Viimeksi katsomasi elokuvat

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana AnssiM, 20.03.2005.

  1. Jaded

    Jaded Uusi jäsen Blokattu Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.04.2004
    Viestejä:
    1 548
    Saadut tykkäykset:
    1
    Amelie

    Taas tuli katottua ku toi Lapin Noita ei ollu nähny. Ihan loistava elokuva. Varmaan yksi maailman parhaan näköisistä elokuvista. Ihana :love:

    5-/5
     
  2. Kalza

    Kalza Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.11.2002
    Viestejä:
    2 844
    Saadut tykkäykset:
    3
    Ihanaa,Jaded, Ihanaa. Amélie on kyllä ihaninta maailmassa. Tulee aina hyvälle mielelle kun katsoo tuon. On tullut ainakin 10 kertaa jo katsottua, pitää taas pian katsoa uudestaan...

    Ite olen viimeksi kattonut Batman Beginsin, jota jo vähän hehkutinkin tuolla asianmukaisessa threadissa. Aika 5/5 leffa.

    Sitä ennen tuli katottua Adaptation. Iski kyllä lujaa sekin todella lujaa. Mahtava tunnelma leffassa, varsinkin aina kun "Happy Together" lähtee soimaan :)

    Valtavirrasta poikkeava, kekseliäs, hieno elokuva.

    4½/5
     
  3. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tuli katsottua toisen kerran keskiviikon sateisen aamun kuluksi Alien VS Predator

    Leffa oli yhtä sekava kuin ensimmäiselläkin kerralla. Päätöntä harhailua sokkelossa ja sitten mättöä örkkien välillä. Olen aina pitänyt suuresti Alien ja Predator-leffoista (jälkimmäisestä tosin paljon enemmän, minkä takia alieneiden ylivoimaisuus jäi häiritsemään), mutta tämä oli vähän liian paksua.

    Taistelut oli kuvattu liian läheltä ja liian nopein leikkauksin. Niissä ei ollut ollenkaan minkäänlaista kontrollia. Tämän olisi voinut pelastaa vähän raaemmat tapot, mutta aina kun tuli kuolema, kamera leikkasi vain seinään/maahan, mihin veret tirskuivat.
    Kaipa tässä on vain haluttu hankkia nuorempia katsojia tj. Elokuvan loppu kruunaa tämän paskan kyllä kivalla kuorrutteella.

    2/5, mistä 1 tähti vastaa minimimäärää, mikä täytyy antaa ja toinen tähti tulee DVD:n erittäin hienosta slipcasesta, sekä erittäin asiallisista ja kattavosta ekstroista ja mahtavalaatuisesta tekniikasta.

    Melkein unohdin mainita erittäin hienosta dialogista. Nainen selittää miehelle, kuinka heidän täytyy antaa varastamansa aseet saalistajalle, jotta tämä voisi taistella alienia vastaan. Mies vastaa loistavan päättelykyvyn ansiosta: "Viholliseni vihollinen on siis ystävä" Hienoa.

    Moni asia olisi voitu tehdä toisin ja paremmin tämän leffan kohdalla. Paras olisi ollut, jos tätä ei olisi koskaan tehty.
     
  4. Mounix

    Mounix Guest Guest

    Liittynyt:
    18.04.2002
    Viestejä:
    668
    Saadut tykkäykset:
    1
    Million Dollar Baby tuli nyt vihdoin katsottua ensimmäistä kertaa. Hieno ja tunnelmallinen leffa oli niinkun odottelinkin. Hahmot, dialogi ja näyttelijäsuoritukset toivat eniten rekkaa pihaan. Pääosakolmikko oli kovassa iskussa ja varsinkin Freemanista ja Clintistä tykkäsin, vaikka aika vakioroolit pistivätkin. Freeman varsinkin oli about sama dude kun Shawshankissa, mutta kyllä ihan oscarinsa ansaitsi vihdoin. Pari pientä hieman häiritsevää juttua oli, ja lopustakin olisi ehkä muutaman minuutin voinut ottaa pois, mutta eipä nuo kokonaisuutta häirinneet. Ajatuksia herättävä ja koskettava leffa.


    Näillä fiiliksillä arvosana pyörii tuossa 4-4½/5 paikkeilla
     
  5. jake83

    jake83 Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    03.02.2003
    Viestejä:
    122
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ray

    Jamie Foxx ansaitsi kyllä Oscarinsa! Näytteli nimittäin elämänsä roolin(no ainakin tähän astisen uransa). Elokuva oli muuten perus elämänkerta tyyliin vetäisty. Musiikki kohtaukset plussaa!

    3½/5
     
  6. shack

    shack Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.05.2002
    Viestejä:
    2 880
    Saadut tykkäykset:
    2
    X-files Season 1 tuli eilen kahlattua loppuun asti.

    Kannattaa seurata tv:n puolelta kenellä ei kotona tätä lätyllä ole.
    Joukossa ei ollut kovinkaan montaa huonoa jaksoa, mutta odotan vielä enemmän vastaavanlaisia jaksoja kuin mm. kauden päätösjakso oli.

