Kysely: Suurin pettymys elokuvana ?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Tero78, 12.12.2001.

  1. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 525
    Saadut tykkäykset:
    87
    Tim Burtonin Apinoiden planeetta: täysin turha tekele. Alkuperäinen kun ei ole edes mustavalkoinen tai muutenkaan "päivitystä" kaipaava.

    Star Wars: Phantom menace. Ei samaa "taikaa" kuin vanhoissa osissa.

    Hulk: tietokoneella tehty päähenkilö ei vaan toimi minulle. Vaikka sitten Lou Ferrigno kehiin ennemmin ;)

    Lisäys: Matrixin ensimmäinen jatko-osa. Liikaa mättämistä ainakin, muuta en oikein muistakaan. Kolmatta osaa tuskin tarvitsee nähdä.
     
  2. Hirudroid

    Hirudroid Guest Guest

    Liittynyt:
    03.01.2003
    Viestejä:
    1 245
    Saadut tykkäykset:
    2
    Itse en taas pidä lainkaan lakonisista ja vähäeleisistä draamarooleista: About Schmidt, Pledge ja Tim Robbins Mystic Riversissä. Aasialaisissa elokuvissa vielä tuo seesteisyys toimii, mutta mutta...

    Ei parasta Robbinsia ja Oscarikin vähän outo valinta, kun parempiakin olisi ollut.
     
  3. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Kaikkien kehuma ja ylistämä (ja juuri siksi varmaankin pettymyksen tuonut) Pirates of the Caribbean tuli eilen katsottua, mutta kiemurrellen ja kelloa vilkuillen.
    Pitää antaa ajan kulua ja katsoa myöh. uudestaan, kun kerta tuo 3DVD julkaisu tuli sokkona ostettua.

    Erikoisuutena mainittakoon, että kotelot olivat tyhjiä ja levyt olivat yksittäispakattuina suljetuissa kirjekuorissa, kiinni niiden dvd-kotelon "läppien" alla (jossa lehdykkä normisti on).
     
  4. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    Tuohon lisäksi:
    - Matrixin jatko-osat (ykkönen loistava, jatko-osat kuraa)
    - Troija (ei vain iskenyt. Ihmettelen suuresti tuon vertausta gladiaattoria paremmaksi?)
    - Hero (visuaalisesti nätti, muuten ei sytyttänyt)
    - Pirates of the Caribbean (disney.. k15 tarralla olisi saanut kunnon leffan, nyt raina tehty myös melkein perheen pienimmille = ei toiminut)
    - Gangs of New York (tod. suuri floppi, järkyttävän pitkä ja tylsä leffa).

    Tuli joitakin samoja mitä tuossa edellä oli jo mainittu. On sitten useampi pettynyt samoista leffoista.
     
  5. Eastwood1

    Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.12.2003
    Viestejä:
    1 875
    Saadut tykkäykset:
    1
    Muutamaan otteeseen parjattu Troija ei myöskään iskenyt täällä. Kaveri ylisti ennakkoon ja pakkohan se sitten oli mennä katsomaan. Taistelut epäselviä ja Pitin tissejä oli liikaa. ( :cool: )

    Liian pitkä ja hieman huonosti toteutettu. Aihe kuitenkin kiinnostaa.
     
  6. Toni H

    Toni H Guest Guest

    Liittynyt:
    17.11.2003
    Viestejä:
    596
    Saadut tykkäykset:
    4
    Hämäännyin siinä määrin tuosta bladerunnerin ylivoimaisesta voitosta paras tieteiselokuva pollissa, joten päätin tilata sen muistin virkistykseksi. Kun elokuva saapui, tajusin miksen muistanut koko elokuvasta oikein mitään. Siinä ei ollut mitään muistamista. Tosi keskinkertainen elokuva. Ehkä kolmen tähden arvoinen.

    Toinen pettymys on nämä Indyt mitä on nyt tullut telkkarissa. Muistelin että nämä olisivat olleet hyviä, mutta nämähän olivat todellisia unilääke pommeja, sekä muutenkin aika heikkoja joka osa-alueelta. Saas nähdä jaksanko edes katsoa viimeistä osaa.
     
  7. dille

    dille Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2003
    Viestejä:
    1 277
    Saadut tykkäykset:
    0
    -Hulk, olisi siitä nyt pitänyt saada edes leffa, mutta täysi paskahan se on.
    -Pirates of the Caribbean, ihan mamo leffa joka kuitenkin kertoo merirosvoista. Olisin toivonut sille K-15 leiman omaavaa sisältöä, mutta toisaalta tuohan on yksi maailman tuotteliaisimmista leffoista tuolla sisällöllä
    -Punisher ja Hellboy kummatkin olivat mielestäni floppeja, en kyllä osaa sanoa miksi, mutta eipä nuo tule kokoelmiinkään.
    edit. Kun tuota Hellboyta olen kypsytellyt, en enää ymmärrä miksi se on mielestäni pettymys. Ihan hyvä leffa kyseessä on kuitenkin.
     
  8. BlackBird

    BlackBird Guest Guest

    Liittynyt:
    15.06.2004
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    I, Robot
    Ei iskenyt ollenkaan. Yritin olla mitään odottamatta tuolta elokuvalta, mutta silti petyin jostain syystä. Ihan tyylikkäästi toteutettu tehosteet ja varsin komea elokuva ulkoisesti, mutta ei tempaa mukaansa yhtään.
     
  9. Toni_V

    Toni_V Guest Guest

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    197
    Saadut tykkäykset:
    0
    No, mikä on sitten suurin, mutta tässä muutama;

    -Star Wars 1:
    Miten voi kirjoittaa 20 vuotta juonta ja tuottaa aikaseksi näin kökön tuotoksen? Mennään planeetalle, kaveri ei huoli rahaa ja jediliike ei toimi juuri tähän jättihyönteiseen. Mitä tehdään?
    a) vaihdetaan rahaa viereisessä kaupassa jediliikkeen avulla
    b) laitetaan prinsessat ja avaruusalukset ja suunnilleen koko planeetta vedonlyöntiin.
    Ja koko pod-race on juonelle täysin turhaa, silti se tuntuu käsittävän lähes suurimman osan leffaa. Huonoutta :OI . Anakinin äitikin piti jättää kuolemaan planeetalle sen sijaan että olisi käynyt heittämässä keikan ja hakemassa tädin pois ohilennellessään.

    -Taivaansilpoja:
    Tämä jäi mieleen kun kävin leffateatterissa katsomassa ex-tempore leffan. Odotuksia ei ollut, mutta silti tuotos oli kyllä heikko.

    -ID4:
    USA on maailman ainoa valtio, ufot eivät pysty kommunikoimaan keskenään ilman maassatehtyjä satelliitteja, virus tietokoneeseen jne jne....

    -AI:
    Odotuksia oli tähän leffaan, ehkä sitten liikaakin. Leffahan muuten olisi ollut ihan hyvä, mutta aivan liian ennalta-arvattava. Joko leffan alkupuoli olisi saanut olla edes hiukan ei-arvattava, tai sitten tuon leffan alkuosan olisi saanut karsia muutamaan minuuttiin.

    -Avaruusseikkailu 2001:
    Hi-das tem-po. Onhan se tietysti eeppistä jos jaksaa katsoa nukahtamatta...
     
  10. Hentsu

    Hentsu Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    05.07.2005
    Viestejä:
    241
    Saadut tykkäykset:
    0
    The Aviator - Ei osunut lainkaan. Ihan käsittämättömän tylsä. Jatkuvasti odotin vain sitä punaista lankaa, jota ei koskaan tullut. En tiedä vaivasiko minua jokin alitajunnan alkuasetelma, joka ei sitten kohdannut näkemäni kanssa. Pitäisi katsoa varmaan uudestaan. En kuuluta, ettei se uudestaan katsomalla voi iskeä.

    Pirates of Caribbean - Tätä katsoessa suorastaan vitutti. Karmea lapsellinen ja sekava, jollain tapaa ärsyttävän lapsellinen. Nemoa etsimässä on lapsellinen, mutta ei vituttanut yhtään. Ihan tolkuttoman vaikea oli keskittyä koko elokuvaan kun perse kiemurteli jatkuvasti sohvalla. Johnny Depp ärsytti eritoten, rooli ei miellyttänyt ollenkaan.

    Gangs of New York - Miramax on tainnut unohtaa kirjoittaa kanteen "Director's Ridiculous Gimme A Brake Cut". IMHO 35min referaatti olisi ollut liian pitkä. Komea sinäänsä, lavasteet ja puvut upeat, kuvaus oli hienoa. Caprio ja Day-Lewis vakuuttavat vieläpä rooleissaan, joten isken puukon käsikirjoitukseen.
     
  11. Eastwood1

    Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.12.2003
    Viestejä:
    1 875
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kaikkien hehkuttama ja rakastama Seven. Edelleen 3/5 meikäläisen kirjoissa. Uusintakatselu voi muuttaa vielä suuntaa, mutta ainakaan ensimmäisellä kerralla ei sen "hienous" auennut.
     
  12. trgo

    trgo Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.04.2005
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    5
    Yllämainituista täytyy allekirjoittaa Gans of New York. Melkoinen pettymys oli, kun aikoinaan tuon kävin teatterissa katsomassa. Kuten Hentsu jo mainitsikin, visuaalisesti ihan hieno leffa. Sisällöstä en vain saanut kiinni missään vaiheessa.

    Star Wars: Episode I on ollut ehdottomasti se suurin pettymys kautta aikojen. Jonkin uuden SW-trilogian arvostelusta luin osuvan kuvauksen ykkösepisodille: SW-galaksiin sijoittuva Muppet Show.
     
  13. Kampela77

    Kampela77 Guest Guest

    Liittynyt:
    29.12.2004
    Viestejä:
    49
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minua tämä leffa ei saa kyllä nukahtamaan millään. Vaikkei kuvat liiku tai vaihdu vauhdilla, niin omassa pääkoppassa ajatukset raksuttaa. Omalle kohdalle en kovin suuria pettymyksiä muista sattuneen. Ehkä lähden katsomaan leffoja hieman varautuneella asenteella ja pahoja pettymyksiä ei pääse siten syntymään.
     
