Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

  1. aarrgghh

    aarrgghh Guest Guest

    Liittynyt:
    02.05.2005
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jo olisi aikakin. Jännittävää nähdä mitä uutta "kivaa" :king: päivitys tuo mukanaan. Edellinen kun ei ainakaan minulla korjannut yhtäkään vaivannutta bugia vaan toi uusia lisää eli:
    1. kaikki äänibugit jäljellä vinkuminen, helikopteriefekti ja äänen katoaminen. Katoaminen tuntui aluksi tapahtuvan harvemmin mutta nyt se voi tapahtua pahimmillaan esim. 5 - 10 kertaa illan aikana
    2. Uutena kivana efektinä tämä virran katkeaminen yleensä kesken kanavien selailun. Erittäin hubaa jos on nauhoitus taustalla niin härveli ei tietenkään useimmiten talleta tiedostoa kun jalat vedetään alta ja koko nauhoitus katoaa :OI
    3. Toistuvissa äänityksissä saattaa talletusaika vaihdella satunnaisesti esim. tunnin ohjelmasta voi olla 38 minuuttia talletettu tai sitten seuraavan kerran oikein.
    4. Joskus äänityksessä härveli on sanonut että "signaalia ei löydy" vaikka kanava näkyy ja ääni kuuluu samoin joskus kanavanvaihdon jälkeen näyttää vain mustaa aukkoa
    5. Suurempia ongelmia ei ole ollut siinä että ajatustiedot häviäisivät ja tekstityskin on puuttunut vain yhdestä leffasta.

    Odotellaan nyt rauhassa uusia featureita kuten esim. nauhoittaa eri kanavaa kuin valittu, toistaa äänen takaperin tai näyttää kuvan ylösalaisin :hitme:

    Onko kukaan muuten lataillut jpg kuvia boxiin. Onko hyviä koko tai sävynsäätövinkkejä, jotta kuvat näkyisivät rajautumattomina ja kohtuullisen sävyisinä töllössä?
     
  2. Roytox

    Roytox Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2005
    Viestejä:
    121
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokeile timeshiftiä niin tiedät mistä puhun.
    Määritelmät "aina , joskus" ovat toisensa poissulkevia käsitteitä.

    Mitä ihmettä tuolla voi olla DVB teksityksen kanssa?
    Ymmärrätkö sä edes mistä sä puhut!?

    Millä aikavälillä?
    Kaksi tai kolme kertaa illassa ei haittaa?

    Sä olet sitten ainoa onnekas näistä käyttäjistä jotka ovat v&((##€(#/?&(a
    Handaniin.
    Onneksi olkoon.

    Lopeta itse ba$gan jauhaminen, jos et edes ymmärrä mistä puhut.
    Vaikka kyllähän sä ymmärrät, sä vaan luulet että sä voit hyppiä mun ja koko foorumin silmille niin kuin sua huvittaa. Lallattaja.
     
  3. brightness

    brightness Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2002
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    13
    Yksi melko tyytyväinen käyttäjä täällä. Viimeisen päivityksen jälkeen boksi on pelittänyt varsin hyvin. Tallennukset eivät ole epäonnistuneet, boksi ei ole buuttaillut taikka hukannut signaalia. Äänet taikka tekstitys eivät ole katoilleet tai temppuilleet katsomisen aikana. Ylen ohjelmia en ole juurikaan tallentanut joten en ole havainnut ongelmia tekstityksen kanssa tallennettaessa.

    En ehkä ole sellainen tehokäyttäjä kuin monet muut. En käytä esimerkiksi viikottaisia taikka päivittäisiä tallennuksia. Tallennan yksittäisiä ohjelmia epg:stä tai timerilla, taikka sellaisia jotka ovat menossa parhaillaan. Timeshiftiä en käytä kovin usein, mutta se on toiminut kun olen sitä käyttänyt. Ehkä siksi en ole aivan kaikkiin ongelmiin törmännyt.

    En sitten tiedä onko noissa jotain yksilövikoja tai ongelmia lämmön kanssa. Omat kokemukset on kuitenkin vahvasti plussan puolelle. Eihän laite tietysti mikään täydellinen ole käytettävyyden taikka toiminnallisuuden osalta. Mutta eivät nuo pikkuviat ole vielä pahasti päässeet ärsyttämään. Noh, seuraavaa firmistä odotellessa.

