Erikoiset DVD julkaisut

Keskustelu osiossa 'DVD-leffat' , aloittajana Jpee, 21.06.2004.

  1. jenka

    jenka Guest Guest

    Liittynyt:
    18.01.2003
    Viestejä:
    192
    Saadut tykkäykset:
    0
    veitpä sanat suustani :D Ei voi kun nostaa hattua bisnesmiehille, kuinka osaavat nyhtää rahat pois tyhmiltä. Vois muuten olla hyvä idis tehdä Tuntematon Sotilas-Boksi, jossa olisi DVD:n lisäksi armeijan ylijäämävarastosta laitettu mukaan vanhoja hylsyjä, kalsareita, sekä muuta sellaista roinaa mikä ei ole mennyt kaupaksi. Ja ei kun boksit myyntiin kovalla hinnalla itsenäisyyspäivän aikoihin. Joo ja sit vois olla erilaisia bokseja, ja tietenkin kaikkia eriä vain rajoitettu määrä. hinta vois olla vaikka 200 euroa. Voisiko enää ihmislapsi onnellisempi olla tälläisen boksin omistettuaan? :D

    EDIT: ei herneitä, eikä tiukkoja pipoja?
     
  2. Chauron

    Chauron Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.02.2004
    Viestejä:
    3 205
    Saadut tykkäykset:
    10
    Olipas siellä niitä. Vaikuttava kokoelma kerrassaan :thumbsup:

    Mistäs olet ton Equilibriumin hankkinut, oli hieno. Leon samoin näin äkkiseltään mitä muistan.
     
  3. Mikis

    Mikis HD all the way Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    16.09.2002
    Viestejä:
    701
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin Equilibrium, kuin Leon on tullut tilattua Koreandvds.comista.
     
  4. Sir Filmipätkä

    Sir Filmipätkä Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2004
    Viestejä:
    870
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaikuttaapa oma DVD kokoelmani tylsältä tuon jälkeen :)
    Kun vielä erehdyi kehumaan Future Filmin Evil Deaddiani
     
  5. Xaeron

    Xaeron per aspera ad astra Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.09.2000
    Viestejä:
    1 852
    Saadut tykkäykset:
    6
    En voisi enempää olla samaa mieltä... Olen yhden kaverin kanssa joskus pohtinut, että miten esim. Mikiksellä on intoa ja halua maksaa niin pirusti (Alienin pää, ja taisi sitä kallista I, Robottiakin olla hankkimassa) koteloista? Katseleeko Mikis niitä aina hyllyssään ja ajattelee "wow kuinka hienoja koteloita", siis voin kyllä kuvitella, että Mikis saa jotain tyydytystä hankkimalla hienoja ja kalliita painoksia jostain leffasta, mutta silti pakkohan Mikiksen on nauttia näistä plazalaistenkin "IHQ MITEN HIENOJA BOKSEJA SULLA" -kommenteista.

    Kuitenkin suurimmalla osalla Mikiksen erikoiskoteloista keräilyarvo on aikas vähäinen.. joskus mietinkin, katseleeko Mikis DVD:tä ollenkaan, vai keräileekö hän vain koteloita =)

    juujuu, kyllä tiedän, että on monenlaista hulluutta, ja tämä Mikiksenkin juttu on varmasti jonkinlaista, mutta ei toki vakavaa niin kauaa kunnes ei vararikkoon joudu ja elämä mene pilalle DVD-koteloiden takia, heh.

    Ei ole tarkoitukseni olla loukkaava, mutta kyllä ihmetystä aiheuttaa suuresti... noh, kaikkea ei pidäkään ymmärtää.
     
  6. hiost

    hiost White Trash Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.11.2003
    Viestejä:
    2 366
    Saadut tykkäykset:
    6
    Jos on tarpeeksi rahaa millä mällätä, niin kyllä minäkin tilaisin jokaisesta leffasta sen parhaimman paketin. Tiedä sitten mikkiksen rahatilanteesta...
     
    Mikis tykkää tästä.
  7. RedBaron

    RedBaron Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2003
    Viestejä:
    166
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ei ole tarkoitukseni olla loukkaava, mutta kyllä kateus paistaa suuresti läpi...
    :p
     
    Mikis tykkää tästä.
  8. shack

    shack Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    21.05.2002
    Viestejä:
    2 880
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tosi vaikuttava setti. Tuo Alien pää kolahti itselleni. Paljonko pulitit siitä?
    Ostitko sitten sen i-robot setin jossa tuli se pää mukana?

    Ihme että jotkut alkoivat heti winemään toisen osteluista. Itsekin tutkailen hieman noita boxien ulkonäköä ennen ostoa, tosin perheellisenä joudun useimmiten tyytymään siihen hieman halvempaan, mutta kohtlaisen näköiseen laatikkoon. Älkää ymmärtäkö väärin, tottakai sisältö on tärkein, mutta kyllä se on kiva esitellä tuttaville hienoa leffa hyllyä ;)

    Laita lisää kuvia, kun saat noita on kiva ihailla niitä vaikka itselläni ei noihin setteihin varaa olekaan.

    Onko muuten LOTR:n gift setit hallussa :)
     
    Mikis tykkää tästä.
  9. Bitch Alert

    Bitch Alert Guest Guest

    Liittynyt:
    16.12.2004
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pistinpä tuon Hulkin megaboksin Playsta tilaukseen kun ei hintakaan ollut paha (12,99£). Leffa itsessään ei ole mitenkään erikoinen, mutta ihan kivastihan tuossa tulee kaikenlaista pikkusälää.
     
  10. Fabool

    Fabool Guest Guest

    Liittynyt:
    02.06.2004
    Viestejä:
    509
    Saadut tykkäykset:
    3
     
    Mikis tykkää tästä.
  11. Xaeron

    Xaeron per aspera ad astra Tukijoukot

    Liittynyt:
    20.09.2000
    Viestejä:
    1 852
    Saadut tykkäykset:
    6
    Aijaa, en kyllä itse huomaa olevani tippaakaan kateellinen, mutta varmaan tunnet minut paremmin kuin itse itseni. Jos minulla olisi rahaa millä mällätä, niin _en varmasti_ hommaisi noita erikoispainoksia mitä Mikiksellä on.

    Käyttäisin rahat aivan muuhun, en ymmärrä miten joku voisi olla kateellinen jollekin jostain dvd-leffojen erikoispainoksista.

    Minä ainakin nautin itse pakkausten sisällöstä, elokuvista, en pakkauksista. Minä avaan vaikkapa amaray-kotelon ja laitan DVD-levyn DVD-soittimeen, istahdan sohvalle ja nautin elokuvasta. En töllää sitä pakettia enkä muutenkaan saa mitään kiksejä superhienoista koteloista.
    Jos katson Alien-leffan Quadrilogy-paketista, se antaa minulle aivan samanlaiset kiksit kuin jos katsoisin sen Alienin pää boksista. Täten kun en itse saa mitään erikoisia viboja hienoista pakkauksista, niin on vaikea ymmärtää kalliisiin ja hienoihin paketointeihin panostamista. MUTTA! Tämä on vain henkilökohtainen mielipide, joten aivan hyvin voi olla, ja tietenkin onkin, että Mikis ajattelee asioista aivan eri tavalla ja tykkää kerätä hienoja paketointeja.
    En minä Mikistä yhtään huonompana ihmisenä pidä, kyllähän jotkut kerää paljon muutakin vielä enemmänkin ehkä turhempaa.

    Ja tietty olen Faboolin kanssa samaa mieltä siitä, että jos se Limited Edition tai vastaava on selkeästi paras julkaisu (tekniseltä laadultaan, ekstroiltaan, oheiskamaltaan, eli esim. elokuvaan liittyvää kirjamateriaalia/kuvia/jne..) niin silloin varmasti ostaisin sen, vaikka paketointi olisikin hieno ja hintava julkaisu muutenkin. Mutta jos oheismateriaali on tyyliin joku t-paita, joku figuuri, rannekello ja muuta turhaa, niin en varmasti ostaisi sitä Limited Editionia, ELLEI se sitten olisi tekniseltä laadultaan ja ekstroiltaan se paras.

    Kyllä minäkin pyrin lempielokuvistani poimimaan ne parhaimmat julkaisut, olivat ne sitten erikoisjulkaisuja tai ei. Mutta omassa asteikossa painaa lähinnä vain tekniset seikat, ekstrat ja itse elokuvaan liittyvä oheismateriaali, joka jollain tapaa voi avartaa katselukokemusta, ja tällaista ei mitkään turhat oheiskrääsät tarjoa.

    Nojuu, mutta sori jos olin kateellisen tai hyökkäävän kuuloinen, näin minä vain itte ajattelin.

