Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

  1. klulle

    klulle Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2001
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse itseäni lainaten
    Eli kun painaa fav-nappia ja valitsee oman listan niin ei kannata poistua ruudusta exit-napilla vaan ok:ta painamalla muuten muutos ei tule voimaan. Siis vähän tarkennusta... Painetaan fav-nappulla ja valitaan jokin lista ja painetaan ok:ta. Nyt ruudulla näkyy ko. listan kanavat ja tästä ruudusta ei kannata poistua exit:llä vaan ok:lla
    Oliko vanhassa softassa sama juttu??


    Joo minäkin olin huomaavinani saman asian. Ainakin yksi hyvä uudistus
     
  2. tkotilah

    tkotilah Guest Guest

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pelkkää plussaa tuo päivitys toistaiseksi. Nuo EPG:stä ohjelmoidut nauhoitukset ei kai ennen näkyneet EPG:ssä, nyt erottuvat selvästi. Siitä pääsee muuten myös aika kätevästi hyppäämään näiden ajastusten muokkaukseen. EPG näyttäisi ainakin eilisen perusteella muuten päivittyvän paljon aiempaa paremmin.
    Yhden näppäimen tallennuksen poisto on erittäin hyvä uudistus. Samoin se, että voi tehdä uusia ajastuksia tallennuksen ollessa menossa.
    Nyt vain pitää odotella ja seurata, onko piippaus- ja äänenkatoamisongelmatkin poissa. Ainakaan vielä ei näistä ole havaintoa. Sitten boxia voisi jo sanoa toimintakelpoiseksi.
     
  3. Niku

    Niku Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2002
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä ne ennenkin näkyivät punaisella pohjavärillä, mutta nyt kyllä selvemmin. Miten EPG:stä pääsee kätevästi hyppäämään ajastusten muokkaukseen? Itse en ole keksinyt mitään kovin näppärää tapaa (katselutilasta rec, "ajastus" ja exit on kätevin toistaiseksi löytämäni tapa).


    Mielenkiintoista, täytyy pitää silmällä. EPG:n puutteellisuus on erityisen kiusallista, etenkin kun...

    Ajastuksia voi tallennuksen aikana kuitenkin tehdä vain EPG:stä, eli jos toivottu ohjelma sattuu sieltä puuttumaan, on pakko odottaa meneillään olevan tallennuksen päättymistä, jotta pääsee asettamaan ajastuksen "käsin".

    Eletään toivossa. Itse en tuota piippausilmiötä ole juurikaan ongelmaksi kokenut, äänen katoaminen on kiusallisempaa, mutta onneksi ainakin omalla boxillani suhteellisen harvinaista.

    //Niku
     
  4. Jiimo

    Jiimo Guest Guest

    Liittynyt:
    08.04.2005
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minä en myöskään ole näppärämpää tapaa keksinyt ja koska tätä ei voi tallennuksen aikana käyttää (kun näyttää kuluvan tallennuksen tiedot), ei todellisuudessa edelleenkään oikeen voi tallennuksen aikana tehdä ajastuksia kun epg:n kautta ei pääse enää lisäämään minuutteja (joka kuitenkin on lähes aina tarpeen). Normaalitilanteessahan on kyllä aika helppo ekaks poimia illan ohjelmat ajastukseen epg:stä ja käydä sitten "käsin" laittamassa rec:in kautta minuutit perään ( vanha tapa oli kyllä vielä helpompi, joten tää parannus on aika kyseenalainen).
    Mutta parannuksina itsekin pidän sitä, että nyt voi katsotun ohjelman poistaa yhdellä napin painalluksella ja kuittauksella. Toinen hyvä juttu on se, että telkka ei enää tallennuksen alkaessa hyppää tallennettavalle kanavalle, vaan tulee ilmoitus tallennuksen alkamisesta ja boxin näyttöön "rEC".
    Myös teksti-tv ainakin avautuu vaikka tallennnus on menossa, toimivuutta en ehtinyt kokeilla.
    Yhden illan havintojen perusteella minustakin pientä nopeutumista on tapahtunut, EPGn parantumista en kyllä huomannut.
    Joten pientä parannusta näkyvällä tasolla, mutta toivottavasti esim tuo viimeviikkoina kiusannut YLEn tekstien puuttuminen tallennuksista on korjaantunut.
    Kaikenkaikkiaan kuitenkin uusi versio tuntuu askeleelta parempaan, mutta katsotaan nyt kun pari viikkoa on kulunut...
     
