Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

  1. Jore

    Jore Guest Guest

    Liittynyt:
    21.04.2002
    Viestejä:
    164
    Saadut tykkäykset:
    1
    Aika uskomatonta, että purkki on ollut jo monta kuukautta myynnissä ja edelleen täynnä lastentauteja. Testaakohan kukaan noita itse HTV:llä?
     
  2. tättärää

    tättärää Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2005
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä aiemmin joku arveli tekstityksen puuttumisen syyksi sen, että ennen ohjelmaa on suomenkielinen juonto ja sen takia laite luulee ohjelman olevan suomenkielinen eikä tekstitä sitä.
    Kokeilin niin, että asetin tallennuksen alkamaan minuutin myöhemmin kuin ohjelma virallisesti alkaa, näin toimien tekstitys tuli tallennukseen.
    Ennen tätä kikkaa teksti puuttui aina kyseisestä lähetyksestä
    (Sydämen asialla TV1 ja vaimon ohjelma).
     
  3. Kojootti

    Kojootti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.03.2004
    Viestejä:
    327
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla tehnyt saman, jäi 6 minuuttia Canalplussan tallennuksen alusta puuttumaan. Voisiko johtua EPG:n kautta tehdystä ajastuksesta?
     
  4. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niiin, nyt mullakin kävi ensimmäistä kertaa niin, että ohjelma joka alkoi 22.50 ja pääättyi 00.40 (+ laitoin 10 minuuttia lisää loppuun) oli vielä aamulla klo 8.00 reC asennossa :-(...huh huh...tässä laitteessa on kyllä niin kamala määrä bugeja etten ole vielä moiseen ikinä törmännyt !
    Mielenkiintoista nähdä mitä seuraava päivitys tekee koska edellinen ei tainut korjata ainuttakaan varsinaista bugia ? vaan ainoastaan paransi hiukan käytettävyyttä.
     
  5. maapa70

    maapa70 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.03.2005
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään liityin myöhästyneiden ajastettujen tallennusten kerhoon. Olin sunnuntai-iltana ajastanut neloselta aamulla tulevat lastenohjelmat, ja kun kerran niitä tulee koko viikon ajattelin kokeilla toistuvaa ajastusta. Maanantain tallennus meni ok, alkoi 7.00 ja loppui 8.00. Tänään tiistaina nauhoitus oli alkanut 7.03 ja loppunut 8.00. Mielenkiinnolla odotan miten käy kolmena seuraavana aamuna kun ohjelmia tulee.
    Tein ajastuksen käsin, epg:stä ei näkynyt sunnuntaina mitään nelosen ohjelmia. Se ei ollut 7700:n ongelma, sama vika oli appiukolla toisen merkkisessä laitteessa.

    Ai niin, lauantaina Sherlockista jäi taas tekstit pois. Erikoista on se, että varmaan kolme edellistä jaksoa tuli tekstien kanssa ihan hyvin. Tallennus oli kyllä alkanut jo edellisen ohjelman aikana, en tullut katsoneeksi oliko se tekstitetty vai ei.
     
  6. paf_dädi

    paf_dädi Guest Guest

    Liittynyt:
    13.01.2005
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    No nyt oli toisen kerran jo kadonneet kaikki ohjelmoidut ajastukset laitteesta. Kyseessä 4-5kpl viikottain tapahtuvia nauhoituksia. Onko kenelläkään muulla tullut vastaan tuollaista?

    Kyselin HTV:ltä seuraavasta päivityksestä ja listaa siitä mitä tässä viimeisimmässä on oikein muutettu. Vastaus oli, että uusi softa on testattavana ja että heille ei koskaan ole tullut tarkkaa tietoa siitä mitä päivityksessä on muutettu. :eek: Toivottavasti tuo tarkoittaa vain asiakaspalvelua, sillä jos softankehitys on tuolla tasolla niin hohhoijaa, ei ihme että bugeja on.
     
  7. Niku

    Niku Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2002
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulle tapahtui tuo kerran, mutta siitä on jo aikaa, enkä muista, että siinä yhteydessä olisi tapahtunut mitään erityistä, mikä sen olisi voinut aiheuttaa. Melko kiusallista, mutta onneksi ei ole tuon useammin esiintynyt.

