (the examiner) said that the blood vessels were very worn and narrow, and that just showed all the abuse from the scheduling of work and his past. And Eddie just worked out like crazy all the time. It made his heart grow bigger and work harder and the vessels were getting smaller, and that’s what caused the heart failure. He went into a deep sleep."

    http://rajah.com/base/node/4298
     
  6. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Aika tunteellista tavaraa...

    Mites, onks noi painijat yhtä isoa perhettä vai onko niillä oikeastikin kova vääntö kulissien takana? (esim. palkat, suosio)

    Vuoden verran on tullut aktiivisesti katseltua tota painia, ja ei ole oikein vielä täysin avautunut toi niiden systeemi.
     
  7. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Joo, siis niinkuin mainitsinkin niin varmasti aika moni noista lihaskimpuista on ottanut sitä 'miestä vahvempaa'. Mä vaan sanoin, että en usko, että jokainen siellä on niitä laittomia mömmöjä vetänyt. Sanoin myös, että en vain ole tullut ajatelleeksi tätä puolta WWE:ssä, vaikka onhan se aika ilmeinen juttu, kun katsoo noiden tyyppien lihaksia. Ehkä mä sitten vaan olen nauttinut siitä viihteestä enkä ajatellut sitä, että mitähän aineita ne ovat vetäneet, kun ovat tuollaiset kropat saaneet.
     
  8. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Olikos viime perjantain Smackdown sitten viimeinen Eddien kohdalla (puhun nyt Suomen aikataulusta)? Nimittäin siinä ainakin Eddie kohtasi Ken Kennedyn ja voitti käyttämällä tuota niin mahtavaa 'I lie, I cheat, I steal' -taktiikkaa. Jos tämä oli Eddien viimeinen Smackdown, niin varmaan tänä perjantaina nähdään sitten SubTV:llä Smackdownissa jonkinlainen suruseremonia Eddielle, vai kuinka?
     
  9. brainiac

    brainiac Guest Guest

    Liittynyt:
    14.11.2003
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä se Eddien viimeiseksi jäi. Sekä RAWn että Smackdownin seuraavat jaksot ovat post-Eddie -ajalta, joten tribuutteja on odotettavissa kummassakin. Lievä spoileri:
    kumpikin sisältää interbrand-matseja eli molempien rosterit yhdessä ovat kokoontuneet paikalle.
     
  10. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Eilen tuli postin mukana WWE Smackdown vs. Raw 2006 PS2:lle, ja voin kyllä suositella kaikille painin ystäville. Pelistä löytyy lähes kaikki tärkeimmät painijat, ja ne on myös todellakin esikuviensa mukaisia, niin liikkeiltään kuin ulkonäöltään. Grafiikka on loistavaa ja pelituntuma hyvä. Kaikki nappulat on tosin käytössä, joten hieman alkukankeutta esiintyy, mutta harjoitus tekee mestarin. Peli ja ottelumuotoja on tuhoton määrä joten tähän ei ihan heti tule kyllästymään.

    Kyllähän siinä oli tunnelma katossa, kun ekan kerran voitti 6 miehen Hell in the Cell ottelun 15 minuutin huhkimisen jälkeen :)
     
  11. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tämä on hieman OT:ä, mutta ne täällä jotka fanittavat WWE-painia: oletteko ikinä huomanneet kavereiden kanssa pelleilessänne, että tekisi mieli tehdä leikillään joku lopetusliike. Kerrankin kaverin (kumpikin meistä on harrastanut pitkään kamppaililajeja) kanssa toisen kaverin asunnolla vitsaillessamme aloimme leikillämme hieman sparrailemaan, ja yhdessä vaiheessa tämä kaveri tavallaan kumartui eteenpäin. Mulle tuli tietenkin heti mieleen tehdä Pedigree, ja veinkin kaverin kädet jo sinne selän taakse hänen ollessa kumartuneena, mutta koska olimme juuri lähdössä baariin ykköset päällä, en ihan viitsinyt täräyttää liikettä loppuun. RKO on myös liike, joka joskus on tullut mieleen tehdä.

    Uusin villitys mulla on Matt Hardyn Twist of Fate, joka kyllä muistuttaa RKO:ta aika paljon. No, en mä sentään Piledrivereita kavereille ala tekemään. Muuten taitaa kavereilla olla niskat hieman kipeänä aamulla :D
     
  12. steffe79

    steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2002
    Viestejä:
    4 147
    Saadut tykkäykset:
    7
    Niin meinaatko, että jos täräytät kaverin ottikon lattiaan ja omalla painolla päälle, että tuo ei aiheuta niska/pääkipuja :). Ottaen nyt huomioon, että ei sitä humalassa tajunne ottaa lattiaa polvilla vastaan. Vaikka ei siinä, kyllä se luultavasti tekijänkin polviin sattuu jonkin verran, jos parketille dippaa.
     
