Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

  1. Jiimo

    Jiimo Guest Guest

    Liittynyt:
    08.04.2005
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo epävarma ajastetun tallennuksen onnistuminen tuntuu olevan isoin pulma tässä laitteessa ( vaikka sitä muutakin paranneltaa toki on ) ja kun vehkeet tuntuu olevan niin yksilöllisiä, että mikä toimii yhdellä ei toimi toisella, niin tässä tapa joka on mulla toiminut, jos joku haluaa kokeilla:
    Ekan viikon aikana mullakin onnistui vain noin kolmasosa talletuksista täysin satunnaisesti, ja siinä vaiheessa laitoin menun kautta boxin aukeamaan joka päivä klo 17.00 ja sulkeutumaan klo 03.00. Kunhan ajastukset osuvat tuolle välille (väliähän voi tarvittaessa vaihtaa), niin ei oo väliä onko ajastus tehty klo:lla tai epg:n kautta (tai onko epg:ssa valittu aina ensin ajastettava kanava, kuten tällä palstalla on ehdotettu, tätä tapaa en itse edes hoksinut kokeilla). Nyt on kulunut noin 7 viikkoa ja 80-100 tallennusta, jotka ovat kaikki onnistuneet. Tiedä sitten kuinka tää tapa taas muilla toimii….
    Onhan toi boxi tällä menetelmällä välillä turhaankin päällä, mutta ei se ainakaan toistaseks ole haitannut ( jostaan syystä mun boxi on oikeesti hiljanen, äänet/tekstit ei oo vieläkään hävinneet kertaakaan, eikä muutakaan tilttailua ole sattunut….)

    ps. onko kellään mitään tietoa mahdollisesta uudesta softaversiosta, sitä kun silloin pääsiäisen aikaan HTV lupasi aika piankin tulevaksi….?
     
  2. brightness

    brightness Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2002
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    13
    Joo tuollai ajastelin iteki aluks, mutta nyt oon alkanu luottamaan ajastuksiin kunhan tosiaan varmistaa että boksi on viritettynä samalle kanavalle jonka ohjelmaa ajastaa. Ja ei oo tosiaan väliä onko boksi päällä vai sammuksissa, tai onko televisio täysin pois päältä. Noh, pitää koputtaa puuta.

    Mailasin tossa pari viikkoa sitten htv:lle ja kysyin ohimennen päivitystä, mutta eivät kyllä uskaltaneet luvata mitään vielä. Toivottavasti kesäkuussa kuitenkin.
     
  3. Jiimo

    Jiimo Guest Guest

    Liittynyt:
    08.04.2005
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitä tarkoitat tuolla samalle kanavalle virittämisellä, jos ajasta kaks ohjelmaa eri kanavilta, niin eihän se boxi voi suljettaessa olla "viritettynä" kuin yhdelle kanavalle ? vai tarkoitatko tuota epg-ajastuksen kanavaklikkausta siinä ajastusvaiheessa ? ( sitä varmaan pitääkin tässä kokeilla, mutta kun aina on olevinaan kiire...)
     
  4. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tein vielä huomion ajastuksesta kun sitten moneen viikkoon missasin yhden ajastuksen elikkä jos ajastat jotain niin, että suljet laitteen ja avaat sen uudestaan katsoaksesi jotain niin kun laitteen sulkee toistamiseen niin ajastus ei toimi..tai laite kyllä kytkeytyy päälle sille kanavalle missä se viimeksi oli, mutta se ei äänitä mitään ohjelmaa eli summana:
    1) ohjelmoi ajatus siten, että et katso laitetta enää ennen sitä seuraavaa äänitystä (tai voit katsoa jos jätät laitteen auki, mutta jos sen sulkee uudelleen niin ajastus ei toimi oikein)
    2) valitse aina ekaksi se kanava jolta nauhoitus tapahtuu ennenkuin painat REC näppäintä

    näillä systeemein homman pitäisi toimia.
    Muutoin ihmettelen samaa kuin muutkin eli missä viipyy se 2 -4 viikon kuluessa luvattu päivytys ?
     
