Viimeksi katsomasi elokuvat

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana AnssiM, 20.03.2005.

  1. Mr Cohen

    Mr Cohen Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2004
    Viestejä:
    116
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kulman videovuokraamon viisleffaa-viispäivää-viiseuroo -tarjousta hyödyntäen tuli vuokrattua:

    - Rollerball (se re-make), ei nyt ihan toivoton kokemus vaikka en loppuun asti jaksanutkaan. Tai oli se oikeastaan aika kalkkuna. Turhan totinen.

    - Day after tomorrow: No jaa...muutama epäloogisuus häiritsi. Huomaa mm. ettei jenkit juuri avotulen käytöstä mitään ymmärrä: Kirjoja poltetaan avotakassa vaikka kuivaa puutavaraa on ympärillä vaikka kuinka. Ehkä tuolla piti jotenkin symboloida sivistyksen tuhoa tms. Yhdentekevä leffa josta tuskin muistaa vuoden päästä mitään.

    - Medusan verkko: Kelpo trilleri, kiva Eurooppalainen fiilis. Se lähetystön seinällä kiipeily isolta screeniltä katsottuna oli oikein jännä. Vois katsoa uudelleen/ostaa itselle.

    - Ihania päiviä: Hämmentävä kokemus. Välillä miltei unohti katsovansa animea. Hienosti toteutettu maailma joka toi mieleen Heavy Metal -sarjikset joita joskus aikanaan tuli diggailtua. Tämmöisiä pitääkin vuokrata lisää. Tykkäsin.

    - Transporter: Juoni kuin 70-luvun (euro) toimintasarjiksesta. Homma kuitenkin toimii sillä tempolla ettei epäloogisiin juonenkäänteisiin tule hermostuttua. Poikamaisella tavalla mukaansatempaava leffa jota katsoessa taantuu mukavasti teini-ikäiseksi. Euro-fiiliksistä plussaa. Hyvää aivot-narikkaan-eskapismia.
     
  2. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Ei näin!
    Kerro jotain elokuvista, pelkkä lista on kovin tylsää ja turhaa.
     
  3. JR1911

    JR1911 Ponies everywhere! Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    5
    Top Gun tuli tänään ostettua ja katsottua. Monta kertaa olen tämän jo nähnyt, mutta edellisestä katsomiskerrasta on jo pitkä aika joten kovin tarkkaa muistikuvaa ei enää ollut. Kyllähän tämä vielä toimii, varsinkin ääniraita (DTS) oli mukavan jyhkeä.
    3/5
     
  4. trgo

    trgo Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.04.2005
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    5
    Der Untergang

    Saksalaisten taidonnäyte, hienoa katseltavaa. Näyttely on kautta linjan loistavaa. Erityisesti Bruno Ganz vetää kyllä varsin hienon roolin. Ei oikein keksi mitä sanoa: veti melko hiljaiseksi. Tätä täytyy vielä sulatella. 4½/5
     
  5. VilleS85

    VilleS85 Guest Guest

    Liittynyt:
    29.12.2004
    Viestejä:
    65
    Saadut tykkäykset:
    0
    The Piano Teacher

    Hyvä leffa, vaikka ei ihan kaikille varmaan sovi. Jotkut kohat ---> :sick: . Hienot näyttelijät.

    4/5
     
  6. Shaft

    Shaft Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    222
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jalia ja suklaatehdasta monet kehuvat paljon ja ymmärrän hyvinkin heidän mielipiteensä, mutta pakko itse mainita etten erityisemmin pitänyt kyseisestä elokuvasta...Tottakai Johnny oli taas omaaluokkaansa mutta muuten elokuva ei oikein miellyttänyt. :confused:
     
  7. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 456
    Saadut tykkäykset:
    776
    RING 2 (Hideo Nakata, 2005)

    Tyylikäs on tämä osa joskin pelottavimpiakin elokuvia on tullut nähtyä.

    4/5


    MARIA FULL OF GRACE (Joshua Marston, 2004)

    Järjen kanssa tehty leffa, moitteeton toteutus kaikin puolin.

    4/5
     
  8. Eastwood1

    Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.12.2003
    Viestejä:
    1 875
    Saadut tykkäykset:
    1
    Transporter

    Alku oli lupaava, mutta siihen jäi. Musiikit melko kehnot, lopun "taistelu" oli aika naurettava ja alun lisäksi mitään hyvää tästä ei voi sanoa.

    2/5

    Predator - Saalistaja

    On se Arska kone. Leffa oli varsin toimiva ja yllättävän hyvä "haitek", kun ottaa huomioon leffan tuotantovuoden. Aika ajoin jopa jännittävä, musiikeista ei mitään pahaa sanottavaa. Juoni nyt on mitä on, mutta sitä ei Arnoldin leffoissa tarvita. Tätä on kyllä vähän paha lähteä pisteyttämään, mutta sanotaan näin, että hyvä oli. Ei yli neljää (4) pienimuotoisen keveyden (juoni lähinnä) takia, mutta ei paljoa allekkaan.
     