    3½/5.
     
  7. Costanza

    Costanza Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2003
    Viestejä:
    61
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilen tuli katsottua Royal Tenenbaums ja tämä oli minulle positiivinen yllätys. En tiennyt oikein mitä odottaa kun tästä leffasta ihmiset joko pitävät tai sitten vihaavat. Hyvä leffa joka tulee varmasti katsottua uudestaan. 4/5

    Tänään tuli aluksi katsottua Dodgeball - A true underdog story. Tältä elokuvalta en odottanut mitään ja leffa todellakin vastasi odotuksiani. Tämä on kyllä varmasti huonoin leffa jonka olen nähnyt pitkään aikaan. Kerran nauroin kun yksi kaveri sai harjoituksissa pallosta päähän (joten tapahtui useammin kuin kerran) ja tämäkin johtui varmasti siitä, että makaan kotona jalka kipsissä ja tekemistä on hyvin vähän. 1/5

    Juuri tuli sitten ensimmäistä kertaa katsottua Das Boot. Elokuva oli kieltämättä ihan hyvä mutta minulle aivan liian pitkä. En kerta kaikkiaan jaksa seurata yli kolme tuntia pitkää leffaa. Kaksi tuntia olisi minulle sopiva pituus.
    Hyvä leffa mutta liian pitkä. 2.5/5
     
  8. Brian

    Brian Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.02.2004
    Viestejä:
    288
    Saadut tykkäykset:
    2
    Alien dc tuli eilen katsottua ensimmäistä kertaa (teatteriversio kylläkin pari kertaa nähty). Vielä nykypäivänäkin hyvin vuosien nakerrusta kestänyt mestariteos, jaksoi jännittää vieläkin. 5/5p

    Taxi 3:n katsoin äsken, tämä kuten aikaisemmatkin versiot ovat puhdasta viihdettä, kevyttä sellaista, mutta aika kului todella nopeasti. Hienon pökötin ympärille kasattuna nämä eivät hollywood-viihteenä jaksaisi kiinnostaa, mutta ranskalaisena näissä on jotakin erikoista joka jaksaa viihdyttää enemmän. 2½/5p mutta pisteitään enemmän viihdyttävämpi.
     
  9. Terris

    Terris Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2004
    Viestejä:
    1 986
    Saadut tykkäykset:
    4
    Hellboy tuli katsottua. Jotenkin todella kuiva leffa, ei jaksanut keskittyä yhtään katsomiseen. Alku näytti lupaavalta ja idea melko kiinnostavalta, mutta lopulta Hellboy ärsyttävät kommentit ja niin edespäin alkoivat syömään miestä. Kuitenkin ihan hienot efektit ja ok viihde räiskintä. 2.5/5.
     
  10. Generig

    Generig Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    24.01.2004
    Viestejä:
    1 879
    Saadut tykkäykset:
    5
    Juuri äsken katselin Ranskalaista tuotantoa olevan Sexy Boys:n. Omituinen sekoitus RoadTrip/American Pie tyylistä huumoria ja vakavampia mietteitä tarjoiltuna varsin peruskoomisella tyylillä. Ei huono, ei hyväkään. Yksi pääosan esittäjä typyistä oli todella nätti.
     
  11. Jaded

    Jaded Uusi jäsen Blokattu Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.04.2004
    Viestejä:
    1 548
    Saadut tykkäykset:
    1
    Saw

    Olipas se hyvä. Mitään en oikein oottanu hypetyksistä huolimatta mutta olihan se loistokas. Lisää tämmösiä. Samaa sarjaa kyllä ku se7en ja aika samanlaisia oli muutenkin tunnelmaltaan.

    4,5/5
     
  12. janolle

    janolle Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    09.04.2005
    Viestejä:
    1 046
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aliens directors cut tuli äsken katsottua. Oli jo koko leffa pyyhkiytynyt muistista joten oli aika jännää kateltavaa. :)

    Erittäin hyvin kestänyt kestänyt ajan kulutusta, voi kyllä johtua siitä että ei paljoa kasarivaatteita näy. Vaikka DC on huomattavasti pidempi versio sitä ei oikeastaan huomannut, joka on kertoo sen että lisätty matsku on ollut asiaa.

    Vaikka mahtava pätkä on tuntuu että jotain jäi puuttumaan, 4/5
     
  13. code.666.

    code.666. Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2003
    Viestejä:
    1 226
    Saadut tykkäykset:
    1
    The Manson Family
    Kertoo nimensä mukaan Mansonin mukana kulkeneista ihmisistä ja hänen "opetuslapsista", eikä niinkään itse Charliesta.
    Eli kyseessä "dokumentti"-elokuva, joka oli tyylillä toteutettu ja ihan mielenkiintoinen tapaus, ei ehkä niinkään "splatter" kuten levyn kannessa hehkutettiin, vaan hiukan verta ja parit tissit. Miinuksena täysin turhat leikkaukset nykypäivän "manson perheeseen". 3½ / 5

