Leffa julisteita?

Keskustelu osiossa 'Yleistä' , aloittajana MrJii, 23.07.2001.

  1. Marski79

    Marski79 Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2003
    Viestejä:
    536
    Saadut tykkäykset:
    0
    Makuunista saa haettu Ring 2 julisteen ilmaiseksi jos ei ole loppunut. Jos ketään nyt kiinnostaa.
     
  2. static

    static Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.07.2002
    Viestejä:
    783
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kiinnostaa, kovastikin. Se on mielestäni hieno juliste.
    Mutta siis mistä makuunista ja miksi ihmeessä saa?
     
  3. Marski79

    Marski79 Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2003
    Viestejä:
    536
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselleni tuli sähköpostiin tiedote siitä, varmaan sen takia kun joskus osallistunut makuunin kilpailuihin. Luulisi olevan jokaisessa makuunissa.
     
  4. static

    static Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.07.2002
    Viestejä:
    783
    Saadut tykkäykset:
    1
    Voisitko laittaa sen tiedotteen pääpiirteissään tänne? Mikäli tuo on totta täytyy käydä heti huomenna paikallisessa makuunissa kysymässä.
     
  5. jukke

    jukke Guest Guest

    Liittynyt:
    26.12.2004
    Viestejä:
    139
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään tarttui Jyväskylän Kodin-1:stä mukaan ilmaiseksi AvP-juliste, se valkoisella pohjalla ja suomenkielisillä teksteillä. Sinne jäi vielä jokunen juliste, mm. ihmeperhe, Harry Potter.
     
  6. Marski79

    Marski79 Guest Guest

    Liittynyt:
    10.06.2003
    Viestejä:
    536
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ollut enää sähköpostia tallessa. Tiedote tuli muistaakseni keskiviikkona ja oli suunnilleen "Tule hakemaan ilmainen Ring 2 juliste makuunista" ja mainittiin, että niin kauan kuin tavaraa riittää.
     
  7. Jürgen

    Jürgen Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.01.2003
    Viestejä:
    3 407
    Saadut tykkäykset:
    1
    Näin lukee Makuunin postissa:

    Ring 2 ensi-iltaan elokuvateattereissa 25.3.2005!
    Vuonna 2002 valmistunut hyytävän jännittävä menestyselokuva Ring saa jatkoa, kun Naomi Watts palaa tutkivan toimittajan Rachel Kellerin rooliin elokuvassa Ring 2.
    Elokuva saa elokuvateattereissa ensi-iltansa 25.3. Ring ja Ring 2 –leffat perustuvat japanilaiseen Ring –sarjan elokuviin. Tähän klassikkosarjaan kuuluu seuraavat japanilaiset elokuvat: Ring 0: Birthday, Ring ja Ring 2.

    Nouda Ring 2 -juliste Makuunista!
    Nyt Sinulla on mahdollista saada oma Ring 2 -juliste
    (1 kpl/ asiakas) ilmaiseksi lähimmästä Videofirma Makuunin liikkeestä. Hae juliste ripeästi - nopeat syövät hitaat!
     
  8. static

    static Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    30.07.2002
    Viestejä:
    783
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jep, kävin hakemassa julisteeni.

    Samalla päätin käydä metsästämässä sille myös kehykset. Haussa siis 50x70cm kokoiset kehykset ja mieluiten mustat metalli- tai muovikehykset. Kävin läpi Bauhausin, Kodin Anttilan ja Citymarketin ja ylivoimaisesti halvimmat kehykset löytyivät Bauhausista. Kodin Anttilassa halvin tämän kokoinen kehys oli 23e ja Kodin Anttilassa muutaman euron enemmän. Bauhausista sain valkoiset muovikehykset lasilla 11 eurolla.

    Kehyksissä on kaksi huonoa seikkaa. Ensimmäinen on tuo lasin kiiltävyys. On hankala välillä nähdä koko julistetta kun lasiin tulee kaikenlaisia heijastuksia. Tuossa tarvisi olla jonkinlainen kalvo päällä joka ainakin vähentäisi ilmiötä.

    Toinen asia mikä häiritsee on nuo valkoiset reunukset. Kehykset ovat siinä mielessä fiksut että ne on nopea ja helppo purkaa ja näkyvät reunukset lähtevät neljässä osassa pois. Heräsi siis samantien ajatus että nehän voisi maalata mustaksi.
    Kehykset ovat tuollaista kiiltävää, kovaa valkoista muovia joten en oikein tiedä ottaako maali tuohon kiinni tai toisaalta peittääkö se riittävästi. Kannattaisiko tuota pintaa karhentaa jollakin ja sitten vetästä mustalla sprayllä / "oikealla" maalilla?
     