  5. Jiimo

    Jiimo Guest Guest

    Liittynyt:
    08.04.2005
    Viestejä:
    9
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, oikeestaan just tän takia mä pidän tuota boxin erillistä ajastusta päällä, jolloin boxi sulkeutuu omia aikojaan yöllä, koska muuten tarvii aina muistella, että oliko niitä ajastuksia jonossa ja voiko boksin sulkea tai jos on katsonut telkkua ei sitä voi sulkea ja sit se pitäs muistaa erikseen sulkea aamulla...toivottavasti tää tästä jossain vaiheessa paranee.
    Mutta kyllä mun täytyy bugeistahuolimatta sanoa, että on tää paljon sujuvampaa kun se ainainen videokasettien kanssa puuhailu ja muisteleminen, että millä nauhalla mitäkin oli talletettuna.nauhuria ei oo tullut käytettyä kertaakaan tallentavan boxin hankinnan jälkeen.
     
  6. Fungus

    Fungus Guest Guest

    Liittynyt:
    27.03.2005
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt kun YLE muutti tekstityssysteemiä (?) on ilmennyt uusi ongelma: tallennettaessa tekstitettyä ohjelmaa tekstitys ei tallennu lainkaan. Tekstitysnappia kaukosäätimessä painamallakaan ei löydy kuin kohta "pois". Tämä näyttäisi ilmenevän, jos tallennuksen aloittaa, kun edellisessä ohjelmassa ei ole tekstitystä, siis ajastettuna tai aloittamalla tallennuksen suoraan. Time Shift -toiminnolla en ole tällaista virhettä vielä havainnut. Tätä on toistaiseksi ilmennyt ainoastaan TV1:n ohjelmissa, mutta se saattaa olla vain sattumaa, eli ei ole vain tullut tallennettua muilta kanavilta. Esimerkiksi Frasierin viimeisen jakson kohdalla kävi näin, ohjelma tallentui OK, mutta tekstitys ei.
     
  7. sarme

    sarme Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.11.2000
    Viestejä:
    254
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kakkosella sama vika, 2 viimeistä Kovaa Lakia on jäänyt ilman tekstityksiä ja joku leffa myös.
     
  8. terje

    terje Guest Guest

    Liittynyt:
    22.07.2004
    Viestejä:
    132
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lauantaina soitin HTV:lle ja päivityksen luvattiin tulevan tässä kuussa.
     
  9. villle

    villle Guest Guest

    Liittynyt:
    13.06.2005
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    En jaksa lukea kaikkia 16sivua, mutta luin jotai 6 sivua jo mut ei löytyny.....
    Eli onnistuuko nauhotettujen ohjelmien siirto usb:llä tietokoneeseen?
     
  10. njs

    njs Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.08.2001
    Viestejä:
    341
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämähän voikin mennä mielenkiintoiseksi, mitähän sitten tapahtuu jos on ajastuksia loman aikana ja purkki rupeaa ehdottelemaan päivityksiä? Tosin en ylläty kauheasti jos päivitys tulisikin vasta heinäkuussa.
     
  11. hejo

    hejo Guest Guest

    Liittynyt:
    16.06.2005
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin ihmeelliseltä kuin se kuulostaakin, niin ajastukset ovat onnistuneet aukottomasti sen jälkeen kun olen jättänyt TV:n herätevirran päälle mm. lomien ajaksi (mikä tietenkään ei ole mm. paloturvallisuussyistä suositeltavaa). Lieneekö tekemistä sen kanssa, että tallennuksen käynnistyessä Handan lähettää TV-puolelle kyselyn siitä, haluanko käynnistää tallennuksen. Kun TV:n virta on ollut katkaistuna pääkytkimestä, tallennus ei ole käynnistynyt eli "kyselybitti" ei ole päässyt perille. Handanhan ei välitä siitä vastaako ko. kyselyyn vai ei, joten sinänsä täysin turha piirre.
     
  12. brightness

    brightness Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2002
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    13
    Ei vielä. USB-siirto-ohjelmasta tuo ominaisuus on estetty, mutta huomaa että se on siellä olemassa kyllä. Ilmeisesti Handan ei ole halunnut tätä ominaisuutta vielä päälle avoimien tekijänoikeuskysymysten takia.

    Saisivat kyllä kytkeä päälle kun kerran topfieldissäkin on. Ja eikös nyt tullut joku ylimääräinen tekijänoikeusmaksukin kovalevybokseihin. Turhaa panttaavat prkl.
     
  13. maapa70

    maapa70 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.03.2005
    Viestejä:
    21
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitoin eilen illalla mailia HTV:lle, vastasivat seuraavaa:

    Handanin ohjelmistopäivityksen testauksessa olemma päässeet jo loppusuoralle, eli ohjelmapäivityksen pitäisi tulla verkkoon juhannuksen jälkeisellä viikolla.

    Odotan jännityksellä... tarkoittivatkohan vuoden 2005 juhannusta?
     
  14. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo...toivotaan, etttä tulee alkavalla viiikolla. Kaverini hankki viime syksynä Humaxin laitteen (1 viritin ja 80 GB kovis) ja siihen luvattiin seuraavalla viikolla päivitystä..eikä ole tähän päivään mennessä tullut :-(
     
  15. klulle

    klulle Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2001
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Päivitetty softa tullut. Sain sen vasta asennettua ja ohjelman ajastettua, saa nähdä onko tämä ärstyttävä kanavalistan vaihto poistunut.

    Edit.
    Juu ei tätä ärsyttävää kanavalista vaihto homma eli vaihtaa "kaikki"-listalle kun tallennus alkaa ei ole korjattu. Mitäköhän on korjattu?
    Toinen edit
    Kun painaa EPG:tä niin se hyppää kaikki listalle. On se perkele kumma että päivitys on mennun huonompan suuntaan. taas edit
    Niin se boksi kannattaa bootata... EPG toimii vähän niikun haluaa en ole löytäny logikaa miten.
    Mutta Edelleen kanavaikkoja ei voi muutta
     
  16. Bausa

    Bausa Guest Guest

    Liittynyt:
    29.06.2005
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli tos 15.10 latasin uuden päivityksen...Nyt täs 2,5 tunnin aikana kone jämähtänyt 2 kertaa.Ennen tilttaili noin kerran vuorokaudessa eli ei toi nyt ainakaan parempaan suuntaan ole korjautunut.Joutuu varmaan kiikuttamaan tän boksin takas myymälään ja pummia uutta boxia niin kauan ku alkaa pelittämään.Harmi vaan kun ei tuolta welhon sivuiltakaan löydy että mitä bugeja tässä nyt on mukamas korjaantunut, usb uploaderia mitä lupailtiin oston yhteydessä ei ilmeisesti sisällälletty tähän päivitykseen ja tuskin näitä päivityksiä enään jatkossa edes on tulossa lisää.Ainakin oma boxi omaa nuo lähes kaikki täällä luetellut ongelmat ja ainoa minkä korjauksen itse olen löytänyt on se ettei enään jumahda nelosen tekstitvlle.Elämä siis helpottui huomattavasti. :thumbsup:
     
  17. Kojootti

    Kojootti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.03.2004
    Viestejä:
    327
    Saadut tykkäykset:
    0
    EPG-ajastus ainakin mennyt huonompaan suuntaan. Vanhalla softalla EPG:ssä REC:iä painaessa aukesi ajastusikkuna, jossa saattoi muokata tallennuspituutta ja alkuaikaa. Nyt tulee ainoastaan pieni punainen R ohjelman kohdalle, ja pitää mennä hankalasti ajastusvalikkoon jotta saa muokattua ajastusta.

    Edit: Toistettaessa ohjelmaa boksin näytössä lukee "play", ja tallennettaessa "rec". Boksi ei kuitenkaan vieläkään varoita mitään jos tallennuksen aikana sammuttaa boksin. Tallennus (ajastettu sellainen) tosin alkoi uudestaan kun laittoi heti virrat päälle
     
  18. Kojootti

    Kojootti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.03.2004
    Viestejä:
    327
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yhden muutoksen olen huomannut, tosin äsken mainitsemani EPG-muutos söi hyödyn siitäkin... Eli alla eräs korjauspyyntöni, jonka laitoin maaliskuussa Welholle:

    "Ajastettaessa tallennus esim EPG:n kautta tulee tallenuksen aloitusaika automaattisesti EPG-tietojen mukaan. Jos tätä haluaa muuttaa esim minuutin aikaisemmaksi, pitää syöttää kellonaika numeroilla. Ehdotus: Aloitusaikaa voisi muokata tämän lisäksi vasen ja oikea nuolinäppäimillä, samalla tavalla kuin "tallennuksen kesto"-kohdassa voi tehdä. Eli aloitusaika siirtyy minuutin per nuolinäppäinen painallus, ja vaikka nopeammin jos pidetään pidempään pohjassa."

    Nyt tuo toimii, eli Ajastus-tilassa voi aloitusaikaa muokata vasen-oikea nuolilla
     
  19. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Edellä mainittujen lisäksi laite ei enää kysy haluatko käynnistää ajastuksen vaan ilmottaa, että ajastus käynnistyy. Myöskään katsottava kanava ei vaihdu. Toistaiseksi oon positiivisesti yllättynyt. Täytyy testailla vieläkö ajastuksissa pitää OK:lla laittaa kanava päälle, jotta varmasti menee oikea ohjelma oikealta kanavalta.
     
  20. Niku

    Niku Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2002
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Valitettavasti ajastuksen käynnistyminen edelleen katkaisee käynnissä olevan time shiftin. Argh!

    Tuo yllä jo mainittu EPG-ajastuksen muutos (ei enää ajastuksen asetusruutua) on tosiaan lähinnä huononnus, kun alku- ja loppuaikoja ei enää pääse suoraan säätämään. Toisaalta ajastuksen alkuajan muuttaminen vasen/oikea-nuolilla on selkeä parannus. Myös play/rec-näyttö etupaneelissa on parannus, vaikka edelleen tosiaan purkin voi sammuttaa kesken tallennuksen ilman mitään varoitusta. :OI

    Mulla kyllä valittu suosikkilista pysyy EPG:tä painellessa, mutta purkki vaihtaa edelleen kaikki-listalle ajastuksen käynnistyessä, siltä osin ei muutosta aiempaan softaan.

    Muita havaittuja muutoksia:

    - EPG-näytössä opasteet värinappuloiden toiminnoille
    - EPG:stä pystyy nyt tekemään uusia ajastuksia myös tallennuksen ollessa käynnissä
    - PVR-näytön muokkausvalikosta poistunut joku toiminto (mikä?)
    - PVR-näytöltä voi nyt poistaa ohjelmia myös suoraan vihreällä nappulalla
    - katselutilassa pääsee vihreällä nappulalla suoraan vaihtamaan suosikkilistaa (ennen ei mielestäni päässyt?)
    - ajastusnäytön kalenteri rullaa nyt automaattisesti kuukauden viimeisestä päivästä seuraavan kuukauden ensimmäiseen päivään ja vastaavasti taaksepäin

    Lisäksi koko laite on jotenkin tuntuvinaan aavistuksen ripeämmältä, ikään kuin se reagoisi kaken painalluksiin nopeammin kuin ennen. Onko kellään muulla samaa kokemusta?

    //Niku