Hullut Päivät - pelkät tarjoukset

Keskustelu osiossa 'Tarjoushylly' , aloittajana jatsa, 08.10.2002.

  1. emaasalmi

    emaasalmi Guest Guest

    Liittynyt:
    15.01.2003
    Viestejä:
    591
    Saadut tykkäykset:
    1
    Duunikaveri sai Helsingin liikkeestä kameran napattua. Kertoi että 8.15 joku oli kysellyt kassalta ja sieltä sanottiin että kaikki meni jo. Varsin suosittu kapistus ilmeisesti, kun laitteita oli kuitenkin jonkinmoinen läjä alunperin.
     
  2. gaston

    gaston Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 485
    Saadut tykkäykset:
    80

    Ainakin dvd osatolla huomasivat heti että suurin osa hinnoista tulee koneelta väärin ja toinen myyjistä lähtikin soittelemaan asiasta jonnekkin, tuo saattaa selittää senkin että levyt oli erihintaisia eri paikkakunnilla


    Nuo oli UK boxeja ("kiratyypiä") joissa suomenkielinen lappunen takana ja siinä mainittu kuvasuhde 4:3 1.33:1 löytyy myös levyltä, onko tuo sitten väärä kuvasuhde ja englannissa olisi otettu uusi painos eri kuvasuhteella?

    Edit: Eipä näytä UK boxissa olevan suomitekstejä eli ovat vain käyttäneet samoja koteloita joissa brittien ikärajamerkinnät.

    Edit2: näyttää olevan myös R1 1.78:1 Anamorphic mikä lienee sitten oikea suhde, mutta onko tuo Suomiversio pan&scan vai open matte ?
     
  3. mantere

    mantere Guest Guest

    Liittynyt:
    26.05.2004
    Viestejä:
    123
    Saadut tykkäykset:
    0
    Etten kuulosta veemäiseltä niin korjaan, että lausuhdukseni tarkoitti wanhalla ja kokeneella (vain?) myyjiä :)
     
  4. Cress

    Cress ~ Samppa ilman huumoria Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.02.2004
    Viestejä:
    691
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juup, itsellä oli kanssa kahdessa leffassa väärät hinnat, toinen forrest gump (mutta tässä oli tosiaan tuo 8.90 lappu) ja toinen taisi olla meduusan isku (?), kassa tajusi tämän itsekin ennenkuin ehdin huomauttaa...
     
  5. javir

    javir Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2004
    Viestejä:
    1 009
    Saadut tykkäykset:
    1
    Huomasiko kukaan miten vähän väkeä oli helsingin stockmannilla? Väkeä oli vähemmän kuin normaalina päivänä. Kaiken lisäksi esim. dvd/cd-osastoilla suurin osa ihmisistä ei ostanut mitään! Katselin oikein ja todella harvalla oli yhtään mitään ostoksia. Niillä harvoilla joilla oli, oli max 3 dvd-levyä kädessä. Kenties pahin dvd-villitys on mennyt ohi ja suurin osa noistakin jää stockmannin laareihin. Niitä saa sitten samaan hintaan kuukauden päästä.

    Tuossa 8,90e/kpl kasassa ei näkynyt mitään kummallista. Hassua muuten että anttilaan on tulossa samaan aikaan uudet erät uusia leffoja (joukossa järkyttävän huono black knight) ja halvemmilla hinnoilla mitä hullut päivät pitää. Eli kannattaa ihmeessä katsoa tunnelin anttila ennen kuin menee hulluille päiville.

