Huonointa / parasta palvelua?

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikoista' , aloittajana Ms31, 02.11.2004.

  1. JarmoV

    JarmoV Guest Guest

    Liittynyt:
    22.11.2002
    Viestejä:
    177
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hifi Guru Hyvinkäällä, ja tuolla tosiaan on tullut muutamaan otteeseen vierailtua. paikan pitäjä on mukava ukko ja siinä ostosten keskellä on aina kahvia tarjolla jos vaan maistuu. Myöskin joka kerta on tullut hetki kuunneltua jotain todella kallista settiä, ja turistua mukavia.

    edit:niin ja tämä siis oli sieltä parhaasta päästä palvelua.
     
  2. kurdt

    kurdt Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2002
    Viestejä:
    7 255
    Saadut tykkäykset:
    25
    scuuba,
    muutama lisä vittu mukaan niin johan olis ainakin 50e hinnasta lohjennut..
     
  3. ExC

    ExC Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.01.2002
    Viestejä:
    1 206
    Saadut tykkäykset:
    3
    Hyvää palvelua:

    Wasahifi (Vaasa & www) sähköpostilla vastaavat hyvin, toimittavat luotettavasti ja hyvin pakattuna matkahuollollakin ja tinkiminen ei ole vaivalloista.

    TL-audio (HML & www) Tapani Lappi osaa asiakaspalvelun ja tietää mitä on myymässä. Lisäksi "päivän hinnat" ovat useasti edullisimpia koko maassa. Huonoa liikkeessä on kotisivut ja sähköpostien asiasisältö, mutta puhelimella toimii täydellisesti!

    AudioSavo (Kuopio), josta sain vaivatta ja maksutta Amphion Impactin kotikuunteluun viikonlopun yli - eivät kysyneet edes henkkareita (eikä todellakaan ollut minuutintarkka palautusaika). Ko. liikkeessä myyjänä oleva "ponnarimies" osaa ainakin asiakaspalvelun. Useasti testattu, aina toimii. Hinnat ovat tosin monesti suolaisia (pl. paikalliset Amphion ja Genelec)...
     
  4. o_O

    o_O Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.11.2004
    Viestejä:
    149
    Saadut tykkäykset:
    2
    Parasta palvelua olen saanut ehdottomasti Joensuun kuvassa & äänessä. Siellä kyllä myyjät malttavat selittää ummet ja lammet. Ovat todella taitavia myyjiä, eli kannattaa varautua maksamaan 50% enemmän mitä meinasi! :D Kerran kävi näin (vieläpä pahemmin), mentiin kattomaan telkkaria. Arveltiin että 8000 markan telkkari oli yläraja. No aikammen kateltiin ja myyjä sitten sano, että täällä olis tämmönen. Esitti todella hyvin ja sittenpä sitä kaupasta käveltiin 15000 markan telkkari "kainalossa" :D.

    Vasta kävin katsomassa muutamaa tykkiä tuolla liikkeessä ja palvelu oli kyllä täydelliset viisi tähteä!!!

    Saman päivänä kävin Joensuun Gigantissa, voi että miten ne ovat päästäneet myyjiksi tuommosia äijiä!!! Ei ne saakeli tienny mitään. Sanoin, että näytäppäs muutama dvd-soitin, jossa on komponentti lähtö. Myyjä siihen, että: "joo, voisitkos näyttää minkälainen se on?". Sitä sitten ite jouduin kääntelemään soittimia ja kattomaan onko siellä semmotsa lähtöä. Että semmosta.
     
  5. scuuba

    scuuba Guest Guest

    Liittynyt:
    22.07.2004
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    :thumbsup:
    Gigantti Kaarina
    "Onks teil viel se hintatakuu ett jos jostain saa halvemmalla niin te myytte samaan hintaan?"
    "Ei, me myydään halvemmalla, mistä on kyse?"
    "Tommosen OR Cinemazound-setin saa Konetoimesta 309,- (G pyynti 329,-)"
    "Pistetään hinnaks 289,-"
    "Selvä, yks setti kitos."
     
  6. bombom

    bombom The pants command me! Tukijoukot

    Liittynyt:
    01.04.2004
    Viestejä:
    240
    Saadut tykkäykset:
    2
    Laitetaan vielä yksi äärimmäisen positiivinen mielipide Oulun HiFi-Studio 17:lle. Tykkäsin kovasti ja todellakin aion kantaa raahani lisää tähän liikkeeseen laajentaessani "kotiteatteriani". Harmittaa vain suunnattomasti, etten vahvistinta ostanut heiltä vaan tilasin saksasta.

