Hämärä puhelu

Keskustelu osiossa 'Päivän peili' , aloittajana Tonppa, 14.07.2004.

  1. 10inch

    10inch Käyttäjä

    Liittynyt:
    10.08.2004
    Viestejä:
    1 154
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo suoramarkkinointikielto pätee sitten vain osaan puhelinmyyjistä, kaikki eivät ole sitoutuneet tuohon. Mutta kyllä se mukavasti vähentää puheluja. Muistelen että olisi vielä ollut jokin toinenkin rinnakkainen vastaava järjestelmä, mutta saatan muistaa väärin.
     
  2. Baron

    Baron Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    07.08.2003
    Viestejä:
    1 911
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. Dr. Maybe

    Dr. Maybe Guest Guest

    Liittynyt:
    08.12.2003
    Viestejä:
    236
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tähän threadiin sopinee parin vuoden takainen varsin absurdi puhelinmyyntikokemus. Ei siinä muuten ollut mitään ihmeellistä, mutta:
    1) myyjä soitti äitini numeroon ja kysyi minua (satuin olemaan juuri silloin käymässä), vaikka
    2) en ollut asunut siellä enää muutamaan vuoteen, eikä
    3) se numero ollut ollut itselläni koskaan, vaikka liittymä olikin siirretty itseltäni äidilleni.

    Ikinä en ole kuullut kenenkään hämmentyvän yhtä nopeasti kun kysyin mistä olivat numeron saaneet.:D

    Mainittakoon vielä että edes sukunimi ei ole sama. Sittemmin kyllä selvisi mistä se saattoi johtua. Liittymä oli omissa nimissäni (siirto oli halvempi kuin sulku & avaus), mutta luulisi että puhelinmyyjät katsovat luettelotietoja eivätkä liittymien haltijatietoja...
     
  4. Sami

    Sami Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.08.2000
    Viestejä:
    695
    Saadut tykkäykset:
    2
    Tänään tuli "veikeä"...tietenkään en vastannut, kun "virka-aika" pahus just loppui. Selvästi numero näkyvillä ja 16400 tiesi kertoa, että Yleisradion ohjelmajohtajan assistenttityttö sieltä soitteli. Tanja on nimeltään. Missään yhteydessä ko. puljuun en ole ollut niin paljoa, että olisin puhelinnumeroani kertonut. Parit palautteet maililla, mutta sekin osoite oli jotain @virtahepo.net.
    Pitänee odotella yli puolen yön ja kilauttaa "niin olit soitellu" :D
     
  5. aarzak

    aarzak Guest Guest

    Liittynyt:
    09.01.2005
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0

    Vielä näyttää olevan tuo numero käytössä, onneksi on tapana jättää vastaamatta jolloi numero ole muistissa/tiedossa. Juuri äsken soittelivat, tekisi mieli heittää taas kännykkä olan yli...

    Varmasti moni 014 alueella on joutunut tuon huijarin/häirikön uhriksi... Kyseessä on varmasti maksullinen palvelunumero, vaikka näyttäisikin lankaverkon paikallispuhelulta...
     
  6. graniitti

    graniitti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.01.2004
    Viestejä:
    119
    Saadut tykkäykset:
    0
    itsellekkin tuli eilen tuosta numerosta soitto, vastasin ja siellä ukko mumisi jotain ja sitten katkaisin.
     
  7. Bumer

    Bumer Goodfella Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2004
    Viestejä:
    1 689
    Saadut tykkäykset:
    4
    Selvitän teille toisen kerran, kun joku oli jo aikaisemmin selittänyt. Eli siitä numerosta soitetaan Fonecta:n toimittamana ja tarjotaan puhelinnumeron(sinun) alueesi puhelinluetteloon, olikohan sen hinta 12€/vuosi. Toiminta on automatisoitu eli kone hoitaa soittamiset ja sitten yhdistää työtekijälle heti kun ihminen on vastannut puhelimeensa. Tiedän siitä noin paljon koska tuttuni oli siellä töissä. Eli ei ole häiriköstä kyse.
     
  8. juhaa

    juhaa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    11.12.2000
    Viestejä:
    5 971
    Saadut tykkäykset:
    7
    Olikohan tuo numero Midas Touch nimisen yrityksen (jos en väärin muista), kuitenkin se on perustamassa pieksämäelle uutta Call Centeriä 80:lle työntekijälle. Hoitaa teleoperaattoreiden yms asiakaspalvelua ja suorakaupustelua.
     