    Inugami
    Draama jota oli hyöstetty yliluonnollisilla elementeillä, kaunis, viihdyttävä, rauhallinen, ja emännän mielestä pitkäveteinen. :p
    3 / 5
     
  14. blashyrkh

    blashyrkh Guest Guest

    Liittynyt:
    10.01.2005
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hellraiser: Deader (en tiedä monesko) tuli katsottua.
    toimittaja nainen lähtee tutkimaan pomonsa kehotuksesta oudon kultin toilailuja, päällikön saatua videokasetin romaniasta. kasetilla nainen tekee itsemurhan ja kultin johtaja herättää vosun henkiin. jaahajuu ja rupiikinkuutio hyppää messiin.
    Naulapäätä ei leffassa pahemmin näkynyt ja muutenkin ajan saa kulumaan paremmin syömällä vasikanpötsiä pässinkiveksillä. -/5
     
  15. Morrissey

    Morrissey Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2005
    Viestejä:
    49
    Saadut tykkäykset:
    0
    A Mighty Wind (2003)- Kyllä pari oluen kera uppos ihan hyvin, olis varmaan pitänyt tietää enemmän folkista. Eugenen(Mitch) levyn kansista repesin ihan totaalisesti.

    Million Dollar Baby - Ihan hyvin tehty tarina, eipä moitteen sijaan, mutta ei mitään ultra fiilistelyjäkään.
     
  16. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 300
    Saadut tykkäykset:
    594
    Straw Dogs ****½
    Sam Peckinpahin tiukka jännäri pariskunnasta joka muuttaa pieneen englantilaiseen kylään. Kylä on tietenkin täynnä toinen toistaan oudompia hiippareita joiden ainoana päämäräänä näyttäisi olevan raiskaaminen. Samppa on saanut aikaan todella painostavan ilmapiirin, mikä valtaa katsojan heti ensimmäisistä kuvista lähtien. Loppu onkin sitten silkkaa väkivaltaa Sampan brutaaliin tyyliin. Dustin Hoffman on huikeassa vedossa ja koville joutuva Susan George on myöskin aikasen pätevä vaimon roolissa.

    Ai niin! Leffa oli tiukasta aiheestaan huolimatta kohtuu seksikäs. Susan George valkoisessa neuleessa ja minihameessa :love: Ja sitten vielä tämä koulutyttö (oikeesti yli 20v) terhakoine rintoineen ja kouluhameineen :love:

    Ja kiitokset vielä Criterionille loistavasta kuvan laadusta ja laadukkaista extroista :thumbsup:
     
  17. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Näin ne työpaikan psykologisissa testeissäkin sanoivat.
     
  18. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 300
    Saadut tykkäykset:
    594
    Se on hyvä asia, että Moderaattori osaa lukea rivien välistä. Nyt kun ongelma on tiedostettu ja esille pistetty, niin parantuminen voi alkaa :D
     
  19. Iso_d

    Iso_d Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.05.2004
    Viestejä:
    55
    Saadut tykkäykset:
    0
    Village
    Tuli vihdoin eilen tsekattua itselleni neljäs Shyamalanin tuotos ja täytyy sanoa että vaikea keksiä mitään kovin pahaa sanottavaa tästäkään. Pidin kovasti elokuvan luomasta tunnelmasta samoin kuin kauniin synkästä kuvauksesta. Näyttelijäsuoritukset olivat vahvoja lukuunottamatta Joaquin Phoenixiä joka tuntuu olevan samanlainen jäykistelijä elokuvasta riippumatta.

    Tällaista elokuvaa, jossa asiat selviävät pikkuhiljaa ja muuttavat elokuvan lähtökohtia melkoisesti ovat kyllä varsin kivoja. Kovasti Shyamalan tuntuu itseään elokuvissa toistavan, mutta mikäs siinä jos jälki on näin laadukasta. Kyseessä on keskivertoelokuvaa selkeästi parempi pläjäys. 4/5
     
  20. JR1911

    JR1911 Ponies everywhere! Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2004
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    5
    Viimeksi katsottua...

    Once upon a Time in the West
    Leonen mestariteos iski kovaa toisellakin katsomiskerralla, vaikka ei tosin ihan yhtä kovaa kuin ensimmäisellä. Tosin juoni tuntui tällä kerralla paljon selkeämmältä. Henk. koht. Top20-listan kakkossijalla. 5/5

    Back to the Future-trilogia
    Loistavia feel good-leffoja. Kaikki kolme on nähty jo vaikka kuinka monta kertaa, mutta aina niiden pariin on silti mukava palata. Vaikka taso hiukan heikkeneekin loppua kohden, niin huonoksi se ei missään vaiheessa mene. Kokonaisarvosana trilogialle 4½/5

    Kill Bill vol. 1
    Kolmas katsomiskerta lyhyen ajan sisällä, mutta edelleenkin katselunautinto on vertaansa vailla. Loistavat musiikit takaavat erinomaisen tunnelman. Top20-listan kärkikymmenikössä. 4½/5