Paljonko syöt eväitä leffan aikana?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Eastwood1, 25.01.2004.

  1. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Joo, olen kyllä kuullut, että ulkomailla saa tuoda jopa alkoholia saleihin. Ehkä olen vain sitten tottunut Suomen elokuvateattereiden siistimpään ja tiukempaan järjestelmään.

    Kuitenkaan minusta ei voi verrata esim. karkki ja popkornia pitsaan tai hampurilaisiin. Ehkä minä olen sitten kauhea mämmikoura, mutta minulla tuon tuostakin tipahtaa esim. majoneesia syliin, kun syön hampurilaisia. Sitäpaitsi, kun on syönyt pikaruokaa, niin pitää alkaa pyyhkimään paperilla käsiä ja suunympärystä. Samaa toimenpidettä eivät karkki ja popkorni vaadi (tai no popkornin jälkeen kyllä pitää vähän käsiä pyyhkiä).

    Mitä tulee siihen keskittymiseen, niin mietitäänpä hiukan. Popkornia ja karkkia syödään yksitellen, tai korkeintaan 5-6 kappaletta käteen ja sitten suuhun. Hampurilaista syödessä tungetaan osa kasvoista (suu) kiinni hampurilaiseen ja haukataan suu täyteen. Kyllähän sen nyt järkikin sanoo, että ennemmin joku tyyppi, joka ahmii hampurilaista, häiritsee kuin tyyppi, joka syö popkornia.

    Äänihaitoista: No ehkä teidän pitsalaatikot on sitten tehty "hiljaisesta" pahvista, mutta kun itse olen syönyt pitsaa, niin laatikon avaamisesta ja sulkemisesta lähtee kyllä ääntä -- jopa enemmän kuin karkkipussin aukaisemisesta (ellei puhuta sitten niistä paperipusseista). Hampurilainen taas yleensä kiedotaan siihen hampurilaispaperiin, josta lähtee todella paljon ääntä. Toki hampurilaisia myydään myös niissä pahviboxeissa, jotka ovat hiljaisia. Sitten ääntä lähtee vielä siitä, kun alkaa laittamaan pitsalaatikkoa tai hampurilais- ja ranskalaisboxeja lattialle. Monestihan esim. hampurilaisateriat laitetaan todella "äänekkääseen" paperipussiin.

    Entä hajuhaitat? No joo, voimakasta hajua voi aiheuttaa myös liiallinen parfyyminkäyttö tai vastaavasti hikisyys. Kuitenkaan näitä hajuja en ole koskaan (muistaakseni) elokuvateatterissa haistanut. Sitäpaitsi, jos esim. huoneeseen tulee tyyppi, joka on käyttänyt esim. Axea paljon, niin eihän sitä heti haista ellei se tyyppi ole kohtuullisen lähellä. Jos tyyppi tulee huoneeseen, jolla on esim. valkosipulipitsa, niin kyllähän sen haistaa jo kaukaa.

    Joka tapauksessa, minusta elokuvateatteri ei ole ravintola. Ihmisille ei tarjota saleissa mahdollisuutta suojata itseään tahroilta. Joten jos tämä käytäntö leviää (ehkä se on levinnyt jo, mutta minä en ole nähnyt kuin yhden pitsan syöjän elokuvissa koskaan) niin minä tulen vaatimaan korvauksia, jos joku pölvästi on syönyt pikaruokaa ja jättänyt istuimelleen hieman majoneesia tai ketsuppia, ja se tarttuu vaatteisiini.