  9. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    Jotkut on kyselleet tuosta www.AllPosters.com tilaamisesta.

    Itse pistin tilauksen 13.4. ja se lähetettiin 16.4. (oli kehystettävänä).
    Julisteen hinta kehystettynä on 69,58eur + kuljetus/käsittelymaksu 38,65eur - 20% alennus joka oli viime viikolla eli loppuhinnaksi jäi 94,31eur. Maksoin Visalla.

    Tänään 20.4. tuli DHL:ltä tullin ennakkomaksu 20,64eur(ALV tullille), joka pitää maksaa kahden vuorokauden kuluessa saapumispäivästä (minulla 19.4.) muuten peritään 25eur/vrk varastointimaksua, joka lasketaan saapumispäivästä. Eli sen kanssa kantsii olla ripeä! Posti toi tuota maksulappua jo päivän verran eli jos on vaikka viikon reissussa eikä kukaan katso posteja, niin tulee tuo hyvinkin kalliiksi :eek:

    Lopullista tulli/ALV hintaa en vielä tiedä koska lopullinen tullaus tehdään sen jälkeen kun tuo DHL:n ennakkomaksu on suoritettu.
    Voin sen tähän threadiin ilmoittaa kunhan sen julistetaulun joskus sieltä saan.

    Tosiaan luulin että juliste/taulu rinnastettaisiin kirjoihin, jolloin tullausraja on suurempi ja ALV pienempi.
    Noh, maksoi mitä maksoi, pakko oli tuolta tilata kun en muualta löytänyt...ei ainakaan Suomesta.

    KYSYMYS
    Kun olette ostaneet marketeista noita julisteita ja kehyksiä, niin miten olette saaneet sen kehystettyä niin että juliste ei ole aaltoileva jolloin valon peilatessa siihen on se aivan järkyttävän näköinen?
    Pitääkö se kenties liimata johonkin kartonkiin ja vasta sitten laittaa kehyksiin vai kuinka?
    Itsellä on Citymarketista ostettu juliste ja kehys jossa muovipleksi ja mustat metalliset reunukset kokoa 69cm x 100cm.
    Juliste on aaltoileva ja ei todellakaan kovin edustavan näköinen, sen tilalle tulee kohta tuo valmiiksi kehystetty taulu Allpostersista.
    Voisin tuohon vanhaan ostaa jonkun uuden kuvan ja laittaa toiselle seinälle jos siitä saisi jotenkin siistin näköisen = julisteen suoraksi ilman aaltoilua.

    edit:
    Sen verran pitää vielä kommentoida että DHL ei kyllä sovi toimituksiin jossa paketti viedään suoraan yksityishenkilön kotiin. Olivat yrittäneet tuoda pakettia klo 15.00 tänään mutta olen töissä ma-pe klo 07.00 - 15.45 mikäli en ole sairaslomalla tai vapaalla, mistäs sen etukäteen tietää tavaraa tilatessa.
    Nierleltä kun jokin aika sitten tilasin levyjä niin muistaakseni siinä luki kanssa että DHL...olivat päivällä käyneet ja kun en ollut kotona, niin olivat vieneet paketin postiin ja sain noutaa sen sitten sieltä.
    Nyt piti soittaa DHL:n asiakaspalveluun ja sopia uusi aika jolloin kuski taas tulee. Sovin sen maanantaille että tuovat töihin, toivottavasti en ole sairaana tai pitää taas sopia uudelleen. :OI
     
  10. Keyser Söze

    Keyser Söze Guest

    Liittynyt:
    Viestejä:
    0
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kerrottakoon täällä oma kokemukseni kaupankäynnistä Allposters.com:n kanssa. Jos tästä olisi jollekkin tilausta suunnittelevalle jotain apua...