  9. icvama

    icvama Guest Guest

    Liittynyt:
    02.04.2002
    Viestejä:
    18
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noiden aikaisemmin esillä olleiden linkkien lisäksi kannattaa tutustua täällä olevaan materiaaliin. Erinomaiset sivut - koko matsku täällä.
     
  10. Kuppi-Juuso

    Kuppi-Juuso Guest Guest

    Liittynyt:
    18.10.2004
    Viestejä:
    173
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hassu juttu...

    juuri äsken huomasin, että minulle on soitettu numerosta 014-4585299.

    Heitinpä numeron Soneran liittymään kuuluvaan Fonecta Finder -palveluun, muttei se sitä löytänyt.

    Sitten heitin sen Googleen, ja löytyi tämä threadi!
    Siis onko kyseessä joku Fonectan numero vai minkä firman? Mistä tässä nyt olikaan kyse?


    Aika hauskaa, jos kyseessä on Fonectan numero, enkä löytänyt sitä etsimällä Fonecta Finderista, ja sitten Googlen kautta päädyin tälle foorumille jossa itsekin kirjoittelen

    :D


    Edit: Vai niin että joku Midas Touch firman numero on, ja luultavasti yrittävät kaupitella jotakin.
     
  11. karialkiller

    karialkiller Uusi jäsen

    Liittynyt:
    26.03.2004
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulle tuli kanssa tuommonen 0144585299 -puhelu. Se tuli puhuessani toista puhelua. Ihmeteltyäni miksi joku soittaisi minulle Keski-Suomesta, laitoin numeron kuukkeliin, ja päädyin tälle sivulle! Nyt soittivat joku minuutti sitten uudestaan, mutta en aio vastata. Ei taida kannattaa.
     
  12. kakoskel

    kakoskel Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.10.2004
    Viestejä:
    443
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kun tämmöinen aihe on nyt noussut ylös niin avaudutaan.
    Oulussa asuu toinenkin Kari Koskela, hemmo erehtyi voittamaan Suuren Seikkailun. Oonpahan saanut viestiä ja puhelua, ja lisäksi kun olen yrittäjä ja minulle tulee paljon oikeita puheluita oudoista numeroista ei voi muuta kuin asiallisesti vastata...
    Iltaisin ja öisin olen sitten vastaillut vähän "rennommin"
    Kari Koskela, Oulu :OI
     
  13. CreepshowQueen

    CreepshowQueen Guest Guest

    Liittynyt:
    11.08.2005
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    juu, tänään oli meikäläisellekin tullut 2 puhelua kyseisestä numerosta..onneksi en töissä pidä luuria mukana joten en ollut vastaamassa..eikö ne pöljät ole sellasta keksineet kuin "paras lähetysaika" eli klo 16 jälkeen jolloin suurinosa ihmisistä pääsee töistä, mutta eipä tuohon näemmä kannata vastatakaan..oudolta kuulostaa mokoma homma..ja jos jotkut sen soneraan on liittäneet jollain tavalla niin mun tapauksessa se ei käy syypääksi kun on elisa käytössä..jollei ne häiriköi ihan ketä vaan..nää, uhvoja kai nekin on niinkuin tuolla yhdellä keskustelu foorumilla oli linkki itse yahwehin uhvokontakti todisteisiin http://www.bloginservice.com/video_audio/prophet_yahweh2.htm ...jos ne ottaa yhteyttä kaikista yksinkertasimmalla menetelmällä eli soittaa..kotiin buahhah!!! :hitme:
     
  14. RidgeForrester

    RidgeForrester Guest Guest

    Liittynyt:
    01.08.2004
    Viestejä:
    554
    Saadut tykkäykset:
    1
    Numerosta 014-4585299 soittelevat myös "markkinoidakseen TV-lupia"... Ovat näemmä "markkinointinsa" ulkoistaneet Midas Touchille. Arviolta 1000 000 € kauppa kyseessä -> sinne menee 5000 talouden vuoden tv-maksu.

