Yöketju

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana JTX, 04.05.2005.

  1. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 424
    Saadut tykkäykset:
    10
    Itsekkin tuli juuri ulkoiltua varhaisillasta, eli melkein juoksin baarista kotiin sekä samalla herätin yleistä pahennusta Oulun kaduilla....
     
  2. palze

    palze Guest Guest

    Liittynyt:
    23.02.2004
    Viestejä:
    451
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mee nukkumaan sitte kun nukuttaa ja klo 8-9 kello soimaan ja ylös (toivottavasti alkaa nukuttaa ennen kellon soittoa ;)). Toimii ainakin mulla niin, että seuraavana iltana alkaa nukuttaa "normaaliin" aikaan.
     
  3. niiles

    niiles Sugar plum fairy Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.10.2003
    Viestejä:
    3 969
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ei pitäis lähteä tyttöjen perään buarireissuilla. Nyt vasta pääsin kämpille lepäämään.
     
  4. WhiteQueen

    WhiteQueen Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.04.2002
    Viestejä:
    1 591
    Saadut tykkäykset:
    2
    Nyt taitaapi kyllä olla jo aamu.Mutta perkele, kirjoitanpa kuitenkin. Helsingissä oli kivaa. Vielä kivempaa oli istua linja-autossa viisi tuntia ja kävellä päälle kilometri, että pääsee omaan sänkyyn päivän päätteeksi nukkumaan. :OI
     
  5. taikajanne

    taikajanne Voe tokkiinsa! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    24.08.2003
    Viestejä:
    253
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aamuyöllä heräsin, unirytmi taas päin persettä :|
     
  6. Yorcci

    Yorcci Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.03.2001
    Viestejä:
    2 953
    Saadut tykkäykset:
    5
    En herännytkään, kun seitsemältä tultiin koputtelemaan ovelle ja kyselemään, juonko kahvia. -En juo. Minuutin päästä kysyttiin, juonko teetä. -En juo. Ja sitten ei enää nukuttanutkaan.
     
  7. Homeboy

    Homeboy The Collector Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    25.07.2003
    Viestejä:
    504
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika hieman ahistaa... telsu otti ja hajosi tuossa klo 21 tienoilla. Tosin olihan tuolla ikääkin jo se 12 vuotta. No, ei kai tässä auta kuin ostaa uusi tv viikolla. Joku 32" perustelkkari ois tarkoitus kantaa kaupasta ulos. Ei raaski vielä noihin plasma/lcd-paneeleihin sijoittaa. Kiitos telkkarin, tyhjeni myös rommipulloni mun. Sitä vartenhan se loma onkin, viihde-elektroniikan ostoa ja juomista. ;)
     
  8. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 424
    Saadut tykkäykset:
    10
    Itse onnistuin juuri tuhoamaan oman näytönohjaimeni ainakin TV-outin osalta, näppäsin piuhan "lennosta" paikoilleen, ja eihän siinä muuta kuin että ei tule enään TV-outista kuvaa ollenkaan ulos. :hitme: :OI Pitää kai tuossa aamulla alkaa etsimään kuitteja, että joskos tuo vielä menisi takuuseen.

    Ja-a, taas alkaa kello lähestyä 3:a aamulla, ja silti ei nukuta vielä ollenkaan, jospas sitä lähtis tästä vaikka "aamu" lenkille. :thumbsup: ja sitten nukkumaan että jaksaa sitten iltapäivällä lähteä kouluun.
     
  9. Homeboy

    Homeboy The Collector Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    25.07.2003
    Viestejä:
    504
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä päässä juominen on vienyt voiton, rommipullo tuhottu ja vaniljakossu hyvällä alulla. Ei tässä kauaa enää jaksa valveilla pamppailla. Funk, millekään lenkille tästä lähdetä, kohta nukkumaan, että jaksaa puolilta päivin herätä ja lähteä metsästämään uutta telsua. ;) Long live rock 'n roll!
     