    12.04.2005
    Tein julistetilauksen, hinta postikuluineen ~52€.​

    20.04.2005
    Juliste aloittaa matkansa kohti Suomea.​

    09.05.2005
    Päiväpostin mukana saapui Postin lähettämä saapumisilmoitus USA:sta tulleesta paketista, joka on jäänyt tulliin Vantaalle. Tarjoavat mahdollisuutta saada lähetys tullattuna omaan lähipostiin (16€ + tulli ja alv.) tai vaihtoehtoisesti siirto lähimpään tulliin.​

    10.05.2005
    Faksaan tulliin selvityksen paketin sisällöstä ja lisäksi Allposters.com:sta sähköpostiini lähetetyn tilausvahvistuksen (kauppalasku). Pyydän lähettämään paketin tullattuna lähipostiini.​

    16.05.2005
    Julisterulla on noudettavissa lähipostistani. Postitus-, tullaus- ja huolintakuluja tuli loppujen lopuksi ~30€ (tämän maksoin postiasiamiehelle noutaessani lähetystä).​
     
  11. ramse

    ramse Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.04.2003
    Viestejä:
    174
    Saadut tykkäykset:
    0
    Enolta sain jokusen sataa julistetta. Paljon samoja. Pitää kattella nuo Kotona läpi mutta ainaki Leon juliste löytyi jopa kaksin kappalein, tosin ilman tuota yläreunassa olevaa tekstiä. Toinen juliste meni serkulle heti. Tuo seinälle kehyksiin. Kokoja on paljon myös noita isoja. Joku X fileskin oli äkkiä katsomalla. ihan uusimpia tuolla ei ole. Disney piirrettyjen julisteitakin oli muutamia, Ainakin Aladdin, Jafarin paluu, joku Disneyn jouluhomma jossa oli Samu Sirkka ym. Kyselkää! teen noista listan kun pääsen kotiin.
     
  12. Eastwood1

    Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.12.2003
    Viestejä:
    1 875
    Saadut tykkäykset:
    1
    Löytyykö Dollari-Trilogian aiheisia julisteita?
     
  13. ramse

    ramse Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.04.2003
    Viestejä:
    174
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ikävä kyllä löydy menisi seinälle itsellekin.
     
  14. Mr.Blonde

    Mr.Blonde Guest Guest

    Liittynyt:
    10.01.2003
    Viestejä:
    134
    Saadut tykkäykset:
    1
    Omat kokemukset allposter.comista jäi ihan positiivisiksi. Testinä kokeilin yhden julisteen tilaamista ja tuo ei ainakaan jäänyt tulliin vaan tuli reilun viikon päästä tilauksesta päiväpostin mukana kotiovelle.
     
  15. ramse

    ramse Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    23.04.2003
    Viestejä:
    174
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuolla osto myynti palstalla julisteet nyt myynnissä.
     
  16. k_jartti

    k_jartti Guest Guest

    Liittynyt:
    23.06.2005
    Viestejä:
    611
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tein juuri tilauksen allposters.com:sta ja maksaessa oli kokonaissummana 18,97e. Kun maksu oli suoritettu (VISAtiedot laitettu) niin tuli sähköpostiin tilausvahvistus, jossa oli kokonaissumma 34,54e. 4,95e maksanut juliste oli merkitty 7,39e:n arvoiseksi. Mistä moinen johtuu?

    Tuolla sivuilla lukee, että VAT (ALV?) sisältyy tuotteen hintaan ja ymmärsin, että mitään muita veroja/kuluja ei pitäisi tulla. Laitoin ja asiasta mailin allpostersiin.
     
  17. Mr.Blonde

    Mr.Blonde Guest Guest

    Liittynyt:
    10.01.2003
    Viestejä:
    134
    Saadut tykkäykset:
    1
    Vastasinkin jo tuohon privaasi mutta laitetaan nyt vielä tänne, eli minulla moisia ongelmia ei ollut. Tilauksen jälkeen tuli mailiin alla oleva vahvistus missä olevat summat piti paikkansa. Maksoin Visa Electronilta ja tilitä veloitettiin oikea summa. Tuossa ei ainakaa ole merkitty mitään veroja.

    Item Sub Total: EUR 14,27
    Tax: EUR ,00
    Shipping and Handling: EUR 6,34

    Total Order: EUR 20,60
     
  18. TonyMontana

    TonyMontana Guest Guest

    Liittynyt:
    21.04.2005
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tietäiskö kukaan paikkaa mistä sais tilattua
    once upon time in the west(huuliharppukostaja)-julisteen?
    Allposters.comissa oli joku minijuliste, mutta isompi olis hienompi.
     
  19. I-man

    I-man Guest Guest

    Liittynyt:
    16.04.2004
    Viestejä:
    664
    Saadut tykkäykset:
    1
  20. menace

    menace Guest Guest

    Liittynyt:
    04.07.2002
    Viestejä:
    823
    Saadut tykkäykset:
    3
    www.dvdboxoffice.com