    Muuten, muistan lukeneeni jostain että Laatuantennista oli luvattu uudempi versio usb-softasta handanin 6000-malliin. Tässä softassa olisi myös tuki videotiedostojen siirtoon. Softa sattuu olemaan täysin sama kuin mitä 7700 mallilla käytetään. Tosin tuosta lupauksesta lienee tuttuun tyyliin aikaa kuukausia eikä mitään ole kuitenkaan tullut. Kannattaa kuitenkin seurata josko alla olevaan osoitteeseen se joskus ilmaantuu.

    http://www.laatuantenni.fi/tuki/
     
  4. finzki

    finzki Guest Guest

    Liittynyt:
    28.08.2005
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moro,

    onko tietoa käykö Laatuantennin DVB-C 6000 -mallin firmware -päivitykset HTV:n DVB-C 7700 -malliin suoraan? Pointtina se, että jos hankin tuon 7700:n ja päivitykset saa vain HTV:n verkosta, joudun ottamaan boksin mukaan päivitystä varten kun käyn kaapelikavereilla Hgin seudulla :)
     
  5. klulle

    klulle Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2001
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    En ole timeshitfiä kokeillut. Kokeillaan ja katsotaan esiintykö ongelmia.

    Kysy maikkarilta ja neloselta miksi tekstitys on poltettu lähetykseen, en minä tiedä mutta ei niitä pois saa.

    Siitä lähtien kun sain uuden boksin joskus keväällä. Ensimmäisessä hajosi levy joka oli sääli koska siinä boksissa ei ääni pätkinyt kertaakaan.

    Ja miten niin hyppään silmille, kerroin vain että minulla on ollut tosi vähän ongelmia boksin kanssa. Niin ja tarkoitin sitä että monilla/joillain on ollut onglemia muissa kuin HTV:n kaapeliverkoissa, esim automaagiset päivitykset ei onnistu jne jne.
    Anteeksi kauheasti jos sain verenpaineesi nousemaan
     
  6. klulle

    klulle Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2001
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kas kas päivitys tullut tänään. Saas nähdä mitä tekee ja mitä parannuksia tuo.

    Edit.
    Muutamia parannuksia:
    EPG:stä ajastaessa tulee se sama vanha valikko joka oli ensimmäisessä versisossa josta voi säätää ajastuksen aikoja ja määritellä toinen nimi jne jne.
    tovottavasti löytysi muitakin uusia hyviä ominaisuuksia.
    Ja sitten ne huonot/ei muutettuja juttuja
    Ajastuksessa se pomppaa edelleen "kaikki" kanavalistalle eikä kanavien paikkaa voi määritellä omalle paikalle eli kun painaa esim kutosta se menee väkisin subbarille vaikka mulla esim on kuutospaikassa discovery.
     
  7. hrm

    hrm Guest Guest

    Liittynyt:
    07.04.2005
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samassa tilanteessa itsekin, vaikka veikkaan että 6000:sen firmikset eivät käy 7700:seen. :(

    Itse olen törmännyt todella häiritsevään ongelmaan n.3kk käytön aikana. Boksi on viime aikoina hukannut ylen tv1 kanavan täysin, joskus katselun aikana, joskus laitteen ollessa stand-by tilassa. Kanava katoaa kanavalistalta ja/tai näkyy lukittuna. Toisinaan boksi lisää ylen tv1:sen tallenteisiin pin-koodi lukituksen itsekseen.

    Softaversio on 1.13 ja vekotin Elisan kaapelissa. V*tuttaa, kun päivityksiä ei voida toimittaa tiedostoina, vaikka laitetta myydään HTV:n verkon ulkopuolellekkin. No, kitistä saa.

    - Henkka
     
  8. Niku

    Niku Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2002
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hohhoijaa. Tuo onkin sitten toinen niistä peräti kahdesta muutoksesta, jotka olen tähän mennessä havainnut (toinen on se, että ajastetun tallennuksen alkaminen ei enää katkaise tallennetun ohjelman katsomista, eli siinä suhteessa on palattu alkuperäisen softan toiminnallisuuteen). Esim. nämä "ominaisuudet" eivät ole muuttuneet:

    - purkin voi edelleen sammuttaa kesken tallennuksen
    - ajastetun tallennuksen alkaminen edelleen katkaisee time shiftin
    - ajastetun tallennuksen alkaminen edelleen vaihtaa valitulta suosikkilistalta kaikki-listalle

    Eli siis blaah, ärsyttävimmät ominaisuudet edelleen tallessa.

    Mutta voihan sitä elää toivossa, että ainakin jokin osa selkeistä bugeista ja epämääräisyyksistä (äänten katoaminen, purkin jumittuminen/sammuminen, kuvasuhdesignaalin ajoittainen puute jne.) olisi korjattu ja käyttövarmuus siis olisi parantunut... Siitä ei vielä näin lyhyellä testailulla pysty sanomaan mitään.

    //Niku
     
  9. zafir

    zafir Guest Guest

    Liittynyt:
    02.09.2005
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ainakin äänet ja tekstit hävisivät tunnin kuluttua päivityksestä. Ei auttanut muu kun sammuttaa kone edestakaisin. Sen jälkeen toiminut. Ei ainakaan sen suhteen parannusta. Nauhoitus keskeytyi virtakatkoksen ajaksi, mutta jatkui kuitenkin kun laitoin virrat päälle.
     