  10. deadstar

    deadstar Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.02.2004
    Viestejä:
    585
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tekeminen on kyllä nollassa ja nukuta yhtään. Rauhallista musaa koitan kuunnella ja selata nettiä mutta aika huono yhdistelmä :) jos keittelis teet ja söis vaikka ittesä täyteen :naminami: ainii mutta kohtahan tulee jo valoisaa...prkl...onkohan missä jätesäkit...huhuuu ne ei oo täällä,tulkaa esiin heti!hei hei valo...vie minut kuuhun syömään juustoa,toivottavasti se ei ole homeista :hitme: auts!kuka löi mua kirveellä päähän? larppaaja se olikin vaan,tuun syömään sun korvat kohta,milläs sitten leikit spockkia...nii,kikkelis kokkelis,mitäs läksit?

    jos sitä sittenkin menis nuq -> tsiuh (laser aseen ääni)
     
  11. hiost

    hiost White Trash Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.11.2003
    Viestejä:
    2 366
    Saadut tykkäykset:
    6
    Hajoo siihen deadstar. Vois ite lähtee tästä töihin...
     
  12. Mahoney

    Mahoney Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.09.2001
    Viestejä:
    3 826
    Saadut tykkäykset:
    7
    Mitäs sitä nyt hyvää rytmiä pilaamaan millään nukkumaankäymisillä. Toissailtana (no yönä, yönä!) oli kyllä jotain outoa tekeillä, kun jo 03.30 alkoi väsyttämään. Muut illat ovatkin tässä parin viikon ajan menneet sinne 04.30 - 06.00 kieppeille. Lähinnä Frendejä on taas viimeiset tunnit tullut katseltua, Lord (ei Ringsien Lordi) knows kuinka mones kierros nyt menossa...

    Eilenkin kyllä taas tuli täällä piipahdettua ja taas sattui siihen harmittavaan 04.00 aikaan, kun backupataan... Nyt olen onneksi aikaisemmin liikkeellä. Tuli juuri kaksi leffaa katsottua, aina loistava teos ja onneton tekele. Fire Down Below ja Lord of the Rings. Ja varmaan voisi tulla väärinkäsitys, jos en korostaisi kumpi on kumpi, siis todellakin FDB on se hyvä ja tuo jälkimmäinen oli pelkkää kuraa kun vasta nyt ensimmäisen kerran jaksoin katsoa. Ihme sinänsä että jaksoin, jo puolen tunnin jälkeen oli sellaista kidutusta että... No joo, periaate on ollut että toistokerrat voivat tehdä ihmeitä, mutta tätä tuskin viitsin toistamiseen katsoa. Ei ole Ameliekaan toista kertaa soittimeen eksynyt. No, pitihän se arvata.

    Taisi olla toissapäivänä tuo Inhimillinen tekijä, siinä oli kyllä hyvä aihe unesta / nukkumisesta. Siinoli joku unettomuudesta kärsivä, sit oli joku dosentti ja sit semmonen toimittaja, joka kerto pärjäävänsä 2 - 4 h unilla. Hengenheimolainen siis, joita harvemmin näkyy. Kyllä se dosentti nytkin vähän hymyilleen suhtautu sen vastauksiin (kuten siihen, että ei 3 - 4 vuorokauden valvominen tunnu missään, kun toinen taas kertoi että 24h valvomisen jälkeen ei olisi työkunnossa) mut olihan sillä selkee perustelukin olemassa: Ihminen tarvitsee jotain 4-5 tuntia syvä-/REM-unta. Useimmilla tätä edeltää joku neljän tunnin jakso siirtymäunta, joka ei vielä tuo lepoa. Jotkut pääsevät suoraan jälkimmäisiin vaiheisiin, ja sen takia 4 tuntia voi riittää virkeyden saamiseksi. Ja täälläkin on joku sitä kehdannut epäillä... Kyllä jämpti on näin. Jos väsyttäisi, niin esim. autolla ajaminen olisi riskialtista. Mutta kun on virkeä, niin on. Viimeksikin, kun läksin jokunen viikko sitten Helsinkiin ajelemaan, olin nukkunut 2,5 h. Eikä väsyttänyt tippaakaan. Ja sama taas muutaman päivän päästä, kun pitäisi Turkuun körötellä. Jos nukkuisin 8 tuntia, niin sitten mahtaisi väsyttää että zzzz...

    Mutta joo, pitänee taas lähteä yksi Frendit-kiekko katselemaan. S'on moro!
     
