Handan CV-7700 PVR

Keskustelu osiossa 'Handan' , aloittajana protesti, 01.03.2005.

  1. paf_dädi

    paf_dädi Guest Guest

    Liittynyt:
    13.01.2005
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    Luultavasti sama laite on muuallakin myynnissä, mutta eri nimellä. Mahdollisesti hieman eri softalla.

    Ketähän löytyy Handanin taustalta? Voihan olla, että esim. Sony (tai joku muu) hoitaa oman tuotekehityksen rahoituksen myymällä elinkaaren alkupuolella olevaa rautaa (ja softaa) omalla pikkumerkillään ja yllätys yllätys jossain vaiheessa Sony tuo markkinoille oman vastaavan version, kunhan asiakkaat ovat betatestanneet siitä isoimmat bugit pois. Ei mene oman merkin maine.
     
  2. kaaliaivo

    kaaliaivo Guest Guest

    Liittynyt:
    11.04.2005
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niku miten sä oot ton linkityksen tehnyt, tai toisin miten sä oot saanut ylipäätänsä dvd-soittimen kuvan näkymään? Mulla ei näy tuu dvd- soittimesta enää ollenkaan , ennen tuli kuva heti kun pisti virran päälle, auttaisko toi scart-jakaja? soitin on muuten philips dvp630, jos sillä on merkitystä.

    p.s tyhmä kysymys, mutta meinasko se scart-jakaja sellaista palikkaa, jossa on esim. viisi scart-liitäntää? Kiitos etukäteen.
     
  3. Niku

    Niku Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2002
    Viestejä:
    51
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis mulla Handanista menee scart-piuha DVD-soittimen kakkos-scarttiin ja DVD-soittimen ykkös-scartista taas piuha televisioon (Handan -> DVD-soitin -> televisio). Tuossa Sonyn DVD-soittimessa on signaalin läpivienti, eli Handanin kuva päätyy televisioon niin kauan kun DVD-soitin on pois päältä.

    Handan ilmeisesti ei päästä RGB-signaalia läpi kakkos-scartista, eli jos olet kytkenyt omat laitteesi toisin päin (DVD-soitin -> Handan -> televisio) ja DVD-soitin lähettää RGB-signaalia, kuva ei varmaankaan näy.

    Arvatenkin. Mulla siis ei tuollaista ole.

    Noita jakajiahan on kahta sorttia, toisissa kytkimellä/kaukosäätimellä valitaan, mikä liitännöistä on aktiivisena, toisissa ei ole mitään tuollaista valintaa. En tiedä, miten nuo jälkimmäiset sitten toimivat, jos useampi jakajaan kytketty laite lähettää signaalia samaan aikaan...

    //Niku
     
  4. aarrgghh

    aarrgghh Guest Guest

    Liittynyt:
    02.05.2005
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Heips,

    Laite pari viikkoa käytössä ja toiminut kohtuullisesti lukuun ottamatta täällä jo paljon ruodittuja käytön epämukavuuksia. Äänen kanssa on kyllä jotain häikkää. Onko kenelläkään ollut sellaista vänkää ominisuutta että noin tunnin parin välein härveli vinkaisee kuin pienen hiiren hännälle olisi astuttu (ainakin kuvittelen että se kuullostaisi sellaiselta). Samoin ääni katoaa mystisesti kokonaan usean kerran illassa eikä sitä saa takaisin pääle kuin IVO bootilla. Voi tapahtua kanavan vaihdon yhteydessä mutta myös kyllä ihan kesken katselun. Tämä ei nyt maata kaada mutta on kyllä aika raivostuttavaa jos samalla on äänitys menossa koska se tietenkin katkeaa kun virta laitetaan pois/päälle :OI Samoin on pariin kertaan ääni jäänyt "looppiin" jurraamaan eli samanlainen efekti kun jokin pelikonsolin peli jymähtää ja jää jumiin.
     
  5. DIAR

    DIAR Ugh! Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.01.2003
    Viestejä:
    2 206
    Saadut tykkäykset:
    9
    Meikäläisenkin kone vingahtelee häijysti silloin tällöin. Lisäksi ääni pätkii usein ainakin optisesti AV-vahvistimeen kytkettynä. Kone ei ole tiltannut kertaakaan eikä nauhoituksissa ole esiintynyt minkäänlaisia ongelmia. Äänten pätkiminen häiritsee todella paljon, mutta periaatteessa ongelma voi johtua jostain muustakin kuin laitteesta...
     
  6. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeps...laite päästelee vingahduksia silloin tällöin...oisko bugi koodauksessa ? ja äänen katoaminen (ei tapahtunut mulla vähään aikaan) on yleinen tiedossa oleva ongelma..mikäli se katoaa samalla kun ohjelma on menossa levylle niin ei kannata sulkea laitetta koska levylle ääni kuiteskin menee.
    Ostin laitteen heti sen tullessa maaliskuun loppupuolella markkinoille ja silloin lupailtiin päivitystä 2 -4 viikon kuluessa...no nyt on tainnut mennä jo yli 6 viikkoa eikä vielä ole mitäään päivitystä näkynyt.
     
  7. Shodan

    Shodan Guest Guest

    Liittynyt:
    24.03.2005
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kukaan vielä törmännyt sellaiseen että kun vaihtaa kanavaa nopeasti niin kuva ja ääni voivat tulla eri kanavilta :eek:
    Vaihdoin eilen nopeasti kanavia 1:ltä neloselle ja sain aikaiseksi tilanteen jossa mulla tuli kolmoselta kuva mutta neloselta äänet (Yritin siis myös katsoa nelosta). :hitme:
    Softapäivitystä odotellessa...
     
  8. klulle

    klulle Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2001
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yritin äsken laittaa jastuksen päälle epg:stä mutta ei oikein onnistunut. Yritin siten suoraan ja painoin pvr-nappia mutta ruutuun tuli ilmoitus Kiintolevyä ei löydy. Kokeilin ivo-buuttia mutta sama juttu. Meneköhön tälläinen takuusen? Harmittaa kun levyllä on juttuja tallenetuna
     
  9. jankkaji

    jankkaji Guest Guest

    Liittynyt:
    25.08.2003
    Viestejä:
    160
    Saadut tykkäykset:
    1
    onko 1.16 jälkeen tullut softapäivityksiä htv:n verkossa oleville?
     
  10. brightness

    brightness Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2002
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    13
    Yksi tuli silloin heti maalis-huhtikuussa kun hain boksin, mutta ei mitään sen jälkeen.

    Omalta kohdalta voisi kuluneesta ajasta raportoida että boksi on periaatteessa toiminut ihan ok ja olen välttynyt joitakin vaivanneilta ongelmilta. Tietysti tiedossa olevia pikkubugeja on muutamia.

    Kerran boksi meni vähän pahemmin jumiin kun olin menuja säätämässä kun tallennus käynnistyi ja pisti popup siihen päälle. MUTTA, se on kyllä pahinta että boksiin ei oikein voi luottaa täysin. Jos television pääkytkimestä virta pois päältä niin tallennukset eivät tunnu onnistuvan. Tuon voi korjata siten että laittaa boksin käynnistymään ja sulkeutumaan automaattisesti timerilla.

    Lisäksi parina viime päivänä boksi on jokusen kerran hukannut kanavat ja valittaa että salauksenpurkukortti puuttuu, salaamattomilla kanavilla siis. Tuo korjautuu kun käy välillä menussa.

    Jos kesäkuussa tuleva päivitys ei korjaa edes näitä tärkeimpiä bugeja niin taidan vielä kauppaan takaisin ja hakea topfieldin. Sääli sinänsä, pidän laitteensa noin muuten.
     
