Viimeksi katsomasi elokuvat

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana AnssiM, 20.03.2005.

  1. Mounix

    Mounix Guest Guest

    Liittynyt:
    18.04.2002
    Viestejä:
    668
    Saadut tykkäykset:
    1
    Spider

    Kiehtova ja tunnelmallinen leffa oli. Aika synkissä fiiliksissä edettiin ja rauhalliseen tahtiin, mutta mielenkiinto säilyi silti koko leffan. Fiennes oli loistava pääroolissa ja muutenkin oli hyvää näyttelyä. Kokonaisuutena oli visuaalisesti hieno, synkkä ja hieman ahdistavakin ihmismielen kuvaus. Ei varmaan tule ihan heti uudestaan katsottua.

    4-/5
     
  2. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Notorious ****
    Ensimmäinen Hitchcock on sitten saatu kokoelmiin ja katsottuakin se tuli ilman mukinoita. Tyylikästä ohjausta ja hyvä tunnelmakin oli saatu aikaan. Pääosaparin Cary Grantin ja Ingrid Bergmanin välillä oli sellainen kemia, että oikein harmitti etten ole Grantin housuissa. Oli se Ingrid aika viehkeä naikkonen. Juoni oli sen verta tuttu jo vähän uudemmistakin leffoista ettei se nyt mitään hurraa huutoja saanut aikaan. Mutta toteutus se on se mikä ratkaisee ja tässä oli kaikki palikat kohdallaan.

    Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom (Viisi vuodenaikaa) *****
    Katsokaa itse niin tiedätte :naminami:
     
  3. tkorho

    tkorho Guest Guest

    Liittynyt:
    05.11.2004
    Viestejä:
    1 076
    Saadut tykkäykset:
    1
    Riddickin Aikakirjat.

    Parempi kuin osasin odottaa. Huomattavasti esim Stargåtea älyllisempi, tosin se ei ole vielä paljon. Kokonaisuutena jää keskikastin alapuolelle, mutta ei se ihan niin pelle ollut kuin Pimeän Uhkan perusteella olisin voinut odottaa. Futuro-gootti-tyylittely oli kaunista. Voisin vaikka kuvitella joskus omaavani.

    **½ /5
     
  4. niiles

    niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    3 969
    Saadut tykkäykset:
    1
    Huh! Ei voi muuta sanoa tuosta elokuvasta. Itselläni oli mahdollisuus nähdä se valkokankaalta niin kylläpä teki vaikutuksen. Hitaasti etenevä mietiskelevä juoni ja ne vertaukset. Saivat kyllä monessa kohdassa ajattelemaan, että mikä tässä elämässä on tärkeätä. Myös maisemat olivat niin postikorttiin sopivaa, että oli mieletön kokemus nähdä tämä elokuva.
    Itse antaisin myös :) :) :) :) :)
     
  5. taikajanne

    taikajanne Voe tokkiinsa! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    24.08.2003
    Viestejä:
    253
    Saadut tykkäykset:
    0
    Final Fantasy VII: Advent Children

    Mjoo, ihan mukavaa menoa, musiikki oli IMO suurimmaksi osaksi aika kuraa.
     
  6. Hejst

    Hejst Guest Guest

    Liittynyt:
    18.07.2005
    Viestejä:
    229
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noin vuoden pähkäilyn jälkeen sain sitten katsottua tuon nurkissa pyörineen Shaun of the Deadin. Yllättävän "hyvä" elokuva. Ei siis varsinaisesti millään osa-alueella oikeasti hyvä elokuva, mutta viihdyttävä kokonaisuus ja sai muutaman kerran nauraakin ihan ääneen. Sopivaa arki-illan viihdettä.

    Edit: Annetaan nyt sitten vielä tähtiäkin.. sellaiset 3/5 varmaan ihan ok. Ehkä hieman vähemmän, ei kuitenkaan enempää. Tarkempaan arvioon pitäisi katsoa toistamiseen, mitä ei ihan heti tule tapahtumaan.
     