  10. klulle

    klulle Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2001
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkohan minulla hyvä tuuri vai mitä kun minullä äänet on kadonnut pari kolme kertaa siitä lähtien kun joskus loppukeväällä/alkukesällä vaihdoin boksin kun levy hajosi. Vanhassa ei ollut mitään tuollaisia ongelmia. Milloin/missä tilanteessä tätä esintyy. Itse kaston lähinnä maikkaria, subia ja discoveryä. Maikkari joskus kadottaa äänet mutta muilla kanavilla kyllä pelittää Pari kaveria joilla ei ole digiboksia ovat kertoneent että maikkarilla katoaa ääni välillä ja tulee hetkenpäästä takaisin.
     
  11. zafir

    zafir Guest Guest

    Liittynyt:
    02.09.2005
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sitä (äänen katoaminen) on tapahtunut viikottain viime keväästä. En muista mitä kanavaa olen kulloinkin katsonut, mutta äänet häviää kaikilta kanavilta. Siis kanavan vaihtaminen ei auta, ainoastaan virrat pois/päälle. Olen ajatellut viedä boxin huoltoon. mutta päätin odottaa tämän päivityksen tuloa ja katsoa sitten. Ei näköjään auttanut. Nyt pitää vaan katsoa kaikki kovolta pois koska ne todennäköisesti häviää huoltoreissulla.
     
  12. Palsu

    Palsu Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2004
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi

    Mulle tuli päivityksen ohessa hauska pikku bugi, tallennuksen ollessa päällä voin katso muita kanavia paitsi Eurosporttia johon vekotin ei anna vaihtaa kanavaa. Mielenkiintoista.
     
  13. zafir

    zafir Guest Guest

    Liittynyt:
    02.09.2005
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Piti heti kokeilla:
    Jos nauhoitan esim ylen kanavailta ainakaan seuraavat ei näy:
    Discovery,Animal Planet, TV 1000 (6 kanavaa), BBC Prime, Extreme Sports, Reality ja Eurosport.
    Jos nauhoitan TV 1000 kaikki kanavat näkyy
    Liityneekö kanavapaketteihin
    Omituista
     
  14. joup

    joup Guest Guest

    Liittynyt:
    18.10.2004
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama vika noi forte kanavapaketin kanavat näkyvät satunnaisesti, ei ollenkaan tai boxi ilmoittaa että kanava salattu tai ei saatavilla.
     
  15. Fungus

    Fungus Guest Guest

    Liittynyt:
    27.03.2005
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kovasti näyttää olevan laitteissa eroja. Minulla ei ole äänet tai teksti kadonneet ohjelmaa katsottaessa koskaan, sen sijaan ainakin edellisellä softalla jäi toisinaan tallennettaessa tekstit tallentumatta.

    Muutenkin taidan olla onnekas, laite on toiminut ihan riittävän asiallisesti koko ajan. No, joskus on käynyt niin, että ajastettu tallennus on alkanut vähän myöhässä, mutta paremmin tämä toimii kuin mikään Mikkisofta uutena...
     
  16. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kunhan edes Ylen tekstitykset toimis kunnolla...no eka kokeilu oli positiivinen eli teksti tuli tallenteeseen mukaan. Mulla ei oo äänet hävinneet sitten Live 8 konsertin.
     
  17. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeps...uskomatonta...jokainen päivitys näköjään tuo uusia ongelmia mukanaan. Testasin tallentamalla TV1:stä ja kun kääntelin kanavia niin osa Forte.kanavista ei mennyt päälle..osa meni kun oli tuijottanut tyhjää ruutua noin minuutin verran...ikäänkuin laite olisi unohtanut, että se on kahden virittimen malli..huh...jos meno jatkuu tällä mallilla niin tää virhe mahdollisesti korjaantuu joskus joulukuu-tammikuu vaiheilla.
     
  18. babushka

    babushka Guest Guest

    Liittynyt:
    19.09.2003
    Viestejä:
    528
    Saadut tykkäykset:
    2
    Heh, eilen tuli htv:n mainoslappu jossa kerrottiin, että ko. laitetta saa taas ostaa. Meinasin jo että vaihtoon tuo 3300 menee, mutta onneksi tulin lukaisemaan juttua tältä palstalta. Ehkäpä pärjään vielä hetken yhden virittimen kovalevyttömällä mallilla... ainakin vaimon mukaan pärjäämme. =)
     
  19. Seth Diamond

    Seth Diamond Guest Guest

    Liittynyt:
    21.03.2005
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samaa esiintyi minulla, soitin Welhon asiakaspalveluun ja raportoin vian. Testasivat ja samaa esiintyi heillä, lupasivat viedä asiaa eteenpäin.
     
  20. brightness

    brightness Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2002
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    13
    Huomasin että 6000-mallin uudessa softassa voi editoida tallennettuja pätkiä. Eli pätkä merkataan AB-näppäimellä ja sitten sen voi joko leikata tai tallentaa. En kyllä näkis mitään estettä sille etteikö tuo vois olla 7700:n softassa... noh ikävä kyllä ei ainakaan vielä kun äkkiä kokeilin.