  11. klulle

    klulle Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2001
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sain sitten bokin vaihdettua uuteen jossa kovalevy tomii mutta nyt sain yksilön jossa esintyy em. ongelmia. Eli ääni häviää ja tule kanava salattu-ilmotus ruudulle. Prkl on se kumma ettei saa tomivaa boksia. Siis edellisessä ei ollut mitään ongelmia paitsi tietysti nämä softa jutut mutta kun levy ilmeisesti hajosi
     
  12. tättärää

    tättärää Guest Guest

    Liittynyt:
    12.05.2005
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sain myös uuden boxin, eka oli aivan sökö, tilttaili koko ajan.
    Uudessa laitteessa on just samat viat kuin sinulla.
    Pitäisiköhän odottaa uutta päivitystä ja vasta sitten veisi takaisin, ryssii jatkuva ramppaaminen liikkeeseen ja takaisin ym. piuhojen kanssa pelleily.
     
  13. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kirjoitin tästä ajastuksesta toisen viestin joka kait jäi muitten jalkoihin, mutta itselläni on nyt kohta 3 viikkoa pelkästään onnistuneita ajastuksia sillä systeemillä, että aina kun valitsen EPG:n kautta ohjelman niin ennenkuin painan REC ja hyväksyn sen niin klikkaan OK ja varmistan, että näen kanavan jolta aion nauhoituksen tehdä. Olen tehnyt about 20 ajastusta täysin ongelmitta tällä tavalla.
     
  14. Kojootti

    Kojootti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    16.03.2004
    Viestejä:
    327
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oletko myös sammuttanut boksin ajastuksen tehtyäsi? Vai jättänyt boksin päälle odottamaan tallennuksen alkua?
     
  15. Kettu69

    Kettu69 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.04.2004
    Viestejä:
    122
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla ajastintallennus ei onnistu juuri koskaan, jos sammutan boksin ja melkein aina, kun boksin jättää päälle.
     
  16. Yore

    Yore Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    On toiminut ihan kumminpäin vaan eli ei ole väliä.. tietty jos laite on päällä kun ajastus alkaa niin se ei sulje itseänsä ajastuksen loputtua, mutta tosiaankin kaikki ohjelmat on menneet oli laite päällä tai pois.
     
  17. Kettu69

    Kettu69 Guest Guest

    Liittynyt:
    28.04.2004
    Viestejä:
    122
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy olla sitten rautapuolella melkoisia eroja, jos samalla softalla toimivat laitteet toimivat täysin erillalailla. Niin kuin sanoin, mun laite ei ainakaan tallenna sammuksista juuri koskaan.
     
  18. Rajiz

    Rajiz Guest Guest

    Liittynyt:
    10.12.2002
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    :OI :OI :OI

    Sithän se laukes, kesken mestarien liigan loppuottelun! Ekan maalin ehti nähdä ja sitten kusahti. Onneks ei ollu mikään tapahtumarikas peli. Ylen kanavat näkyvät joten kuten, samoin Forte-paketti, mutta mainoskanavat jäivät sahaamaan pysäytyskuvalle ja lopulta ritsa jopa päivitti (oma-alotteisesti) kanavalistat ja hävitti kyseisen muksin kokonaan!

    Tuo taisi olla se viimeinen naula arkkuun, eli huomenna takaisin Stockalle ja kaupan purku.
     
  19. brightness

    brightness Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.11.2002
    Viestejä:
    249
    Saadut tykkäykset:
    13
    Joo hassu juttu, mulla ainaki toistaseks onnistunu kaikki kunhan aina napsautan sen samalle kanavalle epg:ssä (tai jos teen timerin niin siinä sama homma).

    Tosin enpä oo nyt kauheesti tallennellu viimeaikoina, eli alle 10 testiä tuolla tavalla.
     
  20. Hippo

    Hippo Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    28.07.2004
    Viestejä:
    2 328
    Saadut tykkäykset:
    283
    Huomasin että boksini jumiutuu usein nelosen tekstitv:ssä :confused: Muiden kanavien tekstitv ei tuota ongelmia.