  13. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Joo, no en mä nyt ihan tosissani ollut. Toki mä nyt tajuan tuon liikkeen vaarat, jos se oikein toteutetaan. Mut voihan sitä aina leikillään... (kuuluisat viimeiset sanat ;) )
     
  14. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Leukamusiikkia voisi kyllä joskus soitella. Olisikohan jopa suosikkini lopetuksista. Mitäs niitä oikeasti satuttavia lobbuja olikaan? Joku wrestleri taisi joskus kertoilla, että esim. Last Ride ja Walls of Jericho tekee oikeasti kipiää.
     
  15. Wick

    Wick Say it in slugs Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.11.2002
    Viestejä:
    2 150
    Saadut tykkäykset:
    1
    Olivat kyllä ihan hyviä nuo Guerreron tribuuttijaksot eilen. Kyllähän tuo Eddien kuolema näytti monille painijoille koville ottavan.
     
  16. steffe79

    steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2002
    Viestejä:
    4 147
    Saadut tykkäykset:
    7
    No, nuo kaikki heittolopetusliikkeiden sattuminen on suoraan verrannollinen siihen, että mikä sen liikkeen pysäyttää. Jos betonille täräyttää, niin varmasti monikin liike sattuu :).

    Mutta noista lukkolopetuksista nämä sharshootterit ja wallsit kyllä sattuu, mutta vaatii aika hyvän sijoittumisen ja paine pitää olla kova. figure-4 sattuu kyllä, mutta sen laittaminen vauhdista (tai siis matsitilanteessa, ihan niin kuin oikeassa) on täysin mahdotonta. Ellei kaveri ole taju kankaalla. Ankle lockhan on ihan perinteinen lukkoliike JJ:ssa ja Catch wrestlingissa (scientific wrestling), joka on helppo laittaa ja siitä ei pääse irti, jos vääntö on kova. Erittäin käytännöllinen ja helppo oppia, sen kun saa lukittua, niin kipu on aika sietämätön. ADCC:ssa näkee varsin usein tuon lopetusliikkeen. Voimalla tuosta ei pääse irti, pitää yrittää ns. roll with it eli pyöriä vääntösuunnun mukaisesti ja koittaa helpottaa painetta. Kyllä siellä Benoit on muutaman kerran armbarinkin laittanut, joka myös MMA:n yleisimpiä lukkoliikkeitä. Yleensä liike tehdään maassa, mutta pystystäkin sen voi laittaa, Rumina Sato mm. tekee todella kauniin flying armbarin. Ja siis nyt puhun MMA:sta, en prowrestlingista.

    [​IMG]
     
  17. R-Danger

    R-Danger Happy Happy Joy Joy Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.10.2002
    Viestejä:
    167
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän noita on kavereiden kanssa joskus muutaman bissen voimalla tullut kokeiltua, sharpshooteria, walls of jerichoa ja figure four leg lockia... Ja kun ne oikein tekee, niin kyllä siinä kaveri (ja itsekin silloin kun "uhrina") alkaa taputtamaan maata... :hitme:
    Heittoja ei ole tullut kokeiltuakaan kun kaverit kuitenkin painaa yli neuvolassa punnittavien, ja ruumiitahan siitä vaan tulis... :D

    Kyllähän nuo eiliset jaksot olivat koskettavia, jättimäiset miehet itkevät hyvän ystävänsä menetystä, mikä on tietysti täysin ymmärrettävää... Meinas jopa itselläkin tulla tippa linssiin...

    "Now The Heaven Got Some Latino Heat"
     
  18. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Raw:ssa olikin tänään klassikko otteluiden ilta...

    Carlito Vs Victoria :D
    Kurt Angle Vs Daivari :D :D
     
  19. petma

    petma Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.04.2002
    Viestejä:
    1 710
    Saadut tykkäykset:
    1
    Perjantaillisessa jaksoissa. Edge ja Lita seksi show (Raw) sekä Batista luovuttaa mestaruusvyönsä (smackdown). Uusinnat jaksoista tiistaina ja torstaina.
     
  20. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No itse asiassa eihän sitä sänkypuuhailua edes näytetty. Eiks se mennyt niin, että ensin Edge siinä hehkuttaa älykkyydestään sängyn vieressä Litan seurassa, ja sit seuraavaksi Natu tuleekin aukomaan päätänsä ja vasta sen pään aukomisen jälkeen näytetään kuinka Edge pomppaa puolipukeisena ylös sängystä kun Lita on vielä peittojen alla. Toki Cenan ansiosta näimme Litan alusasu-setin, mutta siis mitään sänkypainia Edgen ja Litan välillä eikä edes heidän riisuutumistaan näytetä. En tiedä olisko se ollut sitten näkemisen arvoista, mutta siis eipä mistään seksi show:sta kai voida puhua (näsäviisaille sitten tarkennus, että tiedän hyvin, että Edge ja Lita siellä sängyn alla mitään kovin tuhmaa tehneetkään). Edelleenkin WWE on viihdettä...

    EDIT: Voicelta tuli musavideo ja ihmettelin, että mitenkäs tuo tunteikas biisi kuulostaa niin tutulta. Sitten äkkisin, että sehän oli se biisi jota Eddie Guerreron muistovideon päällä soitettiin. Nyt aina kun kuulee sen biisin, niin alkaa mielessä näkymään Guerrero highlight reel. :weep: