Paljonko syöt eväitä leffan aikana?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Eastwood1, 25.01.2004.

  1. Simplicitas

    Simplicitas Quod scripsi, scripsi Tukijoukot

    Liittynyt:
    29.02.2004
    Viestejä:
    1 163
    Saadut tykkäykset:
    1
    Itse syön yleensä ihan irtokarkkeja ja juon vettä (teatterissa). Ylisuuresta paperisesta irtokarkkipussista revin ennen leffan alkua sitä suuosaa muutaman sentin pois, etten rapisuttaisi sitä paperia. Ns. "kaupan pusseja" en teatteriin vie kun niistä lähtee elämää suurempi meteli, kun sieltä jotain koittaa kaivaa.

    Kotona sitten syön milloin mitäkin. Pähkinöitä, joskus harvoin sipsejä tai poppareita. DIAR:n ehdottamat kasvikset (kurkkua, porkkanaa ja paprikaa) dipillä on ERINOMAINEN leffaeväs kotona. Hyvän makuisia ja niin kevyitä ettei ainakaan ylensyöntiä pääse tapahtumaan. Kotona katsellessa ehdoton juoma on OLUT. Joskus tulee kyllä otettu tosiaan hieman brandy:a tai viiniäkin.

    Jos jokin oikeasti on raivostuttavaa, niin ne 14-16v ipanat ku tulee leffateatteriin ryyppäämään, kun eivät baariin pääse ja ulkona on kylmä! Vittu että osaa olla ärsyttävää! Siellä sitten pölistään ja potkitaan tuoleja. Eikä vittu vaksit heitä pihalle! :grr:
     
  2. Jambo

    Jambo Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2004
    Viestejä:
    216
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juon ainoastaan limua...syöminen yleensä vie keskittymisen itse elokuvasta.
     
  3. yartsa

    yartsa Meh Tukijoukot

    Liittynyt:
    02.11.2003
    Viestejä:
    418
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kotona Dumle Mix tai Dumle Snacks pussista menee yleensä muutama per leffa. Ei pysty syömään koko pussin sisältöä yhteen leffaan eikä edes kahteen, vaikka kuinka haluaisi. :) Näihin Dumleihin ikävä kyllä tulee addiktio ja yhden dumlen kun on saanut syötyä, niin käsi hakee jo toista ja tarttee hyvää itsehillintää muutaman jälkeen lopettaa syöminen. :D

    Jos käyn Filmtownin kautta ja ostan irtokarkkeja 3-4 euron edestä, niin siitäkin menee yleensä muutama namu per leffa. Elokuvajuomana on yleensä kuppi teetä ja sekin nautittuna alkutekstien aikana, kun loppupuolella elokuvaa se tee haluaa tulla jo ulos.
     
  4. javir

    javir Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2004
    Viestejä:
    1 009
    Saadut tykkäykset:
    1
    Leffassa yleensä popcornia + juoma. Juoma on ehdoton jo senkin takia että ainakin minulle tulee suurempi jano teatterissa kuin kotona. Johtuuko sitten huonommasta ilmasta, kuumuudesta vai mistä mutta juomaa saattaa mennä litra ihan kevyesti ilman että iskee vessahätä.

    Kotona tulee syötyä milloin mitäkin. Riippuu vähän leffastakin. Jos kyseessä on jännitys/kauhu/keskittymistä vaativa leffa niin ei sitä viitsi mitään makkarasoppaa ryystää samaan aikaan. Toisaalta taas kevyempien/huonompien leffojen kanssa voi vetäistä safkat (mitä nyt milloinkin syö) samalla. Ei haittaa leffan katsomista ollenkaan. Omalla kohdallani aika harva leffa vaati/ansaitsee täydellisen keskittymisen. Ihan hyvin voi pitää vessa/jääkaappi-tauon eikä leffan katsominen häiriinny ollenkaan. Enemmän häiritsisi jos pitäisi pidätellä :D. Toki tauko tulee ajoitettua sopivaan suvantovaiheeseen eikä kesken kaiken toiminnan.
     
  5. premier

    premier Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    1 687
    Saadut tykkäykset:
    4
    Mä syön yleensä pussillisen irtokarkkia ja juon mukillisen/pullollisen limpparia. Joskus otan karkin sijaan niitä Hot rod -sipsejä. :love:

    Kotona kattoessa tulee yleensä syötyä mitä jääkaapista löytyy. Mitään oikeaa ruokaa kuitenkaan harvemmin syön, koska se häiritsee keskittymistä. Pitää siis olla jotain naposteltavaa.
     
  6. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Päivitänpä omaa menua sen verran, että limpparit vaihdoin vuoden lopussa mehutiivisteeseen. Kyllä Pommacia edelleen tulee ostettua noin erikoistapauksiin, mikä tarkoittaa käytännössä lomia. Niitä voi juhlistaa aina sen verran. Mutta muuten pysytellään mehussa ja tätä päätöstä ei ainakaan heikennä pari viikkoa sitten lohjennut hammas...

    Hampurilaisten sijaan on tullut nyt muutaman kerran ostettua patonki, jonka päällysteeksi juuston ja margariinin lisäksi Pirkan chilitonnikalaa. On kyllä maistunut.
     
  7. dille

    dille Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2003
    Viestejä:
    1 277
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sipsejä ja popkorneja ei tule syötyä murustakaan. Lakossa olen uudesta vuodesta, eikä enään tee tiukkaakaan. No sitä aikaisemmin tuli syötyä noita kerran tai kaksi kuukaudessa. Korvikkeina on tullut käytettyä kuivattuja omenansiivuja.

    Siis suomalaisia omenoista poistettiin siemenkodat, ja siivutettiin noin sentin paksuisiksi. Sitten laitettiin johonkin ruokien kuivuriin yöksi. Näitä voi syödä hyvällä omatunnolla, ja prkln hyviähän ne ovat.

    Limuja tulee juotua osittain päivittäiseen kofeiinitarpeeseen ja mielihaluihin. Mutta kohtuudella, ja kotona ei turhaa säilytetä pulloja.
     
  8. Sir Filmipätkä

    Sir Filmipätkä Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2004
    Viestejä:
    870
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vuosikausiin en ole syönyt leffateatterin penkeillä yhtään mitään. Ainoastaan jos kaverit jotain karkki/popapreita tarjonnut niin eihän sitä sovi kieltäytyä. Yleisesti ottaen en edes TV:tä katsellessa syö juurikaan mitään.
     
  9. Jorse

    Jorse trust no one Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.04.2001
    Viestejä:
    5 076
    Saadut tykkäykset:
    8
    Popcorneja (paljon), colaa (ei teatterista ostettua mukimallia, vaan marketticolaa) ja värillinen (mv:tä ei tueta) turkinpippuripussi. Siitä se elokuvanautinto lähtee. Popcornit voi mahdollisesti jättää pois, jos kyseessä on ei-popparileffa. Turkinpippureja pitää kyllä periaatteessa olla aina mukana, mitä nyt hammaslääkärissä sitten lyö aina aika pahoin takaisin noiden mutustelu.
     
  10. juntti-joe

    juntti-joe Guest Guest

    Liittynyt:
    16.10.2004
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Leffateatterissa tulee ostettua litran pepsi, keskikokoinen popkorni ja karkkipussi. On tullut huomatua etten koskaan syö puoliakaan popkorneista tai karkeista, mutta limun kyllä juo helposti kokonaan, viimeset tilkat juodaan matkalla ulos. Täytyy varmastikkin ruveta ostamaan pieni popkorni ja karkit vaikka ruokakaupasta, ainakin Tennarissa karkkipussit on jotai yli 2 euroa, ja irtokarkit vähintään yhtä kalliita. Lisäksi irtokarkeille on vain rapisevia paperipusseja, mutta ongelmasta pääsee eroon kun ennen leffan alkua repii paperipussin yläosan pois, niin että jäljelle jää sellainen kuppi.

    Kotona tulee vedettyä limua, pizzaa, karkkia ja joskus sipsejä sekä dippiä ja jäätelöä.
     