  7. Jürgen

    Jürgen Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.01.2003
    Viestejä:
    3 407
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jaa-a, onkohan sitä vierailtu esim. Datamoonilla tai Existillä? ;)
     
  8. taikajanne

    taikajanne Voe tokkiinsa! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    24.08.2003
    Viestejä:
    253
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikun Piraattilahdella :D
     
  9. shack

    shack Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.05.2002
    Viestejä:
    2 880
    Saadut tykkäykset:
    2
    Constantine
    Kerran katsottavaa action jytkettä. Visuaalisesti näyttävä ja kohtuullinen audiomaailma. ***/*****

    LOTR: Fotr EE
    Tuli katsottua ensimmäistä kertaa tuo pidempi versio ja vaikka elokuva on muuten yksi omia top leffoja niin tuo EE alkoi tuntua jo liian EE:ä. EE:lle ****/*****
     
  10. Flotter

    Flotter Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2001
    Viestejä:
    301
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mä kattelin muutaman täällä olevan threadin innoittamana Torquen (Hanaa!). Aika lailla oli samankaltainen kuin Fast and Furious jatko-osineen. Tosin juoni oli aika tavalla köykäisempi ja näyttelijät kökömpiä. Joka tapauksessa ei kuitenkaan ollut ollenkaan niin huono kuin joskus sanotaan. Tosin loppu CGI-räpellys ei oikein istunut leffaan.
     
  11. trgo

    trgo Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.04.2005
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    5
    Fear and Loathing in Las Vegas

    Melkoista tykitystä läpi leffan. Depp ja Del Toro vetävät kyllä sellaiset näyttelijäsuoritukset, että pois alta. Terry Gilliamin leffat iskevät ja erityisesti tämä mukavan erilaisena pätkänä. Sen verran tuli naurettua, että vatsan ja naaman lihakset joutuivat koville :D 4/5
     
  12. Wick

    Wick Say it in slugs Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.11.2002
    Viestejä:
    2 150
    Saadut tykkäykset:
    1
    Paljon kehuttu Sin City tuli viimeinkin nähtyä. Leffa oli hauska ja viihdyttävä, ultraväkivaltakin oli mukavaa ja olihan tuo sikseen aika uraa uurtavasti toteutettu - kunnioitettavaa oli se, miten kyseessä todellakin oli sarjakuva tuotuna eläväksi kuvaksi ilman mitään vapauden ottoja. Mutta toisaalta välillä elokuva tuntui vähän tyhjää kolisevalta ja paikallaan junnaavalta, ja ehkä oli hitusen ylipitkä mielestäni. Nautin kuitenkin elokuvasta, mutten menisi sitä aivan maasta taivaisiin ylistämään. Ennennäkemätöntä silmäkarkkia se kuitenkin tarjosi. 3/5 näillä tunnoilla.
     
  13. JR1911

    JR1911 Ponies everywhere! Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    5
    Der Untergang
    Mitäs tästä sen kummempaa sanoisi, mestariteos joka todellakin oli hintansa väärti. Todella harvoin ostan jonkin leffan heti ilmestymisen jälkeen täyteen hintaan mutta tämän leffan kohdalla en epäröinyt hetkeäkään. Bruno Ganzin suoritusta Hitlerinä ei ole turhaan kehuttu.
    4½/5
     
  14. Limapallo

    Limapallo Guest Guest

    Liittynyt:
    04.08.2005
    Viestejä:
    146
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hämmentävän nerokas elokuva. 5/5
     
  15. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    King Arthur ****
    Taas tuli todistettua, että muiden mielipiteillä ei ole mitään väliä mitä tulee elokuvien hyvyyteen. King Arthurista ei ole kukaan pitänyt. Ei kriitikot eikä tavallinen kansakaan. Syytä en ymmärrä, koska kyseessä on kuitenkin laatu viihdettä koko rahan edestä. Elokuva näyttää ja kuulostaa hyvältä. Siinä on toimiva juoni ja karismaattiset näyttelijät. Toimintakohtaukset on tehty taidolla ja tunteella. Ja sitten on tietenkin vielä Kiera Knightley joka on yksi kauneimmista naisista ketä on maapallolla talsinut. Mitä ihmettä te oikein odotatte elokuvilta jollei tämäkään kelpaa. Eihän tämä nyt mikään Gladiaattori ole, mutta erittäin hyvä elokuva kuitenkin. Tämä oli sitten se extended versio.

    City of Angels **
    Tämä leffa on odottanut katseluaan siitä lähtien kun ostin ensimmäisen DVD-soittimen vuonna 2000. Se nimittäin tuli soittimen mukana. Eilen se tuli sitten katseltua ja en tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Siis kohtaus jossa Meg Ryan
    ajaa pyörällään päin tukkirekkaa ja kuolee
    on kyllä jotain uskomatonta sontaa. Muuten elokuva oli kyllä ihan katsottava.
     
