Hullut Päivät - pelkät tarjoukset

Keskustelu osiossa 'Tarjoushylly' , aloittajana jatsa, 08.10.2002.

  1. Hentsu

    Hentsu Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    05.07.2005
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    Markettien "hysteria" päivät on tarkoitettu imuroimaan kaikki tarjousten perässä juoksentelevat ihmiset kaduilta kauppaan. Tarjoukset ovatkin monesti hyvin näennäisiä, tai pahimmassa tapauksessa mitään tarjousta ei edes ole. Kuitenkin, kun näitä aleja verrataan eri ketjujen välillä, tarjoaa Stockka mielestäni parhaan kattauksen esim. DVD-levyjen puolella. Kyllähän esim. tuo Aviator on ihan asiallinen tarjous suhteellisen uudesta elokuvasta! Vai saako tuonkin Anttilasta halvemmalla?!

    No niin. Mökötetään kaikki yhdessä.
     
  2. Polonius

    Polonius Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2004
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    No, Hullut päivät eivät ole ale, joten sinänsä huono vertailu. Stockmannin osalta alen nimi taitaa olla OFF ja muistaakseni siellä ei ollut heinäkuun lopussa kovin kummallisia dvd-tarjouksia.

    Tarjouksista ainakin Buffalon ulkoinen 160 GB:n kovalevy oli melko edullinen, 99 euroa.
     
  3. Hentsu

    Hentsu Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    05.07.2005
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saivartelu on ihanaa! Tarkoitin "tarjouspäiviä", "kampanjaa" tms.
     
  4. trgo

    trgo Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.04.2005
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    5
    Vain Muutaman Dollarin Tähden SE 8,90€.

    Tuo hyppäsi silmille. Muuten kyllä tosiaan aika tylsiä tarjouksia, ainakin katalogin perusteella.
     
  5. Eastwood1

    Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.12.2003
    Viestejä:
    1 875
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jep. Samoin Hotelli Ruanda, samaan hintaan.
     
  6. Terris

    Terris Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2004
    Viestejä:
    1 986
    Saadut tykkäykset:
    4
    Voisi kyllä Ruandan ja Dollarin kävästä pois hakemasta. Ainakaan Ruandasta tuo ei paha hinta kun on melko uusi. Ihan tyylikkäitä paitojakin tuosta lehdestä löytyi.
     
  7. phixel+

    phixel+ Guest Guest

    Liittynyt:
    05.01.2005
    Viestejä:
    414
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos kenelläkään tietoa tuosta Samsungin tallentavasta dvd-soittimesta? Malli on dvd-r119 ja hinta 179. Lähinnä kinnostaisi laitteen kuvanlaatu ja liitännät. :confused:
     
  8. Kaitzu

    Kaitzu Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 498
    Saadut tykkäykset:
    41
  9. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    kattelin tuota tarjousläpyskää ja en kyllä mitään erityisen halpaa löytänyt. stockalla lipsuu ote
     
  10. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Katsot vääriä tuotteita :)

    Mut joo, pitää myöntää että onhan tuolla tavaraa, joka voi onnistua saamaan muualta samaan hintaan. Mutta toisaalta hullut päivät on vähän eri asia kun "halvan tavaran poistomyynti". Tuolta voi saada oikeesti törkeen halvalla esim bossin puvun, villakangastakin, we:n hupparin, alusvaatteita, astioita, keittiötarvikkeita jne.

    Hullujen päivien idea on lähinnä myydä normaalia tavaraa normaalia alemmalla hinnalla. Jos kaikkia artikkeleita ei myydä, niitä voidaan palauttaa tehtaalle tai sitten niiden myyntiä jatketaan normaalilla hinnalla. Tuotteesta riippuen ero voi olla muutamasta prosentista selvästi yli 50% asti.

    Ns poistotavaraa siellä on kuitenkin aika vähän.
     
  11. kotsu

    kotsu Guest Guest

    Liittynyt:
    16.01.2005
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllähän tuolta joutuu Aviatorin hakemaan. Motorolan V3 razor puhelintarjous pisti myös silmään. Reilusti alle 300 euroon lähtee. kenelläkään kokemuksia ko. kännystä, siis ulkonäön lisäksi.
     