  13. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 424
    Saadut tykkäykset:
    10
    Niin, se on tämäkin ketju olemassa meille yökyöpeleille. No tänään on se suuri päivä (yö) kun se tehdään, eli nyt aion laittaa vuorokausirytmini kerralla ojennukseen. Eli valvon koko yön ja nukkumaan laitan vasta seuraavana iltana. :cool:

    Nyt on tullut katseltua tuota Magnum sarjaa, kun sen kaverilta oikeastaan juuri tätä varten lainasin. Kyllähän tämä on ihan hyvä 80-lukulainen sarja, vois vaikka itselleenkin ostaa, kun anttilastakin saa suomitekstein alle 30:n euron, :thumbsup: Jos sitä vielä jaksais tuossa kohta (06:00) lähteä lenkille ja katsella jokos läheisen puiston puliukot olisivat hereillä. Päivä kuluu varmaankin siivotessa ja loppuja Magnumin jaksoja katsellessa. Ja jos ne alkavat loppumaan kesken, niin ainahan voi luottaa A-Teamin apuun, eli lainasin myös siitä ykköskauden kaveriltani.

    Ja hyvät yöt/huomenet kaikille niille jotka tämän viestin sattuvat lukemaan tässä näin aamutuimaan.
     
  14. JPH

    JPH Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2003
    Viestejä:
    2 907
    Saadut tykkäykset:
    4
    Itsekin tuota keinoa muutaman kerran käyttänyt ja kyllähän se toimii... siihen asti kunnes huomaa jälleen valvovansa aamun tunneille asti ja rytmi on päin p*rsettä eli parhaimmillaan yhden tai kahden normi-ihmisenä nukutun yön jälkeen :D Minkäs sitä luonnolleen mahtaa, mutta onnea yritykseen :thumbsup:
     
  15. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 424
    Saadut tykkäykset:
    10
    No oikeassahan olet, eipä tuo tuntunut toimivan kunnolla kun ei vieläkään (03:35) nukuta. Mutta tämä johtuu varmaan siitä että sorruin tuossa iltapäivällä ottamaan "pikku" torkut sohvalla maatessani, mutta harmikseni torkkuessani missasin kummatkin ritari ässät. :weep: No parempi onni tänään, aion nimittäin kokeilla samaa vielä tänäkin yönä/päivänä uudelleen, sillä vielä on useampi A-Teamin jakso katsomatta ja keveri jo ehti soitella boksiaan takaisin. Saas nähdä miten sitä jaksaa sitten perjantai-iltana baarissa heilua...
     
  16. JPH

    JPH Guest Guest

    Liittynyt:
    02.02.2003
    Viestejä:
    2 907
    Saadut tykkäykset:
    4
    Itsekin olen tuohon virheeseen usein sortunut. 'Pienet päikkärit' ovat yleensä valvotun yön jälkeen venähtäneet n. 7 tuntiseksi kuorsausmaratooniksi, joten eipä ihmekään, että seuraavana yönä ei taas oikein nukuta :D Mutta onnea siihen uusintayritykseen :) Toisaalta ehkä kannattaisi yrittää sitä todellista rytmin muutosta vasta sen baari-illan jälkeen... Väsy iskee kesken illan ja päädyt 'pilkkimään' baaritiskille ;)
     
  17. Sly

    Sly Dear Die Hard. You Rock. Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.11.2003
    Viestejä:
    2 172
    Saadut tykkäykset:
    7
    Jahas, tuli käytyä, HUH!
     
  18. Yorcci

    Yorcci Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.03.2001
    Viestejä:
    2 953
    Saadut tykkäykset:
    5
    Tuli nautittua komeasta ilmasta ja kylmästä juomasta terassilla ja sitten hyvästä ruoasta hyvässä seurassa. Hieno lauantai-ilta, lähestulkoon ottaa koteloon mennä maanantaina taas töihin. Onneksi sunnuntai on välissä tasoittamassa...
     
  19. Eastwood1

    Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.12.2003
    Viestejä:
    1 875
    Saadut tykkäykset:
    1
    Noniin. Aamulla alkaa työt kello 11 ja nyt nukkumaan. Kolmen leffan, pokerin peluun ja simpsoneiden ilta on ohi. Tai no, kaveri jäi vielä katsomaan :)
     
  20. Jazo

    Jazo Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    4 424
    Saadut tykkäykset:
    10
    Unirytmin kääntäminen tuntuu näin kahden melkein kokonaan valvotun yön jäkeen jo jotenkin onnistuvan, sillä tälläkin hetkellä nukuttaa jo aika helvetisti, tosin lievä humalatila saattaa vaikuttaa tähän jotenkin. :sick: