Ruisrock!

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Nice Guy Eddie, 04.07.2003.

  1. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Vittu mitä paskaa suoraan sanottuna! Ruisrock edustaa kyllä Suomen paskinta festaria järjestelyiden osalta.

    1. Siellä EI saa rannekkeita vaan sulla on se vitun kolmen päivän PAPERILIPPU oltava koko ajan mukana.
    2. Muutama vuosi sitten festarialueelta ei päässyt pois kun sinne oli kerran itsensä tunkenut. Tämä kohta jäi tämän vuoden osalta vielä hieman hämärän peittoon.
    3. Leirintäalue on KUUDEN, luit oikein, KUUDEN KILOMETRIN päässä lavoilta. Sinne järjestetään viimeisen aktin jälkeen kuljetus busseille. Toki nämä bussit eivät ole täynnä ja alueelle pääsee nopeasti.
    4. Lippujen lisäksi joudut maksamaan vielä 25 euroa per nuppi leirintäalueelle päästäksesi.
    5. Esittäjät menevät välillä törkeästi päällekkäin - hirveä suoritus fiilis päällä koko ajan. Listoja laadittaessa ei ole ilmeisesti käynyt mielessä, että hevistä pitävät haluaisivat nähdä ehkä kaksi hevibändiä. Millään ei ole käynyt mielessä pistää vaikka hiphop artisti ja hevibändi soittamaan päällekkäin.

    Kyllä taas vituttaa. Vitutti 2002 jo aika rankasti kun Ruisrockkiin erehdyin. Tällä kertaa ajattelin, että hommaa olisi järkeistetty niiltä ajoilta, mutta eipä ole.. Saa kyllä olla minun osalta viimeinen Ruisrock.
     
  2. Kupletti

    Kupletti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.11.2004
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tässä vastaus kohtiin 1-2
    "MIKSI RUISROCK EI KÄYTÄ RANNEKKEITA?

    Ruisrockissa rannekkeiden käyttöönotto ei ole mahdollista, koska Ruissalossa on luonnonsuojelualueita. Festivaaliyleisön kulkua on rajoitettu "lipulla vain kerran sisään"-käytännöllä, jotta luonto ei kuormittuisi liikaa. Tämä on perusedellytys, jotta festivaalia on mahdollista järjestää."
     
  3. Nice Guy Eddie

    Nice Guy Eddie no more mr. Nice Guy Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    24.07.2001
    Viestejä:
    4 660
    Saadut tykkäykset:
    6
    jipii.. kolme päivää päätöntä menoa tulossa. Tänä vuonna en tee minkäänlaisia suunitelmia mitä katson (vai katsonko mitään) koska ne eivät tule kuitenkaan pitämään. Keskityn vain nauttimaan auringosta(toivottavasti), alkoholista ja humalaisista pissa-liisoista.
     
  4. Kupletti

    Kupletti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.11.2004
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Varo ettei sinuakin rupea vituttamaan ja paskattamaan yhtä paljon siellä kuin eräitä :D
     
  5. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Kiitos kun kerroit asiaa jo mikä on tiedossa. Tuo ei kuitenkaan ole mikään selitys. Meinaat että ne muutamat tuhannet MUOVISET vesipullot mitä alueella myydään (hyvään hintaan tietysti) eivät sitten luontoa kuormita? Kyllä tuo minusta on yhtä saatanan paskantamista yleisön niskaan. Et ole ilmeisesti ollut ikinä festareilla? Siellä kuule tulee roskaa aika reilusti. Olet varmaankin sitä mieltä, että on hyvä rajoittaa tuo yleisön kulku että varmasti porukka joutuu dokaamaan kaiken viinan siinä porteilla sisuksiin ettei järkevä juominen ole millään päin mahdollista. Mutta hei, onhan meillä siellä festarialueella teranssit ja muut bisse juomalat! Sieltäpä saat viidellä eurolla MUOVISESSA tuopissa bisseä. Harvoimpa sekään tuoppi varmaan roskikseen osuu.

    Kerroppas Kupletti onko sinusta rehellisesti kovin fiksua vedota tuohon luonnonsuojelu härdelliin varsinkin kun männävuosina on nähty rannekkeita muilla festareilla myös kankaasta tehtynä (tietyn värisiä paksuja naruja)... Niinpä niin.
     
  6. Kupletti

    Kupletti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.11.2004
    Viestejä:
    713
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tarkoitus on varmaankin rajoittaa yleisön käyskentelyä ympäriinsä Ruissalossa, etteivät talloisi siellä enempää kuin on tarvis tai veisi niitä roskia ympäriinsä isommalle alueelle kuin että saisivat kokoajan ravata luonnonsuojelu alueella.