    Lähde. Search Midas Touch
     
  15. tuipveus

    tuipveus Guest Guest

    Liittynyt:
    20.12.2005
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulle tuli myös puhelu siitä 014-4585299 numerosta. Vaikutti jotenkin nuokahtaneelta se naismyyjä ja lopulta esitteli että oli alusasuja valmistavasta tai myyvästä firmasta ja kysyi kiinnostaisiko miesten alusasu hintaan 2,90e sisältäen postikulut. Kieltäydyin hyvin sukkelaan ja löin puhelimen kiinni. :confused:

    Aivan uskomatonta. Isoveli valvoo todellakin, pesin pyykkiä (boksereita) juuri tänään ja takapihalta näkyy tuonne pyykkitupaan. :eek:

    Toivottavasti tämä markkinointi puhelimen kautta ei yleisty, kun puheluiden hinnat laskee. :grr:
     
  16. RidgeForrester

    RidgeForrester Guest Guest

    Liittynyt:
    01.08.2004
    Viestejä:
    554
    Saadut tykkäykset:
    1
    OT:

    Kerranpa Pohjalaisen yleisönosastolle oli joku suivaantunut mies kirjoittanut käärmeissään, kun hänen henk.koht. sähköpostiinsa oli alkanut tulvia mainoksia kaikenlaisista seksileluista ja mm kikkelinpidennyspillereistä. Mies ei suinkaan ollut pillastunut roskapostista, vaan siitä, että jokin taho on nyt vuotanut hänen yksityisistä tarpeista ja puutteistaan kaupallisille tahoille, ja vaati tietää missä tämänlaisia vuotoja tapahtuu, ja kuka on se katkera naishenkilö joka on viimekädessä tietoja antanut... :D
     
  17. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Minulle soitti jonkinverran murteellisella suomella puhuva nainen tyyliin "Hei Timo, minulla on sinulle Timo hieno tarjous, haluatko Timo kuunnella sen? "

    Etunimen mainitseminen puheessa voi olla joissakin kielessä kohteliasta kielenkäyttöä, mutta itsellä ainakin ko. puhetapaa suomea puhuessa raappii selkäpiitä erittäin pahasti. Oli vielä kiire, eikä ko hyypiö edes kysynyt tavalliseen tapaan onko hetki aikaa.
    Kysyin vastakysymyksenä: "Anteeksi, mutta olemmeko joskus tehneet sinunkaupat?" Ei lannistanut vielä ollenkaan, vaan ääliö jatkoi vain pajatustaan, ja alkoi kaupata jotain luontaistuote kalaöljykapseleita. Silloin sanoin vain "ei kiinnosta huijaukset", ja löin luurin korvaan. Kaikenmaailman ääliötä...
     
  18. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    Ihan samoja puheluita on mullekin tullut pari kertaa, keväällä kerran ja nyt pari viikkoa sitten toisen jälleen. Oma nro on salainen eli sitä ei pitäisi saada ainakaan mistään nro tiedustelusta, joten kysyin, että mitä kautta tämä numero on saatu, jotta olisin voinut ripittää sen tahon (lehti tms.), joka on yhteystiedot luovuttanut / myynyt eteenpäin. Vastaukseksi kysymykseen tuli jotain tyylillä, "jostain tietokannasta". Sata varmasti olen kieltänyt omien yhteystietojeni luovuttamisen mihinkään suoramarkkinointi jne. tarkoitukseen aina, joten ihmetyttää mistä ovat saaneet syyn soittaa?

    Hauska juttu noista markkinoijista muuten, töihin ovat soittaneet työkavereille (heillä soneran liittymä työnumerossa) saunalahdelta, että "kiinnostaisiko vaihtaa liittymää, nyt on hyvä tarjous"? Vastauksena sitten "No mikäs siinä.. tämä on työnantajan puhelin ja liittymä ja laskusta vastaa 100% firma.." Ei kuulemma liittymän myyjän mielestä kannattanut vaihtaa :)

    EDIT: selvennystä..
     
  19. LabRat

    LabRat Guest Guest

    Liittynyt:
    26.10.2004
    Viestejä:
    373
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joko mulla ei raksuta tai sitten tuosta uupuu jotain faktaa...:confused: Vai soitiko ne saunalahelta saunalahtelaiselle...?
    ________
    OXYCONTIN REHAB DICUSSION
     
    Viimeksi muokattu: 04.05.2011
  20. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    Sorry, korjasin vähän raapustustani, eli käytössä työkavereilla on firman puhelimet ja soneran liittymät ja saunalahti olisi tarjonnut soneran tilalle kullekin uutta saunalahden liittymää.