    Hiukan rupesi vit****maan koko stockman. Kaikki kassat täynnä harjoittelijoita ja kaikki kesti aivan julmettoman kauan. Ostin kaksi leivosta ja tyypillä kesti seitsemän minuuttia laittaa ne sellaiseen pieneen rasiaan ja rahastaa. Kaiken lisäksi yritti tunkea niitä liian pieneen muovikassiin. Akateemisen ja stockmannin alla menevässä tunnelissa myytiin karkkia sun muuta. Yhdellä kassalla katselin kun kaksi harjoittelijaa koitti saada viivakoodia luettua perunalastupussista. Toinen piti kiinni pussissa ja toinen sohi lukijalla :D :D
     
  6. Japi_l

    Japi_l Guest Guest

    Liittynyt:
    12.03.2005
    Viestejä:
    43
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo kyllä tuo angel season 2 on 4:3. Itse juuri ostin nuo kummatkin kaudet ja kumpaakin ehtisin katsoa sen verran, että nuo ovat 4:3 kuvasuhteella. Ja kattosin tuolta fs-film sivuilta että noiden kausien suomijulkaisut ovat tosiaan 4:3-kuvasuhteella eli kyseessä ei ole mikään stokkan oma erikoisversio noista. Itseäni ei tuo niin paljon haitannut sen verran halvalla sai ja lisäksi vielä tartui mukaan Troija.
     
  7. T-Luu

    T-Luu Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2002
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    0
    En tiedä montako oli myynnissä, mutta n.8:10 nuo olivat jo loppu, tai ainakin jo kehuskeli saaneensa viimoisen kameran (joka oli vielä esittelykappale). Juu, ja joku mamma rahtasi muuten kassalle kahta kappaletta yhtä aikaa :hitme:
     
  8. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 042
    Saadut tykkäykset:
    97
    Joo, parilla tuntui olevan kaksi kappaletta kameraa kainalossa.
    Jonot lyheni kassoille aika nopeasti. Alkuryysiksen loputtua, kun ihmiset menivät töihin, oli dvd-osastolla vain parin ihmisen jonoja.
     
  9. miikkis

    miikkis Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    oulussa joku osti 6 kpl niitä video dvd systeemi härveleitä :D itse en ostanut kuin pussin sipsejä. heikot oli tarjonnat tänä vuonna. huomenna haen potterin siinä ne ostokset sitten.
     
  10. mantere

    mantere Guest Guest

    Liittynyt:
    26.05.2004
    Viestejä:
    123
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy gyll myöntää että kummasti oli pienemmät jonot ja ostokset (näin muutaman kaferin puheiden perusteella), viime vuonna oli vielä yhdeksän aikaan +25 ihmisen jonot ja keskimäärin 6 levyä jokaisella.
    Nut oli alle kolmannes tuosta samaan aikaan.
    Kenties väärä päivä tai sitten todellakin dvd-lama.
     
  11. Patu

    Patu Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.12.2002
    Viestejä:
    2 834
    Saadut tykkäykset:
    0
    javirilla näköjään jotain patoutumia hulluja päiviä kohtaan kun kaikki on niin v**un per**estä. :)

    Eipä tuolla tosiaan mitään kummempaa ainakaan tänään näkynyt. The Saintin ja Station Agentin nappasin sieltä laareista ja pari paitaa löysin. Shrek kakkosen unohdin tyystin, enpä sitä tainnut kyllä edes nähdä noissa laareissa.
     
  12. SmiL

    SmiL Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    280
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikös tuo ollut tulossa vasta huomenna myyntiin. Siksi niitä ei varmaan näkynyt. Itse ajattelin tuo hakea pois kuleksimasta sekä ehkä Nemoa etsimässä kaveriksi. Ompahan sitte animaatioita katsottavaksi vähäksi aikaa :)

    Shoppailemisiin, P
     
  13. Rooky

    Rooky Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    3 723
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulee vasta huomenna (gigantista sen sain 11€:lla). Kävin hakemassa hyvitystä ylihinnoitelluista leffoista, ja olisin saanut enemmänkin hyvitystä, jollen olisi maininnut niiden olleen 12€ leffoja :OI. Myyjä jo korjasi ne 8,90€ leffoiksi, ja vasta sitten kysyi, että niin eikös nämä olleet 8,90€ ? minä siihen "12€ taisi olla" (god damn it!).
     