    Ja jos roskat osuu rajatun alueen sisään on sekin varmaan parempi kuin että ne olisivat siellä luonnonalueella missä se siivousalue kasvaisi räjähdysmäisesti isommaksi kuin festarialue.
     
  7. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 511
    Saadut tykkäykset:
    8
    Yhdyn lauseeseen puoli-intiimisti. Varaudu sitten kurdt pikku kävelyyn. Bussikuljetus tulee Ruissalon sillan viereiselle satama-alueelle. Hiekkatietä pitkin festarialueelle on reilu 2 km.
     
  8. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    No ei tuo ollut Kupletin itsensä kirjoittama, vaan Ruisrockin sivuilta otettu vastaus. Älä siis syytä häntä tuosta vastauksesta.
     
  9. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Kupletti,
    Tokihan se siivousta helpottaisi, mutta leirintäalueelle nyt on matkaa kuitenkin se ihanat 6km niin en usko että kauhean moni siellä käyskentelisi. Pointtini olikin se, että miksi pitää pistää yleisö jonkun paperilipun varaan? Itse pyrin festareilla kuljettamaan mahdollisimman vähän kaikkea sellaista minkä häviäminen vituttaisi ihan puhtaasti siitä syystä, että festareilla sattuu vähän kaikenlaista. Esimerkiksi nythän on kiva mennä uimaan kun on paperilippu taskussa. Kaverin kanssa juuri puhuttiin, että joutuu varmaan laminoimaan sen tai muuta samantyylistä että se säilyy ehjänä / kuivana. Ei minua niin älyttömästi ärsytä tuo kerran sisään tyyli vaan se, että sinne alueelle ei saa viedä mitään juomia. Itse kun en tykkää kiskoa sitä 1,5L kossulantrinki sekoitusta siinä viidessä minuutissa kun lähdetään bändejä katsomaan.
     
  10. Jaded

    Jaded Uusi jäsen Blokattu Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.04.2004
    Viestejä:
    1 548
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ruisrock (sekä Ankkarock) on suomen paskimmat festarit. Merimaan juttuja kummatkin (sattmaako?).. Kerran olen RuisRockissa käynyt ja vannoin silloin että jää viimiseksi kerraksi. Siis ihan hirveät järjestelyt.
     
  11. Tepi76

    Tepi76 Guest Guest

    Liittynyt:
    22.04.2002
    Viestejä:
    292
    Saadut tykkäykset:
    3
    Mä en kyllä oo koskaan kokenut Ruisrockin järjestelyjä huonoiksi, paitsi silloin kun Merimaa aloitti ja anniskelualueille pitkät jonot...

    En mä Provinssirockistakaan kesken päivän ole ulos kävellyt vaikka sellainen mahdollisuus siellä on ollutkin...
     
  12. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Siinä on vaan se, että jos sulla on mukana grilli ja pihvejä tms. niin niitä himottaa syödä eikä maksaa törkeitä rahoja festarialueella syömisestä. Olikohan lauantaina YUP aloittaa vähän yli klo 14.. siitä sitten ollaan festarialueella kunnes HIM lopettaa klo 01:30. YUP:n jälkeen on aika monta tuntia välissä ennen kuin seuraava hyvä artisti soittaa. Siinä olisi mukava vaikka teltoilla istuskella..
     
  13. skuge

    skuge Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.04.2004
    Viestejä:
    264
    Saadut tykkäykset:
    0
    Erittäin paskalta toi ruisrock kuullostaa kun vertaa vaikka Rmj:hin jossa SAA juoda omia juomia, SAA poistua festarialueelta teltalle 50m päähän koska huvittaa, eikä tarvitse olla turussa turkuhallin pihalla jne..

    En kyl ymmärrä mikä saa ihmisen lähtemään tonne, vielä en oo kuullu mitään positiivista tosta paikasta paitsi turkulaisten HIV tulokset.
     
  14. Slash80

    Slash80 No Life! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    19.04.2001
    Viestejä:
    2 841
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tuskassa on ollut kans sama juttu, että ei saa poistua alueelta. Oisko syy ollut jotain tyyliin, ettei porukka rellestä sitten kaupungilla vaan pysyvät sitten päivän alueen sisällä. Pitää olla tarkkana rahojen kanssa, ettei pääse loppumaan kun ei pääse kaupungille hakeen lisää.
     