    Tämä nyt kuitenkin meni OFFTOPICIKSI, joten jos jatkossa taas liu'utaan threadin aiheeseen..
     
  12. Bitch Alert

    Bitch Alert Guest Guest

    Liittynyt:
    16.12.2004
    Viestejä:
    182
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse taas voin avoimesti myöntää, etten voi Miksiksen kokoelmille olla muuta kuin kateellinen :). Vaikka toki ostan elokuvat yhä sen elokuvan itsensä takia, niin jos rahaa tippaakaan enemmän olisi (tällä hetkellä olen työtön opiskelija), niin kyllä minä noita erikoispainoksia ostelisin huomattavasti innokkaammin. Esimerkiksi tuo Alienin pää olisi jo pelkkänä figuurinakin hieno, ja kun se vielä sisältää DVD-leffat Alieneista, niin eihän tuota hieman varakkaampana pystyisi vastustamaan.

    Elokuvat itse ovat siis minulle yhä se tärkein asia (ja niinhän sen toki täytyykin olla), mutta kiinnitän yhä enemmän myös huomiota pakettien ulkoasuun, ja jos elokuvasta on tarjolla edullisempi 1 discin painos ja esimerkiksi 3 discin gift set, niin kyllä minä mieluummin ostan sen kalliimman. Materialisti siis henkeen ja vereen. ;)
     
  13. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    Voin muuten sanoa, että en ole Mikiksen kokoelmalle kateellinen kun siinä oli vain muutama minua kiinnostava leffa ;) Tosin sille olen kateellinen miten mies on onnistunut bongaamaan noin hienoja julkaisuja. Hauskaahan tässä on vielä se, että useimmiten nuo über hienot japsi ultimate julkut on halvempia kuin Suomessa perus :D Minustakin Xaeronin viestistä tuli ensimmäisenä kateus mieleen, mutta jos kerta Xaeron itse väittää ettei ole kateellinen niin ei sitten.

    Kyllä minulle on myös paljon painoarvoa julkaisun ulkonäöllä. Harvemmin ostan mitään rumia julkaisuja hyllyyni ja yleensä on ollut tapana ostaa tuollainen über julkaisu hyvästä leffasta jos vain sellainen löytyy.
     
  14. Scaha

    Scaha Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.11.2002
    Viestejä:
    955
    Saadut tykkäykset:
    2
    Xaeron, olit kateellinen tai et, mutta miksi lähdet avautumaan tuntemuksistasi threadiin jossa on tarkoitus kertoa erikoisista dvd-julkaisuista. Threadi on hyvin kuvaavasti otsikoitu joten miksi edes lähdet lukemaan tätä jos sinua ei "erikoiset" julkaisut kiinnosta?

    Jos lopetetaan paskanjauhanta ihmisten ostotottumuksista jne ja pidettäisiin threadi asianmukaisena.
     
  15. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Totta. Erittäin usein olen täällä huomannut,että arvostellaan toisten ostoksia. Kerrankin kun joku oli ostanut Britney Spearsin DVD:n,joku alkoi heti arvostelemaan,että tuohan on ihan paska jne.

    En voi ymmärtää.
     
  16. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Jokos löytyisi kuvaa?
     
  17. Mikis

    Mikis HD all the way Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    16.09.2002
    Viestejä:
    701
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei löydy kuvaa siitä, mutta vähän lisää noita erikoisversioita. Kuvat siirretty uuteen paikkaan eli tänne.
     
  18. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Uuh.. Nuohan ovat ihan :king:
     
  19. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Muuten,mistä olet tilannut nuo Speed SE:n ja Fifht Element SE:n?

    Itselle tulivat tänään molemmat cd-wowista,eikä ne olleet samanlaiset kuin sinulla. Molemmat olivat keepcaset joidenka päällä oli slipcaset :OI :weep:
     
  20. Mikis

    Mikis HD all the way Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    16.09.2002
    Viestejä:
    701
    Saadut tykkäykset:
    0
    Speedin tilasin aikoinaan Playstä ja Fifth Element oli joko Playstä tai CD-Wowsta. Molemmissa oli todennäköisesti vain aluksi tuollainen erikoisempi pakkaus. Speedin paketin voisin melkein vaihtaakin muovikoteloon ja slipcaseen, koska tuo pahvinen digipack on huonosti liimattu ja muutenkin turhan ohuesta pahvista tehty.