    Positiivisena asiana mainittakoon tämän illan havainto: uusi softa ei enää taida hukata tekstityksiä time shiftiä käytettäessä, toisin kuin vanha, jolla viimeistään parin pausen jälkeen tekstit aika säännönmukaisesti hävisivät...

    //Niku
     
  8. eppie

    eppie Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2005
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    7700 on ollut käytössä vasta muutamia viikkoja ja ainakin yhden kerran ovat tekstit jääneet tallentumatta (YLE2). Mahdollisesti ovat jääneet myös toisenkin kerran, sillä kertaa YLE Teemalta, mutta en ole täysin varma, oliko alkuperäisessä lähetyksessäkään tekstiä (Mondo-leffa).

    Sen sijaan en pikaisella selaamisella löytänyt ketjusta valituksia 7700:n pelkästä digibox-katselusta. Mulla nykii digikuva säännöllisesti noin 2-3 minuutin välein. Tulee sekunnin murto-osan kuvan jähmettyminen, jonka jälkeen kuvavirta jatkuu aivan pienen hypyn jälkeen normaalisti. Ääni skulaa koko ajan normaalisti. Onkohan kyseessä 7700:n vika, vai onko vika kortissa tai Welhon signaalissa? Ohjelmistoversio on 1.27.
     
  9. Niku

    Niku Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2002
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Soittelin tänään muissa asioissa Welhon asiakaspalveluun ja kysäisin samalla, onko seuraavan softapäivityksen aikataulusta ja sisällöstä mitään tietoa. Asiaa käytiin kyselemässä joltakulta joka tietää enemmän ja kuulemma syyskuun loppuun mennessä olisi tulossa uusi softa, joka "toivon mukaan" korjaisi ainakin suurimman osan tunnetuista bugeista. Saas nähdä, en kyllä taida pidätellä hengitystä...

    //Niku
     
  10. att

    att Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.01.2003
    Viestejä:
    1 059
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vastaavanlaista nykimistä on raportoitu muillakin bokseilla, tosin ilmeisesti lähinnä vain YLE:n kanavilla (minulla nykii jonkin verran myös Canal+:n puolella Humaxin CXC-2000PVR -boksilla).
     
  11. load

    load Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.06.2005
    Viestejä:
    434
    Saadut tykkäykset:
    0
    No ainakin aiemmilla esityskerroilla mondoissa oli tekstit, joten eiköhän tälläkin kertaa.
     
  12. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mä oon myös huomannut ongelmia Ylen Teema-kanavan teksityksissä.
    Edellinen Gallo-elokuva jonka tallensin ei tullut tekstien kanssa (ei mikään suuri menetys :)
     
  13. Palsu

    Palsu Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2004
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Huomasin saman ongelman, virrat pois ja sen jälkeen tekstitys toimi.
    Minulla ei pysy 16:9 asetus päällä kuin satunnaisesti ja samaa pätkimistä mullakin, voisko olla että vehkeen tehot ei riitä.
     
  14. Hippo

    Hippo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.07.2004
    Viestejä:
    2 328
    Saadut tykkäykset:
    283
    Minulla on tuo 16:9 asetus pysynyt päällä viimeisimmän softapäivityksen jälkeen. Pätkiminen tuskin johtuu boksista, ongelma on varmaan digitan puolella. Lisää infoa täältä.
     
  15. Fitzgerald

    Fitzgerald Guest Guest

    Liittynyt:
    14.11.2004
    Viestejä:
    80
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla sattui äskettäin samankaltainen hässäkkä. Tallensin ohjelmaa Discoveryltä, ja katselin samalla subtv:tä, kun hetkeksi vaihdoin kanavan Urheilukanavalle, josta illan lähetys oli jo loppunut. Kuului NAPS, ja boksi sammui. Käynnistin laitteen uudestaan, mutta se NAPSahti sammuksiin taas. Ja käynnistyi noin minuutin päästä itsekseen uudestaan (edelleen aina urheilukanavalle), ja sammui taas n. 10sek päästä NAPS-äänen kera. Sen 10 sekunnin aikana kun boksi oli päällä, kanavaa ei saanut vaihdettua. PVR-valikkoon pääsi, mutta ei siellä juuri mitään ehtinyt tehdä.