    Sovitaan niin, että olemme eri mieltä tästä asiasta (koska ei olis kiva tästäkin asiasta alkaa väittelemään). Jos sinusta on sopivaa syödä pitsaa tai hampurilaista elokuvateatterin salissa, niin OK. Minusta se ei ole sopivaa kuitenkaan. Ihmiset tulevat elokuviin rentoutumaan ja keskittymään elokuvaan, ja se tarkoittaa sitä, että salissa pitäisi olla mahdollisimman vähän häiriötekijöitä. On totta, että salista löytää aina tyyppejä, jotka juttelevat puhelimeen tai joiden puhelin hälyttää, tyyppejä jotka eivät ole älynneet ostaa karkkinsa sellaisessa säilytyspussissa (you know, mihin esim. kaupassa laitetaan hedelmiä) ja tyyppejä, jotka puhuvat elokuvan aikana. Kuitenkin ainakin minun kokemukseni näistä asioista ovat kohtuu positiivisia, koska Oulussa ihmiset ymmärtävät olla hiukan kohteliaampia, ja osaavat korjata asian, jos huomaavat, että heistä lähtee ääntä. Mutta miten voi hallita pikaruokia, koska niiden tuoksuja ei voi piilottaa eikä niiden syömisestä aiheutuvia häiriötekijöitä voi vähentää?

    Ouluunhan rakennetaan 2006 avattava Suomen suurin elokuvakeskus, johon tulee isoja saleja. Toivottavasti Finnkino ja Oulun edustajat osaavat olla järkeviä eivätkä ota tätä pikaruokakäytäntöä sinne.
     
  2. javir

    javir Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2004
    Viestejä:
    1 009
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tähän täytyy kyllä todeta (ei millään pahalla), että niin olet. Eli jos on mämmikoura niin ei sitten tuo sitä purilaista tms. teatteriin. Näyttävät nuo purilaiset menevän kaupaksi niitä myyvissä paikoissa ja yleensä sotkijat tuppaavat olemaan aika nuoria veijareita.

    Ja..? Sitten pyyhkii ne kädet. Vinkki: sitä varten purilaisen mukana saa paperia. Sitä voi vaikka pyytää ihan erikseen lisää jos tuntuu että oikein sotkee. Hampurilaisella käydessäni otan aina tuntuvan nivaskan niitä käsipapereita. Suurin osa jää käyttämättä mutta eipä tarvitse hakea jos sattuu vahinko.

    Häh? Mitä sä oikein teet? Syötkö sä sitä pizzaa vai availetko/suljetko sitä laatikkoa? No ehkä ihmisillä on eri tavat, mutta näkemäni ja kokemani perusteella ihmiset avaavat laatikon, syövät pizzan ja sen jälkeen laatikko joutaa roskiin. Ei sitä availla ja suljeta jatkuvasti. Jotkut saattavat tosin laittaa pahvikannen siihen päälle näön vuoksi (ja suojaahan se kärpäsiltä tms.), mutta ei sitä nyt varsinaisesti avata ja suljeta jatkuvasti.

    Kuten jo aiemmassa viestissä kerroin, kaikki mainitsemasi haitat ovat jo nyt teatterissa. Ainoa konkreettinen uusi haitta on se että penkit voivat likaantua. Ja siinäkin oletuksesi perustuu siihen että koska sinä jatkuvasti tiputtelet majoneesia syliisi niin kyllähän nyt kaikki muutkin. Kyllä nyt kuulostaa enemmän siltä että sinä pelkäät itse sotkevasi niitä penkkejä.

    Sinä vain haluat jollain ihmeen tavalla nyt korostaa hampurilaisten ja pizzojen tuomia haittoja. Aivan kun ne olisivat merkittävästi suuremmat kuin muista naposteltavista tulevat haitat. Ja vaikka pizzaa voisi syödä teatterissa niin eihän se tarkoita sitä että jokainen sitä syö. Ei sitä popkornia tai karkkiakaan jokainen syö.

    Kaiken kruunaa se, että keksit itse päästäsi yhteyksiä eri asioiden välille. Eli jos syö hampurilaista niin taatusti sotkee ja pyyhkii kätensä penkkeihin ja taatusti se hampurilainen haisee ja se tyyppi istuu juuri sinun viereesi syömään sitä. Ja pitää hirveetä meteliä koko ajan kun syö. Ja pizzalaatikkoa avataan ja suljetaan jatkuvasti. Hiukan liitoittelun makua.