  5. Rajiz

    Rajiz Guest Guest

    Liittynyt:
    10.12.2002
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aikoinani taisin mesota että purkki menee takaisin kauppaan ja kauppa puretaan. No eihän siitä kaupan purusta tietenkään mitään tullut, laitetta käytettiin huollossa ja lupailivat päivitystä.
    Päivityksen ajettuani huomasin hassun bugin. HTV:n verkossa kanavapaikka 30, Welhon Infokanava aiheutti boksille sen että automaattisesti pätkäisi virrat 10 sekunnin kuluttua kanavalle tulosta. Vekotin huilasi minuutin jonka jälkeen käynnisti itsensä uudelleen, jälleen kymmeneksi sekunniksi ja taas virrat pois. Oli aika voittajafiilis. :king: No, onneksi ei ollut kyse jostain kanavasta jota tulee katsotuksi, tuolla ei siis niin väliä. Yön aikana lienee tapahtunut jotain, nyt tätä kirjoittaessa en saa enää ongelmaa toistetuksi.

    /R
     
  6. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos muilla tekstityksen kanssa ongelmia ? Itse tallensin tänään ajastimella Laakson Kuninkaan ja kun katsoin sitä levyltä, ei siinä teksitystä ollut :-(
    Luulis, että näinkin perusasia kun teksityksen toimivuus digiTV:ssä olis
    hoitunut näitten kaikkien vuosien aikana, vaan eipä siltä tunnu.
     
  7. maapa70

    maapa70 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.03.2005
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yksi mikä ei ole korjaantunut:
    - jos laite on pois päältä kun ajastus alkaa, ja tallennuksen aikana ryhdytään katsomaan aiemmin tallennettua ohjelmaa, laite sammuttaa itsensä silloin kun ajastus loppuu vaikka aiemman ohjelman toisto on vielä kesken. Kun toisto keskeytyy tällä tavoin, ei valkoisella painikkeella pääse siihen kohtaan mihin katsominen jäi kuten tapahtuisi jos toisto olisi pysäytetty normaalisti. Pitää vaan arvioida kuinka paljon on ehtinyt katsoa ja kelailla.

    Tuossa juuri tapahtui mielenkiintoinen asia, katsoin neloselta Pelkokerrointa, ajattelin vilkaista teksti-tv:tä kun äänet hävisivät. Kokeilin kanavanvaihtoa yms. koska sattui ensimmäisen kerran päivityksen jälkeen. Yhtäkkiä laite sammutti itsensä! Mitenköhän käy jos äänet häviävät kesken tallennuksen, tai toiston?
     
  8. Bausa

    Bausa Guest Guest

    Liittynyt:
    29.06.2005
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli onko kaikilla muilla päivityksen mukana loppunut tuo äänien katoaminen?Outoa koska omassa ei ainakaan vika ole kadonnut mihinkään.
    Ja onko kenelläkään kokemuksia Helsingin päästä että jos HTVlle palauttaa tuotteen, (nyt tällä hetkellä vielä taitavat olla loppuneet)antavatko he uuden laatikon tilalle vai joutuuko loputtomaan korjaamo kierteeseen ?
    Sillä faktahan on ettei tämä laite ole toimiva noista vioistaan johtuen ja silloinhan myyjän pitäisi hoitaa asia kuntoon?Oli meinaa tuo 300e sen verran kallis paketti et olisi ihan suositeltavaa ettei tarvitsisi elää moisten pikkuvikojen kanssa.
     
  9. Rajiz

    Rajiz Guest Guest

    Liittynyt:
    10.12.2002
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Äänet ei oo mulla yleensä kadonneet, kuva sitäkin useemmin. Viimeksi eilen, kun kannu oli ollu päällä koko yön, niin kuvaa ei näkynyt, kanava oli subilla, äänet kyllä kuuluivat. Herjasi että kanava on salattu... :p
    Sinänsä sääli, jos on joku ajastettu nauhoitus menossa eikä tallennu muut kuin äänet.
    /R
     
  10. ArtoT

    ArtoT Guest Guest

    Liittynyt:
    01.07.2005
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hankin laitteeni huhtikuussa ja ekat viikot olivat tuskaa, kun nauhoitukset katkeilivat yms. Lopulta kovalevy alkoi pitää kovaa nakutusta silloin tällöin. Vein laitteen Sanomatalon Welho-myymälään ja sain heti uuden tilalle. Tämän jälkeen ei ole ollut mitään ongelmia nauhoituksissa ja äänetkään eivät ole kadonneet.
    29.6. tulleessa päivityksessä oli aikankin hyvää se, että kanava ei vaihdu, kun nauhoitus alkaa. Kun vielä saisi jostakin listan, mitä kaikkea on muutettu.
     
  11. ArtoT

    ArtoT Guest Guest

    Liittynyt:
    01.07.2005
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei toimi uudessakaan versiossa datan siirto digiboksista ulos, ainakaan minun testatessa.
     
  12. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Enempi testailua: yhdestä Tv1 ohjelmasta siis puuttui teksti. Tänään tein toisen kokeen ja nyt oli teksti OK. Eilen päätin tallentaa koko Live 8 tapahtuman Teemalta. Kahteen otteeseen yht'äkkiä ääni hävisi ja alkoi tulla sellaista helikopterimaista ääntä. Kummallakin kerralla sulijin virrat ja aloitin ja käynnistin uudelleen. Kun katsoin levyltä ohjelmia tänään niin ääni ei katkennut missään välissä, mutta vaihotehtona olisi ollut, että katsellessa ei ois ollut ääntä :-(
     
  13. Bausa

    Bausa Guest Guest

    Liittynyt:
    29.06.2005
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Live aidseissa ku yritti vaihtaa sen typerän suomi selostuksen pois päältä et kuulis mitä oikeesti puhuttiin ni kone jumahti aina kesken tuon toiminnon.Ei ku virrat pois ni kusahti samalla nauhoitukset.
    Sit jos tää jöötti jumahtaa kesken nauhoituksen stillframeen ni ku sammuttaa koneen ni totta kai se pyyhkii sen kokoohjelman pois vaik nauhoitus oli virallisesti loppunut noin 3 tuntia sitten.Ois oikeesti nastaa jos sais sen vanhan softan takaisin ku ei täst enään tuu mitään. :thumbsup:
     
  14. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Outoa ? vaikka suljin kahteen kertaan virrasta pois Live Aidin niin ei multa ne tallennukset mihinkään hävinneet.
     
  15. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitä taas tulee tekstityksiin niin tänään jäin taas ohjelma ilman niitä.
    Hmm...mulla oli niitä ihan ekoja surkeita Galaxis laitteita ja siinä ääni häipyi aina kun suomenkielisen ohjelman jälkeen tuli jonkun muun maalainen ohjelma. Nyt mulla on tekstityksissä käynyt sama juttu. Sunnuntaina kun tuli 2 enlanninkielistä ohjelmaa perätysten niin tekstitys oli, tänään ei ja ohjelmaa edelsi suomenkielinen ohjelma...onko kellään parempaa käsitystä voisko tää todella toimia näin...täytyy tsetailla enemmän...joka tapauksessa tekstitys ei toimi kunnolla..lisäksi näläjään edelleen jos kahden tallennettavaksi tarkoitetun ohjelman välissä katsoo jotain niin laite unohtaa nauhoittaa jälkimmäisen ohjelman :-(
     