    Vedin töpselin irti, että reboot-looppi loppuisi. Seuraavana päivänä kun kokeilin uudestaan, laite toimi taas ongelmitta. Mutta silloin Urheilukanavalla olikin jo taas lähetys päällä.

    Olisiko niin, että laite ei osaa kaikissa tilanteissa käsitellä kanavaa, josta lähetyssignaali puuttuu?
     
  16. mraihala

    mraihala Guest Guest

    Liittynyt:
    22.08.2005
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ostin tämän laitteen viime viikolla. Järkytyin. Ylen kanavien (en edes katso muita) tallennuksiin ei tullut tekstejä ainoallakaan yrittämällä. Yritin parikymmentä kertaa. Palautin laitteen maanantaina ja sain ilman vaikeuksia rahat takaisin. Kohtelias myyjä kertoi omassa laitteessaankin olevan saman vian ja soittaessaan HTV:lle hänelle oli kerrottu, että vika oli tiedossa ja sen eteen tehdään töitä kaiken aikaa. Koska tällaisenaan laite oli minulle täysin käyttökelvoton - käyttäisinhän sitä vain ohjelmien katselun siirtoon - pyysin kaupan purkamista, mihin heti suostuttiinkin. Mielestäni olisi ollut kohtuutonta odotella kuukausikaupalla uutta päivitystä, jonka tuloskin olisi epävarma.

    Miten on mahdollista, että vaikka vika on laitteen maahantuojan tiedossa, SITÄ SILTI MYYDÄÄN UUTENA JA VIRHEETTÖMÄNÄ KOKO AJAN? Tässähän myydään vialliseksi tiedettyä tuotetta. Tämä ei riko ainoastaan hyvää kauppatapaa vaan ehkä lakiakin. Mahtaisivatkohan tässä petoksen tunnusmerkit täyttyä?
     
  17. klulle

    klulle Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2001
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä menee vähän off topiciksi mutta eikö se johdu kovasta kilpailu tilanteesta että pitää päästää markkinoille jonkilainen laite vaikka siinä olisi pieniä vikoja. Esim kännykät ovat usein täynnä pikku bugeja jotka korjataan päivityksillä sama koskee tietokone-ohjelmia. Autoissakin, varsinkin uusissa malleissa on lastentauteja jota myös korjataan, Mielestäny kyse on samasta asiasta. Itseänikin hieman ärstyttää pikku viat laitteessa mutta en katso kuitenkaan tulleeni petetyksi.
     
  18. Roytox

    Roytox Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2005
    Viestejä:
    121
    Saadut tykkäykset:
    0

    Pieniä vikoja?

    Teksti näkyy joskus ja joskus ei.
    Kuva näkyy joskus ja joskus ei.
    Ääni kuuluu joskus ja joskus ei.
    Tallennus onnistuu joskus ja joskus ei.
    jne.

    Pieniä vikoja??

    Ihme lallattaja sinäkin.
     
  19. klulle

    klulle Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2001
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Teksti näkyy aina kun pitäisi. Joskus harvoin Discoveryillä tekstitys sekoilee ja saattaa tulla norjaa mutta tosi harvoin. En kauheasti ylen ohjelmia katso joten en osaa ylen tekstityksestä sanoa. Maikkarilla ja nelosella kun se on poltettu lähetykseen ei ole ongelmia.
    Minulla näkyy kuva aina (kun laite on päällä)
    Äänen pätkiminen on tosiaan ärsyttävää mutta kun sitä on tapahtunut pari kolme kertaa niin ei haittaa
    Tähän menessä kaikki tallennukset on onnistunu softa paivityksen jälkeen.
    Onko sun laite HTV:n verkossa jos ei niin älä marmata.
     
  20. terje

    terje Guest Guest

    Liittynyt:
    22.07.2004
    Viestejä:
    132
    Saadut tykkäykset:
    0
    HTV vastasi tänään kyselyyni ja päivitys on näillä näkymin tulossa kahden viikon päästä.