    Menin kaiuttimia ostamaan samana päivänä kun vahvistin tuli postissa ja istuin ja kuuntelin tuotteita ja kyselin kovasti kun aloittelija vasta olen useita tunteja myyjän väsymättä kysymyksiin ja hyviä neuvoja sain jatkuvasti kuulla, samoin kuin useita kaiuttimia vaikka sanoinkin budjettini olevan varsin niukka. Ei tuntunut myyjää haittaavan, vaan mielellään demosi minulle todella kalliitakin kaiutin + vahvistin yhdistelmiä, jotta saisin jotain vertailukohtaa. Sain kyllä kuulla laidasta laitaan, eikä kotiin raahamisesta koekuunteluun olisi ollut mitään iloa sillä heidän se "eteinen" missä kuuntelin vastaa hyvin olohuonettani.

    Kotiin olisivat heittäneet kaiuttimet ja minut samalla kun olin bussilla liikenteessä, mutta sain kuitenkin tutulta kyydin kotiin. Kaiutinkaapelit ja muut tarvittavat kaapelit sain todella edullisesti mukaan, sain myös kuunnella eron ostamallani kaapelilla ja sillä, mitä he käyttävät demotessaan muille laitteitaan.

    Täyden kympin antaisin ko. liikkeelle.
     
  7. ExC

    ExC Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    20.01.2002
    Viestejä:
    1 206
    Saadut tykkäykset:
    3
    Kuopion Gigantti yllätti.

    Eräs ulkomaalainen turisti kävi huoltopisteessä korjauttamassa läppärinsä virtalähdettä. Se pistettiin kuntoon ja ilman maksua (konetta ei tod. oltu ostettu sieltä) ! :hitme:
    Ja Gigantissa muka huono palvelu (Kuopion Gigantti on kyllä ennenkin huomattu poikkeukseksi)
     
  8. Pace

    Pace Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    15.03.2004
    Viestejä:
    292
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaarinan gigantista saa kyllä kohtalaisen hyvääkin palvelua, jos sattuu oikean myyjän kanssa juttusille... toisille myyjille sitten saa huudella perään, kun ei tunnu myyminen kiinnostavan. Tai ehkä 20 vuotias pojankloppi ei näytä siltä parhaimmalta ehdokkaalta kun etsitään henkilöä, jolle tuputtaa sitä kalleinta ja kattekkainta mallia :rolleyes:
     
  9. Undertaker

    Undertaker Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.10.2004
    Viestejä:
    123
    Saadut tykkäykset:
    0
    Parasta palvelua tammiston Jättipörssissä, huonointa ehkäpä taas tammiston Gigantissa... Jättipörssissä myyjiä ei tarvinnut odottaa toisin kuin gigantissa ja jättipörssissä myyjien vastaus ei ollut "ootas tarkistan koneelta"... Gigantissa kun kysy myyjältä jotain kuuli tuota koko ajan... :)
     
  10. hatyri

    hatyri Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    221
    Saadut tykkäykset:
    0

    Voiko tähän muuta sanoa kuin että lueppas tämä
     
  11. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
  12. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Hyviä paikkoja:

    Crtprojectors.co.uk: Asiantuntevaa palvelua, ja auttavat vaikka ei olisikaan heiltä ostettu tuote.

    Curt Palme: Katso edellinen.

    SVS: Hyvä yleispalvelu sähköpostilla.

    Huonoja kokemuksia:

    Elektrolinna: Kuukauden odottelu, hieman käytetyn tuotteen myynti uutena, joskus ei vastata sähköpostiin...
     
  13. sponge bob

    sponge bob Guest Guest

    Liittynyt:
    21.01.2004
    Viestejä:
    334
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli miellen, kun isäni kanssa mentiin giganttiin ostamaan creativen mp3 soitinta niin myyjä totesi, että " älkää sitä ostako nuo on kaikki palautettu takaisin ei se toimi". Oli mielestäni hyvää asiakas palvelua.
     