  16. TheJambo

    TheJambo Käyttäjä

    Liittynyt:
    08.06.2004
    Viestejä:
    2 272
    Saadut tykkäykset:
    2
    Uwe Bollin House of the Dead tuli katsottua. En nyt oikein tiedä mitä tästä pitäisi sanoa. Näyttelijät olivat kerrassaan surkeita, eikä se juoni (?) ollut myöskään mitenkään erikoinen. Elokuvassa oli yritetty matkia mm. Lord of the Rings -ja Matrix -elokuvia, huonolla menestyksellä. Erikoistehosteet olivat sentään ihan kohtuullisia ja jotkut onelinerit nostivat kyllä kliseisyydessään hymyn naamalle. Lisäksi kummastelin pitkin elokuvaa näkyviä House of the Dead -pelistä otettuja kuvakaappauksia :confused: Elokuva oli täynnä aukkoja, mutta ei se mitään, komediana se meni hyvin.

    Kauhuna (joksi se on ilmeisesti tarkoitettu) 1/5, komediana 4/5. :)
     
  17. HarryX

    HarryX Guest Guest

    Liittynyt:
    16.12.2004
    Viestejä:
    396
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ong-Bak
    Perinteinen aasilainen toimintaleffa, ei sen enempää eikä vähempää. Tällä kertaa käytettävät liikkeet olivat asteen askeettisempia ja realistisempia eikä mitään elämää suurempia. Mutta ihan nautittava.
    3/5

    Sky Captain
    Visuaalinen toteutus kaikessa CGI:ssään oli ihan hienoa katseltavaa. Juoni oli se perinteinen, eli pelastaa maailma. Henkilöhahmot toimi laihan puoleisesti mutta sehän varmaan tämän tyylisessä leffassa on yleistä.. :rolleyes: Mutta toimi kohtuu hyvin iltaviihdykkeenä.
    2+/5

    Pitkät Kihlajaiset
    Tästä pidin! Ihmisläheinen tarina ja kerronta tyyli oli loistava. Ajoittaiset välähdykset itse sodasta toimivat täytteenä hyvin. Paljasta pintaa Ranskalaisittain ja toimiva sekä lämmin juoni sekä näyttely vähintääkin kiitettävää tasoa. Tämän voisi kuvitella katsovansa uudestaan.
    4+/5

    Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarja
    Jorsen hehkuttama.. Ja katsomisen arvoinen. Jim Carrey tekee loistavan roolisuorituksen, ihan ihmetyttää miten hän kykenee näyttelemään useita eri "rooleja" ja jokaisessa on se oma juttunsa. Tästä iso plussa. Ironinen ja hauska juoni on hienoa katseltavaa, visuaalinen ilme toimii kaikessa synkkyydessään. Mutta jotain jäi silti puuttumaan.. Vaikka tarina toimii mutta se ei hätkähdytä, sitä katsoo ilolla ja nauttien mutta se siinä. Ei mikään mullistava kokemus ja elokuvan jälkeiset fiilikset.. Oliko niitä? Tästä huolimatta hyvä elokuva mutta kuten sanoin ei sen enempää.
    3,5/5
     
  18. j0sku

    j0sku Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    04.11.2003
    Viestejä:
    1 280
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli päivällä katsottua Goodfellas ja kyllä piti hyvin otteessaan ihan leffan loppuun asti! Joe Pesci vetää aika kovan roolin. :thumbsup:
    Annetaas vaikka 4+/5.
     
  19. Miikka720

    Miikka720 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.02.2004
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    A New Hope

    Oli paljon parempi kuin muistin. Nousi SW-saagan toiseksi parhaaksi osaksi.

    5/5

    Jokainen DVD pitäisi olla yhtä laadukas kuin tämä. :thumbsup:
     
  20. Bulli

    Bulli Guest Guest

    Liittynyt:
    04.01.2003
    Viestejä:
    2 083
    Saadut tykkäykset:
    1
    Bad Boys 2. Kuuluu sarjaan "dumb fun". Paljon räjähdyksiä, nopeaa toimintaa ja hienoja autoja. Vetoaa kai sisäiseen teinipoikaan. Viihdyttävä elokuva kaikin puolin, muuta tältä on turha odottaa. 3/5.

    Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events. Mielenkiintoinen ja yllättävän synkkä tarina. Kirjoihin en ole tutustunut joten Lemony Snicketin maailma oli aivan uusi tuttavuus. Hyvät roolisuoritukset kaikilta, etenkin lapsinäyttelijöiltä. Mieluusti näkisin tälle jatkoa. Kiehtova elokuva. 4/5.

    The School of Rock. En oikein tiennyt mitä odottaa tältä joten yllätys oli varsin positiivinen. Jack Black on elämänsä vedossa "opettajana". Juoni oli varsin tavanomainen ja pientä yllätyksellisyyttä olisi kaivannut. Suvantohetkiä tässä ei juurikaan ollut ja lapsinäyttelijätkin hoitivat hommansa mallikkaasti. Siltikin tuntuu että jotain jäi puuttumaan. 3½/5.