  9. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 511
    Saadut tykkäykset:
    8
    Kill Bill vol. 1

    Leffa rokkaa yhtä kovaa kuin teatterissakin. Hyvää äksöniä monilla eri vivahteilla. Silpomista, musikaalista fiilistelyä ja itämaista kulttuuria länsimaiseen pakettiin käärittynä. Toimii. 4,5/5


    Kill Bill vol. 2

    Samat fiilikset edelleen kuin ensinäkemällä - ei pääse sitten millään 1.-osan tasolle. Ihan ok pätkä silti ja tietenkin aika "complimentary" vol. 1:lle. 3,5/5


    The Good, The Bad and The Ugly - SE

    Väsyneenä katsoin, silmäluomet lerpahteli. :eek: Erinomainen länkkäri, spagujen parhaimmistoa, mutta liki kolmen tunnin venytys on kuitenkin ehkä hivenen liikaa. Junnuna näin 1. kerran tv:stä ja parempaa en silloin tiennytkään. Pisteet nostalgiasta ja onhan se Clintti aika lehmipoika. 4/5


    Lock, Stock and Two Smoking Barrels

    Erinomainen rikoskomedia. Naseva juoni, toimivaa brittihuumoria ja monia hyviä näyttelijöitä. Vinnie Jones is The Man... 4/5
     
  10. Terris

    Terris Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2004
    Viestejä:
    1 986
    Saadut tykkäykset:
    4
    Der Untergang eli suomeksi Perikato tuli katsottua tuossa eilen. Pakko sanoa, että kuuluu kyllä vuoden parhaisiin elokuviin. Tai IMDB:n mukaan ilmestyi jo 2004, mutta Suomeen taisi vasta tänä vuonna rantautua? No mutta ei olisi kyllä uskonut, että aivan noin hyvä olisi ollut. Odotukset olivat kyllä korkealla, mutta oli vielä odotuksiakin parempi.

    Bruno Ganz Hitlerinä vetää kyllä aivan huippu roolin. Hänelle voisi suoda enemmän mainetta myös maailmalla. Tai itse en ainakaan ollut hänestä kuullut. Muutenkin näyttely koko elokuvan ajan todella laadukasta. Aika vierähti todella nopeasti. Kaiken kaikkiaan toteutus oli todella huippuluokkaa ja 13.5 miljoonan budjetti vielä yllätti, että olipas pieni. Ottakaapas Hollywood-pojat mallia miten leffa tehdään :thumbsup:

    4.75/5. Itselläni menee top-5:seen.
     
  11. Zardoz

    Zardoz Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2004
    Viestejä:
    827
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yksi lensi yli käenpesän. Edelliskerrasta oli jo varmaan 10 v. kun tämä tullut nähtyä. Nicholson on aivan lyömätön roolissaan! Suomijulkaisussa erittäin hyvä kuva mutta leffan äänimaailma ei ole kummoinen (johtunee tapahtumapaikasta). Erinomaista viihdettä. 4/5.
     
  12. niiles

    niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    3 969
    Saadut tykkäykset:
    1
    Loppuviikosta katselin muutaman todella laadukkaan 50-luvun elokuvan:

    Roman Holiday(1953) :) :) :) :) :)
    William Wylerin romanttinen komedia, jossa Audrey Hepburn ja Gregory Peck seikkailevat Rooman kaduilla. Hauskaa ja mielenkiintoista katsottavaa, ei ihme että jokainen ihastuu Hepburniin tämän katsottuaan. Hienosti todeutettu ja hieno kuvanlaatu. Extroissa ei mitään ihmeellistä.

    Sunset Boulevard(1950) :) :) :) :) ½
    Billy Winderin satiirinen elokuva ikäntyneestä näyttelijästä. Kyllähän tämäkin on mestariteos vaikka kovista ennakko-odotuksista huolimatta ei yllättänyt niin kovasti kun odotin. Viihdyttävää katseltavaa. Toimii hyvin hyvän leffan katsomiseen.

    Jazz On a Summer's Day (1960) :) :) :) :)
    Vaikka en jazzista varsinaisesti pidäkään, sai tämä musiikkielokuva minut pitämään, ainakin pikkasen. Kaikki nähtävät kuvat ovat todella hienoja, kuin maalauksesta, eipä siis ihme että elokuvan ohjaaja on valokuvaajana paremmin tunnettu. Pienet hetket ja yleisön reaktiot ovat tämän musiikkielokuvien ja -dokumenttien esikuvan parasta antia - kuvittele Louis Armstong hämyisessä valossa soittamassa isoine poskineen trumpettia tai ihmiset nauttimassa auringosta ja musiikista. Vau, suosittelen katsomaan. Elokuva tuo mukavasti mieleen kesän ja kaikki siihen kuuluvat ihanuudet sekä musiikin voiman varsinkin tunteiden ilmaisijana.
     