  12. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    ei, hullujen päivien idea on myydä paljon tavaraa ja tehdä katetta. ei se ole hyväntekeväisyyttä.

    eikös suurin osa noista tarjouksessa olevista tuotteista ole nimenomaan erikoiseriä, jotka on tilattu hulluja päiviä varten. koska kaupan kate ei ole 50 % on eriä saatu halvemmalla / on jossain tingitty. joko toimittajan hinnasta, laadusta tai erän kuranttiudesta. tai sitten kamat eivät ole erityisden halpoja, kunhan nyt on vaan lyöty keltainen lappu normaalin tarjoushintaiseen tavaraan.
     
  13. code.666.

    code.666. Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2003
    Viestejä:
    1 226
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kyllähän se on pakko käydä, fiskarsin functional form veitsi setti 16,90e (kokinveitsi ja juuresveitsi, ovat muuten edullisia ja laadukkaita tapauksia) ja italialainen jäätelö 2,99e/l. Ok, toki Hain tarinankin samalla nappaan kyytiin.
     
  14. Gigu

    Gigu Guest Guest

    Liittynyt:
    16.04.2002
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    0
    Löytyykö tota läpyskää jostain netistä? Porukoilla sitä hieman pläräsin, mutta eihän siitä enää mitään muista.
     
  15. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Ideana on tehdä mahdollisimman paljon katetta kokonaisuudessaan, siinä oot ihan oikeassa. Ja tosiaan kaupan kate on harvoin 50% joten tuotteita saadaan ostettua hulluille päivillä paljon normaalia halvemmalla. Sen sijaan en missään nimessä allekirjoita että laadusta olisi tingitty tai suurimassa osassa tapauksia edes kuranttiudesta.

    Monelle maahantuojalle on "lottovoitto" saada tuote myyntiin hulluille päiväille. Vaikka tavaraa antaisi halvemmalla, voi määrät nousta uskomattoman paljon ja siten tuloja on paljon enemmän. Lisäksi monet valmistajat miettivät muuta markkina-arvoa ja mahdollisten uusien asiakkaiden saavuttamista. Esim kun bossin pukua myydään dressmanin hinnalla, mutta laatu on oikeesti ihan muuta, on todennäköistä, että jatkossa henkilö ostaa bossia eikä dressmania. Siten maahantuojan kannattaa antaa tuotetta halvemmalla tuon yhden erän verran.

    Stocka tekee myös yhteistyötä monien suurien eurooppalaisten tavaratalojen kanssa joilla on vastaavia "hulluja päiviä". Tavaratalot ostavat yhdessä järkyttävän suuren erän tavaraa ja kierrättävät niitä sitten maasta toiseen. Tällä tavalla ostohinta saadaan painettua ennätyksellisen alas.

    Lisäksi stockalla on omia diilejä suomalaisten tuotteiden kanssa. Esim iittala/arabia on sellaisia, joiden ovh:t on stockalla usein muita liikkeitä vähemmän. Kun sitten hulluille päiville tavaraa ostatetaan uskomattomia määriä, saadaan tuote ostettua todella halvalla. Esim aterimia saa usein joku 70e/setti kun normaalihinta tiiistaina tai seuraavan viikon maanantaina on 120e->. Itse olen bongannut tuolta myös kokonaisia astiastoja ja muita keittiövälineitä 40-50% alennuksella. Ja kaikki tavaraa jota myydään edelleen ihan toisella hinnalla....

    Tottakai noilla päivillä on myös tuotteita, joiden hinnoissa on marginaalinen prosenttialennus ja päällä keltainen lappu .... kulutushysteria on kuitenkin aika kovaa :)

    Mutta oikeesti väittäisin, että hullut päivät on ainoa "alennusmyynti" josta on mahdollista bongata tuotteita, joita ei muuten myydä koskaan alennuksella. Ja fiksu tietysti ostaa näitä tuotteita. Eriasia sitten on, jos ei ole näistä tuotteista kiinnostunut. Joku kun ei oikeesti välitä siitä millaiset on aterimet, onko kaikki lasit/lautaset/kattilat samanlaisia vai ei.
     