    Rentoutuminen ja keskittyminen elokuvaan ovat usein jo vastakohtia. Entä jos joku haluaa rentoutua katsomalla leffaa ja syömällä pizzaa? Jos pizzoista ja purilaisista tulee ongelmia enemmän kuin hyötyä niin eiköhän teatteri kiellä niiden syömisen. Eli haastamaan vaan oikeuteen ja vaatimaan korvauksia jos on itse istunut likaiselle majoneesitahraiselle penkille.

    Suuria kysymyksiä. Oikeasti jos saat tästä asiasta noin suuren henkilökohtaisen ongelman niin huhhuh. Jos nyt vähän mietit niin varmasti saat kaikki samat ja vielä pahemmat kauhuskenaariot aikaan jo pelkästään irtokarkeista. Esim. suklaanamut tahraavat kädet ja ne pyyhitään taatusti penkkeihin. Niin ja tikkarin imeskelystä kuuluu hirveä ääni! Ja taatusti popkorneja ruvetaan heittelemään toisten päälle. Limu varmasti kaatuu juuri siihen penkille jne. jne.
     
  3. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 181
    Saadut tykkäykset:
    1 325
    Eikö olisi sama pimentää Mäkkäri ja laittaa tykki kattoon niin voisivat ihmiset rauhassa syödä sitä hampurilaisateriaa ja katsoa leffaa? Popparit, karkit ja sipsitkin vielä menettelevät, mutta että hampurilaiset ja pizza??? Järki hoi.
    Jos niin nälkä on, että tekee pizzaa mieli niin käy syömässä ennen kuin menee leffaan. Leffateatteri ei edelleenkään tietääkseni ole ravintola. Kohta tietenkin saat menun, kun kävelet saliin: "Lehtipihvi ranskiksilla ja maito, kiitos!" :rolleyes:

    Jos jossain päin Suomea leffateatterissa ruokaileminen on sallittua niin itse kyllä kierrän tällaiset paikat kaukaa. Toivottavasti tosiaan Ouluun tulevaan elokuvakeskukseen ei tällaista käytäntöä oteta. Jos ruokaa haluaa teatterissa syödä niin aina on olemassa oma kotiteatteri. Eikös. ;)
     
  4. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Tosiaankin, karkit ja muut kyllä teatterissa vielä menettelevät, mutta pizzat ja hampurilaiset menevät kyllä jo täysin yli. Sotkuista ja haisevaa olisi moinen ja sitä mässytyksen määrää.
     
  5. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Samppa, voisit tuota javiria vähän rauhoitella. Huomasitko nytkin, että kun mä kirjoitan jonkun mielipiteen, niin javir (tai eräät muut) heti kritisoivat ja herjaavat. Sitten kun muut kirjoittelevat samankaltaisia mielipiteitä samoista asioista, niin heille ei tule sitten mitään kritiikkiä. Minusta tämä on asiatonta.
     
  6. Lii-Lii

    Lii-Lii Guest Guest

    Liittynyt:
    02.04.2003
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minäkään en todellakaan kannata elokuvateatterien muuttamista mässäilypaikoiksi. Lauantaina leffan jälkeen taas kerran kauhistelin, millaista sikamaista jälkeä ihmiset saavat pelkillä pop corneilla, limulla ja karkeilla aikaiseksi, eikä tyhjiä mukeja tai muita roskia tietenkään jakseta viedä roskikseen asti. En edes halua kuvitella miltä siellä olisi näyttänyt, jos samat porsastelijat olisivat syöneet hampurilaisaterioita tai jotain vastaavaa.

    (edit: kirjoitusvirhe)
     
  7. javir

    javir Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2004
    Viestejä:
    1 009
    Saadut tykkäykset:
    1
    Missäköhän kohtaa herjasin sinua? Tietääkseni totesit että taidat olla mämmikoura ja minä olin samaa mieltä. Jos aikuinen ihminen tiputtelee majoneesia aika ajoin housuilleen kun syö hampurilaista niin ei kai tuossa muutakaan mieltä voi olla - varsinkin kun kirjoittaja (eli sinä) olit jo samaa mieltä. Mielestäni oli myös kummallista se, että kun sinä tiputtelet sitä majoneesia niin vedät sen johtopäätöksen että iso osa ihmisistä tekee niin.

    Mitä tulee kritisoimiseen niin voisitko tarkentaa? Mielestäni olin eri mieltä ja perustelin kantani. Esim. sinä väitit että pizzalaatikoista koituu äänihaitta ja minä ihmettelin että auotko/suljetko sinä jatkuvasti sitä pizzalaatikkoa.

    Totta kai saat olla sitä mieltä että purilaiset sun muut eivät sovi elokuvateatteriin. Koitin vain tuoda ilmi sen, että kenties niistä tuleva haitta ei ole nyt aivan niin suuri kuin minkälaisen kuvan annat.
     
  8. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No kamoon, kyllähän se näkyy tuosta tekstistä aivan selvästi, että olet hieman vihamielisellä asenteella liikkeellä. Sen sijaan, että kertoisit oman kantasi asiasta, erittelet lauseitani ja sitten kirjoitat mikä niissä sinun mielestä on typerää. Lisäksi mielestäni liioittelet monissa asioissa ja otat joitakin kirjoituksiani liian tosissaan. Enhän mä esimerkiksi nyt tietenkään tarkoittanut, että mulla on aina syli täynnä majoneesia. Halusin vain ilmaista asian vähän huvittavaan ja hieman liioiteltuun (tiedän, että syytin sinua liioittelusta, mutta itse käytän liioittelua saavuttaakseni koomisen efektin) sävyyn. Jos olisin kirjoittanut, että "100 syöntikerrasta 2-3 kertaa saattaa majoneesi/ketsuppipisara tippua syliin", niin pointti ei olisi mennyt perille.

    Kyllähän täällä kaikki pystyvät kirjoituksistasi vetämään johtopäätöksen, että sulla on jotain mua vastaan. Huomaatko edes itsekkään, että sä et ole missään asiassa mun kanssa samaa mieltä. Tuossakin edellisessä tekstissäsi et löytänyt mitään mistä olisit samaa mieltä. Jos tämä tapahtuisi kerran tai kaksi, niin se voisi olla sattumaa. Tämä on kuitenkin jatkunut aika pitkään. Jos minulla olisi enemmän aikaa, niin voisin mennä todistamaan sun väitteet vääräksi tästä meluasiasta. Voisin olla aika varma, että jos desibelimittarin kanssa menisi mittaamaan henkilön, joka syö popkornia, karkkia ja juo limukkaaa, melutasoa ja henkilön, joka syö pitsaa, hampurilaista yms., niin 99 prosenttisesti tästä pikaruokalijasta lähtisi enemmän ääntä (ainakin jatkuva melutaso olisi suurempi). Ei se pitsalaatikkoa tarvisi koko ajan aukaista, mutta esimerkiksi kun alkaa sitä työntämään tuolin eteen lattialla (ja sattuu olemaan iso pitsalaatikko) niin kyllä siitä ääntä lähtee. Ja hajuista: Kamoon, kaikkihan sen nyt tietää minkälaisen hajun esim. pitsa tuo huoneeseen. Ei sitä voi verrata hien tai parfyymiin hajuun (tai sitten kyllä pitää olla tyyppi, joka ei ole peseytynyt kuukauteen ja joka on urheilija).

    Totta kai sinä saat olla sitä mieltä, että pikaruoan syönti elokuvissa on OK. Minä en kuitenkaan ole tätä mieltä. Haluan nyt vain sanoa sulle, että eikö voitaisi tehdä niin, että kirjoittaisit kantasi ilman, että koko ajan vedät minun kantojani mukaan. Voisit kirjoittaa oman mielipiteen asiasta, ja vain ohimennen viitata tekstiini. Muuten se menee siihen, että sä kritisoit mua, jolloin mä kirjoitan vastineen, jolloin sä kritisoit mun vastinetta, jolloin mä kirjoitan sille vastineen... Tämä ei johda mihinkään. Toivottavasti ymmärrät, että koen aina tarpeelliseksi kirjoittaa vastineen, jos joku hyökkää mun tekstiä vastaan. Mä haluan ymmärtää ihmisiä, enkä näe sitä järkevänä vaihtoehtona, että antaisin vaan asioiden (ja kritiikin olla).

    Lopuksi haluan huomauttaa, että - kuten huomaat - täällä on muitakin, jotka näkevät asian samalla tavalla kuin minä. En siis ole "mitä-sattuu-kirjoittelija" kuten mua joissakin ketjuissa on syytetty. Haluan myös huomauttaa edelleen, että tarkoitukseni ei ole teksteissäni tehdä yleistyksiä tai väittää omia mielipiteitäni faktoiksi. Jos voisit tämän pitää mielessäsi.
     
  9. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Elvis ja javir käyvät tästä eteenpäin henkilökohtaisen kinastelunsa sitten privaattiviesteillä. Puhutaan asiasta, ei asian esittäjistä. Moneenko kertaan se pitää sanoa.

    Sitkeästi nyt olen poistellut (toki ensin luettuani) itse kultakin nuo offtopicoinnit, privaviesteillä moiset hyvät herrat, uskokaa nyt.
     
  10. _HB_

    _HB_ Guest Guest

    Liittynyt:
    21.03.2004
    Viestejä:
    208
    Saadut tykkäykset:
    1
    Teatterissa käydessä yleensä jotain juomista, kuten jääteeta 0,5-1 L. Lisäksi popcorneja ja/tai 100-200g karkkipussi. Nykyisin vältän tosin karkkejen syöntiä, erittäin lihottavan vaikutuksen, hampaiden reikiintymisen ja insuliinipiikin aiheuttaman karmean olon vuoksi.

    Kotona sitten juomana yleensä kahvia, teetä tai mehua. Joskus olutta tai viiniä, limsaa ERITTÄIN harvoin. Kunnon syötävistä ihan normaaliruoka, naposteltavista maissilastut salsadipillä tai popcornit. Jos oikein hurjaksi joskus ryhdyn ja rahaa löytyy, niin haen pizzeriasta pizzan :naminami:
     
  11. ananas_ankka

    ananas_ankka Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2004
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kahvia tulee aina juotua. Joskus kahvin seuraksi leipää tai pieni annos jäätelöä.
     
  12. projectx

    projectx Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    14.02.2003
    Viestejä:
    607
    Saadut tykkäykset:
    1
    Aina vähintään pari leipää tulee syötyä elokuvan aikana :)
     
  13. LouSachs

    LouSachs Guest Guest

    Liittynyt:
    08.08.2004
    Viestejä:
    62
    Saadut tykkäykset:
    0
    Teatteriin en yleensä ota mitään, ehkä joskus kuitenkin puolen litran limsapullon.
    Kuukausi sitten Helsingissä ja Tennispalatsissa käydessäni kokeilin kyllä ihan huvikseni ostaa pop corn -kaukalon ja limsaämpärin. Ei ne olleet kai edes isointa kokoa kumpikaan, mutten jaksanut niitä yhden elokuvan aikana syödä.
    Kotona melkein aina vähintään leipää ja kahvia. Kunnon ruoka on siitä huono eväs sohvalle että sen syömiseen pitää keskittyä liikaa.
     
  14. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tulee ihan vanhat "hyvät" ajat mieleen, kun lukee tätä ketjua. :weep::D Tätä nykyä tulee elokuvateatterin saliin otettua mukaan energiajuoma ja makeisipussi. Leffaeväitä en ole itse elokuvateatterista tainnut ostaa vuosikausiin, koska koen ne ylihinnoitelluiksi. Kun tänä päivänä pelkän elokuvalipun hinta lähentelee jo 15 euroa pahimmillaan, niin kyllä sitä mielummin leffaeväänsä vaikka lähi-Lidlistä tms. hakee -- missä valikoimakin on suurempi. Tietenkin kaupan popcorneja on vähän hoopoa kuskata leffateatteriin, sillä siitä tulisi vain mieleen ala-asteen limudiskojen pakastepusseissa tarjoillut popcornit. Toisaalta söinkin Finnkinon popcorneja aiemmin senkin takia, etten uskonut kaupasta löytyvän samalta maistuvia popcorneja. Kun ihan tässä muutaman vuoden sisään hoksasin vaihtaa normipopparit keltaisiin popparipusseihin, niin Finnkinon tuotetta ei ole tullut kaipailtua.
     
  15. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Vau, keskustelua! Kiitos tästä.

    Kotona katsoessa mielellään jotain syö, mutta toisaalta leffat on aika pitkiä ja puolentoista tunninkin syömistuokio on omalla kohdalla turhan pitkä. Tulee väsy jne. Teatterissa on aika sama, jotain pikkukarkkia on ihan kiva mutustaa ja vaikka tölkki limonaadia toiseen kouraan.

    Tämä hommahan menee oikeastaan toisin päin, eli kun on nälkä ja syö, niin silloin tahtoo katsella myös jotakin.
     
  16. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    136
    Teatteriin otan yleensä vain limonadia tai energiajuomaa, enintään 0,5 litraa per näytös. Pari pikkuista React energiajuomatölkkiä esimerkiksi (ihan vaan maun vuoksi; tuo on parempaa kuin limonadit). Poppareita ostan enää todella harvoin, sillä paikkakunnan teatterit ovat siirtyneet tarjoilemaan aiempien vasta valmistettujen sijaan lämpökaapissa (päivätolkulla?) seisotettuja valmiiksi purkitettuja kumilötköjä. Äänestään siis vatsallani enkä enää osta, kun tuotteen laatua on heikennetty.
    Kotona voi syödä jopa pitsaa taikka purilaisateriaa, kuten myös dipattavia sotkuriskin sisältäviä sipsejä. Teatteriin ei ikimaailmassa tulisi mieleenkään viedä purilaisateriaa tai pitsaa.

    Omastakin jäyhästä asenteestani huomaa jälleen kuinka kulttuurillisesti köyhä paikka tämä harmaa Suomi on verrattuna vaikkapa Intiaan.
     
    Viimeksi muokattu: 23.01.2013
  17. thomasi

    thomasi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.11.2012
    Viestejä:
    85
    Saadut tykkäykset:
    0
    peruskombo = pussi punasta snöree, 0.5l limu + kenties chilipähkinöitä :thumbsup:
     
  18. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 694
    Saadut tykkäykset:
    351
    Syöminen kesken elokuvan, kotona tai teatterissa, on todella vulgaaria, joten en syö lainkaan eväitä elokuvaa katsoessani.
     
  19. vemkki

    vemkki Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    10.09.2006
    Viestejä:
    3 976
    Saadut tykkäykset:
    339
    Joskus puolen litran limupullo, usein ei mitään (ellei kaveri tyrkytä jotain naposteltavaa). En mene nälkäisenä leffaan. Ihmetyttää muuten leffateatterien myymät annoskoot. Juomissa 0,4 litraa on "lasten annos". Suurin menee jo yli litran. Saa olla rakossa aika hyvä kapasiteetti, jos menee 2-3 tunnin leffaa katsomaan semmoisen tonkan kanssa. :confused:
     
  20. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Leffassa on yleensä mukana 0,5 L limu, jota yleensä tulee juotua todella vähän, jottei tule kusihätä kesken. Harvemmin tulee nykyään karkkia syötyä, monesti se tulee hankittua tutusta irtokarkkikaupasta, jossa on mukavat muovipussit niin ei rapisekkaan kesken leffan. Joskus kaupasta tulee ostettua pikku pussi.

    Kotona tulee syötyä vähän mitä sattuu leffan aikana, viime viikolla söin pakastepizzaa ja eilen taas jälkiruokavanukasta. Eli laidasta laitaan, mutta ei pakosti mitään.