  13. Wick

    Wick Say it in slugs Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.11.2002
    Viestejä:
    2 150
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kehuttu ja suitsutettu Oldboy tuli katsottua, kehunsa tämä on kieltämättä ansainnutkin. Min-sik Choi teki aivan loistavan roolisuorituksen Dae-su Oh'ina. Myös musiikit olivat todella hyvät ja sopivat elokuvaan kuin nyrkki silmään. Paras näkemäni mysteeritrilleri pitkään aikaan.
    Pahaa-aavistamattoman Dae-su'n ponnistelu kohti vääjäämätöntä, kauheaa totuutta naulitsi todellakin meikäläisen tuoliin koko leffan keston ajaksi. Kun hän (ja katsoja) lopussa tajuaa, mitä hän on tehnyt.. on sanaton olo.
    Sen verran uuvuttava katselukokemus, ettei tule ihan vähään aikaan uudelleenkatsottua varmasti. Mutta ehdottomasti 5/5 tälle.
     
  14. Bulli

    Bulli Guest Guest

    Liittynyt:
    04.01.2003
    Viestejä:
    2 083
    Saadut tykkäykset:
    1
    Big Fish. Mielestäni Burtonin paras. Hieno ja koskettava tarina jossa roolivalinnat ovat osuneet napakymppiin. Taattua Burtonia alusta loppuun ja kaiken kruunaa Elfmanin musiikit. 5/5.
     
  15. NPR

    NPR Guest Guest

    Liittynyt:
    08.05.2005
    Viestejä:
    123
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeah, tänään katsoin vihdoin tuon Monsterit OY:n ;)
     
  16. DTSMan

    DTSMan Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    12.06.2003
    Viestejä:
    2 266
    Saadut tykkäykset:
    3
    Joo ja kiviäkin kiinnostaa jos et kerro leffasta vähän enemmän :) Selaa tämän threadin viestejä niin huomaat että kaikissa on vähän kerrottu mielipiteitä leffasta :thumbsup:
     
  17. chfil

    chfil Guest Guest

    Liittynyt:
    25.07.2005
    Viestejä:
    178
    Saadut tykkäykset:
    0
    Dogfight tuli hankittua My Own Private Idahon innoittamana. Täydelliset roolisuoritukset River Phoenixilta ja Lili Taylorilta. Leffassa ei oikeastaan hirveästi tapahdu mutta kahden mielenkiintoisen henkilön tarina soljuu eteenpäin niin että homma vie mukanaan. Tapahtumat sijoittuvat 60-luvun alkuun, musiikit sen mukaan ja ne ovat maukas lisä. Ei tästä oikein osaa mitään järkevää sanoa, melkein täydellinen leffa. :) :) :) :) ½
     
  18. niiles

    niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    3 969
    Saadut tykkäykset:
    1
    Swingers (1996) :) :) :) ½
    Positiivinen yllätys! Hyvä sunnuntaiaamun elokuvana - hauska ja ei vaadi liikaa aivokapasiteettiä. Läpi elokuvan hyviä äijä vitsejä ja naisten vokotusta. Nuorten miesten elämää Los Angelesin yössä. Pidin ja voisin joskus katsoa uudestaan.

    Cast Away (2000) :) :) :) :)
    Forrest Gumpin tavoin Hanks-Zemeckis pari toimi jälleen hyvin. Suurin osa ajasta huvittavaa puuhastelua, mutta lopun sentimentaalisuus sai hieman vakavaksi. Osoitus Hanksin mahdollisuudesta muuntua monenlaiseen rooliin.
     
  19. steffe79

    steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.05.2002
    Viestejä:
    4 147
    Saadut tykkäykset:
    7
    Tarkoitatko Hanksin super-ilmeikästä muutautumista:

    tästä [​IMG] tähän [​IMG] tai ehkä tähän [​IMG] tai jopa tähän [​IMG]
     
  20. j0sku

    j0sku Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.11.2003
    Viestejä:
    1 280
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hahaa, mistä se steffe79 näitä löytää. :D
    Kohtahan Hanks on kuin Seagal.

    Nojoo, sanotaan vielä ettei mene ihan offtopiciksi. Eli eilen tuli katsottua telkusta The Crow ja hyvähän se oli. Mukavan pimeä tunnelma ja herkkä juoni! :cool: