Suoritusvarmimmat näyttelijät?

Keskustelu osiossa 'Elokuvantekijät' , aloittajana Jizah, 12.04.2004.

  1. mooglez

    mooglez Guest Guest

    Liittynyt:
    02.12.2003
    Viestejä:
    140
    Saadut tykkäykset:
    0
    jostain syystä Gary Oldman on tehnyt vaikutuksen lähes kaikissa rooleissa missä olen onnistunut hänet näkemään.
     
  2. ReBolt

    ReBolt Guest Guest

    Liittynyt:
    28.01.2004
    Viestejä:
    309
    Saadut tykkäykset:
    0
    On aivan varmasti jo mainittu aiemmin mutta Johnny Depp ja Bratt Pitt ovat molemmat suoritusvarmoja sekä erittäin monipuolisia näyttelijöitä. Myös Kevin Spacey on vakuuttanut minut useassa roolissa.
     
  3. Resurssi

    Resurssi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.07.2004
    Viestejä:
    665
    Saadut tykkäykset:
    0
    Luis Guzmán, Philip Seymour Hoffman, Gary Sinise, Danny Trejo, Billy Bob Thornton, Leslie Nielsen, Al Pacino, Bruce Willis, Tim Robbins, Tim Roth, Samuli Edelmann, Juha Veijonen, Pertti Sveholm, Jorma Tommila, Ilkka Koivula, Peter Stormare, Ving Rhames, Gary Oldman, John Malkovich, Claire Danes, Emily Watson, Bill Murray, Heikki Hela, Ed Harris, Kari Väänänen, Cate Blanchett, William H. Macy, Johnny Depp, Denzel Washington, Mikko Kivinen...
     
  4. DTSMan

    DTSMan Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    12.06.2003
    Viestejä:
    2 266
    Saadut tykkäykset:
    3
    Denzel Washington. Tykkään miehen elokuvista. Hurricane, Remember The Titans. Kummatkin loistavia tositapahtumiin perustuvia elokuvia jotka Denzel näyttelee loistavasti :thumbsup:
     
  5. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Jean-Claude van Damme. Näyttely on takuuvarmaa laatua ja yhtä jäykkää kuin ikihonkien baletti pyökkimetsässä. Tai siis ukkeli sinänsä heiluu kuin heinämies, mutta naamassa ei karvakaan värähdä. Tuli vain mieleen kun katselin Replicantin äsken.

    Sepä mies ei tarvitse botuliiniruiskeita nassuun. Tai sitten hän nimenomaan käyttää botuliinia, litran päivässä kun Damme-elokuvaa kuvataan.

    Sitähän ei tiedä, miten huisin ilmeikäs ja muikea irvileuka hän siviilissä onkaan, kentien vallan pellehyppääjä tai pantomiimikko. Eli naama ilveilee, mutta keho on jumissa, olemattomaan lasiseinään liimattuna.
     
  6. tumppi

    tumppi Guest Guest

    Liittynyt:
    04.07.2003
    Viestejä:
    110
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kieltämättä Seagal ainakin tekee tasaista näyttelijäntyötä. Tosin eri asia on se, voidaanko hänen kameran edessä jöpöttämistä ja parin repliikin murahtelua sanoa näyttelemiseksi.
     
  7. Caporegime

    Caporegime Käyttäjä

    Liittynyt:
    06.04.2004
    Viestejä:
    1 587
    Saadut tykkäykset:
    3
    Lempinäyttelijäni Robert De Niro. Paljon samanlaisia rooleja, mutta löytyyhän siltä erilaisuuttakin. Tosin myös paljon paskaa, etenkin viime vuosilta. Olisi voinut jättää näyttelijärooleja vähän vähemmälle ja tehdä ohjaushommia sen sijaan, A Bronx Tale on kyllä esikoisohjaukseksi todella hyvä. De Nirolta on kyllä tulossa ensi vuonna sen niminen kuin The Good Shepherd. Odotan mielenkiinnolla.

    Mitä De Niron roolien samankaltaisuuteen tulee, niin tavallaanhan voisi sanoa, että on (tai ainakin oli) "alansa" eli mafia- ja rikoselokuvaroolien ykkösmiehiä. Kai sitä silloin väkisinkin hakeutuu sellaisiin rooleihin, jotka osaa paremmin kuin muut. :)

    Ja tyhmää sanoa, että "se ja se on myös tehnyt paskoja elokuvia". Eihän näyttelijä elokuvaa yleensä ohjaa. Eikös pikemminkin pitäisi tarkastella sitä roolisuorituksen onnistuneisuutta, vaikka olisikin huonompi elokuva kyseessä. :rolleyes:
     
  8. projectx

    projectx Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    14.02.2003
    Viestejä:
    607
    Saadut tykkäykset:
    1
    King Of Comedy tuli tuossa katsottua ekaa kertaa ja hienosti De Niro veti Rupertin roolin, en ole oikeastaan mieheltä nähnyt yhtään huonoa roolisuoritusta, ehkä huonoissa elokuvissa on ollut mukana, mutta... :D
    Vincent Price vetää myös aina tyylillä kaikki roolinsa, näkee oikein että äijä tekee kaikkensa elokuvan eteen :king: näin siis varsinkin 60-70 -luvulta.
     
  9. weiwari

    weiwari Guest Guest

    Liittynyt:
    04.08.2004
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Bruce Willis on varmaankin paras ihminen näyttelemään juoppoa, henkisesti tasapainotonta poliisia tai taksikuskia jne. Muunlaisiin rooleihin ei Bruce oikein tahdo soveltua. Noh paljon laatua ja vähän roskaa on tullut pitkällä uralla.
     
  10. Levis

    Levis Guest Guest

    Liittynyt:
    06.06.2004
    Viestejä:
    214
    Saadut tykkäykset:
    1
    Anthony Hopkins on omalla kohdalla tehnyt vaikutuksen, Johnny Deppin, Jack Nicholsonin, Dustin Hoffmanin, Sean Pennin, Patrick Stewartin ja Brent Spinerin kanssa.

    Tuossa listassa olevista näyttelijöistä ei yksikään sisälly omaan top 10 suosikkielokuvaan, mutta kyseisten herrojen näyttelijäsuoritukset on pantu merkille.

    Erikseen on sitten lista herroista joiden elokuvista lähes poikkeuksetta pidän.
    Schwarzenegger, Stallone, Van Damme, Willis, Cruise, Kilmer, Reeves, Cage, Diesel, L. Jackson, Jackie Chan,
     
  11. Linnet

    Linnet Guest Guest

    Liittynyt:
    12.10.2004
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitähän siitäkin tulee kun Oldman ja Ralph Fiennes ovat lähteneet Potter projektiin mukaan.. voi voi :OI
    Rickman jo siinä valmiiksi on ylinäyttelemässä. Elokuvasovitukset eivät tässä tapauksessa ole olleet mitään parhaita.
    Jeremy Brett on todella taidokas Holemsina, kun ottaa huomioon miten vaikeaa roolia hän lähti alunperin tekemään.
     
  12. Toni H

    Toni H Guest Guest

    Liittynyt:
    17.11.2003
    Viestejä:
    596
    Saadut tykkäykset:
    4
    Harvey Keitel on yksi suosikki näyttelijöistäni enkä kyllä ole mieheltä paljon huonoja suorituksia nähnyt, mutta löytyyhän noita muitakin hyviä kuten esim.:Robert De Niro, Johnny Depp, Al Pacino, Jack Nicholsonin, Steve Buscemi, Tim Roth jne. jne...
     
  13. Jay

    Jay Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    11.12.2001
    Viestejä:
    99
    Saadut tykkäykset:
    0
    Bourne-leffat katsottuani pitää lisätä Matt Damon tänne. Onnistuu hyvin tuollaisissa tavanomaisen oloisissa mutta syvällisissä hahmoissa... Will Hunting, Saving Private Ryan, Rounders, Mr. Ripley, Bagger Vance, Ocean's 11 tulee nyt ainakin mieleen. Taitaa sinne sekaan kyllä pari heikompaa viritelmääkin mahtua, Stuck On Youta olen vielä onnistunut välttelemään...

    Monet täällä mainituista näyttelijöistä (Buscemi, Oldman, Macy, jne. ) ovat ns. luonnenäyttelijöitä (character actor), eli ovat parhaimmillaan kun vetävät sen saman täydellisen "agressiivinen alkkis-poliisi" tms. -osan. Sivuosa-Oscareiden saajista noita luottomiehiä löytyy kautta aikojen. Todelliset leading manit ottavat riskejä ja pyrkivät mukautumaan rooliin, ja silloin tietysti epäonnistumisiakin aina välillä tulee. Action-supertähdiksi päätyvät luonnenäyttelijät ovat tietysti vielä oma lukunsa ... "Yippie ka yee motherfucker" :)
     
  14. TheJambo

    TheJambo Käyttäjä

    Liittynyt:
    08.06.2004
    Viestejä:
    2 272
    Saadut tykkäykset:
    2
    Johnny Depp nyt tuli heti ekaksi mieleen.Eihän häneltä kyllä huonoa roolisuoritusta löydy.
     