  14. namu

    namu Guest Guest

    Liittynyt:
    29.11.2004
    Viestejä:
    32
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu ei näkyny kameroista merkkiäkään Turussa, mp3-soittimia oli vielä 2 jäljellä tossa 11 aikoihin.
     
  15. mehuk

    mehuk Guest Guest

    Liittynyt:
    29.09.2003
    Viestejä:
    201
    Saadut tykkäykset:
    0
    itelle tarttui seuraavaa mukaan welhon standilta:

    handan cv-3300 cnx -digiboxi kaapeliverkkoon = 29e
    ohjelmakortti vuodeksi, tv1000 avaus = 0e

    oli muuten pisin jono tohon welholle koko stokkalla...

    edit: tuolla kortilla näyttäis näkyvän myös kaikki canal+ kanavat. normaaliako?
     
  16. Leech

    Leech Guest Guest

    Liittynyt:
    02.10.2004
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    ei paha! Onkohan tuo tarjous vielä huomenna? ja vieläpä itiksen stokkalla? Pikaisesti kävin tänään koukkaamassa belkinin 6-paikkaisen ylijännitesuojan lähinnä projukäyttöä varten (29€).
     
  17. tpt76

    tpt76 Guest Guest

    Liittynyt:
    22.11.2001
    Viestejä:
    493
    Saadut tykkäykset:
    0
    Boxin 29€ hinta Edellytti min 6kk TV-1000 sopimuksen tekoa. Boxi ilman sopparia taisi olla 129€
    Muutaman minuutin jaksoin jonottaa, mutta sitten loppui kärsivällisyys..
     
  18. Leech

    Leech Guest Guest

    Liittynyt:
    02.10.2004
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitokset selvennyksestä. Tuossa 29€ hinnassa haiskahtikin jo jotain. Paljonko tuo lysti olisi muuten halvimmillaan sopparin kanssa kustantanut?
     
  19. mehuk

    mehuk Guest Guest

    Liittynyt:
    29.09.2003
    Viestejä:
    201
    Saadut tykkäykset:
    0
    ei tietoa, näytti kyl siltä, että olis huomennakin, mut tiedä sitten. ainoo juju tossa oli se, että samalla sitoutuu 6kk tv1000 kestotilaukseen 20e/kk, jonka purkaminen ennen aikojaan tais maksaa 90e. onnistuin kadottamaan sopimuksen, mutta noin kuitenkin muistelen, kun luin sen sopimuksen siinä ständillä. nyt siis lähinnä ihmettelen sitä, kun tolla ohjelmakortilla tuntuu näkyvän palttiarallaa 200 kanavaa mukaanlukien canal+, aljazeeta ja jokainen muu kuviteltavissa oleva kanava. pitänee huomenna soitella htv:lle, ettei tule mitään yllätyksiä kuukauden päästä postiluukusta. mutta ihan hyvä tarjous kuitenkin, sillä on muutenkin ollut mielessä nuo elokuvakanavat. niin ja tuon handan digiboksin kanssa olen nyt leikkinyt pari tuntia ja antaisin kyllä kiitettävän arvosanan tämän perusteella. ei mitään nikottelua, epg-ohjelmaopas on todella kätevä, digiäänet lähtee optisesti, kuva on parhaimmillaan 28" laajakuvasta katottuna dvd-tasoa. itelle on toi boksien hintataso ollut kynnyskysymys, mutta 29e oli kyllä aika shokkihinta! ainiin, ostin nämä tosiaan helsingin keskustan stokkalta.
     
  20. gaston

    gaston Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.10.2001
    Viestejä:
    3 485
    Saadut tykkäykset:
    80
    Muistaakseni tuolla digitv osastolla käydyissä keskusteluissa on joskus mainittu htv:n antavan uusille asiakkaille mainosmielessä kaikki kanavat näkyviin vähäksiaikaa.