  14. The evil weasel

    The evil weasel Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2005
    Viestejä:
    411
    Saadut tykkäykset:
    0
    Rudger Hauerin OMEGA DOOM:sick:
    Hyvä jumala mitä huttua! Sain varmasti peräpukaman aivoihini tästä "elokuvasta". Jos perusteluja haluatte suosittelen itse katsomaan kyseisen teoksen:thumbsup: Ei Rudgerilta mitään mestariteoksia ole koskaan tullut, mutta tämä teos on jo aivan omaa luokkaansa.
     
  15. Jupe

    Jupe Käyttäjä

    Liittynyt:
    24.03.2000
    Viestejä:
    3 063
    Saadut tykkäykset:
    28
    Ääni tälle. Kun leffa on tylsä se on sitä. Jos lavasteet on piirretty liitutauluun se on kouluteatteria eikä mikään leffa. Jonkun mielestä ne on hienoa symboliikkaa. Kysymys: Kuinka monta vastaavilla lavasteilla varustettua leffaa katsoisit, jos tyylilaji tulisi muotiin? En minkään. Tää oli musikaali ilman musiikkia. Oopperalavaste ilman orkesteria. Lisänä kuvassa oli ärsyttävää EE:tä pitkin matkaa, joka varmisti täydellisen kidutuksen. Ehkä toisaalta ohjaajan tarkoituskin oli ajaa katsoja samaan ahdistuneeseen tunnetilaan kuin pääroolihenkilö, eli tuntea itsensä perusteellisesti kusetetuksi. Itse en valitettavasti saavuttanut olotilaa, koska ei voinut katsoa sitä loppuun yhtenä iltana. Sitkeiltiin kuitenkin kavereiden kannustamana seuraavana iltana. Lopulta loppuratkaisu kirvoitti psykopaattisen hymyn huulille.
    Olisipa siinä kärventynyt samalla ohjaaja. Hähhää <- mielipuolista naurua..
    1/5 pistettä, (yhden pisteen perustelut: 2 pinnaa loppuratkaisusta nostaa leffan 1 plussan puolelle.)

    On olemassa Dogvilleä suurempi pettymys: The Life Aquatic with Steve Zissou. Se on Dogvillen tapaan tienannut IMDb:n äänestyksessä hyvät pisteet. Suosittelen erittäin lämpimästi kaikille extriimikuivuuden ystäville. Sanotaan spoilaamatta vaikka näin, liika juominen ei haittaisi katselukokemusta todennäköisesti mitenkään. Itseasiassa olisit kovankin juomisen tuloksena leffan jälkeen vesiselvä, koska sukellusteeman ympärille keskittyvä elokuvan on niin unenomaisen imupaperia kuivempi. Hyvä idea on myös katsoa se alkaen 23:00 jälkeen unilääkkeenä. Ei kannata muuten stopata turhaan vessassa käyntien aikana. -0/5 pistettä.
     
  16. Terris

    Terris Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2004
    Viestejä:
    1 986
    Saadut tykkäykset:
    4
    Onkohan tullut väärälle osastolla? Tai tiedä sitten, jos sulla on ollut kovat odotukset tuota elokuvaa varten. Elikkä pettymyksiä tänne.
     
  17. The evil weasel

    The evil weasel Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2005
    Viestejä:
    411
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tässä piilee sellainen juju takana että olin tuossa takavuosina jonkin sorttinen Rudger fani:eek: Mutta kuten tekstistä saattaa havaita mielipide on muuttunut tuon elokuvan näkemisen jälkeen.

    Ps.Tämä oli aika uber nolo tunnustus, joten älkää kertoko kenellekkään:rolleyes:
     
  18. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Yleensä tulee ladattua hyvin realistiset odotukset leffoille mutta Sin City, Anger Management ja American Beauty eivät ainakaan vastanneet alkuunkaan odotuksiani.
     
  19. Eastwood1

    Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.12.2003
    Viestejä:
    1 875
    Saadut tykkäykset:
    1
    Nyt muistui lisää. Keväällä vuokrattiin Imperiumin Vastaisku, ja voi pojat minkä hehkutuksen saattelelmana ruvettiin katsomaan. Lopputuloksena mitäänsanomaton miekkailuleffa, vailla päätä ja häntää.
     
  20. Kaivomies

    Kaivomies Guest Guest

    Liittynyt:
    13.09.2005
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaikki vuoden sisällä tuotetut historialliset sotaelokuvat ovat herättäneet äärettömän suurta tuskaa. Aleksanteri, King Arthur, Troija, Kingdom of Heaven.
    Kaikki äärettömän visuaalisia ja kauniita, mutta jotenkin vain tylsiä ja liian samanlaisia.

    Tarkemmin kun ajattelee niin kaikki sotaelokuvathan ovat historiallisia :)