  16. Gambit

    Gambit Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2000
    Viestejä:
    1 019
    Saadut tykkäykset:
    6
    Hullut päivät myyvät rutkasti mukahalpaa. Kuten todettu, stockka ei ole hyväntekeväisyyslaitos. Joidenkin tuotteiden osalta hinnat ovat pelkkää kusetusta ja todellinen säästö on luokkaa 1-5 %:a ja on laskettu maksimihinnasta. 2000 syksyllä kävin hakemassa "edullisen" marttiinin veitsisarja, joka oli laputettu kusenkeltaiseksi ja oli niin hellvetin halpa. Pakkohan se oli ottaa. Seuraavana päivänä paikallinen prisma myi samaa normaali hinnalla, joka oli halvempi.

    Wolkkarin HP supertarjukset ovat huonommat kuin automyyjän antama pärstäkerroinhinta.
     
  17. Väre

    Väre Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2001
    Viestejä:
    284
    Saadut tykkäykset:
    0
    "Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa" pitää paikkaansa Stockmannin hulluilla päivillä :). Kyllähän tuolla joitakin tuotteita on ollut menneinä vuosina ihan asialliseen hintaan, mutta ei ne koskaan ole olleet ihan sitä uusinta mallia, eikä hintakaan välttämättä ole mitenkään erityisen halpa. Halvempi kuitenkin kuin jossain muualla. Siksi kannattaakin olla tiedossa mitä tuonne on menossa ostamaan, eikä osta summamutikassa vaan kun sattuu se keltainen hintalappu olemaan tuotteessa.
     
  18. msalmi3

    msalmi3 Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    30.01.2004
    Viestejä:
    295
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on vakiohankintana 3kg laatikko salmiakkia irtokarkkiosastolta. Sillä pärjää seuraaviin hulluihin päiviin saakka.

    Henkisesti suurin kusetus, johon olen langennut, oli "sloggy for men" alushousut 3paria kympillä (tjsp). Myöhemmin kotona selvisi etteivät ne ole samat kuin mitä myydään yksittäin kolme kertaa kalliimmalla. Kaupassa tarjous tuntui liian hyvältä ollakseen totta, ja se oli.
     
  19. javir

    javir Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2004
    Viestejä:
    1 009
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ero on kyllä niin merkityksetön ettei mitään rajaa. Itse kun olen ostanut niin nuo on saanut aina halvemmalla prismasta. Ei siinäkään ero ole kovin suuri ollut. Tai sitten ostaa II-laatua joka ei ulkonäöllisesti eroa juuri mitenkään tuosta I-laadusta. Katsoo vain ettei ota niitä ihan surkeimpia vaan niitä joissa virheet ovat ihan mitättömiä.

    Valitettavasti ne artikkelit joista itse on kiinnostunut (dvd, hifi, pelit, pc-roina, pc/hifi ym. lehdet jne.), eivät ole alennuksessa. Kattiloita sun muita löytyy jo niin paljon ettei niitä tarvi ostaa. Tietty jos tekisi syksyllä hintakartoitusta esim. noitten suhteen (ja olisi moisille tarve) niin saattaisi löytää jotain ostamisen arvoista. Toisaalta jos kerää jotain tiettyä sarjaa niin sitä saa sitten halvemmalla suoraan tehtaan myymälästä tai ulkomailta jos ei ole näitä "tiedän vain merkit iittala ja arabia" -ihmisiä.

    Akateemisessakin hullut hinnat loistavat poissaolollaan kaikkialla missä on kirjoja jotka kiinnostavat itseään. Poislukien kasa vanhoja it-kirjoja joita ei kukaan halua hyllyynsä pölyttymään.

    Saa nähdä jos tuolla kävisi katselemassa joululahjoja ja hakemassa ryöstöhintaisia neekerinsuukkoja :D
     
  20. JTX

    JTX Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.09.2001
    Viestejä:
    5 796
    Saadut tykkäykset:
    14
    Faktahan on se että hulluilla päivillä "korkeampaa laatua" normaalisti myyvä Stockmann myy samaa paskaa kuin muutkin samoilla hinnoilla. Mitään hullua noista hinnoista harvoin löytää. Paremminkin IMO stokkalla on hullut päivät 360 päivää vuodessa, eli hinnat on hullun korkeat :)