  16. Bausa

    Bausa Guest Guest

    Liittynyt:
    29.06.2005
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ohje Welholta.
    Tuo kone tänne testattavaksi ja sit huoltoon ja sit uusi boksi mukaan.
    Usb uploaderia ei kuulemma ole tulossa ja uusista päivityksistä ei muutenkaan mitään tietoa.
    Ärsyttää vaan viedä boksi sinne ku on puolenvuoden simpsonit koneella ni nyt ne joutuu sit siirteleen tietskalle svhs piuhalla.Paljon ovat myös vaihtaneet koneita uusiin eli pidä kiirettä jos haluat saada toimivan ? ennen kuin taas loppuvat.

    Ääänet katoilee,
    mp3 tilassa kone jää odota hetki tilaan noin 15min välein,
    Ajastetut nauhoitukset katoilee itsestään,
    Kone vaan jumahtelee kesken katsomisen tai nauhoituksen.jne jne

    Tuossa noi mun viat, eli suosittelen muillekkin samaa hoitoa.Kaikista noistahan toki selviää kun käynnistää koneen uudestaan mut en jaksa tota pelleilyä 300e laitteessa. :thumbsup:
     
  17. tättärää

    tättärää Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2005
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uuden päivityksen jälkeen tuli uusi ongelma.

    Jos ajastettu nauhoitus menee yli puolenyön, niin kone ei osaa sammuttaa sitä, aamulla on nauhoitus käynnissä edelleen, näin on käynyt useamman kerran.

    Tekstien puuttuminen on arkipäivää.
     
  18. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulle vastattiin HTV:ltä, että tuo laite vaihtoon. Tekstitys ongelma pitäisi olla järjestyksessä :-(
     
  19. maapa70

    maapa70 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.03.2005
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla toimi tuollainen puolenyön ylittävä nauhoitus ongelmitta, pistin ajastuksella tallennukseen lauantaisen Iron Maidenin konsertin. Alkoi ennen puoltayötä ja loppui ennen kahta. Aamulla boxi oli pois päältä ja keikka levyllä.
    Samoin tekstitykset ovat toimineet, ennen päivitystä jäi Ylen tekstitysmuutoksen takia yhden Sherlock Holmesin tekstit pois, mutta esim. lauantaisen Holmesin tekstit olivat tallentuneet ihan ok. Ainoa mikä teksteissä häiritsee, on se että pausen tai kelauksen jälkeen kestää jonkin aikaa ennenkuin tekstit ilmestyvät ruutuun.

    Onko muilla ollut vaivaa kuvasuhteesta, itselläni on parissa ER:n ja NYPD Bluen jaksossa ollut kuvasuhde päin prinkkalaa, toisinaan korjautunut itsestään, joskus pitänyt katsella vääristynyttä kuvaa kun ei ole pystynyt muuttamaan.
     
  20. paf_dädi

    paf_dädi Guest Guest

    Liittynyt:
    13.01.2005
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama homma. Laite oli päällä koko päivän, telkkari sammutettuna. Aloin tarkistamaan, että onhan loppuillan ajastukset varmasti paikallaan, niin huomasin että äänet olivat kadonneet. Ehdin kokeilla muistaakseni käydä kerran EPG:ssä ja kun koitin vaihtaa kanavaa, boksi sammutti itsensä. Ei hyvää päivää... Tämä siis uudella softalla.

    Sinänsä tuo uusi softa tuntuisi toimivan paremmin, mutta en ole tuota vielä kovin paljon ehtinyt testailemaan. Ehdottomasti hyvä parannus tuo rec/play teksti näytöllä, mutta jos edelleen antaa katkaista virran kesken tallennuksen, niin ei hyvä. Samoin time shiftin katkeaminen tallennuksen alkaessa on anteeksiantamatonta (en ole testannut itse vieläkö se tässä versiossa on).