  15. vicke

    vicke Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.05.2002
    Viestejä:
    287
    Saadut tykkäykset:
    0
    Seagalia ei kuitenkaan voi sanoa ns. yhden ilmeen näyttelijäksi, koska hän pystyy loihtimaan kasvoilleen kaksi erilaista ilmettä. Vihainen ja vitun vihainen. Tasaisen varmaa suoritusta saa philip seymor hoffmanin ja john c. reillyn lisäksi sivurooli-sotilaan roolin täydellisyyteen vieneeltä michael biehniltä(terminator, aliens, rock), joka ei ole pettänyt koskaan. En tosin ole ikinä katsonut leffaa jossa kyseinen härkä on pääosassa. On your feet soldier!
     
  16. DJ

    DJ Guest Guest

    Liittynyt:
    23.01.2001
    Viestejä:
    111
    Saadut tykkäykset:
    0
    -Depp
    -Ray Liotta
    -Harvey Kaitel
    -De Niro
    -Pacino
     
  17. NIB

    NIB Guest Guest

    Liittynyt:
    01.09.2005
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Muutamia suosikkejani:

    Robert De Niro:
    90 & 2000-luvulla heikompiakin leffoja tehnyt, mutta roolisuoritukset ovat näissäkin riittävän vakuuttavat. Helmiä mm. Kummisetä II, Kauriinmetsästäjä, Kuin raivohärkä & Taksikuski jne...Tätä ei välttämättä moni muu allekirjoita, mutta mielestäni hyvinkin monipuolinen näyttelijä.

    Johnny Depp:
    Hän osaa valita kyllä mielenkiintoisia rooleja. Arvostan suuresti hänen uskallustaan heittäytyä rooleihinsa. Deppin helmiä mm. Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa & Pirates of the Caribbean jne...Eritoten nuo kaksi viimeistään vakuuttivat minut miehen kyvykkyydestä.

    Philip Seymour Hoffman:
    Kuten joku jo aiemmin mainitsi, ei ehkä lead-rooleihin sopiva kaveri, vaatii jonkun muun keulilleen. Sivuroolissa Hoffman pääsee kunnolla varastamaan koko shown. Hoffmanin helmiä: Magnolia, Boogie nights & State and main.

    Kate Winslet:
    Hänen suoritukset elokuvissa Heavenly Creatures ja Tahraton mieli vakuuttivat täysin. Holy Smoke! myös pääsi yllättämään, elokuvana ei niin kummoinen, mutta Keitel ja Winslet kannattelevat suorituksillaan loppuun asti.

    Harvey Keitel:[/]
    Hänen työt leffoissa Smoke, Blue in the face, Pulp fiction miellyttävät.

    Kotimaisista:
    Samuli Edelmann, Juha Veijonen, Kati Outinen. Nämä tulivat etupäässä mieleen.
     
  18. trgo

    trgo Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.04.2005
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    5
    No tietysti kaksikko De Niro ja Al Pacino. Heistä ei paljoa varmuus parane.

    Yllä mainituista on pakko allekirjoittaa myös Johnny Depp, Harvey Keitel sekä Gary Oldman.

    Kaikki nämä ovat tietysti vain sieltä aivan terävimmästä kärjestä. Listasta tulee kohtuullisen pitkä, jos suoritusvarmuutta alkaa tosissaan pohtia. :)
     
  19. dekam

    dekam Guest Guest

    Liittynyt:
    18.09.2005
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo lista mullaki aika samallainen;
    Morgan Freeman
    Nicholas Gage
    Steve Buscemi
    Samuel L.Jackson
    Harrison Ford
    Robert De Niro
    Tom Hanks
    Sean Penn
    Sean Connery
     
  20. kvesti

    kvesti Guest Guest

    Liittynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    1 133
    Saadut tykkäykset:
    4
    Lisätään listaan Hugo Weaving ja Ron Perlman.