  11. dille

    dille Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2003
    Viestejä:
    1 277
    Saadut tykkäykset:
    0
    juntti-joe ei ole sitten ajatellutkaan käydä Tennispalatsin vieressä sijaitsevassa Videofirma Makuunissa, jossa on erittäin paljon valinnanvaraa irtokarkeissa(varmaan neljä kertaa enemmän kuin Tennarin omassa karkkikaupassa) alle euron hintaan. Tarjolla sekä muovisia ja paperisia pusseja.
     
  12. Lazze

    Lazze a world of pain Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    12.04.2002
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sponsored by Makuuni? ;)

    Itsellä menee yleensä sipsi & cola-akselilla, mutta kotona tulee väännettyä aika pitkälti kaikkea mitä sattuu löytymään. A damn fine cup of coffee on kotioloissa aina toimiva ratkaisu.
     
  13. dille

    dille Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2003
    Viestejä:
    1 277
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hiukan kävi tuo mielessä:D, kun tekstin olin kirjoittanut. Ja kun olisinkin
     
  14. TheJambo

    TheJambo Käyttäjä

    Liittynyt:
    08.06.2004
    Viestejä:
    2 272
    Saadut tykkäykset:
    2
    Kalkkuna on hyvää.
     
  15. popoing

    popoing Guest Guest

    Liittynyt:
    12.10.2003
    Viestejä:
    446
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitäis kieltää tämmöiset threadit. Tulee armoton nälkä tätä lukiessa!!! :)

    Teatterissa keksejä ja jääteetä. Ehkä namusia ja poppareita. Riippuu vähän mitä pystyy naapurilta koukkimaan.

    Kotosalla jäätelöannos, jossa suklaakastiketta, viinirypäleitä persikoita ja vaikkapa ananasta. Nami nami.
     
  16. Slayer

    Slayer Uusi jäsen

    Liittynyt:
    29.12.2002
    Viestejä:
    767
    Saadut tykkäykset:
    0
    Teattereissa harvemmin otan muuta kuin pienen limun ja karkkipussin, mutta kotona katsoessa saattaa mennä iso limu, sipsipussi tai vaihtoehtoisesti karkkipussi. Ja tietenkin joskus tulee syötyä ruoka leffaa katsoessa(kotona, ei sentään teatterissa).
     
  17. tertsunen

    tertsunen Guest Guest

    Liittynyt:
    09.02.2003
    Viestejä:
    226
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yllätin itseni suuresti, kun viimeksi katsoimme kaverin kanssa pari Vaaleanpunainen Pantteri-leffaa.
    Imaisin sipsi pussin ja 400g Pantteripussin naamariin. :rolleyes:
    Normaalisti sipsi pussin syömiseen menee minulta monta päivää. :D
    Juomana yleensä appelsiinimehu.
     
  18. Zapata

    Zapata Guest Guest

    Liittynyt:
    02.11.2004
    Viestejä:
    75
    Saadut tykkäykset:
    0
    Yleensä en syö makeaa tai mitään kovin suolaista elokuvaa katsottaessa, sillä niiden liiallisesta syömisestä tulee helposti huono olo. Joskus kuitenkin hampurilainen ja muutama limppari menee, jos olen ollut vähällä ruoalla ennen elokuvan katsomista. Myös pitsa maistuu, mutta perunalastut ja karkit eivät. Varsinkin lauantai-iltaisin on mukavaa katsella jokin elokuva ilman mitään kummempia kiireitä ja syödä siinä sitten samalla...
     
  19. arathorn

    arathorn Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    27.08.2002
    Viestejä:
    181
    Saadut tykkäykset:
    1
    Paketillinen suolatikkuja ja kolajuomaa menee elokuvan parissa kotona yleensä. Elokuvateatterissa sitten pitää jo olla popcorneja ja kolaa.
     
  20. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 309
    Saadut tykkäykset:
    596
    Viihdepätkien kanssa menee kotona sipsit ja pizza (ei roiskeläppä malli), ja juomana useinmiten kalja tai kokis. Sitten kun katsellaan hieman syvällisempiä pätkiä niin pelkkä kokis ei kaljaa. Suklaa ja karkit käy myös hyvin, koska ne ei pahemmin häiritse katselua.

    Leffateatterissa ei tule käytyä juuri ollenkaan, mutta jos sinne sattuu eksyyn niin irtokarkkia tulee syötyä. Ei juomaa!