  14. rammstein

    rammstein Guest Guest

    Liittynyt:
    25.12.2004
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    sanon vaam että HIFIGRUG on todella surkea,jossain päin täällä dvd plazalla on joku keskustelu tuosta paikasta,ni ennemmin makssa muutaman euron lisää kuin ostaa tuolta,palvelu pelaa siihen asti kunnes he saavat rahat käteensä,itse soittelin sinne että mites luin netistä että teillä ei meinaa toi takuu toimia,ensiksi löivät luurin korvaan,soitin uudestaan ni vastasi eri henkilö,ni ei osannut vastata mitään.Siinä ensi makua paikan toiminnasta
     
  15. MooseX

    MooseX Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2003
    Viestejä:
    308
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja Gigantin tuntien möivät sitten teille tarjoustuotetta astetta kalliimman soittimen. Onhan se sekin jonkinlaista palvelua ;)
     
  16. savoc

    savoc The Alien Mindbender Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.02.2003
    Viestejä:
    976
    Saadut tykkäykset:
    9
    Järvenpään Musta Pörssi. Vein telkun takuuhuoltoon. Antoivat oikein varalaitteen lainaksi huollon ajaksi. Puhelin pärisi ja asiakkatita pukkasi tiskille, jaksoi myyjä olla kuitenkin ystävällinen. Oikein mukavaa oli asiointi. Ostan tuolta jatkossakin :thumbsup:
     
  17. jujosaar

    jujosaar Guest Guest

    Liittynyt:
    22.07.2006
    Viestejä:
    212
    Saadut tykkäykset:
    0
    NYT pitää avautua!

    Lyhyen hifistelyhistoriani aikana ehdottomasti parasta palvelua on tarjonneet Hifihuone Tampereella, Audiopori Porissa ja Powerset Tampereella.

    HUONOINTA palvelua (ehkä liikkeistä yleensäkin) on tarjonnut Hifistudio17 Tampereella.

    Ensimmäisellä kertaa kun kävin kyseisessä puljussa noin kymmenen vuotta sitten, oli palvelu jokseenkin kummallista, mutta asiallista. Siitä on menty pelkkää alamäkeä ja erittäin usein olen lähtenyt liikkeestä tyhjin käsin johtuen joko myyjän ynseydestä yleensä myydä tuotteitaan tai sitten ihan siitä syystä, että on lähinnä tuntunut siltä, ettei raha kelpaa ja minulle vittuillaan.

    Viimeisin esimerkki tuli todistettua tässä kun päätin (jälleen kerran antaa anteeksi ko. liikkeelle) käydä liikkeessä piipahtamassa ja katsomassa, jos tarttuisi jotkut luurit käteen hintahaarukassa 200-600 euroa ja ehkä uusi äänirasia.
    Asenne myyjillä oli lähinnä se, että luureista ei kukaan tiennyt mitään, prosyyreja ei ollut saatavilla ja hinnastosta ei pystynyt sanomaan juuta eikä jaata mihinkään suuntaan. Aikaa oli palvelemiseen rajallisesti eikä kauppaa pyritty mitenkään hieromaan mihinkään suuntaan kun olinkin jo toinen jalka oven välissä.

    Toivon, että kyseinen pulju menee konkkaan. Kiitos.
     
  18. applepie

    applepie Guest Guest

    Liittynyt:
    26.01.2008
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    itselläni juuri toisenlainen kokemus näistä ns "paskamestoista" varmaan parasta palvelua olen saanut juuri gigantista (joensuu) sekä prismasta.

    ja tästäkin juuri päinvastainen mielipide, kyselin halvemman luokan subbaria niin myyjä katsoi kuin spitaalista ja sohaisi sanoen että tuolla jossain on.... olipa mukava kattoa sitten subbaria joo....en kyllä sieltä ostanut sitten.
     
  19. HardSoft

    HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    01.11.2005
    Viestejä:
    2 281
    Saadut tykkäykset:
    0
    "Varoittava" esimerkki palvelusta:

    Mentiin pari vuotta sitten kauniimman osapuolen kanssa Vantaan Petikon Unikulmaan vaan katselemaan parempia sänkyjä, mutta tultiin ulos moottoroidun parisängyn tilausvahvistus kädessä ja monta tonnia köyhempinä. :hitme:

    Nyt on tullut makarissakin katseltua leffoja, kun säätää kalusteen sopivaan asentoon ja hieronnan päälle - pitäis varmaan siirtää AV-vehkeet olkkarista makariin ja kevyemmät makarisoittopelit olkkariin.... ;)
     
  20. Kreskin

    Kreskin Guest Guest

    Liittynyt:
    04.03.2007
    Viestejä:
    394
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kehtaatko sanoa osviittaa tuosta hinnasta? Olisi nimittäin itsellänikin moisen hankinta edessä... Ostitteko sellaisen mallin, missä on "hierontatoiminto" mukana?