  15. M-J-B

    M-J-B Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.09.2003
    Viestejä:
    300
    Saadut tykkäykset:
    2
    Kyllä se popula vaan käyskentelee, ei ole harvinaista että illan päätteeksi kävellään keskustaan... itsekin tuon pätkän monesti kävelleenä tiedän, että aika moni harhautuu syystä tai toisesta reitiltä vaikka festari onkin jo ohi. Ja kuten jo todettu, ei se festarialue ole suojelualuetta, eikä muoviranneke mikään ekokatastrofi. Kun festarikansa poistuessaan talloo viljapeltoon maantienlevyisen oikopolun ja levittelee roskiaan sille pellolle lienee vahingot minimissään, ja silloin liikenne on ollut pääsääntöisesti kertaluontoista. Vapaa kulku rannekkeella aiheuttaisi todennäköisesti villiä telttailua metsikössä. Herkempi aluskasvillisuus ei moista siedä, joten ihan ok että lipulla pääsee vain kerran sisään. Hän joka ei käytäntöä hyväksy voi jäädä kotiin, kyllä siellä Ruissalossa populaa RR:n aikana muutenkin riittää.


    Sinänsä ihan hyvä pointti, mutta minigrip-pussi on halpa investointi ellei ole laminointimahdollisuutta. Siihen pussiin voi sitten heittää myös lompakon ja kännykän jos uimaan tekee mieli.

    Eräänä vuonna, milloin mahtoi olla en muista, ei ennakkotiedoista poiketen saanut viedä mitään pulloja koska eräs artisti (oisko ollut Metallica?) ei niitä sallinut koska muovipullonkin voi täyttää hiekalla ja heittää päin artistia. Hupaisaa oli se, että kun portilla jaetut muovimukit loppuivat sallittiin myös tuopiksi aukileikatut muovipullot. Siinä vaan portilla järjestyksenvalvojan seuratessa Leatherman taskusta, pullot auki, Leatherman taskuun ja portista sisään...

    Pahvitölkit ovat perinteisesti myös sallittuja.

    Nyt tulee vihje jolla saatan pilata monen festarikävijän päivän jos joku järjestyksenvalvoja sattuu lukemaan Plazaa: Juusolla on viikonloppuna synttärit, ja pitäähän Juusolle olla hieno lahjapaperiin kääritty paketti joka odottaa luovutustilaisuutta seurueen hillityimmän/ujoimman/söpöimmän (mieluiten naispuolisen) jäsenen repussa. ;)

    Ja jos helle yllättää kannattaa ihan oikeasti ottaa sitä alkoholitontakin juomaa mukaan. Eräänä vuonna kävi muistaakseni avauspäivänä niin surkeasti, että ensin loppui alueella myytävä limu, sitten loppui vesi, josta seurasi älyttömät jonot anniskelualueille joista hyvin pian loppui anniskeltava! Päänsärky oli aikas kiitettävä kun vielä älyttömän bussihärdellin seurauksena tuli perinteisesti käveltyä keskustaan.

    Saas nähdä joskos sitä vaivautuisi tänä vuonna kesäloman alkamisen kunniaksi perjantaina Rammsteinia ja Turmion kätilöitä hämmästelemään. Oishan siellä vielä lauantaina Sonata Arctica ja sunnuntaina Paradise Lost mutta ne on jo nähty ja siinäpä se tarjonta taisi ollakin...
     
  16. Rooky

    Rooky Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuleehan Ruisrockkiin sentään Bam Margera Viva la Bam! kavereineen :D. Tulevat sinne 15 hengen joukolla kuvaamaan jaksoa Viva La Bam Finlandiaa... Sinne vaan mukaan heilumaan :thumbsup:
     
  17. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 511
    Saadut tykkäykset:
    8
    YEAH! Kohta tärähtää ja kovaa! Nahka kärähtää ja läski tummuu. Rockiin matka käy - selvää päivää ei näy. :cool:
     
  18. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Ja matka Turkua kohti alkakoon :)

    Bam Margera & kumppanit voivat ruveta jo vapisemaan :D
     
  19. Tepi76

    Tepi76 Guest Guest

    Liittynyt:
    22.04.2002
    Viestejä:
    292
    Saadut tykkäykset:
    3
    Ja tämä lähtee kotiovestaan kävelemään kohti festivaalialuetta NYT!!!
     
  20. Slash80

    Slash80 No Life! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    19.04.2001
    Viestejä:
    2 841
    Saadut tykkäykset:
    1
    Nyt on hyvä mieli kun on tullut nähtyä Fantomas, joka oli aivan uskomattoman hyvä livenäkin. Aluksi vähän epäilytti voiko sellaista kaaosta esittää livenä, mutta kyllä voi ja varsin hyvin. Him olis kyllä ollut mukava nähdä, mutta ei oikein yksin viitsi öitä viettää festareilla.